Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
jhajj...kicsit szánalmas vagy nem gondolod? :)
Privát üzeneteket gusztustalan bemásolni. De nembaj vállalom, valoban ezt irtam.
Sajnos nincs már meg nekem, de szivesen bemásolnám azt a beszélgetést ahol beirod nekem, h meghagyod nekem a házigazda jogot, meg megkérsz rá, h szerkesszek hireket, stb. és segitsem a közösséget. De neked elsö dolgod volt beirni, h házigazda akarsz lenni 500hsz után. Ezek után beraktál egy ronda bannert(nem, nem háttérnek hivják mr. 12éves korom ota honlapot szerkesztek) ami a te google hirdetésekkel teli holnapodat reklámozva mellözve, az eredeti és a playdota honlapot.
De ha már te igy elkezdted akkor én is leirnék néhány dolgot. Magyarország egyetlen és elsö leglátogatottab aion oldalát én kezdtem el csinálni. És szvsz több látogatom volt, mint neked a lol-hungary-n ami ráadásul nem is olyan nagy dolog, mert egyrészt ingyenes a játék másrészt rendkivül népszerü. Én is jonéhány oldallal foglalkoztam és különbséget tudok tenni egy magas szinvonalu oldal és a tiéd között.
1.: nem nyomjuk a google hirdetést a kedves látogato pofájába
2.: nem követünk el akkora bakikat a hireknél amiknek köszönhetöen itt is nevetség tárgya lett és egy ujra elolvasással ki lehetett volna javitani
3.: sikeresen elvesztettél egy lelkes hirszerzöt és mindenki megmondhatja, h az oldalra a hirek legalább fél nappal késöbb kerültek ki a dota2.hu-ra mint hogy én ide beraktam volna
4.: annyira odavagy az oldalért közben max. a theme-t csináltátok ti, az oldal egy egyszerü cms-re a joomla-ra épül
Most azzal probálsz vagánykodni h pénzt költesz domain-re és tárhelyre? Attol, h ezek megvannak nem lesz egyböl egy oldal szinvonalas, ahhoz a tartalomnak is annak kell lennie.
De látom mártirkodni nagyon szeretsz, remélem most büszként ülsz a monitorod elött :)
És ha már privát üzeneteket másolgatunk akkor itt a tiéd:
"Oké,annyit tegyél meg,hogy a comot és a hu-t felcseréled
Zomil írta, 2011. 08. 21. 23:40
Még annyi, h ami most bekerült logo szvsz tökéletes a ti honlapotok is kinnt van és a többi fontosabb honlap is."
Persze, mert sokkal fontosabb egy magyar rajongoi oldal, mint a hivatalos :)