5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Inv1sus
    Dota 2-ben is ugyanúgy megy a vitatkozás, hogy ki miatt veszt a csapat. Mert persze sose az egész csapat hibája, hanem csak egy emberé.
  • Inv1sus
    Aha, szóval ilyen idegbetegen kell nyomkodni az egeret, hogy nagy apm legyen. Ez jót tesz az ízületeknek meg az egérnek egyaránt.

Inkább maradok az én nyugodt 60-70-es átlagomnál.
  • Zomil
    live stream akit érdekel :)
  • RaSzTaH
    helyes, követik a hon féle closed-bétázást:)
  • sonic syndicate
    i said good day sir
  • Fallingstar
    Béta kulcs nyereményjáték
  • Zomil
    A szerver nincs meg hozzá, igy nem :)
    Ez csak a kliens.
  • JSbyMSI8800
    practice se indul be ?
  • Zomil
    Igen megy nézegetheted a menüt :D
  • JSbyMSI8800
    és ez megy am ?
  • ToCsEk
    win dota2 beta key
  • Zomil
    Még mindig nem értem mire gondolsz -.-
    Igazán leirhatnád mi az konkrétan, ami szted hiányos erröl a menüröl.
  • Inv1sus
    Úgy kérem szépen, hogy itt a fórumban nemrég ment a nagy lelkesedés, hogy még idén kijön a játék, meg hogy szanaszét osszák a kulcsokat heteken belül stb. Ennek ellenére rengeteg funkció még teszt állapotúra sincs megvalósítva a játékban.
  • donatus13
    Senki nem beszélt pub bétáról nem tudom ,hogy jött ide. Szó se volt még a versenyen se csak egy erős closed betaról.
  • Zomil
    Ez mind a menüböl jött le neked? :D
    Miért szerinted a Hon hogy nézett ki mikor bétában volt? :D
  • RaSzTaH
    lájk
  • RaSzTaH
    "Ki van már adva? Ki akarják adni most azonnal?

Miről beszélsz? "

haverod már megírta :)
  • Inv1sus
    Baahh, ez még messze van attól, hogy publikus béta legyen szvsz.
  • donatus13
    Hát egy jó kis interface bemutató :)
  • Zomil
    a leakelödött kliensröl(azt hiszem tegnap) egy video(mondjuk sok értelme nincs gomb nyomogatáson kivül :D)
  • donatus13
    wáááááááááááááááááá:D legjobb
  • JSbyMSI8800
    basszus ennyi szövege van weavernek és ez csak 1 hős
  • Zomil
    spell ikonok

és a lényeg:
    soksok hös hang hang, eszméletlen, h a valve milyen jo munkát végez, rengeteg szövege van mindegyik hösnek, tudom sok embert ez nem érdekel, de sztem akkor is hozzátesz a játékhoz :)
  • Zomil
  • donatus13
    Jah ez jó ötlet volna.
  • lolSL
    jó lenne ha országokra/államokra bontva is lehetne keresni
    hungary exclude miatt :D
  • Zomil
  • Zomil
    :DDD
  • Inv1sus
    Arról, hogy legközelebb 10 perc helyett 15 percig kellene főzni a rizst, hogy egy kicsit puhább legyen.
  • zsakosfrodo2
    Ki van már adva? Ki akarják adni most azonnal?

Miről beszélsz?
  • Inv1sus
    Az olvasottak szerint nekem ez még erősen nem kiadható állapotú. :)
  • Zomil
    kár pedig reménykedtem benne, h egy nagyobb adag kulcs kiosztára kerül :(
  • sonic syndicate
    We aren't planning to have one big beta invite tomorrow. Right now the beta primarily consists of the tournament teams, Dota1 beta testers, and other players that might compete in upcoming events. We will gradually give access to more and more players over the coming weeks and months. The Dota2 development process, like with Dota1, is focused on getting incremental player feedback to help us prioritize features and functionality in the game. There won't be an immediate million person invite all at once, but rather a gradual buildup as we develop new features and test various aspects of the game in order to to make it an enjoyable experience for an expanding player base.

és ez miért is volt kérdés? mármint minden másik ob engine játéknál az stv(source tv) 90 másodperces eltolással működik, minimum (, ennél csak több lehet az eltérés); és mivel a dota2 is a source motort kapta meg, ezért valószínűleg ennél is úgy lesz

mellesleg van egyáltalán olyan játék, ahol erre ne gondoltak volna? egy játékról sem hallottam még, ahol a ghostolás "hivatalosan" működik, mivel a fejlesztők kihagyták a késleltetést

különben is, lenne értelme ghostolni dotában?
  • Zomil
    igy van én is olvastam, különben elég csunyán ki lehetne használni :)
  • Muki100
    Az első faq-ban amit még tavaly csinált IceFrog abban már írta, hogy késleltetéssel lehet csak élőben nézni egy-egy meccset.
  • RaSzTaH
    felötlött bennem egy kérdés, bár a választ valószínűleg még nem tudja senki, adott a dolog hogy bele lehet nézni spectator módba meccsekbe, namost ezekre raknak valamiféle delay-t, ergó időbeli csúsztatást vagy valós időben lehet nézni?! Nem venném jónéven ha esetleg egy "kupa"meccsen valaki élőben közvetítene ki hol merre stb.
  • Fallingstar
    köszi, az elejét javítottam, rohanok át a városon most brühű:(
  • Zomil
    Jo forditás egyedül ez a rész lett picit félreértve:
    "Hogy működik a becélzás (targeting)? Elveszted az irányítást a hősöd felett, ha bal-klikkelsz valami mást, mint pl. egy creep vagy Roshan?
    Igen elveszted. Láthatod a képességeiket és statjaikat, de ha jobb-klikkelsz, akkor újra visszakapod a hősöd irányítását. Habár nem egy courier vagy dc-zett (megszakadt) hős esetében."

Itt épp az a lényeg, h nem veszted el csak ha couriert és disconnectelt játékos hösét irányitod, egyéb esetben jobb klikkel ugyanugy tudod mozgatni, hiába van kiválasztva egy másik hös. Ugyanugy müködik, mint hon-ban.
  • Fallingstar
    Lefordítottam: Béta teszter interjú
  • Zomil
    érdekesség