Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
ott a hiba, hogy laptopot akarsz.
Egy játék laptop kábé 500K. Egy jó (nem csúcs) vas amin H6 elfut bõven 200.
(nekem 120 volt, mert az áfát visszakaptam okosba).

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Elölre ott volt a minimum konfigban, 512MB a vga-nak.

Azért mert valami nem egy fps, még lehet gépigénye.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cikasz
Miért lennél köcsög?
Szerinted van rá pénzem, hogy évente laptopot cseréljek százezrekért? Ez a játék nem egy battlefield 3, hogy ne lenne elég neki 256mb-os vga! Szerintem...

http://www.akciofigura.hu

Carlos
Köcsög leszek, de igazságos. A 256 megás videókari legalább 1 éve elavult...

Þór vígi þessi rúnar

cikasz
Ja és igy is csúsztak vele egy csomót! Mi a fenét csináltak eddig? Asszony laptopjában egy Intel VGA van 256mb-os, dual core-os procival és mégis azt mondta ez a hülye játék, hogy nem támogatja a vga-t! Pedig neki vettem szülinapjára a játékot. Azért ez durva azt hiszik, hogy mindenkinek erõmûve van?

cikasz
Az biztos, hogy iszonyatosan hajtja a játék a gépet , de nem értem , hogy miért!?

Az lenne a kérdésem h a saját hõsnek "kívül" a main menu-ben is szét lehet osztani a skill pontokat (meg respecializálni is ugyanott lehet amúgy)

Ez tulajdonképpen mire jó? Mert a játékban lévõ hõs ugyanolyan szintû marad ettõl függetlenül...!
Agamemnon
Aham 1.1 patch megoldja. (vagy az 1.1.1 már nem emlékszem 😄 )

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy jött-e már ki orvoslás arra hogy villog az egér a játékba?
Szaruman
Dark egyértelmûen vicces nekem, mass vampirism (lol). Prime még elég tápos, teleport, implosion, manaragen miatt.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Nálam az alaplap szállt el (nem bootol, illetve 2 perc után lefagy a cucc, a BIOSban is). Egyébként nem hiszem, h a játék okozta a gondot. Kb 3-4 napig toltam a megjelenés után, leszedtem, hétfõn visszaraktam, de 4-5 óra után hagytam a fenébe. Csütörtök reggel épp familyguyt néztem, amikor beszart a cucc. Szóval nem hiszem, h közvetlen (vagy akár közvetett) kapcsolat lenne a játék és a hiba között. De az tény, h rendesen megforgatta a ventiket (ahogy a spacemarine vagy a dow2 is).

Milyen magic-et használtok?
Light nem tûnik vmi ütõsnek

Prime(pl. slow)?
Earth(pl. stone skin)?
Nekem igen, ezért melegszik tul a laptop! De elvileg mintha azt mondta volna valaki, hogy a laptop videokártyák támogatása csak a patchben jön majd!

BoneDragon
Hát elõfordulhat. Pont emiatt nem merek már játszani vele 2 napja. Most nincs pénzem új alkatrészekre. Amíg nem javítják ezt patchben, addig felejtõs számomra.

TreDoR
Emlékeim szerint az 5, a megjelenés pillanatától modolható volt, mégcsak ki/be csomagoló program sem kellett hozzá, mert pakra nevezett zip fájlokban voltak a game fájlai.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Szaruman
Nekem tegnap be is szart a gépem, remélem, h nem a játék miatt^^

BoneDragon
Igen, sokan panaszkodtunk erre, de az "okosabbak" megmondtak, hogy a mi gépünk a szar, pedig nem. 😊

fejnelkuli
Mindenkinek 100%-on hajtja a procit meg a videokarit?Igy tobb lesz a villanyszamla mint maga a jatek.

A tanácsom, aazon kívül amit Zsknight adott, a csatákat mindig veszteségnélkül tedd meg szinte, vagyis ne pazarold el a lényeid mert többet nem tudsz a várakban termelni mint adott, a másik azon a pályán egy nagyon nagy könnyebséget kapsz a felszedett felszerelés ad olyan bónuszt hogy lényeid három támadást veszteségmentesen éli át, aszthiszem ennél nem kell több.
bélanéni
Srácok, a bolti verzió papírdobozban van, vagy csak az olcsóbb tescos mûanyag DVD-tokban? Nem ezen múlik a vásárlás, de nyomhat picit a latban.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hát nekem várnom kell egy patchre, mert a laptopom tulmelegedéssel leáll általában. Így nemtudok normálisan játszani! Pedig nagyon szeretnék!

Saccard
Rendben köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Ha jól emlékszem azon a pályán fel kell szedni egy pár egységet, akik csak arra várnak, hogy megtaláld õket, ja és nem árt a diplomácia képesség. Vannak még helyek, romok amik nem minden esetben nyersanyagot adnak, hanem néha egységeket.
Saccard
Kedves barátom, 1. csak az egyszemélyes kampányt kezdtem el most. 2. nem tudom milyen kioktatásról beszélsz azzal értettem egyet h rengeteg lehetõség rejlik a játékban sokkal több mint akár az ötben (ezt egy fél hotseat után meg lehetett állapítani, az 5-te,4-el és 3-mal is évekig játszottam) 3. ahelyett h vérszemet kapnál és egybõl hepciáskodva habzó szájjal véded magad egy nem létezõ támadás ellen, inkább segítettél volna, elõrébb lennénk. Pusztán nem tudom, hogy itt most várnom kéne populációra vagy van a mapon valami amirõl nemtudok, bármekkora király vagy 8-ad akkora sereggel nem vered be a gépet, pláne h a várban áll. Egyébként gratulálok a hard gép legyõzéséhez, ügyes vagy<#alien2>.

CSak nincs közte! 😞
A necro ostrom nagyon üt! 😊
Na és még te helyeselted a (#6719) sz. hozzászólást.
Én nehéz fokozaton a kisujjamból kiráztam azt a részt, nem is értem mi okoz neked ebben nehézséget. Ilyenek oktatnak ki milyen az igazi Heroes.
Saccard
Srácok mi a jó éggel kéne tutorialban legyõznöm gerhartot? brutál seregei vannak és mégcsak továbbépíteni sem tudom a városaim. PlS HELP!

BoneDragon
Kösz! 😊 Látom is!
Carlos
Ja... a bronz és az ezüst szinteken a dobókocka ikonnál (utolsó) tudod megvenni õket.

Þór vígi þessi rúnar

Nem! Az elején lehet bónuszokat választani!
De ott nekem a 6 slotból csak egyet tudok kiválasztani!
Carlos
ha a dinasty fegyverekre gondolsz, akkor csak bele kell tolni a hõs mancsába és gyilkolni vele.

Þór vígi þessi rúnar

Végre megtaláltam az új bónuszokat/fegyvereket! Volt egy lenyiló lista! 😊

Azt szeretném kérdezni még h h lehet megnövelni h több bónuszt is adjon mert nekem csak egyet ad pedig silver szinten vagyok már!
Carlos
énis azokkal mentem... 13-15K-kat sebzett... fincsi volt.

Þór vígi þessi rúnar

Én is szenvedtem vele. Másodjára már megjött az eszem. Az archlichek viszont megtették a magukét. flawless attac, vagy ilyesmi a neve és aztán stormarrows... valami air magic. 10 000-eket sebeztek. 😄
Carlos
normal nem hard... Nem vagyok én HC.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár beszoptam a végét majdnem, mert ugye elõször a kicsiket nyirtam le, aztán meg jött a meglepi, amikor újraélesztette mindet a köcsögje!

Þór vígi þessi rúnar

Hardon játszol Carlos? 😄
Nekem problémát csak a vége Uriel harc jelentett elsõre, amúgy pont az a pálya a vége felé egy kicsit egyhangú lett. Túl könnyen jött a gyõzelem, igaz, normalon megyek.
Laczyi
Esc
Carlos
No, nekró kampány utolsó pályája 6 és fél óra alatt kész...
Húúúh... volt pár rész ahol jópárszor kellett visszatöltenem a játékot... Jó volt.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Vki tudna nekem segíteni,hogy a betöltésnél az introt hogy lehet kilõni?köszi(lehet már sokan kérdezték,bocs,csak nem akartam visszaolvasni ezer oldalt😊)
Koszi a tippet.
Nálam csinált olyat, hogy harc közben összeomlott mindig ugyanott (nevezetesen, mikor várostromnál a varázskönyvre kattintottam). Nálam ezt a problémát megoldotta, hogy levettem a grafikát high-ról medium-ra (mivel eleve nincs egy atomerõmûvem). Egy próbát megér, de gondolom késõbbi patch-ekben javítják majd az ilyen random crash-eket is.
Jart valaki ugy, hogy sactuary-val az utolso kampany terkepen veletlenszeruen harc kozben osszeomlott a jatek? Kezd kicsit idegesiteni, hogy tizedszer toltom vissza a palyat, sajnos nem jottem meg ra mi okozza. Eddig kifogastalanul ment. 😞 Tudja esetleg valaki az okat?
bélanéni
40 és fél millió ember nem tévedhet <#kacsint>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

BoneDragon
Uhh köszi, kedvenc számom. 😄

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Meglepi csak nektek! <#pias><#mf1>

Áruló, vigyázzatok vele! /még a D3-at se komázza/ <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

cikasz
D3-at tényleg nem veszel? Miért?