10317
  • Crome
    Ebben a démon kampányban nagyon jó dialógusokat raktak bele. :-)
  • kissssss
    szerintem el is felejthetitek egy jó időre a városképeket , talán majd az egyik kiegbe belepakolják.
  • BlazeH
    Ebben a patchben még nem lesznek városképek.
  • andorr1984
    A patchben vajon fogunk kapni városképeket, vagy azokat mikor ?
  • Bigpigrib
    ah, megvan az editor, elbújt:)
  • Andrews2007
    Pont akartam írni a patchről. :)
  • Petiknight
    Bocsi :D
  • Pio
  • Pio
    1.2-es patch érkezése: december 20.
  • Petiknight
    Ha lehet hinni az alabbiaknak, dec. 20-an jon a patch :D.

The official info from facebook:

Hello Heroes,
    we’d like to thank you for the feedback you have been giving us since the release of the game. Your reports and posts were very helpful for our understanding of technical issues.
    The patch 1.2 will be released on December 20th. You can find below release notes of the main issues. You'll be able to discover more improvements directly ingame.
  • Bigpigrib
    koszi akkor marad a reménykedés hogy a pecsben jön uj 8 játékos xxl es pálya.. ilyen kevés mappal együtt kiadni.. ehh.
  • TreDoR
    Am. úgy tudom, a map editorral készített pályák online nem játszhatóak.
  • Bigpigrib
    Elkezdtem átolvasni, borzalmas...:)

Most itten lebzselek épp http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
  • Petiknight
    Tudom, de a forumot vegigolvastad? Elvileg ott irtak, bar lehet rosszul emlekszem.
  • Bigpigrib
    A segítő szándékot köszi, azonban a pdf file csupán azt tartalmazza, hogy hogyan kell használni az editort :)nem azt, hogy hol van az exe :D

A második kisérlet:
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\might and magic heroes vi
    nincs steam könyvtár a gépen.

A H3 ban annyira egyszerű volt, itt nem tudom, hogy minek kellett ezt is ennyire el....
  • Djuree
    az a sci-fi baromság az mm6-ban volt a legnagyobb blődség amit elkövettek a játékvilág ellen. egy amúgy zseniális játékot elbasztak a végére...
  • Shiwo
    jah hogy ki lehet kapcsolni...ez eddig eszembe se jutott :D
  • Petiknight
    Tovabba meg valaki feltette ugyanezt a kerdest a hivatalos forumon is. Itt elolvashatod:
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4221029459
  • Petiknight
    Elvileg a pdf fileban le van irva minden:
    http://static2.cdn.ubi.com/gamesites/mightandmagic/heroes6/download/Heroes6_Editor_Quickstart_Guide.pdf
    Remelem segit. Udv
  • Bigpigrib
    Olvastam korábban, hogy van valami térképszerkesztő alkalmazás is ehhez a
    .. merre találom?
  • kissssss
    "De Ashan?
    Oké, van történelme, de igazából nem égeti át a játékost igazán szvsz."

nos én sem néztem jó szemel a teljes világ váltást, szerintem biztos meg tudták volna oldani a sztori tovább szövését és valószínűleg Axeoth-ot is tovább tudták volna bővíteni.

a helyzet az hogy jó néhányan a régi világhoz szoktunk hozzá, természetesnek vettük a régi M&M játékokban hogy sci fi lézerfegyverekkel küzdnünk (csapat statjainak kimaxolása után XD), és inváziós démon űrlények ellen harcoltunk mindezt fantasy környezetben, most meg úgy érezzük mindig mintha hiányozna valami ebből az új világból.
    (igen egy kis sci fi hiányzik)

akik meg most ismerkednek a M&M világnak új hullámával(Asha) nekik meg ez lesz a természetes, és furán néznek a régi M&M világára.
  • BlazeH
    Egyik első dolgom volt a mentés szinkronizálás kikapcsolása :)
  • Petiknight
    Szia,

nalam ugyanez a problema. 5-mbites netem van csak, de kozben nem toltok semmit a feltoltesi sebesseg is elfogadhato, elvileg ennek a savszelnek elegnek kellene lennie egy par megas file szinkronizaciojahoz. Szoval bizti vagyok benne, hogy nem nalunk van a gond.
  • BlazeH
    Vaklárma volt, véletlenül került ki egy link, de még nem a végleges patch.
  • Shiwo
    mondjuk nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem emlékeim szerint a "mentések szinkronizálása" kábé egyszer volt sikeres, telepítés után, mikor még 1 mentésem, ha lehetett...azóta mindig eltököl vele 1-2 percet és benyögi, hogy sikertelen.. tippek, hogy miért van ez?

(eredeti példány és tűzfalban engedélyezve az ubilauncher..a híreket, miegymást megjeleníti, a conflux is megy)
  • BlazeH
    a kínaiak állítólag ma megkapták az 1.2 patchet, 224Mb
  • Andrews2007
    A Barbár kampány 3. pályán meddig kell védeni a várost meddig jöhetnek a naga seregek?
  • Charadras
    Sziasztok!

Itt is egy újabb bug-jelentés (akár Vologya Mester figyelmébe is ajánlom):
    A nekro kampány utolsó pályáján, amikor a végén Uriel-lel harcoltam, a 2 íjász egység nem az én csapataimat lőtte, hanem minfig elfordult 90 fokkal (kvázi északnak), és belelőtt a nagy semmibe

Mondjuk ezt nem feltétlen bántam, illetve normál helyzetben is legyilkolásztam volna, csak gondoltam, megírom érdekességképpen... más már találkozott ezzel?
  • Crome
    Nagás kampány uccsó pályájára kéne ismét egy-két jó tanács, mert a démonok nagyon durvának tűnnek, annyian vannak mint a franc és erősek is ráadásul... :-)
  • Aspyrin
    nem :(
  • andorr1984
    Nekem sem akar felmenni. Talán karbantartják.
  • Andrews2007
    Még mindig csinálják a Confluxot? Updatelik? Nem akar rá csatlakozni pedig mint látható be van kapcsolva a net.
  • b-type
    ..hát nekem piszkosul, sok dolog hiányzik, hiányoznak a felemlegetett félszerzetek, a semleges, de toborozható Medusa...de leginkább annak az érzése hogy szinte minden várhoz fűződött valami...oké, hogy egy térkép szempontjából csak egy vár, de azért tudtad.
    A fantasy az egy műfaj szvsz, nem szégyen komoly mélységében űzni,..régebben ez valahogy jobban ment.
    De majd megpróbálok jobban elmerülni....ugyan azt a farakást őrizte a legyilkolandó mobcsapat a Heroes korábbi részeiben is, valahogy még is más volt.
    Sztem nagyon jól sikerült ez a rész....sokkal jobban mint az előző (saját vélemény), de ..talán a 3d miatt a franc tudja, régebben könnyebb volt ráismerni egy térképen, hogy az hol is helyezkedik el a földrészen (egy öböl mondjuk). Remélem a készítők 'tökre belebuzulnak' ebbe a világba és a történéseibe, mert akkor lesz mindennek súlya.
    ...mert jelenleg azon gondolkodom hogy megcsinálom Enroth-t H6 térképnek :))))
  • andorr1984
    Végigvittem tegnap a Necro kampányt.
    Összezavarodtam a végére a történeten. Annyi név van, hogy nem tudtam hova tenni, nem értettem, hogy ki kivel kit akar megölni, hogy most akkor MI VAAAN ?
    Ti hogy voltatok ezzel ? Jobban értettétek, mint én ?
    Még egy kérdés.
    Mightos hősnél érdemes lehet megtanulni a (tömeges) regenerálódás varázslatot ? Azért nem egyértelmű, mert nem tudom, hogy mightos hősnél gyengébbek is a varázslatok, vagy egyszerűen csak kevesebb van belőlük választható.
  • [SiX] Boci
    Ha nem is ma, de karácsony előtt biztos kiadják.
  • Aspyrin
    Vagyis délután háromra lesz elérhető, fákk. Remélem, jön a peccs.
  • Aspyrin
    This website is currently undergoing maintenance.
    Services will be restored at approximately 4:00 AM GMT/ 09:00 AM EST
  • BlazeH
    Ez a váza a világ leírásának:
    http://mightandmagic.wikia.com/wiki/Ashan

Ehhez ad hozzá részleteket minden egyes termék ami kijön, Heroes 5, Clash of Heroes, Dark Messiah, és a Heroes 6 kézikönyvől is kiderülnek új részletek. A 9 M&M és 4 heroes játék által megalkotott világ persze hogy terjedelmesebb volt, a Ubisoftos éra még csak a második Heroesnál jár.

(egyébként kicsit nekem is hiányzik a régi, sok kellemes elmény fűződik hozzá)
  • b-type
    Az biztos hogy a M&M sorozattal már kifejezetten komoly háttér állt rendelkezésre...bár egyfajta képzavar is, tekintve a M&M komoly sci-fi vonatkozásait, ami a HoMM sorozatban csak lazán jön át...itt-ott lezuhanó űrhajó hősökkel, vagy Kreegen népséggel,..akik aztán szegény Halfling-k lankás megyéit tűzes démonlakta térséggé gyurmázták :))
    De hát mivel a két játék szorosan kapcsolódik ezt le kell nyelni.
    De Ashan?
    Oké, van történelme, de igazából nem égeti át a játékost igazán szvsz.
    Van egy sztorivonal aztán nagyjából kész, nincs igazán mélysége szvsz. :(
    Egyébként a történetek jók...de valahogy a levegőben lógnak...de aztán lehet hogy én vagyok a hibás benne, a franc tudja.
  • kissssss
    sajnos a régi M&M világnak vége, köszönhetően az uborkaszaftnak.