5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#556 Ne hunyorogj nekem itt :D
12 évesen még nem lehet rendesen, nem elég felnőtt az ember.
De 23 évesen már, több mint 10 évvel később már simán. De látom páran nem értették, miért írtam 12-t. -
Fallingstar #555 azóta vagyok szerkesztő, főszerkesztő gamer weboldalakon:) half-life.hu half-life2.hu gamer.hu counter-strike.hu etc. -
#554 Tudom, hogy nem vagy már annyi, de azt írtad, akkor kezdted a dolgot. -
Fallingstar #553 23 éves vagyok:) -
petecz #552 Takarodj már innen. Senki nem kíváncsi rád. -
#551 -
Bár 12 évesen képtelenség rendesen moderálkodni szvsz. -
#549 -
Fallingstar #548 Elérte a topic az 500 hozzászólást így éretté vált, hogy Moderátorral rendelkezzen. A szabályok szerint ezt egy támogatott felhasználó kapja meg, ehhez kérem a segítségeteket:)
Moderátori jogot igényelek, hogy itt is a közösség érdekeit szem előtt tartva munkálkodhassak a DotA2 hazai közösségének felvirágoztatásán, mely munkát már régóta sikeresen végzem más játékok weboldalainál.
Köszönöm támogatásotokat, igyekszem méltónak lenni a bizalomra, ha megajándékoztok vele!
Kövesi Gábor
Wizard
DotA2.hu -
#547 Jobb -
Fallingstar #546 na így jobb? -
Fallingstar #545 Köszi, hogy rendes vagy, jól esik:)
A face-es kép alakítható, csinálok neki egy újat
A reklámok a társam szerint nem nagyok, engem se zavart sose:)
a slide csak a főoldalon van, de van gamestar.hu-n is pl
ezeket a dolgokat megírtam társamnak is aki a technikai dolgokat csinálja
minden további tanácsod örömmel fogadom a jövőben is, sőt, ha gondolod vegyél fel xfire vagy skype, hogy tudjunk beszélgetni ezekről bármikor: gabethewhite
:) -
#544 csak a fórumja szert be nem? :D sok bot vagy mi volt :(( -
petecz #543 "sajnos az egyik dotaklónos játék (HON) honlapját elcseszték rendesen"
:( -
#542 Én 14 éves korom óta szerkesztősködöm, 20 éves korom óta pedig weblapokat tervezek admin felületekkel, főképp webdesignerként és frontend fejlesztőként keresem a kenyerem, illetve mélyítem a tudásom keresőoptimalizálásban és tipográfiában folyamatosan. Tehát nem légből beszélek én se...
Abban igazad volt, hogy letámadólag szóltam hozzád, sajnos az egyik dotaklónos játék (HON) honlapját elcseszték rendesen és ennek volt tudható be a modorom, mert féltem attól, hogy esetleg ugyanez történik. De most megnyugottam, hogy nem...
A facebookos oldalt eltávolítottam.
Akkor most tanácsként, finoman:
- Az általad belinkelt facebook oldalt én is megnéztem kreálás előtt, de a szemem csak a profile képig jutott el, aztán továbbmentem. A profilkép az első, amit meglát az ember az oldalon, én szerintem érdemes lenne valami modernebb, csalogatóbb, szebb képpel lecserélni (például az aktuális dota2 logoval, hogy lehessen tudni mi az aktuális. Esetleg a régi dotás logót is alátenném kissebb méretbe. 200px széles lehet a kép ugyebár, de a magasság nincs megszabva, mennyi lehet)
- Az oldalaidon a reklámok nagy, értékes helyeket elvesznek az oldalból. Nem tudom, neked származik-e hasznod belőle, de engem például zavar, mert kimondottan szem előtt van.
- Egy portál célja, hogy rajta az információt könnyen megtalálja az ember. Nekem 26 colos kijelzőm van, én rögtön megtalálom, de egy kissebb monitorral az ember egy menüt lát és egy slide-ot, amiben egy-egy mondat van. Én személy szerint ezt valahogy korrigálnám.
Próbáltam nem erőszakosan véleményt nyilvánítani, lehet nem sikerült. Ezen a téren még van hova fejlődnöm, mert szeretek kritizálni, dicsérni már nem.
-
petecz #541 Az :S -
#540 Ez csunya alazas volt. -
petecz #539 Get used to it. -
Fallingstar #538 Az az igazság, hogy 12 éves korom óta szerkesztősködöm, tavaly óta pedig saját weboldalam van a társammal ami a League of Legends. Sok munka árán már több mint 4000 facebook követője van az oldalnak, ami magyar gamer oldal viszonylatban azt hiszem talán a legnépszerűbb facebook oldal, amely egyetlen játék weboldala. Év elején indult a MOBA Hungary, 860 követővel, de mivel ez vegyes felvágott és foglalkozik a kevésbé népszerű gamekkel, így ez nem lesz a best oldalunk, de ez is egy láb amin állunk. Szintén tavaly elindítottuk a DotA2.hu-t ami most magasan a legnépszerűbb DotA2-vel foglalkozó hazai weboldal, de érdekes észrevenni, Ti mennyire "DotA"-sok vagytok. Néztem a DotA közösséget és nagyon túlsúlyban vannak a trollkod, kötekedő, veszekedő emberek:( Én is tegnap véletlen kínai oldalról szedtem a konfigurációs hírt, 20 órája talpon voltam és bemásoltam a translate-el fordított szöveget, benne maradt 2 hiba és jött is az üzi, hogy "ha nincs kedved rendesen megírni egy hírt akkor inkább ne tedd". Az én nézőpontom szerint elég szemét dolog így leszólni mást, aki hajnalban is szán időt rá, hogy friss híreket adjon. Nem arról van szó, hogy nem bírom a kritikát, ha hibázok és szólnak kijavítom és megköszönöm (lol.hu-n sok példa van erre), de elég kiábrándító, hogy az egymás segítése helyett sokan ilyen kioktatóak, rosszindulatúak és gonoszak:( -
petecz #537 Ezt most énse értem. Dota Hungary lefedi a dota2-t is. -
#536 Teljesen igazad van. Gondolom, hogy a DotA Hungary facebook csoport kapcsolódik a dota2.hu-hoz. Vagyis akkor Invisus nem tudom, hogy miért kell problémázni és kelteni a feszültséget. -
Fallingstar #535 Nem állok le hülyékkel vitázni, inkább ne baszogass és mielőtt létrehozol valamit nézd meg van e már olyan, ennyi. -
#534 Vagy ez is olyan, mint a portás Pali bácsi, aki mindenhez ért, de semmihez sem eléggé? Good -
Fallingstar #533 Mivel kötődik hozzá valamilyen szinten a DotA is, illetve DotA-val sem foglalkozott semmi oldal mikor ez elkészült, így úgy véltük, hogy így a legjobb, azóta DotA-val már foglalkozik külön oldal, de a nevet nem lehet változtatgatni, így marad ez:) -
#532 Talán át kéne nevezni akkor dota 2-re, ha azzal foglalkozik. -
Fallingstar #531 Mondjuk a DotA Hungary-n csak 850 ember van aki DotA2 iránt érdeklődik, de sok értelme van csinálni egyet 0-ról -
#530 képet frissítsd erre #417 -
#529 Dota2 Hu Facebook oldal
Aki esetleg úgy gondolja, csatlakozzon.
Aki pedig késztetést érezne magában arra, hogy híreket írjon az oldalra, keressen meg és adminná teszem. -
-
az is mexon fut majd mint hon fuck yeah xD -
#526 -
#525 Processzor: Pentium 43.0GHz feletti vagy azzal egyenértékű processzor
ehhez kell aztán vas!:D -
Fallingstar #524 Nem hivatalosMinimális-ajánlott konfiguráció -
#523 ez elvileg 4honapos kép, volt már itt a topicban :) -
Interjú a fő designerrel, de nem mond sok újat. -
#521 Ezt hívják figyelemfelketésnek, újságírásnak. Nem olvastad volna el, ha nem érdekes a címe. Fallingstar: ha máshol is ez volt írva, akkor nem hibáztál, végül is így is lehet értelmezni egy kijelentést. -
Fallingstar #520 Bocs, de ez szarrágás felső fokon. A kedvedért kijavítom, de menj az eredeti cikkhez és pampogj az Gosugamernek, hogy a címben emeletes ház betűkkel írják "Gabe Newell:"Dota 2 won't be shipped until 2012". Ez akárhogy olvasom kijelentés CÍMBEN. Sőt, go Eurogamerre pampogni, hiszen ott ez a cím "Newell: Dota 2 won't ship until 2012".
Ha legközelebb gondod van akkor írj egy emailt. -
#519 Te írtad? Mert akkor azt mondja hogy tré lett. (Nekem rögtön a 2. sor szúrta a szemem: "Gabe kijelentette, hogy a Dota 2 nem jelenik meg 2012-ig", erre pár sorra lejjebb IDÉZTE Gabe-től hogy:Nem hiszem, hogy 2012-ig megjelenik"... Van különbség -_-) -
Fallingstar #518 Ja és kérem tőled a kész fordítást, amely szerinted a megfelelő minőség. -
Fallingstar #517 fáradt vagyok, de ez irreleváns. mi a hiba tárgya?