11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Fallingstar
    Na megjöttem Balatonról ahol a menyasszonyommal nyaraltam. Bocs, hogy a háttér amit én tettem be nem volt HD felbontás, nem volt sok időm rá, hogy überjót szerkesszek, valamint nem vagyok PS mester.

A jelenlegi háttér látom mindenkinél biztosítékolvadást okozott annyira el vagytok ájulva tőle, csak hát nem saját ötlet. Illetve a képek egymás mellé rakva meg vonalak, slussz. Bocsi, nekem nem volt időm erre, jött a nyaralás.

A szavazás jó, csak míg én egyrészt leírtam, hogy a célom a DOTA2 közösség felvirágoztatása, amit a több éves tapasztalatom alapján bizony egy centralizált oldallal lehet a leginkább elérni, jó menedzsmenttel, igényes és friss hírekkel, addig a másik oldal okai kimerültek ebben:
    "nem érzem fair dolognak, hogy Fallingstar beelözött...szvsz elég sok hirt és uj informáciot kiraktam ide(topicot is én nyitottam), amit Fallingstar át is másolt dota2.hu-ra."
    Nem tudtam, hogy a jog elnyerése verseny tárgyát képezi (a bemásoltam meg konkrét hazugság, kérem a képet, hogy bárminemű szellemi-fizikai tulajdonodat MÁSOLTAM), a leírásból nekem az derült ki, hogy ha az ember letett valamit az asztalra az sokat számít. A weboldal az összes eddigi lefordított információval, pénzen megvett domainnel, fizetett tárhellyel, működő ts3 szerverrel és a mögötte lévő tapasztalattal úgy gondoltam már "valami", ezért pályáztam meg a jogot, melyet meg is kaptam, majd utána szó nélkül megvonták.
    Mivel választhattam aközött, hogy megszakítom emiatt a nyaralásom a szerelmemmel és aközött, hogy hagyom, hogy az én közbenjárásom nélkül menjenek a dolgok a pozícióm kárára, a szerelmemet választottam és ennek eredményeként már nem állok neki versenybe szállni a házigazda jogért, de az ÉN felkészültségemet, kvalitásomat prezentálja Magyarország egyik legnépszerűbb játékos közösségi oldala több ezer olvasóval és játékossal, számtalan lezajlott versennyel és fordított cikkel. Maradjon a jog Zomilnál, nekem ez kevesebb felelősséget jelent, viszont az sg.hu adminisztrátorának eljárását kifogásolom (konkrétan egy vicc így passzolgatni a jogokat az érintett felekkel való előzetes egyeztetés nélkül). Továbbra is folytatom eddigi tevékenységemet, ha valaki szeretne segíteni ebben szívesen várom a jelentkezését, Zomil ugyanis lemondott a jogról:
    "Zomil: nah látom sikerült gyorsan beninjázni a háziigasda jogot...elég geci huzás volt...
    17:04 Zomil:amugy köszi, de igy törölhetsz is az adminok közül rám ne számits ilyen hátbatámadás után"