Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mert addig nem veszem meg a H6-ot amíg nem jön hozzá jópár patch ami javítja a bugot nagy részét és ameddig még nincs a polcomon a Diablo 3! :D
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Þór vígi þessi rúnar
Ezúton is kérek Mindenkit, hogy a magyarítás kapcsán az észrevételeiteket ide is írjátok le és a [email protected] e-mail címemre is küldjétek meg. Plussz kérés, hogy ha lehetõség van rá, akkor egy képet is töltsetek fel róla, mert az UBI rendszere csak így fogadja el a javítási kéréseket/javaslatokat. Köszönöm!
ui: Az 1.2-es patchben a jelenlegi állás szerint 250+ minor/major bug és egyéb balance dolgok javítása is várható, úgyhogy türelem! Dolgoznak keménye a fejlesztõ srácok, de hogy mikorra kaphatjuk kézhez, ez az UBISofton múlik! Baráti üdv
Amúgy nekem villog a kurozorom, a legújabb verzió (1.1.31785) ellenére. Eredeti játék, Win7 home premium (utóbbi angol), Ati 4890 1 Gb legújabb driverrel. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne helyrehozni? Ha bekapcsolom a vsync-et, akkor iszonyat gyorsan villog, ha kikapcsolom, akkor lassan, így még játszható, de nem bánnám, ha nem villogna... :(
Kérdés: ha egy másik hõst felveszek és fejlesztem, akkor a kampányon belül a szintje megmarad vagy mindig "nullázódik"?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Milyen ? Ghodt mode vagy vmi hasonló van , amikor az ellenfél lép ?
Köszi!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Kiírja, hogy The game needs 32 MB RAM..............You have 4 GB RAM... és pirossal, hogy Failed. De ettõl telepíti, és nekem gond nélkül fut!
Hogy miért fagy ki 5 perc után, azt nem tudom, nekem sose volt ilyen gond.
---------------------
Meg lehet venni egy várból az össze lényt, de ha nem fejleszted tovább, akkor csak feleannyi lény fog jönni hetente! Itt úgy oldották meg a szaporulatot, hogy a felfejlesztésnél még több fog jönni hetente. Az elitekbõl 2-3 jön. Ha tovább fejleszted, akkor 5-7 fog jönni hetente. Szóval érdemes minden várban felfejleszteni õket!
Az a toronyszerû épüleet a Hill fort volt, és ebbõl ezt is kihagyták. Viszont, ha ott fejlesztetted fel, akkor 1,5-szeres áron fejlesztettél, mint a várban!
------------------
Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy a grál épület felépítése után az adott várban nem kapok semmi pluszt. Elvileg a grál ad napi +5000 aranyat, és +50% lényt. Gyakorlatban nem ad lóf***t se. :( Újabb bug!
Melyik pálya tetszett hangulatra (atmoszféra, grafika)?
és
Melyik pálya tetszett játékra/taktikára?
+
Melyik nem jött be és miért?
És miért lenne amúgy ez hiba? Ha van egyik váradban fejlesztett épület, akkor miért ne fejleszthetnéd fel ott az ahhoz tartozó lényeket? Szerintem ez teljesen logikus dolog.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De próbálhatsz másikat is, valamelyik jó lesz.
Tudna vki nekem segíteni abban h a H3 Complete telepítésekor kevésnek észleli a 2GB RAM-ot (igaz ettõl függetlenül telepíti) és amikor játszani szeretnék max. 5 perc után lefagy és csak Feladatkezelõvel tudom bezárni. A kérdésem az lenne h ezt h tudnám megoldani?? Vagy vki esetleg tudna vmi olyan linket küldeni ahol a Complete van és mûkõdik is??
<#help>#help>
Amúgy grat:) úgy érzem ki is maxolhattad a dinasztia szintet annyi xp-vel:)
Nagy nehezen elfoglaltam egy várost, de a piros jött egy hatalmas sereggel, (hatalmasat értsétek úgy, légió minden core egységbõl, sereg/ hadsereg minden elitbõl) a fõhõssel el kellett onnan teleportálnom! Visszafoglalta, még aznap át is konvertálta, és megvett bele helyõrségnek 7500 (!!!) Praetoriant!
Szóval inkább hagytam a fenébe! Volt még két másik vára is a pirosnak, benne szintén légiós nagyságrendû helyõrség!
Szerencsére Gerhart A fõmumus sokkal gyengébb volt ezekhez képest! Megöltem. Seregemnek csak a fele lett oda...
Amúgy tetszett ez a kampány, és ez a bõdületes mennyiségû sereg, ami a gépi ellenfeleknek jön tudom, hogy script miatt van, normál pályán ilyen nem történik meg! De legalább izgalmas volt!!!
Rosszabb lett volna a helyzet, ha a piros gép a hõseivel kijött volna ezekkel a légiós seregekkel, és elkezd foglalgatni... De jobbára csak benn álltak a városaikban.
az a gyanúm, hogy nem sok... a legtöbb játék full grafon minden, csak nem optimalizált és erõforrás-kímélõ...
a készítõket meg totál megértem, a franciákkal nem egyszerû együtt dolgozni (tapasztalat (: )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
köszönöm
http://www.akciofigura.hu
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a játékot, viszont a 1.1es patchet nem engedi feltelepíteni :" nincs feltelepítve a h6.."
Ilyenkor mi a teendõ??