5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Santata #676 Ha valaki kap választ beta-részvételről, beírhatná ide. -
#675 Azt hittem a kinaiak a navik. De akkor örülök, hogy a navik nyertek. Bár szerintem ehome-nak szebb stílusuk volt. -
#674 Megérdemelt győzelem volt, és szebben is játszottak mint az átlag. -
#673 Grat navinak, bár sztem tul könnyen végigrongyoltak mindenkin.
És lehet várni most az uj infokat a bétárol :) -
donatus13 #672 jah jó meccsek voltak. -
#671 Orulok,hogy nem a sargak nyertek. -
Santata #670 Megérdemelte a navi. 1 meccset vesztettek összvissz, valamint nem farmolásra játszottak. -
#669 ezaz -
#668 kár, h navi szvsz tul könnyen végig pwn-olt mindenkit :) -
#667 Itt mar minden clicken ott van az 1 millio sulya :). -
#666 dota2.com -
#665 hol lehet ezt nézni ?:D -
donatus13 #664 Ez megint érdekes meccsnek ígérkezik :D -
#663 -
#662 jaja sztem is hasznos lenne egy dota2.com link és egy playdota, de ugy látom a házigazdának fontosabb hirdetni a saját google hirdetésekkel teli honlapját... -
#661 Egyetértek, elég undorító volt, hogy az egyik teamfightot az első meccsen azért nyerték meg, mert Doombringer azonnal buybeckelt. -
#660 Ilyen régen a dotában se volt. Ahogy elkezdődött utána IceFrog rakott rá cooldownt, úgy látszik ez sem elég, de majd megoldja, mindig megszokta.
Na de ha még egyet nyernek az ukránok az jó lenne, a környéken fellendülne a dota iránti érdeklődés. A kínaiak túl messsze vannak inkább a navik nyerjék a sok pénzt :D -
#659 elég gusztustalan,már 30perc előtt is mennek a buybackek,ilyen honban sose volt -
petecz #658 Szerintem is. Gosun is leírtam. Ez így borzalmas. Kínai csapat taktikája összeomlana ha nem lehetne így buybackelni. Első meccs is azon ment el. -
#657 buybacket viszont s2 oldotta meg jobban sztem,ez a buyback fest kezd unalmas lenni -
donatus13 #656 Ehome nak szurkolok valahogy sokkal jobban nyomják -
petecz #655 +1 -
petecz #654 Amikor rendes port volt akkor népszerű volt. Aztán S2 belenyúlt és elk*rta. -
#653 az -
donatus13 #652 Spectre az a sand wraith nem ? honba szinte alig látni. -
#651 Szerintem fejlécbe jobban illene a playdota.com meg a dota2.com... -
#650 Meg is lepődtem egy pillanatra, hogy oldalt tévesztettem, azt hittem ez az sg.hu -
#649 -
#648 Az előző kép jobb volt. Semmi szükség nincs a logoban az oldalad hirdetésére. -
#647 Egy epito kritika a topikhoz:a kepet jobb lenne vmi nagyobb felbontasu kepbol osszerakni,h ne legyen tiszta pixel,masik dolog meg,hogy a linket be lehetne tenni linkkent. -
#646 LOL :DDDDDDDDDDDDDDDD egymás keresik ugyanott :D -
#645 Ez tényleg egy döntős game :D.
Chen engem már biztos felbaszott volna... -
donatus13 #644 ez mekkora volt pudge tól :D -
petecz #643 Mert a győztes ágról jöttek. -
#642 Az elso game miert lett a Navije lejatszas nelkul? -
donatus13 #641 azta mekkora menekülést csinált:D -
#640 maximum -
#639 Ezen kivul meg 3x csapnak ossze?:D -
donatus13 #638 nem tudom nálam olyan laggvan nézni nem lehet. -
#637 2min tower betolva ez mi