Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
igen az megoldotta

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

BoneDragon
Azt már az 1.1.1 patchben javítva volt.

gandrus
A pályabetöltéskor nekem is lassan tölti be az objektumokat, pedig nekem i7 920D, 3x2 Gb ram triple channel, meg Ati 4890 1 Gb-os verziója van. Mondjuk a játékot nem az ssd-re telepítettem, hanem a hdd-re. Nem tudom, hogy az-e az oka, de annyira nem vészes, a villogó kurzor zavaróbb.

reaper4
meg hát nem értem, h miért nem lehetett úgy megcsinálni a játékot, h (igaz fullon) ne legyenek akadások, lassú objektum betöltések. igaz,h a procim régi, de hát na.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
hááát. a kronológiai sorrendben nyomom és az inferno 1-es pályája nekem annyira nehéz volt, hogy már úgy voltam vele, h abbahagyom. easy-n játszok, de alig bírtam vele :).

Mind1 majd akk az új hardver remélem megoldja ezt a gondomat. :)
Mert addig nem veszem meg a H6-ot amíg nem jön hozzá jópár patch ami javítja a bugot nagy részét és ameddig még nincs a polcomon a Diablo 3! :D

BoneDragon
Ez jó hír! A videokártya túlpörgetése is bug? Ez javításra kerül majd? Vagy áruld el, hogyan mûködik ez a dolog, mert mindenki mást mond. Köszi!

Na sikerült megoldanom a problémámat és sikerült felpatchelni a játékot.Most végeztem a két prológussal. Régebben elmentettem egy kommentet miszerint kell sorba lejátszani a pályákat. Az szerint van akkor a történet vonal??
Szaruman
Ez engem is érdekelne. Innen senki sem multizik?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Carlos
A nekró kampány után a hõs lovagos nõvéres íjjászos kampány kicsit gagyinak tûnik nekem. Ezek a unitok semmire se jók, hullanak mint a legyek. 250 2-es szintû lovag nem bír agyonütni 50 ork debella izét... Valami nem kerek...

Þór vígi þessi rúnar

Üdv Bátor Harcosok!

Ezúton is kérek Mindenkit, hogy a magyarítás kapcsán az észrevételeiteket ide is írjátok le és a [email protected] e-mail címemre is küldjétek meg. Plussz kérés, hogy ha lehetõség van rá, akkor egy képet is töltsetek fel róla, mert az UBI rendszere csak így fogadja el a javítási kéréseket/javaslatokat. Köszönöm!

ui: Az 1.2-es patchben a jelenlegi állás szerint 250+ minor/major bug és egyéb balance dolgok javítása is várható, úgyhogy türelem! Dolgoznak keménye a fejlesztõ srácok, de hogy mikorra kaphatjuk kézhez, ez az UBISofton múlik! Baráti üdv
gandrus
Nem is tudtam, hogy steamen is meg lehet venni magyar nyelven. Én meg megrendeltem otthonról, majd a szüleim kiküldték Angliába. :)

Amúgy nekem villog a kurozorom, a legújabb verzió (1.1.31785) ellenére. Eredeti játék, Win7 home premium (utóbbi angol), Ati 4890 1 Gb legújabb driverrel. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne helyrehozni? Ha bekapcsolom a vsync-et, akkor iszonyat gyorsan villog, ha kikapcsolom, akkor lassan, így még játszható, de nem bánnám, ha nem villogna... :(

Már megvan úgy néz ki ami beállítasz Steamen nyelvre úgy szedi le a játékot. Tehát amilyen nyelvû as Steam olyan nyelvû a játék is amit épp leszedsz.
Üdv. Steamen hol és hogy lehet beállítani magyarra a játékot?
Ha ujra kezded a kampány térképet? mert akkor ujra 0 lessz!Viszont a dinasztia fegyó az nem veszti el a tapasztalatát ha ujra kezded a befejezett térképet.
yesname
Annyit tudok, hogy ismert bug. Arra már nem emlékszem van-e valami kikerülõ módja.

Kérdés: ha egy másik hõst felveszek és fejlesztem, akkor a kampányon belül a szintje megmarad vagy mindig "nullázódik"?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Az ork kampány második pályája elején kapok 1 olyan üzenetet : sandor már a sárkánykönnyek útját járja, a sárkányvér utja nem sikerült! És itt van vége:(!!Becsukni nem tudom az üzenet ablakot, kilépni nem tudok,csak ha ujraindítom a gépet:( Valakinek ötlet??
Online multival ki játszott már ?
Milyen ? Ghodt mode vagy vmi hasonló van , amikor az ellenfél lép ?
Köszi!

Jakuza001
Patchrol meg mindig semmi hir ? Mar akkora a buglist, hogy nem fer el egy lapon.

Eszméletlen király ez a játék habár van mit javítani.

Csak mert kiírja hogy ubisoftos regelés.Az ingyen van?
Carmang
A Heroes VI exe

bélanéni
Ez mind a Heroes6-ban történt? Véletlen nem warez verzióval nyomod? Jobb ötletem nincs hirtelen. <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

melyik .exe kell az elindításhoz? a game.exe vagy a Might&Magic Heroes VI.exe?
A H3 complete telepítésénél nekem is kiírja ezt a hibát!

Kiírja, hogy The game needs 32 MB RAM..............You have 4 GB RAM... és pirossal, hogy Failed. De ettõl telepíti, és nekem gond nélkül fut!
Hogy miért fagy ki 5 perc után, azt nem tudom, nekem sose volt ilyen gond.

---------------------

Meg lehet venni egy várból az össze lényt, de ha nem fejleszted tovább, akkor csak feleannyi lény fog jönni hetente! Itt úgy oldották meg a szaporulatot, hogy a felfejlesztésnél még több fog jönni hetente. Az elitekbõl 2-3 jön. Ha tovább fejleszted, akkor 5-7 fog jönni hetente. Szóval érdemes minden várban felfejleszteni õket!

Az a toronyszerû épüleet a Hill fort volt, és ebbõl ezt is kihagyták. Viszont, ha ott fejlesztetted fel, akkor 1,5-szeres áron fejlesztettél, mint a várban!

------------------

Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy a grál épület felépítése után az adott várban nem kapok semmi pluszt. Elvileg a grál ad napi +5000 aranyat, és +50% lényt. Gyakorlatban nem ad lóf***t se. :( Újabb bug!
Kérdés:
Melyik pálya tetszett hangulatra (atmoszféra, grafika)?
és
Melyik pálya tetszett játékra/taktikára?
+
Melyik nem jött be és miért?
Sõt emlékszünk volt egy torony szerû épület a térképen ahol bárkit fejleszthettél aranyért és így néha nem is volt szükség épületek fejlesztésére.
Carmang
Még nem járok ennyire elõre a játékban, de az elõzõ részekben úgy volt, hogy ha a már meglévõ lényeket fejlesztetted, akkor az drágább volt, mintha egy fejlesztett épületbõl vetted volna eleve õket.

És miért lenne amúgy ez hiba? Ha van egyik váradban fejlesztett épület, akkor miért ne fejleszthetnéd fel ott az ahhoz tartozó lényeket? Szerintem ez teljesen logikus dolog.

yesname
Végül is igaz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Azon van de ez is csak pár perc pluszt ad. =/

Ez az elözõ verziókban is így volt. Elég volt egyben ha megtehetted, hogy átvitted (ieleporttal, vagy valamelyik hõssel vagy karavánnal) és ott fizetted ki a fejlesztést.
Shiwo
pedig ez így mûködik, nem nálad van a hiba...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

yesname
Jól érzékelem, hogy elég egy várban fejleszteni az épületet a magasabb kategóriájú lényekhez, ahhoz hogy az összes vár lénybõl az erõsebbet kapjam meg, ha a fejlettebb várban vásárolom meg õket? Ha ez így van - pedig nálam ez történik - akkor ez a játék alapjaiban (is) még rosszabb, mint eddig láttam :( Az ilyen alapvvetõ játékmechanikai hibákat nincs patch ami javítaná sajnos.

Laczyi
Futtasd kompatibilitás módba, ha jól emlékszem én windows 98-at állítottam be anno.
De próbálhatsz másikat is, valamelyik jó lesz.
Még 1szer feltenném a kérdést:
Tudna vki nekem segíteni abban h a H3 Complete telepítésekor kevésnek észleli a 2GB RAM-ot (igaz ettõl függetlenül telepíti) és amikor játszani szeretnék max. 5 perc után lefagy és csak Feladatkezelõvel tudom bezárni. A kérdésem az lenne h ezt h tudnám megoldani?? Vagy vki esetleg tudna vmi olyan linket küldeni ahol a Complete van és mûkõdik is??
<#help>

Acidlich
Hát igen, hardon ha egy mód van rá, 3-4 hónapnál tovább nem jó húzni a dolgot, ahogy én eddig láttam. Én a haven kampányt toltam végig, nem volt nehéz, pedig vártam valami brutalitást annak fényében, hogy állitolag egyre nehezebbek a pályák a kampány vége közeledtével; a 2. térképet tudnám kiemelni, ott viszonylag korán brutális méretû seregek voltak mindenhol..de aztán csak csökkent a kihívás, az utolsó pályát gyakorlatilag az elsõ 2 hét, meg az utolsó csata kivételével csak angyalokkal szét lehet gyalázni, igaz ehhez valszeg might-os hero kell.
Amúgy grat:) úgy érzem ki is maxolhattad a dinasztia szintet annyi xp-vel:)

Végigjátszottam a Sanctuary kampányt Hard fokozaton! De ez az utolsó pály kicsit durva! Az 5. hónaptól kezdve már inkább nevetséges...

Nagy nehezen elfoglaltam egy várost, de a piros jött egy hatalmas sereggel, (hatalmasat értsétek úgy, légió minden core egységbõl, sereg/ hadsereg minden elitbõl) a fõhõssel el kellett onnan teleportálnom! Visszafoglalta, még aznap át is konvertálta, és megvett bele helyõrségnek 7500 (!!!) Praetoriant!

Szóval inkább hagytam a fenébe! Volt még két másik vára is a pirosnak, benne szintén légiós nagyságrendû helyõrség!

Szerencsére Gerhart A fõmumus sokkal gyengébb volt ezekhez képest! Megöltem. Seregemnek csak a fele lett oda...

Amúgy tetszett ez a kampány, és ez a bõdületes mennyiségû sereg, ami a gépi ellenfeleknek jön tudom, hogy script miatt van, normál pályán ilyen nem történik meg! De legalább izgalmas volt!!!

Rosszabb lett volna a helyzet, ha a piros gép a hõseivel kijött volna ezekkel a légiós seregekkel, és elkezd foglalgatni... De jobbára csak benn álltak a városaikban.
Agamemnon
Lehet, hogy nagyon hajtja a procit a gép, de gyönyörûen elfut a Pentium D 3 Ghz-es procimon is, ami valljuk be nem mai darab... (és még a minimum alatt is található)

Shiwo
amúgy készült mostanság bármi olyan játék, ami nem hajtja iszonyúan a gépet? (persze itt nem a Plants vs Zombies kategóriájú játékokra gondolok, hanem a nagyobb/ismertebb játékkészítõké)

az a gyanúm, hogy nem sok... a legtöbb játék full grafon minden, csak nem optimalizált és erõforrás-kímélõ...

a készítõket meg totál megértem, a franciákkal nem egyszerû együtt dolgozni (tapasztalat (: )

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cikasz
Na ez egy értelmesebb hozzászólás amit meg is értek, hogy miért is van ez.
köszönöm

http://www.akciofigura.hu

Az a probléma a laptoppal, hogy Intel videokártya van benne, ami sok mindenre jó, de játékra egyáltalán nem, mivel nem támogatja azokat a shader modell verziókat amiket a mai játékok kérnek. Maximum a legújabb Core i5-s szériával jöttek lehetnek alkalmasak ilyen célokra.
Ha felrakod a játékot és elindítod elsõ dolga hogy a netrõl letölti és utánna felrakja a patch-eket.
Most már mindegy, amugy megint nem lett jó:S
Nem kell ujrainstallálni ha látja a netet egybõl frissít.
Köszönöm a választ. Akkor egy reinstall és netrõl telepítem.
Ezt nekem is csinálta akkor ha én akartam fájlból telepíteni, de viszont ha netrõl frissíted a játékot akkor simán felmegy.
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a játékot, viszont a 1.1es patchet nem engedi feltelepíteni :" nincs feltelepítve a h6.."

Ilyenkor mi a teendõ??
cikasz
Ne haragudj és még egyszer bocs. <#sniffles>

http://www.akciofigura.hu

Nem akarlak elkeseríteni, de pl. egy NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB-os videokarin megy, tehát a kártya inkább a lényeg.