10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
BlazeH #7538 1.1.1-es verziójú a játék nálad?
Demoban még működött és úgy hallottam 1.0-ában is. -
#7537 ...
működött a fejlesztett griff speciális támadása.
Tökre meglepődtem, ugye mondtátok, hogy a birodalmi griff specje nem működik, oksa eddig úgy mentem, hogy megépítettem a birodalmi griffeket is a +1 lényszaporulat miatt aztán megvettem a sima griffet.
De a mostani térképen szokás szerint beszorítottam az utcsó ellenfelet, hogy a főhőssel nyugodtan tápolódjak,...a 'beszorító' másodlagos hősnél 200< naplovas, és 150 birodalmi griff volt, a többi lénnyel Anton volt.
Megvettem a birodalmiakat gondolván úgy is csak védekezni fognak, arra meg masszívabb.
Erre mikor kitámadott az ellenfél hőse, és csata, a birodalmi griffek specje működött,...a második kitámadásnál is...féltem hogy majd fagyni fog, de nem....kijelőli a sávját brutál sebez zuhanórepülésben, és utána morál. -
#7536 az eleje könnyű a 4. pályának. nekem már a 2. szintű lények is megvoltak, addig nem volt gond, nade utána....aki ezt megcsinálja hardon, na az tuti nem ember... -
gabbr #7535 Én most kezdtem a 4. pályát és eddig nem vészes. Rögtön elfoglaltam a várat utána felszedtem ami épp az építkezéshez kellett és útba esett a 3 bánya útvonalán (fa -> kő -> kristály) és elfoglaltam a szomszédos erődöt. Jó ez a főnix, eddig szinte veszteség nélkül meg lehetett úszni, 1-2 alap lény halt meg néhány csatában. Viszont meglett a feltámasztás oltára és az összes alap lény a 3. hétre, Amit láttam eddig hőst nem tűnt keménynek. Kíváncsi leszek.
A naga-s pályán hol volt amúgy az asha könnye? Én nem találtam meg. Hogy kell azt megkeresni? -
#7534 plusz mikor a kapuhoz érsz a térkép is megmutatja mind a 3mat elég világosan:)
nem nehéz a vége, alig van serege a nagáknak, nehezebbre számítottam. majd a 4. pálya, ott mindenki megáll:D -
gabbr #7533 A kapu kinyitásához három oltárt kell felkeresni, ahogy már előttem is írták és 15 kristály a rituálé. Előbb járd be az egész map-et és csak utána törd magad azon, hogy kinyisd. Mire mindent felfedezel meglesznek az oltárok is. Jó nagyok, el sem lehet téveszteni őket. -
Perszepeta #7532 Na most már igazán jöhetne a patch!!! Az egy dolog, hogy a Haven kampányt félbehagytam, brutál nehéz a 4. pálya, és a továbbfejlesztett griffek sem táámadnak rendesen, de most meg a Barbárok 2. pálya elején a videó után folyamatosan kifagy a játék. Már 3x visszaléptem a játékba, próbálnám mentésből, de semmi. Eddig ilyen gondom nem volt, pedig összes kampány első 3 pályáját végigtoltam. Nem szoktam bosszankodni semmin, de ha játszani nem tudok ilyenek miatt, az már bosszant!!! (Természetesen eredetiben van meg, ráadásul 2x, úgyh megyek asszonnyal multizni addig :) -
#7531 Annak a kapunak a kinyitásához úgy emlékszem három oltárt (Ylath oltárait) kellett meglátogatni, és elvégezni egy szertartást mindegyiknél (talán 15 vérkristályba meg valamennyi aranyba kerül egyenként). -
szkip #7530 sziasztok! segítséget szeretnék kérni, amennyiben lehetséges :) A haven kampányt csinálom még hozzá a 3.ik térképet (küldit más néven "ne kísérts elkeseredett embert" magyar címe) a nagák ellen kell harcolni és egy kapun kéne átmennem, hogy legyőzzem a nagákat abban a várban, amit el kell foglalnom (flammschrein a vár neve asszem) ahhoz hogy átmenjek a kapun meg találnom egy épületet szerintem, azt írja az aktív küldi, hogy "találd meg a kúriát"! valaki esetleg megcsinálta már ezt a pályát? -
Alrich #7529 Fényszellem nálam is bugos duel csatáknál. Az elszenvedett veszteséget egy hatalmas minusz szám jelzi.... Viszont a kampány és a skirmis pályákon rendesen működik :S -
Alrich #7528 Ma nyomtam két egygépes pályát , magices haven hőssel mentem és a cápaharcos amint megüti a griffet kifagy a játék, vagyis a griff nem akar visszaütni és áll a csata :S, a poén hogy a feladatkezelőből eltűnik a játék szóval nem tudom bezárni majd mikor nyomom az ujraindítást bejön az ubiluncher hogy ki kéne lépni :S elég érdekes..... A fura az hogy semmi hibaüzenet nem jön ki a zene megy tovább az egységek mozognak csak a griff nem akar visszaütni, ezért áll a játék.
Valakinek történt már ilyen?
És a HEROES VI fórumok hatalmas kérdésére tudja valaki a választ? :)
Mikor jön az 1.2 ? XD -
Petiknight #7527 Mostanaban eleg gyakran osszeomlik jatek /eredetim van/. Skyrim, Starcraft 2, Battlefield 3 megy gond nelkul. Ha a fejlesztok olvasak ez a bibi. Nem tutom mi lehet a megoldas :(. Kezd idegesiteni.
Faulting application name: Might & Magic Heroes VI.exe, version: 1.1.1.0, time stamp: 0x4e995929
Faulting module name: Might & Magic Heroes VI.exe, version: 1.1.1.0, time stamp: 0x4e995929
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0012bff4
Faulting process id: 0xe48
Faulting application start time: 0x01ccad31b8186ea2
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe
Report Id: 62e8893f-1926-11e1-b072-001d60a26a58 -
Petiknight #7526 Na vegre rajottem mikor fagy ki a jatek, ha fenyszellemek ellen harcolok, sokadik teleportalasuk utan megmerevedik a csata, aztan szevasz. Volt valakinek hasonlo gondja?
-
Tibbor #7525 Nagyon fontos lenne, hogy segítsen valaki!
A heaven kampány vége felé járok.Mikor új hét következett, kiírta, hogy ezen a héten a lények növekedése a felére csökken.innen kezdve nem tudok toborozni.A besorozható egységek képe alatt nagyon nagy negatív számok szerepelnek a darabszámuk helyett.Kiléptem, újraindítottam a játékot, semmi változás.Visszatöltöttem egy régi állást, jött újra ez a hét, ugyanez volt a hiba jelentkezett.Ez egy orbitális bug lenne?!Lehet valahogy javítani? -
Crome #7524 Azon a pályán én is sokat szívtam, végül úgy csináltam meg, hogy elsőnek elfoglaltam a közelben lévő ellenséges kis erődöket, amiket átalakítottam. Aztán nagyon fontos, hogy legyen portálod mindkét fajtából, így a kis erődökbe is tudsz teleportálni, ami hasznos és egy kis időt is tudsz vele nyerni. Aztán minél előbb érdemes Asha könnyét megszerezni, mert jól jönnek a bónuszok, amiket hoz. Azt a stratégiát választottam, hogy elsőnek az összes főküldetésben megjelölt föld alatti várat foglaltam el (közben persze védekeznem kellett a felszíni támadások ellen, és csak a végső csata előtt zúztam le a 3 felszíni várat. Ez lehet nem a legjobb stratégia, de nekem bejött. Aztán gyűjtöttem egy rakat sereget és mentem Uriel ellen. -
egonn #7523 A nekrónál pedig az árnydémon,+időstop vált be hasonlóképpen! -
egonn #7522 Heaven! Amikor megkatad a holdlemezt tudsz főnixet idézni! Mivel van napszellemed,te lépsz elsőnek,tehát legelőször a főnixet letenni az ellen varázsló,ijjász egységei mellé,és azok így ki vannak iktatva! Az első kör végén a papnővel gyógyítani a főnixet!! Így fullos a 3 madár. A második kör első lépésével utánpótlást varázsolni a madárra , aki így 6-7 -re szaporodik.Addigra az ellen majd minden lénye a madarat akarja ,te pedig lelövöldözheted őket a nyilasoddal! :) -
Alrich #7521 Azon a pályán jó ha az összes neutrál által őrzött nyersanyagot felveszed, valamint a fejlett városportál megléte hatalmas előnyt jelent. Szerintem csak egy oldalra fókuszálj támadást legalábbis ha jól emlékszem én felfele indultam meg.
Tipp: pálya elején dinasztiabónuszba választhatod a körönkénti 200 aranyat szerintem megéri, és a kincsesládákból is aranyat válassz mert a szintkorlát szerintem még így is elérhető. Választhatsz még dinasztiabónuszban az építési költség csökkentő skilleket is ha jól emlékszem van egy pár a bronz vagy ezüst fokozatban. És ha van egy kis pénzed érdemes beruházni egy might-os hősre 15+ -osra hiszen a gazdasági részt ha kifejleszted rengeteget tudsz spórolni az átfejlesztésekkel, építésekkel mind arany illetve nyersanyag terén.
Másodrangú hőssel ha csatázni akarsz akkor a mágikusat ajánlanám szerintem nekróknak az a legjobb. Tömeges életszívás és regenerálódás kombó nekem bejött és ha futja mehet a kőbőr is, + ugye a frakció feltámasztás skill, így ha nem is veszteség nélkül, de lehet valamelyest csökkenteni az áldozatok számát. Valamint ha van kettes piacod akkor vásárolhatsz holmit a hősnek amivel növelheted a statjait, bár azok drágák egy kicsit.
remélem tudtam segíteni :)
-
#7520 Sziasztok tudom, hogy láma vagyok, de légyszi adjatok tanácsot. Elakadtam a nekro kampány utolsó pályáján. Az a baj, hogy több oldalról támad az ellenség. Ha elindulok az egész seregemmel, hódítani és a várat ott hagyom őrizetlenül hátba tmádnak és elfoglalják. Ha a fél sereget ott hagyom a várban, akkor nagyon lassan haladok előre a pályán és nagy veszteségeket szenvedek a csaták során és a vár védésénél is iszonyú veszteségekkel jövök csak ki győztesként. Alapanyag alig van és pénz is az egységeket nem bírom visszavásárolni. Mit kéne itt csinálni? -
#7519 Én is szeretem a Counter Strikeot (1100+ órám van a CS: S-ban, mióta számolja), mégis szeretem a Heroes of Might & Magicet, illetve sok más stratégiai játékot. A CS és a gondolkodás nem zárja ki egymást...
Amúgy a cikkre vonatkozó résszel nagyjából egyetértek. -
#7518 Próbáld nem Magic-s hős szeméből nézni a csatát, mert a 'várakozásnak' valóban nincs értelme, ha a lényed megelőző csapás képességgel bír.
Jó tippeket kaptál, ..én mondjuk szeretem a papnőt is közelharcba vinni, mert akár 2 körre is ki tudja venni az ellenfelet.
Szintén mágus hőssel viszem a Heaven kampányt...majd kíváncsi leeszek :) -
Alrich #7517 Ez az indexes cikk nevetséges :)
" A játék javarésze egyszerű logisztika. " JÉZUSMÁRIÁM ilyet még csak le is írni..... van benne az is tény, de hát általában a stratégia játékok 100%-ában van logisztika. Szerezz nyersanyagot, gyárts egységet, és indulj leigázni az ellenséget. Nem tudom mit csinálna az illető, ha ANNO illetve Settlers sorozatokat kellene értékelnie :D
"csak városban lehet toborozni" .... inkább nem mondok semmit.
" megjelent egy „vér és könny" nevű új morálrendszer is, de ebben nincs semmi különleges, néha választanunk kell egy új képességet – sokszor láthattunk már ilyesmit stratégiai játékban " - hát tényleg nem számít semmit ... csak véletlenül a stratégiád alapját adja XD, + a kampány menetét is befolyásolja (a birodalom sorsát, ahogy ő írta)
"azok az újoncok, akik nem tudnak 8-10 órát a gyakorlásra szánni, hogy utána már élvezni tudják a maradék több száz órányi játékidőt.... " - ez egy érdekes kijelentés... Tudtommal erre valók a tutorialok nem? :P + a megvásárolt játékhoz kapott kézikönyv :) Ha meg torrentes cucc értékelése után jött ez a cikk, hát akkor írja azt is oda :) csakhogy növelje a népszerűségét.
Alapjába véve az ilyen embereknek az a bajuk, hogy ha meglátnak egy "cs"-betűt rögtön a menj és gyilkolj jut eszükbe, meg persze az hogy "headshot"... Tudom hogy nagyon nehéz gondolkodni azoknak akik ezen nőttek fel. Könyebb az ösztönöket fejetlenül követni... /lásd a mostani késelés az iskolában/ Gondolom az illető ilyen alapon sakkozni is utál. A matematika fizika is távol áll tőle, valamint iskolás éveiben sem az ötödölő volt a kedvenc játéka. Viszont erőszeretettel olvas pletykalapot néz VV-t meg a többi ökörséget, ami arra ösztönzi az embert, hogy butaság gondolkodni, mert még rájössz hogy szinte egész nap csak átvernek, és még az alkoholnál is nagyobb kárt okoznak ezzel az agyadnak. Na aki magára ismert az ne vegyen soha a büdös életbe stratégia játékot és még csak el se indítsa a torrentről letöltött változatot, mert véletlenül még hasznára válik az a több száz óra élvezetes játék.
Maga a cikk egy ökörség, nem pedig szakmai értékelés , csupán egy stratégia játékot utáló ember véleménye .... Látszik, hogy semmi alapja nincs az írásnak. És néhány helyen saját mondatainak mond ellent.
-
#7516 herors 6-os mapokat le lehet valahonnan tölteni már? -
#7515 Semmi gond, és köszi az infót. Kicsit gyorsabbra is állítottam. ;) -
#7514 Mondjuk a tooltip tényleg kalandtérképet ír, de a lények mozgás animációjának sebességéről igazándiból csak csata közben beszélhetünk.
És nem kioktatásnak szántam, sry. -
#7513 Kipróbáltam, és tényleg a csata közbeni sebesség animációit állítja, ami érdekes, mert azt írja, hogy a kalandtérképen. Kösz az infót, még ha ilyen kioktató hangnemben is adtad. -
laikuss #7512 Nagy hiba, hogy a cikket olyan írta aki nem ismeri a sorozatot, mert az nem is tudja miről ír.
Abban viszont van igazság, hogy a játékidőt úgy tolták ki, hogy az ellenség sokkalta nagyobb legyen ezért a fejlesztgetésre sok időt kell szánni ellentétben a régebbi Heroessekkel szembeni ahol a taktikai vonal erősebb volt. Megjegyzem az új disciplesben is úgy van most, hogy a könnnyű és a nehéz között az a különbség csak, hogy neked vagy a gépnek van 3x több lénye (és a térképen lévőknek is). -
#7511 A kioktató hangnemedet meg inkább nem jellemezném...
Csak, hogy tudd, egy játék elindításakor rögtön a beállítások menübe megyek, és az egészet végignézem. -
#7510 Na ne mondd! És el is árulod, hogy hol? Mert amit én találtam az a kalandtérképen módosítja (azt írja), és nem csata közben... -
#7509 Pedig lehet állítani az animok sebességét, csak venni kell a fáradságot, és szétnézni a beállítások menüben.. -
#7508 Félre ne érts, nekem is tetszene, ha állítható lenne az animok sebessége, mint a korábbi részben. De aki sokallja rá az időt (ezzel nem rád céloztam), az neki se állljon, mert iszonyat nagy méretű térképek vannak, és tényleg hosszú játék. Nekem szerencsére nem volt még instabilitási gondom vele, csak bugok. Majd veszek rovarírtót ellenük. :D -
Bigpigrib #7507 Tudod van egy másik játék, amiben több mint 400 napnyi playedet fel tudok mutatni. Annak van pl egy olyan előnye, hogy amikor nagyritkán kifagy, nem dönti be az egész oprendszert, és nem villantja meg a kéket.
Igen: zavar, hogy lassú az animáció (a harc közbeni múlt századbeli lényábázolást szerencsére már kikapcsoltam:)
Azzal a cikkíróval aztán van amiben nem értek egyet, a h4, h5 ot is kellett volna tolnia, és az is tény, hogy meg kell szokni ezt, és az új stratégia begykorlása időbe telik.
u.i. A géptől átvett lvl akárhányas hős 0 lénnyel, nem trappolva halad, hanem egy pillanat alatt teszi meg a kijelölt utat:) (bárcsak a csaták ilyen gyorsak lennének:)
-
#7506 Azért az ironikus, hogy a cikkíró helyesírási hibát emleget, miközben a cikkében is található helyesírási hiba...
"A hosszú a játékidő ugyanis túlerővel párosul, és a legkönnyebb pályákon is simán otthagyhatjuk a fogunkat."
Bigpigrib!
Igaz, kicsit sokáig tartanak az animációk, de a korábbi részekben is voltak, csak ott úgy emlékszem, hogy lehetett állítani a sebességüket.
Amúgy meg, akinek nincs sok ideje játszani egy ilyen játékkal, az neki se kezdjen szvsz., és nem kell bosszankodnia, hogy milyen hosszú. :)
-
Bigpigrib #7505 "A játék indítása után az az értesítés jelenik meg a tálcán, hogy az nvidia illesztő leállt közben, de helyreállt
Esetleg van olyan aki találkozott ilyen problémával és sikerült rá megoldást találni? "
találkoztam a problémával, miután ismételten kifagyott többször is, várom a peccset ami majd egyszer megjelenik majd.
Ha normálisan tesztelték volna, akkor kevesebb szembetűnő bug lenne
Például a starcraft2 miért nem fagy ki? (vagy miért nem generál naplóbejegyzést?:)
Cikkügyileg, én játszottam a 2,3,4,5 tel. A cikkirónak abban teljesen igaza van, hogy rengeteg időt vesz el a játék, jóval több a felesleges időhúzás, ami játéktechnikailag zavaró tud lenni. Engem pl zavar, hogy kiadom a lichnek a parancsot lőjél.... pakk.... villan a skill (újra lőhet.... tűz vazze, tűz... pakk...
Bakker bírná a gép, hogy kb azonnal villanhasson a ződ nyaláb.
Csata végén hosszas ujjongás, vámpírok pörgetik a kardot, még a háta mögött is, elsőre jó 9999. re már uncsi
Igen lassú. Az ember nem ér rá egy fél napot ezt szugerálni, és imádkozni, hogy ne fagyjon ki valami semmiségen.
u.i. a pontos játékhoz, sajnos
van úgy, hogy az ember nem tud mindenhova elmenni, mert ki kell nyírni az ellent mielőtt visszatér valami horribilis lénymennyiséggel. (mondjuk az fura hogy a szörnyűségesen nagy seregem felbukkanásakor a kép kirongyol a várából, és odabenn nem marad senki, majd miután bementem, inkább meghal a rengetegben odakinn:) -
#7504 Nekem ez a játék az év játéka idén. :)
Egyébként neves lapoktól is meglehetősen jó értékeléseket kapott (ált. 80-87 %), szóval egy nevenincs lap értékelése nem érdekel. -
Micsu #7503 egyébként meg pont az ilyen és hasonló hozzáállás miatt tart ott az ország ahol, bocs az offért -
Micsu #7502 kár volt írni neki, mára már absz hiteltelenné vált média lett belőle -
gabbr #7501 Elolvastam a skill összeállításról írtakat. Na majd pakolok ezekre a skillekre és megnézem. Úgyis a haven kampányban most might hősöm van.
Az első kör várakozást úgy értem, hogy általában meg szoktam várni, hogy az ellenfél legyen szíves közelebb fáradni és csak akkor támadok, ha érdemes. Előre rohanni rögtön kezdésnek az szerintem drága luxus. A visszatámadásra a +13% sebzés szép meg jó, de nekem úgy tűnt, hogy a visszatámadás eleve csökkentett sebzésű, akárcsak a második támadások. A +8% HP nem tudom mennyire sok, nekem nem tűnik annak. A védelmekkel meg mindennel együtt is meg merem kockáztatni, hogy egy kőbőr hoz kb ugyanannyit, vagy közel annyit. Persze ezt ki kellene számolni. Mondjuk tudom, ez aktív, de tart 5 kört is. Amúgy meg csalókák ezek a +/-x%-ok. Ha valami ad +30% védelmet az nem lesz soha 30 és egy erősebb alapvédelmű lénynél is kevesebb, szóval jól ki van ez találva, hogy bár erősnek tűnhet pár dolog, de azért annyira mégsem az.
A nagy seregről annyit, hogy nekem magic hőssel is jól ment nagy sereggel az aprítás. A manával magas szinten még nem volt gondom. Na majd valamelyik pálya végén csinálok már ilyen tesztet, hogy mentoringgal felhúzok két különböző hőst és minden egyéb cucc nélkül megpróbálok egy nagy csatát megvívni így is meg úgy is. -
gabbr #7500 A korrekt az lenne, ha levennék ezt a cikket az oldalról. Amúgy nem igazán értem mi annak a mondatnak a lényege, hogy "akik nem tudnak 8-10 órát a gyakorlásra szánni, hogy utána már élvezni tudják a maradék több száz órányi játékidőt, azok jobban teszik, ha bele sem vágnak". Pont az lenne a lényege minden játéknak, hogy szórakozik már azzal is az ember, hogy tanul és persze egy stratégiai játékkal játszva akarva akaratlanul is folyton csak tanul. -
Vologya Mester #7499 Ezt írtam a cikkírónak és a főnökének, mert nagyon csípte a szemem a cikk (de persze válasz az nem jött, szvsz nem is fog...):
Kedves Tóth Balázs!
Kiss Attila László (Vologya Mester) vagyok a Heroes of Might and Magic magyar honlap http://heroes.hardwired.hu/ vezetője.
Olvastam a cikked és ezzel kapcsolatban engedj meg nekem néhány észrevételt:
1. A legfontosabb dolog, hogy az, aki nem játszik eleget a játékkal (nem áldoz rá elég időt), az hogyan írhat cikket róla, főleg inkább negatív, lekezelő hangvételűt, játékbeli dolgokat abszolút nem ismerőt...
2. Ha leragadtál a Heroes III. részénél és a többivel már nem játszottál, akkor mi alapján hasonlítod a többi részhez...
3. Sajnos az ilyen cikkek nem hogy előreviszik egy magyar fejlesztésű játék jövőjét, hanem inkább hátráltatják...
4. Azt gondolom, hogy egy magyar fejlesztőcsapatot (főleg ha valami jót is csinál) inkább elismerni kell, nem pedig lehúzni (persze az esetleges hibákat meg kell jegyezni!)...
5. Az, hogy egy játék korrekt bemutató résszel készül az újdonságokról és 100+ játékórás kampánnyal büszkélkedhet, az inkább pozitívum, mint negatívum...
+1. Én az UBISoft VIP csapatának tagja vagyok és testközelből követhettem végig a játék készítési fázisait. Részese voltam a magyarosítást elkészítő csapatnak. Bátran mondhatom, hogy a Heroes VI-ot nem lehet a korábbi részek rutinjával játszani, meg kell ismerni az újításokat ahhoz, hogy élvezetet okozzon a játék. Ezért azzal egyetértek, ha nincs időd belemélyedni a játékba, végigjátszani a bemutató pályákat, az bele se vágjon, de ha nem teszi, akkor cikket se írjon róla! (Főleg olvasott, népszerű portálon, mert ezzel nem segíti elő a játék eladását és erősen lehúzza a magyar fejlesztők munkáját...)
Tájékoztatásul közlöm, hogy a magyarországi kiadó tudja/ismeri és elismerte, hogy a borító hibásan készült el és már folyamatban van annak javítása, valamint mindazoknak ingyenes cserelehetőség biztosítása, aki ezt igényli. (Ezt kiemelni a játék erényei helyett pedig elég szánalmas...)
Ne haragudj, de muszáj voltam leírni az észrevételeim, mert ez a nincs időm játszani, de azért írok cikket a játékról dolog eléggé csípte a szemem, főleg annak lekezelő volta miatt. Szerintem ha legközelebb ennyi időt ölsz csak bele abba, hogy megismerj egy játékot, akkor ne írj róla cikket! Köszönöm, hogy elolvastad a levelem.
Üdvözlettel:
Vologya Mester