Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodtam rajta én is, de a h3 at már unom😊(szerkesztett pályák)
És azért lehet sikerélményhez jutni, de nagyon kell iparkodni.
Csak vasárnap 12 órányit sikerült elszöszmötölnöm vele.

u.i. az érdekelne, hogyha barbár hõssel futok össze (ha nincs nálam vámpír) mindig a gép kezdi a kört a tier 1 es lényeivel..
Carlos
Hehe... könnyen feladják ezek a mai "gyerekek" a játékot... hehe... a gyengék elhullanak...<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Töröltem is a játékot nem bohockoddok én itt mind1 micsinálok a gépnek 2x akkora serege van mint nekem...csalógép
azé thx a infot & segitséget!élmény volt!béke
Nem bánnom, ha a hosnek van valami (táposabb)fegyvere, sajnos a gépet tul tökéletesre állították (olyat is lát, amit nekem takar a (war of fog)😊)
azt persze jó lenne tudni, hogy a gépi ellenfélnek is van dinasztia fegyvere? 😊

A fegyverodaadás ugy mukodott nálam, hogy a warriornál volt egy, illetve a másodlagos hosnél casteritem. (kellett, a gép kedveli a csiki csukit)
Amíg nem volt meg a másodlagos slot addig egy csomó esetben egy pont hiányzott ahhoz, hogy a gépi ellenfelet utolérjem,az õ körében persze elportalozott.
fogalmam sincs ezek mi hogy!de most lecsekkolom
találkoztam már ezzel a jelenséggel a játékba mint amit linkeltél de fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni😊mondom KEZDÕ vagyok😄
Amúgy a katapult tényleg nagyon huncut játékszer! 😄😄

Amikor én szeretnék várat foglalni, a legnagyobb randomitásban lövi a falat összevissza. "véletlenül persze" sose lõ kétszer ugyanoda, hogy legalább lyukat üssek a falon, ha már az ajtót betörni vele lehetetlen!

De amikor én vagyok a várvédõ, és a gép támad persze merõ véletlenségbõl kétszer is telibelövi a kapumat egymás után aminek azután csak egy ütés kell, és benn is van a várban a teljes serege! 😊))
Oké, nyílván! Mágus kezébe csak a staffokat, harcos kezébe a kardokat lehet adni!

De az milyen már, hogy elkezdesz egy pályát, és alapból van 6 fegyver a hõsnél? És nemlehet odaadni, csak a kezdeti hõsnek!

Valamint ez a tear/blood izé is csak a kezdeti hõsnél van. Másod-harmadlagos hõsöket nem lehet kinveleni Vér vagy könny irányba!

-------------

Persze, mindig nyomok jobb klikket, de akkor is! Ez így csak félkész állapot! Nem lenne jó, ha így maradna!
Carlos
Nálam nem volt ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

Agamemnon
Jobb klikk rajta, és legalább a nevét megtudod. Persze, ha nem ismered fejbõl az összes artifactot, akkor ez sem sok segítség 😊

Kettõ ilyen esetem volt az egyiknél a katapult oldotta meg a problémát (ami amúgy marha idegesítõ, hogy mindenhova lõ csak oda nem ahova szeretnénk😊 a másiknál ragequiteltem😊

A Bármelyik nálam nem mûködött warrornál csak a warrior, a casternél csak a castert.

A jelenlegi tudásom szerint, (innen van, kérdeztem) kampányt csinál az ember, ott lesz d fegyver, majd csinálgat single gameokat, és abban szintezi a d fegyvert.
Valamint az ugye ki lesz javítva, hogy a térképen az artifactok kinézete még mindig placeholder?

Továbbá van egy standarsd kinézet, és minden artifact ugyanúgy néz ki!

Illetve mégsem, mert a csizmák, ha jól láttam egyediek! Van külön barna meg zöld. Viszont a köpenyekbõl van vagy hét féle, és a térképen mind ugyanúgy néz ki: egyszerû piros.
Ugyanez igaz a páncélkesztyûkre, a pajzsokra is! A legvisccesebb mégis az, hogy rengeteg artifact a pályán elhelyezve egy gráldobozt mintáz. Ott ez az aranyszínû láda, felszedem erre kiderül, hogy az egy gyûrû... ???? H3-ban, H4-ben, H5-ben minden artifact egyedien nézett ki a térképen elhelyezve is, nem csak, amikor a hõsre volt aggatva!
Bosszantó!!!!
Ugyanez történt nálam is szó szerint!!! 😄

A necro 2-es pályáján, amikor el kell foglalni a Sanctuary várat, az ellen lényei kijönnek a kapun, én meg rájuk toltam a Tsunamit!
A békát visszalökte egyenesen bele a kapuba! Nem tudtam sebezni! Se megütni, se meglõni! A kurzor a piros áthúzott karika volt, mikor rávittem az egeret.

Vagy 6-7 körön keresztül a béka megzavarodott és lépésnek csak annyit csinált, hogy kijött a kapuból, megfordult, majd visszament. Mindezt úgy, hogy a kapu be volt zárva. Hõssel se tudtam megölni!

Végül szétvertem a kaput, és addig húztam a csatát, míg a katapult lebontotta az összes falat és akkor a béka már kiszabadult a fal fogságából, és minden visszaállt eredetibe!

----------------------

Egyébként az röhej, hogy bármelyik dinasztia fegyvert a kezébe adhatom a hõsnek! Miért nem csak azt, ami a saját kampányához tartozik? Pl. Anastasia a necro hõs tud tsunamit idézni?? Hogy? És miért?
Ami mégjobb, ha kiveszem a kezébõl azt a botot ami a Tsunamit adja, és valami mást adok neki, ugyanúgy tud árvizet hívni!

Szvsz ez a dinasztia fegyver egy baromság!!! Az meg idegesítõ, hogy single módban nem találni sehol fegyvert a pályán! Az artifactok közül ki lettek törölve a fegyverek! 😞
Nyugtassatok meg hogy az explorer specializáció plusz 3 land and sea mozgás összeadódik a pontokból vehetõ plusz mozgás bónusszal
Na, ne borzoljad az idegeim, miazhogy magas?😊
van egy ilyen izé, segédlet (biztos van másféle is, én csak ezt ismerem😊
http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SkillSummary.swf#1110001BF
na ez nekem magas!😊
Dinasztiafegyvered mindenképpen legyen, sokat számít az a kis plusz.
Én úgy próbálkoztam vele, hogy van egy main hõsöm, annak megy minden plusz, amikor már "megáll a lábán" akkor tanulom csak meg a mentorálást viszont az rengeteget segít az alhõsoknek (ezeknél viszont a realm fül (economist, architect, stbt fejlesztem elsõsorban (meg egy taktika slotot, ha megtámadják akkor futhasson, azzal a nála lévõ egy szál lénnyel😊
üresben sétáltatni szerintem pazarlás

Érdekelne viszont, hogy más hogyan csinálja😊
megnézük elõre is thx!
A mapot állítsd könnyûre, lesz sikerélmény, csak figyelni kell.
a gépi ellenfelet is állítsd könnyûre😊
Hm, koszi Boci, lehet az volt a gond, hogy nem valasztottam ki a ver vagy a konny spcializaciot, de a fomentesem akkor is eltunt. Nem tudom miert, csak az automentesek vannak meg. 😞
hellotok
kezdõ heroes-ezõ vagyok létezik hozzá csalás vagy valami kod nyersanyaghoz
mert engem mindig megaláz a gép😊
Megcsináltál minden questet a mapon? PL a The Choice is kell a végéhez.

Agamemnon
Semmilyen különleges hatása nincs, csak egy szöveg van kiírva. Na, majd ha hazamegyek feltöltöm.

Gubberx
Az milyen? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A játékban vajon van olyan lehetõség, hogy a betöltõképernyõ szövegét megváltoztassam (vagy letilthassam?😊

A tolvajcéh eléggé hiányzik a gémbõl.
Esõre köpönyeg, de célszerû minden sorsdöntõ csata elõtt egy saját mentést végrehajtani. (nem a gép automentésében bízva😊

Viszont végiggondoltam, hogy mi lehetett nálam az esetleges bug kiváltó oka. Korábban a single player modban, viszonylag sokat nyomtam az árapály botjával, így a szökõár (mass aoe, knockback) t használtam a sorsdöntõ csata folyamán (a huncut gép ellen😊 akik kinn áltak a kapu elõtt azokat beletolja a várárokba. No itt van szerintem a bibi, két egységet áttolt a falon keresztül😊 (a falnak meg kellett volna fognia õket😄 vagy a várárok extrájának😊 Mindezt azért írom, hogyha esetleg valaki javítani szeretné a hibát az tudja merre keresgéljen.
Sziasztok,

tegnap engem is felhuzott a jatek. Necro 2-es palya. Legyozom az utolso ellefelet a citadellanal, erre a jatek nem csinal semmit, nem jon az atvezeto video, csak az end turn gombra tudsz kattintani. be akarom tolteni a kulon kimentett allasomat, hogy ujrajatszam az utolso csatat. Eltunt? Mondom mi a ...? Hogy lehet ez, az autosavek-nel nincs megfelelo allasom, mivel majdnem egy hetet kattingattam a kovetkezo kor gombra, igy eselyem sincs betolteni a csata elotti allast. Ujra kell kezdenem az egesz palyat, ami elg bosszanto, hogy 4x-re jatszom vegig.
Hali!

Lenne hozzátok egy kérdésem!
Megveszem a játékot és valószinüleg nem jó a VGA kártyám!
Ti milyet használtok és melyik lenne az olcsóbb és legjobb?

u.i.: Asus p5ld2-es alaplapom van.

elõre is köszönöm! üdv!
Agamemnon
Ejj, otthonról mindig elfelejtem feltölteni a "Vologya Mester hete" képet 😄 mert olyan is van...

A kaputól kifelé számolt harmadik mezõn áll egy praetorian csoport, (az hogy a lényemen állnak, fixen rajta részletkérdés😊
Ráviszem a kicsiny kardot, erre kiírja, hogy "ostrom kapu" pedig a lény a target, és ha ütök sebez egyet a kapuba😊 (3 mezõre a kaputól)
visszatámadásra nem sebeznek a lényeim😊

Ilyen bugos játékkal még az életben nem játszottam😊
necro kampány😊 az enemy lényei (salvatore csapata) nem targetelhetõek, (az én körömben😊
kétszer jönnek ki a kapun, átsétál a lényemen, majd visszamegy a várkapun, majd megintkijön😊
Késõbb már semelyik lényét nem lehet támadni, a kard ikon helyett megjelenik egy pár csizma sétálni lehet mindössze, a visszaütés ráadásul nem sebez (nincs rajta védõpajzs - szal nem az a baja, bugos de olyan szinten..
ja és dinasztia 15. (+5 dinasztia wpnnal)
Találtam mégegy angolul maradt részt:

Necro kampány második pályája, amikor Anastasia beszélt Mother Namtaruval és belép az álomvilágba. Ott az átvezetõ kisfilm felirata angol!

Hát igen! A fekete sárkányos vár és a Titánvár kötelezõ darab! 😊
BoneDragon
Azokba a kiegekbe jó sok sárkányt pakoljatok! 😊

Mert ugye még nem tudjuk, hogy lesznek e kiegek, de nagyon reméljük! 😄
Még nincs! De a 2 kiegészítõ egyikébe remélhetõleg bele fog kerülni... 😊
Athletic  Bilbo
Sziasztok! Gondolkodom azon, hogy megvegyem a játékot. Kérdés! Van benne random pálya, mint a 3-ba.
Köszi szépen.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

reaper4
kiadják full bugosan és nem arra megy az idõ, h nekiállnak a következõ résznek (már várom 😄), hanem ezt foltozgatják. jó persze nem feltétlenül kell a fejlesztõket okolni, mer ugye a kiadók....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nem ez egy bug <#falbav>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

enlightened
Sziasztok az normális, hogy 50 órám van a játékban és most tartok a nekro kampány utolso pályáján? A többibe még bele se kezdtem. Hány órás a game 200?

Hát remélem javítani fogják ezt a hibát is majd, mert így használhatatlanok a griffek😞
Már volt ilyen problémával kérdés, olvass vissza.
BoneDragon
Hát itt nem fogsz kapni segítséget ezzel kapcsolatban...

Az lenne a problémám, hogy installálni próbálom a patchet és nem engedi mert az írja ki:

Nem lehet telepíteni a javítást, mert a Might and Magic nincs telepítve a gépen.

Próbáltam akkor pathelni mielõtt crackeltem volna a játékot, de akkor sem ment.

ELõre is köszi a válaszokat !
Állítólag bug, és nem sebez ha végrehajtja azt a speckó támadást.

Hali! Lehet h kérdezte már valaki, de én nem tudom használni a fejlesztett griff extra támadását (zuhanás v micsoda). Én vok láma v ez is bug?
A mindent felszedõs, agyonverõs játékstílust komálom, a lehetõ legkevesebb veszteséggel😊Szükségszerû áldozattal a megvédést illetõen.

Autoharcot semilyen játékban nem érdemes tolni, honnan tudja a gép, hogy mi nekem a jó?😊
Fura azonban, hogy a szövetséges gép várába/erõdjébe nem lehet beportálozni. (lerövidítené a játékidõt😊
Carlos
Hát az autóharc szerintem felejtõs... Én eddig minden csatámat "kézzel" játszottam végig. Lehet, hogy ezért is ilyen sok a játékidõm. Dehát ha már megvettem a CE-t, akkor már kiélvezem a játékidõt.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
koszi<#eljen>

Sáska
en is igy probalom, de csak easy mode-ban megy, normalon mar tobbszor elvereztem..
ez neha kicsit zavar is, mert ha azt allitom be, hogy a gep jatsszon helyettem, akkor veszit egysegeket olyankor is, mikor nem lenne indokolt, ha viszont ezt el akarom kerulni akkor nekem kell vegigjatsszam a kisebb csatakat is, ami sokszor nem olyan erdekes.

Carlos
Nekem a nekró kampány 4-4-9-6 óra volt kábé, a lovagos (második) eddig 4-8 óra... Szóval van játékidõ rendesen, bár én mindenkit legyakós minden unitot megvédõs játékot játszom (legalábbis törekszem erre).

Þór vígi þessi rúnar