Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Miért nem veszel D3-at?

bélanéni
Ez nem a "bélanéni miért nem vesz Diablo3-at" topik! <#banplz><#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Srácok, amúgy a Heroes6-ról mi a véleményetek? Csak engem lehet baszogatni? <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Csak így történhetett <#duma>

cikasz
Az 3 liter bor után volt? <#beka2>

http://www.akciofigura.hu

bélanéni
Látom azért sok D3-rajongó H6 rajongó van. <#idiota>

bélanéni
<#mf2><#gunyos1>

Igen, és pontosan azt monta: A D3-at még bottal se piszkálná meg <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

jazzy
Ugye? Akkor csak jól emlékeztem 😊
bélanéni
Vazze, ilyenekre emlékeztek? Most hogy mondod beugrott, annak volt egy minimális igazságtartalma, de az egy rossz napom eredményeképp született totál szarkazmussal teli komment volt, egy rossz poén az állandó elégedetlenkedõ tinédzserek, fórum huszárok stílusára reflektálandó. <#pias>

irt ilyet, de szerintem nem komolyan😄 akkor irta amikor ecsetelte milyen classt kezdjen es hogy egyik sem tetszik neki igazan 😊

bélanéni
Azt várom kb. 8 éve, ilyet én még 2l bor után se mondanék <#banplz>

jazzy
Bocs lehet akkor rosszul emlékszem régebben mintha írtad volna, hogy lehet nem is veszed meg😊
bélanéni
Mi a francról beszélsz? <#confused> 0-day vásárlás lesz. Ezt meg (sajna) warezzal tolom, mert D3-ra gyûjtök <#kacsint>. Majd ezt is megveszem lehet pár hónap múlva, ha kijött még 1-2 komolyabb patch. D3 lesz a "mennyország", nem tudom honnan vetted ezt a fals infot.

jazzy
Nem dehogy, csak fura, hogy ezt isteníted, a d3-at meg lehet meg se veszed 😊 Kicsit olyan nullával osztás feelingem van.
bélanéni
Ekkora lúzer lennék hogy marhára bejön a játék? Baszki, most ásom el magam. <#puszis>

bélanéni
Hol volt itt irónia? <#wilting>

jazzy
Te vagy nagyon jól ironizálsz, vagy nem is tudom mit mondjak 😊
Acidlich
Nézz szét a kívánságok oltára/altar of wishes menüpont alatt.
Egyébként minél nagyobb a d. szinted, annál erõsebb bónuszokat lehet vásárolni, meg újabb slotokat a pálya elején választható d. bónuszokhoz...bár itt most csak a 3. üres helyet láttam megvásárolhatóként, nem tudom a többi miért nincs benne, pedig a bétában úgy emlékszem még megvolt.

A lénytermelõ kaszárnyákat te is át tudod alakítani csak úgy szimplán. Nem kell odamenni a hõssel, csak kattints rá a kurzorral, mikor várrá alakul.
Ez nálam is probléma.A bevezetõ videó nagyon akadozik.Én a codecs-re gyanakszom.A játék viszont tök jól fut
cikasz
Nem tudjátok, hogy az átvezetõ videók miért szaggatnak mint az állat? A HDD közben melózik rendesen, de sataII-es raid0-ban van igy lassú nem lehet!
Ez van akkor is ha a várnézetbe akarok lépni! a hdd melózik kurvára és 1-2 másodperc mire betölti az animációt.

http://www.akciofigura.hu

Sztem lény/pénz hozót kár a legjobb hõsre rakni! inkább adni neki egym mentort és a többinek a pénzhozókat!
Persze multiba lehet jó nemtom!
Köszi a segítséget már meg is csináltam 😄 na jöhet a pokol 2 pálya 😄

Ja egyébként pár játék után: a varázslatok is gyengültek ezzel az idõkorláttal! A mass celestial armor egy vicc, a mass slow/mass weaken még használható!
Saccard
Maximálisan egyetértek! <#eljen>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Á köszi szépen az infót nagyon jó akkor megvárom 😄 Ezer köszönet.

Értem!
De nekem annyira nem tûnnek táposnak a dynasty tárgyak! +5 magic meg ilyeneket kapnak!
Gondolom majd ha lesz Celestialom a kampányban, akkor majd tudok hentelni jobban, de az h egy szimpla aranykupacot védõ lény túlszaporodik és nem tudom lecsapni az új nekem! 😊

@Acidlich: Igen valóban jött egy csomó dinasztia szint! És mire is jók azok tulajdonképpen?

bélanéni
Egy dolog még: sokan a játék egyszerûsítésérõl beszélnek. Basszus, baromi sok taktikázási lehetõség van. Kevés a nyersanyag? Nem mondod komolyan. Én meg egyenesen bonyolultnak érzem a játékmechanizmust. Bassza meg, szinte minden lényt más ellen jó bevetni, mennyi spéci tulajdonságuk van, amire az ember kiismeri az összes erõsségét és gyengéit, megõszül. És akkor még nem beszéltem a hõsök kb. 30 irányba történõ fejleszthetõségérõl. Én hatalmas potenciált érzek a játékban, többszáz játékórával.

bélanéni
Érthetetlen számomra a sok fikázás. Ilyen hangulatos, gyönyörû grafikával megáldott HoMM-ra vágytam már mióta. Vannak hibák persze, azokat javítják majd folyamatosan. De az alapok nagyon rendben vannak. A kampány játszására még egy Heroes-ban sem éreztem késztetést, itt marha jó a sztorivezetés, hajtja elõre a játékost. Szerintem ez a játék nagyon el lett találva, én csak gratulálni tudok. Hangulatbomba! <#eljen><#worship>

asszem az ötödik hónapban jön a Mukao vagy mi, a Naga tábornok akit elzavarsz az elején. lenyomod, oszt jónapot.
Szia toltsd be ujra az allast. Sokaig kell varni, de egy ido utan jon majd a naga tabornok. Legy turelmes 😊.
Senki nem járt/jár az erõd 3 pályánál mindent megcsináltam de még mindig tart a pálya?? Meddig kell védeni a várat? Köszi elõre is a választ.

sziasztok!Valaki segítsen nekem.Miért akadnak a videók amikor a játék meg tök jól fut?
Csak egy strategiai jatekot mondj ambiben, ha tul eros vagy nem tudod lehengerelni az ellent? 😊 A masik dolog, ha az igazi kihivast keresed jatsz a multival, mas jatekosok ellen, ne a kampany alapjan itelj.
A történet jó csak a megvalósítás.
Egyébkéna sokat emlegetett újjítások: egyik, adva van egy erõs ellenséges hõs akinek mindene megvan ezért csak az a dolga hogy várjon amásik hogy még a területét sem bánthatod nélküle, neked csak fejlesztened kell magad de ehhez nem taktika hanem csak erõ kell szinte na de ez már más és ezért mondom amit mondok, ja és a hõsõmnek nincs gonja leverni a saját területén lévöket. Tehát mi a játék ? Lehentelem az összes lényt,ami még túl könnyû mébg nehéz fokozaton is (itt sincs nagy kihísás) és ha elég erõs leszek lehentelem az ellenséget is, ehhez nem kell nagy ész. A Disciplesnek (az utobbi) is ez lett a hibája, de ott legalább az ellenség is bátrabban kijön mert azért nem csak úgy készen van.
"Jah kampánynak el volt adva az egymás után sorba rakott x skirmish pálya fantasztikus volt 😊. "

ez mindegyik Heroes részben így van a 6 sem kivétel.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem azzal van a gond hogy neked nem tetszik a játék.A gond az hogyúgy írsz véleményt hogy nem is ismered a játékot.Van elég hibája a játéknak (nem mûködõ abilytik a lényeknél, quest bugok, map bugok,stb)de semmi olyan gondja nincs ami játszhatatlanná teszi a játékot.

Az hogy neked bejönnek e az újítások vagy nem az valóban a te dolgod.Viszont csípõbõl fikázni mert lövésed nincsen az újításokról és azok mûködésérõl...

A játék megjelenése elött írták hogy a azok a játéktechnikai elemek qrvára nem fognak mûködni amik az eddigi részekben mûködtek.értem itt ezalatt hogy elfoglalsz mindenszart a pályán egy-egy átjáróba leraksz egy-egy sereget és mikor kijön a gaz ellen a várából arcba coitálod.lényegesen nagyobb szerepet kaptak az itemek és az is hogy melyik csatában mi van az aktuális hõsödön.

Írsz basszus olyan baromságokat hogy rambóhuszonöt.Pont az a lényeg hogy ne egy egy szarrátápolt sereggel szaladj végig a mapon mert nem lesz rá módod.Minden egyes várnak erõdnek meg van a jelentõsége még annak is hogy konvertálod a saját fajodra avagy nem.minden faj más más taktikai elemmel ismertet meg és bizony bizony menteni kell sûrûn mert egy egy rossz kör akár a kampány epizódot is befolyásolja.Amit írtál hogy futkosol ide-oda no ez is egy olyan dolog ami miatt bukhatsz egy kampányepizódot.

Summázva taktikailag jóval összetettebb mint bármelyik rész.A történet nagyon jó a fajok változatosak a hibák meg majd patchelve lesznek.Minden másra meg L2P...

Nekem se tetszett elsore, viszont most mar nagyon bejon a jatek. Ha adsz neki egy kis eselyt, es jobban megismered a jatekot, akkor ra fogsz jonni, hogy valoban vannak benne taktikai lehetosegek, es nem rosz jatek, sot kivalo. A problema az az, hogy ugy kritizaltad a jatekot, hogy lenyegeben nem ismered melyen. Ennyi, persze attol meg tiszteletben tartjuk a velemenyed. Izlesek es pofonok, szerencsere a tobbsegnek tetszik a game.
Így igaz ezzel egyetértek, már megtörtént az uninstal.
Carlos
Igazán felérhetnék már az emberek ésszel, hogy a H6 más, mint az eddigiek és ez meg is lett mondva. Akinek nem tetszik, az játszon a H5-el. Vagy a 3-al... ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Ja ügy gondolod csak az a jó hozzászólás ahol csontig benyalnak?
Egyébként a másik Heróes verziók sg fórumán sokaknak segítettem és mindig a saját véleményemet írtam.
Carlos
Szidd, csak úgyse érdekel senkit...

Þór vígi þessi rúnar

Védd csak, de ez védhetetlen.
A történettel semmi baj mint írtam
Omlás
Jah kampánynak el volt adva az egymás után sorba rakott x skirmish pálya fantasztikus volt 😊. Itt legalább van történet mesélés. Akinek az nem tetszik ott a skirmish még mindíg ....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Te se vagy a Túlzások Gyermeke.
Carlos
kkthxbye

Þór vígi þessi rúnar

Neked is mondom akkor ne hívják Heroes-nak hanem pl. Rambó XXV nak.
Koszi Warden, egyetertek veled. Sajnos a magyar kommentelok nagy resze csak fikazni tud, tisztelet a kivetelnek....