5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • sonic syndicate
    http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/l3mbx/abandons_now_being_tracked/

• donatus13
    Tetszetős ha majd bent lesz dragon knightról csapathatnál valamit , kössz:D
  • Zomil
    changelogot megváltoztattam, mostmár a wiki oldalra mutat ott fenntvan az összes eddigi és az ujak is.

és uj vengeful spirit model:
  • Zomil
    uj blog post
  • Zomil
    Én azért bétázok, mert forditonak jelentkeztem és a forditok kaptak béta kulcsot.

De amugy nem nagyon van info arrol, h mikor osztanak több kulcsot...majd egyszer...valve time :)
  • sonic syndicate
    tudom, hogy felemelték az nda-t, arra értettem, hogy nem tudom, mikor kapunk kulcsokat

http://www.facebook.com/playdota

Once we reach 100000 likes, we will give details on how to get Dota 2 beta keys. Like this and share the DotA All-Stars (facebook.com/playdota) Facebook page to all your friends and tell everyone you know. The faster we reach 100000, the faster the announcement will be made. Go and spread the word!
  • szucsy89
    Okés, köszi.
  • zsakosfrodo2
    Ez igaz, de miért kellene tudnia, mikor kezdődik az open beta? Másrészt pedig tesco, minden információt össze tudsz szedni a closed beta-ról, mivel minden Dota2 anyag publikus. Nézhetsz streamet, ott van a changelog a bannerban, és ha keresel találsz csomó cikket arról ami érdekel. Meg persze megkérdezheted Zomilt.
  • szucsy89
    Csak mert láttam, hogy Zomil pl. már bétázik.
  • sonic syndicate
    szart se tudni még, closed bétáról sem
  • szucsy89
    Azt lehet tudni, hogy mikor lesz nyílt a béta?

(bocs, ha volt valahol leírva, nem találtam meg)
  • Muki100
    Clockwerknek voltak időszakai amikor nagyon imba volt, ekkor gyakran lehetett látni komolyabb meccseken.
    Antimage és balanar csak azért van használva a dota 2-ben mert a jobb hősök nincsenek még benne a játékban, így nekik jutnak a klasszikus melee szerepek.
  • Santata
    Night Stalker situational pick volt DOTA-ban, de azért viszonylag gyakran volt látható, főleg M5 és Navi pickelgette.
  • Zomil
    Anti-mage-et nagyon szeretik, kicsit erösebb, mint hon-ban, és late game-ben a mana égetése nagyon hasznos.

Sztem clockwerk is elég népszerü, night stalkert nem tudom.
  • donatus13
    ja és ég anti mage érdekelne ,hogy az még milyen dotaban mennyire versenyszerű
  • donatus13
    Egy kérdés, tegnap láttam játékközben clockwerket , night stalkert , ezek mennyire jó verseny hősök sokat voltak régen dotaban?
  • donatus13
    Lehet ,hogy volt már de itt is lesz olyan ,hogy a recommended itemeket beállíthatjuk saját magunknak ?
  • lolSL
    bannerba be lehetne tenni a cikk végén lévő streames linket
  • Zomil
    Majd meglátjuk :)
  • donatus13
    amúgy szerintem 1 éves béta tuti nem lesz:)
  • lolSL
    egy olyan cég csinálja akiknek a gyors szót nem tanították meg általánosban :)
  • donatus13
    Én nekem a grafika meg az egész nagyon elnyerte a tetszésemet egyetlen egy dolog tudja elvenni ha ilyen micros szar lesz ami ilyen majdnem ingyenes de mégsem az.Legyen akkor 6-8 k körül és egy vásárlójuk már biztos van.Nekem az is jó csinálnak ilyen skin shopot vagy mindenféle item boltot a hősöket lehessen dizájnolni ahogy akarják az emberek ,csak a hősökért ne kelljen gyűjtögetni meg pénz kiadni + ba.De a legundorítóbb az amit a hon csinált megvette a sok ember azt most meg early access...
  • Zomil
    nem hiszem, h 1évig lenne béta, mivel nemrég irták, h megprobálják minél gyorsabban a jelenlegi állapotban/hösökkel kiedni, szoval sztem max. jövö év tavasza
  • lolSL
    még ők sem tudják.. kb 1 éven át beta lesz még a game, azzal idővel tud majd ingyen játszani aki akar, aztán gondolom a népszerűség alapján választanak üzleti modellt.
  • Zomil
    uj blog post
  • Zomil
    Azt hiszem, dota fanok meg is lincselnék a valve-ot, ha hösöket venni kéne, mint lol-ban(vagy mostmár uj játékosoknak hon-ban).
    Én is erösen hiszek abban, h 6-8ezer lesz az indulo ára. Mondjuk abban is 100%-ig biztos vagyok, h lesz hozzá itemshop(courier-ek, announcerek, egyéb hülyeségek), de mondjuk engem a külcsin nem igazán érdekel, ha most vkinek más a courier kinézete, hát legyen...
    De valve-ot ismerve nem csak pénzért lehet majd ilyet szerezni, tf2-ben is van vagy 4másik fajta lehetöség, h cuccokat szerezz a vásárláson kivül :)
  • donatus13
    Remélem nem free lesz mert annál szarabb nincs, akkor már inkább úgy legyen free ,hogy legyen egy 6 8 k s összeg amit ha kicsekkolsz az összes hős a tiéd meg amik majd jönnek sorba, a többi maradhat micros hülye skinek eddig se kellettek sehol.
  • Fpocok
    Nem olvastam vissza olyan sokat, mert ma lusta vagyok, de akkor free lesz a gáték? Csak mert fizetni plusz ingame szory az undorító egy dolog.
  • sonic syndicate
    várható volt, tf2-nél elég sok zsét hozott össze valve-nek
  • Hugh Hefner
    fasza... : |
  • sonic syndicate
    http://www.valvenews.net/2011/dota-2-will-feature-cosmetic-items-an-in-game-store/
  • donatus13
    oszthatnának több kulcsot is :D már nagyon ki akarom próbálni :P
  • zsakosfrodo2
    Jaggernaut jó kis hős, kösz a changelogot. Így legalább tudjuk, mit fejlesztenek egy-egy buildben.
  • Zomil
    Kiraktam a changelogot a bannerbe, csütörtökönként jön frissités, majd mindig kirakom az ujat :)
  • Zomil
    változott picit az ui: mostmár kiirja felülre az állást és uj a day/night ora is :)
  • Zomil
    jaggernaut :)
  • Zomil
    Amugy gondoltam biztos nagyrészt jo játékosok vannak a bétában és kevésbé lesz frusztrálo a játék, mint 1-2 hon meccsen...ehhez képest most volt egy nevermore a csapatba aki lvl15 volt amikor én 25 és 1-17 volt a statja a végén...kiváncsi vagyok ilyen játékosok hogy kerülnek be a játékba, mert tisztán látszodott, h köze nincs a dota-hoz.
  • Inv1sus
    Zomil már elmondta, mi a bug: Dragon Knigt
  • Santata
    Dragon Knight már benne van a játékban, csak blokkolva van egy még megoldatlan bug miatt.
  • Zomil
    ugyanannyi még mindig mint a bajnokságon