5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • petecz
    GosuGamersDotA
    "NaVi picking PUDGE WTF"

:D
    Ez jó lesz.
  • Aradebil2
    PUDGE!!!!!HAJRÁ NAVI:D
  • ToCsEk
    eh vs navi döntő

szerintem ez navi win lesz
  • Aradebil2
    ?
  • Inv1sus
    Ha-ha, újrajátszás. Szopacs.
  • Inv1sus
    Szvsz a döntőt nem fogjuk látni, mert mnidenki azt várja, tehát be fog trottyantani a rendszer
  • Aradebil2
    DOOM IS BACK!!!!RUN!!!:D hattalmas volt:D
  • donatus13
    Egész jó ez a meccs ami most megy.
  • petecz
    Akkor akkor. Köszi. :)
    A lényeg hogy HoN-ba már nem lett portolva. Invisus azért nem ismered.
  • Zomil
    Ahogy elnézem 2009 decemberben jött ki
  • Inv1sus
    Hát ezek most csúnyán kikaptak. Teljes reménytelenség :P Pár stunner kellett volna.
  • Aradebil2
    sztem még az előtti,hon release után dotáztam egy keveset és akkor már volt
  • petecz
    Ha jól tudom azután jött ki miután már a S2-nek tilos lett portolni hőst dotából.

Annyira én se ismerem, csak azt tudom hogy elég erős és nagyon jó map controlt biztosít a csapatnak. Valamint passzol nagyon a melee carry-hez a sok lassítása miatt.
  • Inv1sus
    Ez az Ancient Apparition ez milyen hős? O.o Nem ismerem.
  • Zomil
    vannak persze :)
  • petecz
    Frogstick! :D
  • Aradebil2
    azért vyse helyett sheepsticket mondanak:)
  • setuh
    Vannak persze.Az az ironwood branch +1-et ad mindenhez.
  • Anthrax
    Dota-ban vannak lifesteal itemek ? És mik ezek a szalma bálának tűnő item, amit mindenki vesz elején 2-3t ?
  • Muki100
    Külső programmal át lehet állítgatni őket. De minden hősnek olyanok a hotkeyei hogy a bal kezed ráálljon, az elején van kb. 2 perced áttanulmányozni aztán ahogy rakod a skilleket megszokhatod hogy mi micsoda lesz.
  • Zomil
    láttam, h vki elkezdte, de ezek szereint már kész, köszi :)
  • Zomil
    probálom minél gyorsabban berakni ide az ujdonságokat, hogy frissek legyenek :)
  • Hegi90
    ez volt már?

dota vs. dota 2 item ikonok
  • Hegi90
  • Zomil
    nem...a szavazást a dota2 blogon láttam, a képeket meg a playdota forumon :)
    amugy meg a cikk a dota2.com-os blogbejegyzés forditása(mondjuk ilyenkor illik feltüntetni a forrást), bár joval egyszerübben fogalmazva :)
  • Hegi90
    és te honnan másolsz? reddit? :D
  • Zomil
    jah nem másol az oldal hireket...érdekes modon mindig azután kerül ki a hir miután én ide belinkelek vmit :)
  • Fallingstar
    The International Döntők
  • Inv1sus
    Most gondolkodom, hogy elkezdek sima dotázni, hogy visszaszokjak pár herora.

Jól emlékszem, hogy ott a hotkeyek nem a q w e r betűk voltak? Úgy rémlik, mintha minden heronál máshogy kellett volna tartani a kezem. Ha ez így van, akkor megvárom inkább ezt a játékot :D.
  • donatus13
    :D:D " jó gyerek vagyok "
  • petecz
    Nekem teljesen mindegy, engem befolyásol hiszen jó gyerek vagyok. :D
    Több ember nem lehet?
  • bubuteve
    Én Fallingstar támogatom
  • Muki100
    Se a Riot se a HoNosok nem rendelkeznek akkora tapasztalattal ebben a műfajban mint IceFrog, ezért következetesen ez lesz elvileg a legjobb, ha nem szúrják el.

A LoL meg fog maradni mert az elsősorban egy olyan réteget céloz akinek nincs ideje/kedve/ vagy ne adj isten esze megtanulni dotázni de mégis játszani szeretne. Az hogy most a LoL a #1 nem meglepő mivel a régi dota felett igencsak eljárt az idő és egy új játékosnak kínszenvedés beletanulni.

A HoNosoknak elvileg azonnal tetszenie kéne amint kész a játék, lévén ugyanaz csak kicsit jobb.

A dota közösségre se jellemző a túlzott jóindulat vagy ész, de mindenhol alakultak olyan körök ahol nem voltak ilyen problémák.
  • Zomil
    A helyzet az, h sok embernek már önmagában az is elég, h a valve uj játéka :)
    Legalábbis külföldi forumokon is sokszor olvasom, h nem is tudják sokan mi az a dota, de megnézik a játékot csak azért, mert a valve késziti.
  • Anthrax
    Loloztam,de meguntam, Riot elcseszte az egészet, hon nem tetszett, nekem túl darkos és mikor próbáltam úgy,hogy előtte loloztam elég sokat, nem vágtam mit hogyan kellene. Így most kíváncsi vagyok a dota-ra,lehet ez se jön be,de adok neki egy esélyt, amit észrevettem,hogy elég brutális burstök vannak benne lolhoz képest.
  • Fallingstar
    Játékos izgalmi szint mérés
  • Aradebil2
    sosem dotáztam,sőt,kifejezetten utáltam,mindig td-ztem kanin:D aztán hont elkezdtem haverokkal és megtetszett,ennyi:D
  • Fallingstar
    Semmit nem másoltam Tőled, kikérem magamnak a feltételezèst. Tomil képét tettem ki, de ezt fel is tüntettem. Balatonon vagyok menyasszonyommal, hétfőn megyek, DOTA2.hu addig is megy tovább.
  • petecz
    Engem a hotkeyek zavarnak. HoN miatt rálustultam-megszoktam a saját kis beállításom és nem tudok vissza menni dotázni. A grafikát leszarom. :)
  • petecz
    Én most hogy már a lolba is picit(!) bele kóstoltam úgy látom hogy az nagyon casual játék, nyilván ha akarja az ember komolyan veszi. Aknakeresőt is lehet komolyan venni de attól még az hogy verseny játék lesz belőle más dolgokon múlik.

HoN-nal nem tudom mi lesz. Ahogy olvasom az utóbbi pár patchlogot próbál a saját útjára térni. Szerintem bukni fog hisz dota klón-nak indult és arra semmi szükség és másik moba-ra sincs hisz akkor ott a LoL.

A LoL viszont nem. Ott meg fog maradni egy bizonyos számú közösség hisz a játék remek a maga módján. Hisz nem dota utánzat akart lenni úgy mint a HoN hanem egy szórakoztató MOBA, és az is.

Tehát az én jóslásom szerint a régi ős dotások szép lassan, szenvedve de váltani fognak, honosok rögtön jönnek (90%ba tuti ami igazából nem is létszám), és a lolnál úgy 50-65%-ra tippelek, ami a riotnak is jó hisz marad elég játékos.

A fő kérdés az hogy hogy teszi az új belépőknek barátságosabbá ezt az amúgy elsőre elég nehezen eltűrhető játékot. Itt gondolok a nehéz tanulási folyamatra és a közösségre.