11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Fallingstar
    Miért, nincs jogom nekem is pályázni a házigazda jogra? Elolvastam a leírást és jelentkeztem. Nem írtam sehol, hogy nem fogok, ez csupán a naivitásod fémjelzi. Az, hogy te aionhungary-t szerkesztetted és az népszerűbb volt, mint a League of Legends Hungary alsóhangon vicc, felsőhangon hazugság, mert ád1. aiont kevesebb magyar játszotta-játsza, mint a LoL-t, ád2. gőzöd sincs a látogatottságunkról. Milyen oldalakkal foglalkoztál te?
    1. a hirdetést a regisztrált felhasználók látják, bocs, hogy nem kapunk pénzt a rengeteg belefektetett szabadidőnkért és legalább pár forintot megpróbálunk bevételként elkönyvelni, ami meg sem közelíti azt az összeget amit kapnánk ha órabérben csinálnánk amit csinálunk:)
    2. nem lettem sehol sem nevetség tárgya, ne próbáld ezt beállítani úgy, hogy én leégettem magam. Amit 1-2 ember itt elővett hibaként azt megmagyaráztam és megindokoltam, rögtön 4-5 ember nekem adott igazat. Mellesleg még HA hibát is követek el, teljesen természetes, hogy néha hibázom, aki úgy gondolja, hogy ezt lehet hiba nélkül csinálna az vagy hülye vagy zomilnak hívják.
    3. a lelkes hírszerzőről annyit, hogy először ülj le egy helyesírási kéziszótár elé és fel se állj egy évig, annyi hiba van abban amit itt leírsz, és amíg nem tettél ki EGY ROHADT SAJÁT MUNKÁT addig ne verd a tam-tamot, hogy te mekkora hírszerző vagy, mert nekem már tavaly novemberben kint volt az elkészített fordítása az összes meglévő DOTA2 infónak (első hírek, mi a dota?, mit hoz el a valve?, blizzard vs. valve, coaching rendszer)
    4. itt nem arról van szó, hogy vagánykodok, de én, ellentétben veled, már tettem le valamit, és az, hogy engem azzal vádolsz, hogy a te munkádat használom fel, engem elég szépen felhúz (ja, hogy azóta se mutattad mit másoltam tőled?)

Bocsánat a többiektől, de ha Veletek történne ugyanez, Ti is kiállnátok magatokért.