5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • setuh
    Hány hős van végül benne?
  • Zomil
    Jelenleg csak a szintedet irja ki(gyözelemért xp-t kapsz), kiirja a prestige-edet(ez ugy tudom ilyen mmr szerüség lesz). Kiirja a winek számát és a vereségek számát.

Mondjuk nemtudom, h xp-t és presige-t számol-e most a játék, mert eddig 5meccsemböl csak 1 vereséget mentett el, mert ha sokan kilépnek akkor nem rögziti a meccset, 1alkalommal vmiért leálltak a szerverek(gondolom csináltak rajta valamit), 1alkalommal meg crash-el a szerver majd reconnect után senkinek nem volt höse. Ez utobbi sztem azért volt, mert ugye source játék és itt is ugyanugy müködnek a console parancsok, és a kill parancsra azt csinálja, h lelövi a szervert a játék :D
    Meg van egy olyan bug, h kis h betüt nem lehet irni... :DDDD
  • Inv1sus
    Akkor tényleg hasonlít, mert a dota1-nek is ez volt a legnagyobb hátránya, hogy csak úgy elmehettek az emberkék kockázat nélkül.

Stat van? Na jó, megvárom inkább a leírást.
  • Zomil
    Nem, már toltam vele néhány kört :)
    Tetszik. Nagyon szép a grafikája és ugy maga a játék is jo, sztem elég jol visszaadja a dota1-et.
    Mondjuk remélem a leaverek ellen ki lesz találva majd vmi, mert most kb. minden meccsen van leaver. Aztán egyre több ember követi általában a vesztésre állo csapatbol...Persze még béta, de remélem van vmi jo megoldása rá a valve-nak.
    Egyedül arra nem jöttem rá, h vissza stash-be hogy lehet itemet visszarakni, mert ha kiveszek mindent belöle akkor eltünik. Plusz egy idegesitö dolog, h ha a stash-be van item akkor a stash mindig látszodik a képernyön.

Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még irok rola :)
  • Inv1sus
    Még mindig töltöd?
  • sonic syndicate
    milyen fordító vajon....kernelfordító

(steam translation tagok mindegyike kapott elvileg)
  • setuh
    Milyen fordítók?
  • RaSzTaH
    dotában se volt másképp, itt se lesz... sose értem azokat akik solo-ban játszanak -.-" a hon community meg szépen átcsorog majd dota2-be, szerintem ez tény
  • zsakosfrodo2
    Ez nem is te vagy, bárki készíthette ezt a képet.
  • Zomil

Nah a forditok megkapták a béta kulcsot :)
    (épp most töltöm a játékot)
  • Zomil
    hon azért ellenségesebb, mert 1500-ra berak és elég sok játékos van akörül, nem csak kezdök. lol-ban meg szintek szerint is nézi az embereket az mm és 30-as szintig nincs is rating.
  • Hugh Hefner
    merem remélni, hogy kevesebb. vagy legalább a community máshogy kezeli, pl lol-ban kezdőként nem nagyon ért a társak felől támadás (mondjuk ott nehéz valamit elbaszni azért alacsonyabb szinten), míg hon-ban mikor rávettem egy haveromat hogy kezdjen el játszani, tyű, hogy ő miket kapott... de majd meglátjuk, kinek lesz igaza, remélem azért nem lesz olyan ellenséges mint a hon : )

• RaSzTaH
    "Túlságosan könnyű lecsúszni egy jobb psr szintről, úgy hogy nem feltétlen a te hibád. Ha meg a te hibád, akkor meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy pénzbe kerül a stat reset, a játék árához képest nem is kevésbe, ami szintén csak gerjeszti a feszültséget, hogy mi van hogy ha sokat hibázol, vagy csak szimplán szerencsétlen vagy és rossz csapatba kerülsz."
    dota2-ben nem lesz ilyen, orly -.-
  • sonic syndicate
    a spkák, illetve a majd megvehető új kard/tőr skinek már benne vannak a játékban, redditre linkeltek is párat
  • Zomil
    ne is számits rá, h dota2-ben nem lesz mikrotranzakcio, tf2-ben tökéletesen bevált...
    itt is 90%-ban biztos vagyok, h lesznek skin-ek, announcerek, stb.
  • Hugh Hefner
    hu, hát ezt jól elírtam. szóval, létéért
  • Hugh Hefner
    úgy hogy évekig dotáztam, a hon is amíg beta volt szerintem jó volt, illetve a legjobb akkor volt mikor megjelent, ám még nem mentek a mikrotranzakciók irányába. Meg lehet ezt oldani jól, és emögött azért nem egy éátáárt küzdő cég áll...
  • RaSzTaH
    Ennek fényében miből gondolod akkor hogy ez a Te játékod lesz? ^^
  • Hugh Hefner
    matchmaking jó dolog, jó is hogy van, de mostanában mikor visszanézek a honba, tekintve hogy nem én használom az accountom, a 3 mérőszám közül az egyik 1650 körül, a másik 1000 körül, hát, grat ha 1000 körülről fel tudtad hozni, engem felbasznak az ottani emberek...
  • Zomil
    Miröl beszélsz? Ugy irod, mintha kötelezö lenne stat resetet venni...ki nem szarja le a statot? Elöször is aki jol játszik ugyis vissza tudja hozni magát...Én 1600körül mozogtam...aztán jött pár nagyon szar meccs...utána meg néhány rage meccs ahol már én is hibás voltam. utána meg egy adag balszerencse és pikk-pakk 800mmr-en voltam. Aztán gondoltam, h akkor kicsit belehuzok, és 2honap alatt(nem egésznap játszás max 5 mecs 1nap alatt) visszahoztam magam és megint 1600-on vagyok és remélhetöleg még fentebb kerülök, de annyira nem izgat a lényeg, h jol érezzem magam játék közben.
    Stat reset teljesen értelmetlen, aki nem tudja alacsony mmr-röl felhozni magát 1haverral(nem kell, h mind az 5-en együtt legyetek, böven elég, ha 2-en játszotok, egyikötök support másik carry) az stat reset után is ugyanugy vissza fog csuszni.
    Akármennyire is hihetetlen, de a matchmaking igenis jol müködik(persze nem tökéletes).
  • Hugh Hefner
    ha van egy játékos a csapatban aki vagy balfaszkodik, vagy csak ráesett a sors, hogy szarrágankelték, mert senki sem segített neki, vagy épp azért, mert elkerülte hogy folyamatosan szétgankeljék le van maradva, akkor mindenki annyira félti a kis kd ratioját, meg a psr-jét, hogy van, hogy konkrétan leáll a játék, mert ő nem játszik tovább, ha nincs concede. Túlságosan könnyű lecsúszni egy jobb psr szintről, úgy hogy nem feltétlen a te hibád. Ha meg a te hibád, akkor meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy pénzbe kerül a stat reset, a játék árához képest nem is kevésbe, ami szintén csak gerjeszti a feszültséget, hogy mi van hogy ha sokat hibázol, vagy csak szimplán szerencsétlen vagy és rossz csapatba kerülsz. De hát a bevétel az kell nekik, csak abba nem gondoltak bele, hogy így konkrétan elvesztik az embereiket. Igazából nem sajnálom őket.
  • Omlás
    beteg!
  • ToCsEk
    secret hero
  • Muki100
    Ilyesmiről szó nem volt. Eleve a matchmaking hiánya miatt vagy csak ismerősökkel szabad játszani vagy olyan helyen ahol valamilyen szinten ki vannak szűrve a noobok (dotalicious).
  • RaSzTaH
    vagy egyszerűen ragequit volt:)
  • Inv1sus
    Mert bezzeg annak több értelme van, hogy 20. percnél megállapítjátok, hogy el lett vesztve a game és nyomjátok megállás nélkül a cc vote-t, ha meg nem szavazzák meg, beálltok afk-ba.

Az ilyen embereket banolnám 1 hétre minimum. Síránkozós lámák nem tudnak harcolni.
  • Muki100
    Jó, de a régi dotában nem volt matchmaking. Akkor inkább úgy magyarázom, hogy ha valaki béna volt és elfeedelte a szembelevő ellenfelet, akkor 15 perc alatt eldöntötte a meccset, és a hátralévő 30 percét már csak szenvedéssel töltötte az egész csapat 1 hülye ember miatt.
  • RaSzTaH
    azért erősen supportfüggő is
  • Zomil
    azért a legtöbb csapat alapu játéknál ugyanigy van :)
    persze itt közrejátszik az is, h ha vkinek sok killje van akkor joval erösebb tud lenni, mint a többiek, de más csapatjátékban is sokat számit, h egy játékos kezdö-e.
  • RaSzTaH
    :DDDDD azt se bűnteti aki nem tud játszani, szépen belövi egy ratingre aztán ottragad, legalábbis hon-ba, a LoL számomra egy butított valami, de ebbe ne menjünk bele:)
  • Muki100
    Azt bünteti ha nem tud játszani valaki. A LoL-nál ilyen nincs, mivel ott a skill plafont a homokozóhoz igazították.
  • RaSzTaH
    mégis hogyan "bűntet" a játék, fejtsd ki pls
  • Hugh Hefner
    faszt, túl szigorúan bünteti a játék a hibát, ezért van mindenki ki ha veszít. azon kívül, hogy a játék ingyenes jellegéből fakadóan elég sok a fiatal, aki élete traumájaként éli meg ha veszít.

nagyon nem ártatlanok pl a hon készítői...
  • RaSzTaH
    Akkor m1 :) köszi
  • Zomil
    ugyan az van beleirva, mint a [url=listazas_msg.php3?id=1286993655&no=873]#873[/url] blogpostba, csak rövidebben :)
  • RaSzTaH
    beillesztenéd a szöveget Dread? Ide vagy akár privátba, mert sajnos melóból nem tudom megnyitni azt az oldalt, köszi
  • sanyiiiii
    http://www.mmocrunch.com/2011/09/23/dota-2-pushes-up-release-date/
  • donatus13
    így van :D ugyan úgy ahogy a katonaságba azért kell többen menni ,hogy ne csak rád lőhessenek,itt is az lényeg valamit elszarsz rátudod kenni másra :D
  • Kosadzk1
    a csapatjátékok szépsége h. mindig van kire kenni :)
  • Santata
    Ez community hibája nem a játéké.