10317
  • Djuree
    na megcsináltam a nekro 4. mapot, simán elsőre:) nehezebbnek nézett ki elsőre a map. a végén uriel elég durva, még őt nem sikerült kicsapni, kicsit tápolnom kell még a sereget előtte. a végén észrevettem hogy van fent 4. vár is:D csak onnan soha nem támadtak, nem is gondoltam hogy ott van még egy vár. thieves guild nagyon hiányzik...
  • Bigpigrib
    Egy hatalmas single player free for all , kör vége, az egyik althősöm magától kivágtatott a várból:D majd kiirta zöld player köre és lefagyott az egész mindenestül: x

(a netkapcsolat kiváló amúgy:)
    A varázstárgyak mennyisége a bagban kapcsán, szintén van egy bug (nem igazán tudom definiálni) de tárgycsere után, az egyiknél rengeteg volt, átadtam egy alhősnek és a legfontosabb cucc a táska legalján volt, a gép elvette a csúszkát:) igy nem tudtam kivenni a shackles of war-t:) miután lebontottam egy gépi ellenfelet +5 artifact és visszaadta a csúszkát:) fura.
  • gandrus
    Én sokat tökölök, de így is könnyű volt a Nekro 4-es pálya (is) normalon. :)
  • Tibbor
    Ha már régi motorosok vagytok Heroes-ban, maradjatok nyugodtan Normal-on!A kampányok eleje kicsit húzósabb így, meg hullik a férgese rendesen, de amikor már megerősödtünk, szinte csak arra kell figyelni, nehogy meglepje valamelyik várunkat az ellenség?Pár napja pl. még nekem is túl nehéznek tűnt a Haven kampány Normal-on, de 7-es szint után gyakran nulla veszteséggel megúsztam a csatákat.
    Ami elkeserít: elértem a pálya szintlimitjét(10-es), holott a térkép még tele van olyan ellenfelekkel, amik csak tapasztalati pontot adnának, de így nincs értelme megütközni velük.Ugyancsak értelmét vesztik a pénzért és Vérkristályért szintlépést adó helyek is.Kár, pedig csupa jó elementál feni ott a seregemre a fogát.Tulajdonképpen csak a permanens képességnövelő helyekért érdemes végigjárni a pályát, mert a varázstárgyak a következő map-on úgyis elvesznek.Nyugodtan feloldhatták volna a szintlimitet, ezzel is arra ösztönözve a játékosokat, hogy minden zegét-zugát bejárják az adott kampánytérképnek.
  • Aspyrin
    ja, easy segíteni fog, én is azon játszom... :)
  • Bigpigrib
    A kampányokban egy pici apró segítség, hogy ha a dinasztiafegyvereket feltápoljuk...

Az ember ennél a játéknál feladja az elveit, így ha nem tudom normálon akkor csinálom easyn, arra az időre kielégítő, amíg kijön a Diablo 3 :)
  • Djuree
    hát attól már előre félek. legfeljebb majd easy-n nyomom ha nem megy, de szeretném ha menne normalon, amennyit heroes-oztam illik. szerintem még mindig tudom a 3. rész lényeinek adatait fejből:D
  • Carlos
    Pedig nem nehéz pálya. A heaven 4-esen vért fogsz hugyozni, ha ezen megakadsz...
    Az irgalmatlan nehéz volt szerintem.
  • Djuree
    hát ezen a nekro 4. pályán minden az övé. nagyon gyors játékos vagyok, nem vagyok tökölős, agresszíven megyek előre már a pálya elejétől fogva, foglalok be mindent minél előbb. de még így is necces lesz, de megpróbálom azért, ha esetleg elsőre nem megy, majd megy másodjára vagy harmadjára.
  • SaGa Jr
    A pályák többségén (nem mindegyiken de a többségén) vannak semleges erődök, bányák és egyéb dolgok, csak ha sokat vacakol a játékos akkor a gépi ellenfél elfoglalja.
  • Djuree
    itt az a nehéz, hogy az elején már minden az ellené. nincs semleges bánya, vár, erőd, semmi, minden alapból náluk van. a többi részben nagyrészben semleges volt minden. ezért ha nem sietsz akkor már nem nyerhetsz. kicsit el van cseszve...
  • Crome
    Én se ma kedztem a Heroes-ást, az első résztől nyomom, eddig mindig normal-on toltam végig a kampányokat, de bevallom őszintén most levettem könnyűre és még így is szoktam vele szívni. Lehet én is kiöregedtem belőle, de ezt a 6-ost mintha 1 nehézségi szinttel eltolták volna. Szóval a könnyű az itt normál, a normál az nehéz, a nehéz meg nightmare vagy ultra violence. Kinek hogy... :-)
  • Djuree
    akkor én néztem be...
  • Carlos
    Nekem is egyértelmű volt a magyar fordítás...
  • Bigpigrib
    Én is magyarul nyomom, nincs az félrefordítva.
    A dinasty wpnt köszi.
  • Djuree
    magyarul nyomom. lehet félrefordították, majd meglesem ha hazaértem, mostmár kíváncsi vagyok:)
  • SaGa Jr
    Angolul játszod a játékot? Mert ott egyértelmű a dolog. Nem tudom hogy a ferdítésben milyen, az sosem számít, nem releváns, mert lehetnek fordítási hibák (plusz ugye a user is tud félreértelmezni).
  • Carlos
    20-as xp -jének 75%-IG fejlődik. Tehát nem összeadódik, hanem a 100 XP-s hős a másikat MAX 75XP-sre növeli.
    És nem pedig az 50 xp-s kicsi megkapja a 100-as 75%-át és így lenne 125 XP-s.
  • Djuree
    így már vágom, csak mintha a szöveg nem így szólna a skillnél, hanem hogy az xp-je 75%-át átadja a másik hősnek, vagy csak elnéztem nemtom. mert így a 20-as átadta volna a 16-osnak, az lett volna 16-ról mondjuk 22-es szintű egyből:) ez lett volna a terv, de nem jött össze:)
  • Djuree
    hány vár van a pályán, 4? mert akkor így a 2 várral nem vagyok rossz helyzetben, csak nincs pénzem átalakítani az ördög várat. vettem ördög sereget, de feltámasztani nem tudok, így azért elég hátrányos a dolog.
    ez a tenyészanya mekkora egy szar. pedig fostam tőlük. semmit nem sebez szinte, pedig elég jó sebzése van az adatlapon, de volt 9db és alig vette le 1-1 lényt, a licsek elvileg gyengébbek, de azok szednek rendesen.
  • Djuree
    én is ott járok, bevettem a jobb felső várat, de ez egy buzi pálya. mindenhol rengeteg lény, minden kis erődjét sok lény védi, van egy olyan bika hőse mint a rosseb, remélem nem jön nekem.
    pedig csak normalon nyomom, de nehéz. nem tudom, az előző heroes-ok vagy nem voltak ilyen nehezek, vagy én öregedtem ki. a heroes3 volt olyan, hogy nem sok kampányt tudtam végigtolni benne, az is baromi nehéz volt, de ott asszem hardon toltam, 5 fokozatból a 4.-en talán, vagy lehet csak a 3.-on. a 4 meg az 5 laza volt ehhez képest...
  • Petiknight
    Hali. Valasz © Bigpigrib kerdesere. A hivatalos forumon van egy bejegyzes, hogy melyik dinasztia fegyvernek mi a neve, es leirjak azt is, hogy hogyan szerezhetoek meg. Aki nem akarja ne olvassa el, eleg sok spoilert tartalmaz:
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/5741009859
    Ez elvileg remekul megvalaszoja a kerdesedet. :)
  • Crome
    Köszi, megpróbálom, mert idáig 2x próbálkoztam a jobb felső várral, de nem jött be, gondoltam jobb ha jó taktika után nézek. Legalábbis idő spórolás szempontjából. :-)
  • Perszepeta
    Én a térkép alsó 2 várát foglaltam el előbb, és rámentem arra, hogy összeszedjem a holddarabkákat (Asha Könnye), addig hagytam is a többit, míg ez meg nem lett. Persze közben egy másik hőssel védtem a várakat, a főhösömmel meg csak utána "tisztogattam" meg a pályát. Elég hamar szép kis seregem lett, csak az volt nehézség, hogy egy idő után sok hős kezdett el mászkálni a pályán, de ha mentesz gyakran, akkor nem lesz gond: én a végére az összeset leszedtem, és mindegyik vár az enyém volt. Az utolsó feladatot meg már simán megcsináltam, de ezt a poént nem lövöm le, aki még nem játszott vele :)
  • Crome
    Necro kampány 4. pályájára van taktikai javaslatotok, hogy a várakat milyen hamar (gondolom amint csak tudom), milyen sorrendben kezdjem el?
  • Carlos
    no látod, ezt nem tudtam. Akkor ez sem bug úgynézki.
  • RamsayBolton
    Ez egyáltalán nem bug. A küklopsz mindig a saját körében szenvedi el az őt ért addigi (akár előző köri) sebzést. Addig nem.
    Pl.: ha sebeztél a 10 küklopszon mondjuk 1000-et, akkor 3 meghal, ha a küklopsz jön. Nem előbb. :)
  • Bigpigrib
    A klüklopsz faji speckója olyan, hogy sokat kibír, aztán egyszerre csak megdeglik :)
    -------------------------------------------------------------------------

Van egy hősod, lvl 16 o, és a váradban csücsül a kezdetek ota 2 db lvl 3 as alhos )piackarakter) amit arra használsz, hatsz, hogy a mainsereget ellátja lényekkel, sétál a vizen stb. Amikor összetalálkoznak akkor 15 re váltanak, ha megfelelőek voltak, egy csomó speckó is aktiv lesz (architect economy 3 as szintre)
  • Carlos
    Meghalnak azok, de csak akkor amikor a saját körükben elérik a 0-t.
    Ez tényleg bug, de megölhetők.

Tehát ha van nekik 1000 HP-juk és belesebzel akkor akkor fognak összeesni amikor ők jönnének a csatában és a HP-juk 0.
  • lerboy
    A Haven küldetés második pályáján a küklopszokat nem tudom megölni. sebződnek többezret is, de egy sem hal meg közülük.

Szép kis bug, mert így nem tudom megcsinálni a pályát...
  • SaGa Jr
    A 20 meg a 16 szintén nem jó hasonlat, mert ennél nagyobb különbség kell legyen hogy az alacsonyabb szintű profitáljon (a 16 az 80%-a a 20-nak így bizony már nincs mit kapnia az alacsonyabbnak a magasabbtól). Nem arra van kitalálva a skill, hogy egymáshoz nagyon közeli szintű hősöket tápolj, hanem az elmaradottakat egy magasabb szintűvel feltornássz gyorsan. Nem olyan nehéz kikalkulálni hogy lesz szintlépés eredménye a dolognak vagy sem (megnézed mennyi Xp-je van a magasabb szintűnek ,veszed annak 75%-át és az alacsonyabb szintű arra az értékre kerül, ha ez szintlépéssel jár akkor örülhetsz ha nem akkor nem).
  • Carlos
    Néha úgy érzem te egy tök másik játékkal játszol.
  • Djuree
    üresben amúgy nem lehet megtámadni semmit, legalább 1 lény kell.
  • Djuree
    ja, csak a f@szom szarakodjon ennyit a sok kis picsa hőssel:)
  • Djuree
    csak egy példa volt, nem két 18-as volt, csak ekörüli szintekkel, mittomén lvl 20 meg lvl 16. na így már jó? így sem történt semmi...
  • Carlos
    valid. ez nekem is hiányzik!
  • ArchDruid
    Megnéztem, nem lehet hőst dismisselni.. :(

Én se szeretem, ha ott sorakozik 8 hős és csak állnak.

Nekem még mindig hiányzik az a rákérdező ablak a kör zárásánál, hogy:
    Egy vagy több hősödnek még van mozgáspontja. Biztos, hogy tovább akarsz lépni?

Ezt igazán visszatehetnék...
  • Bigpigrib
    hőstől megszabadulni: üresben nekizavarod az elő lénycsoportnak.
    (szvsz pazarlás) mert nagyon hasznos amikor sakkozik a gép.
  • Bigpigrib
    ". idegesít ha van 10 hősöm és csak állnak. ki szoktam nyíratni őket, de jobb lenne ha ki lehetne csapni őket. nekem max 3 hősöm szokott lenni, de inkább 2..."

Pedig ha mind 10 környékén van vagy esetleg 15 akkor lehet nekik nyomni az architect, economist 1, 2, 3 at (olcsóbb építés, piac 1 fa 1 kő per nap, hősönként.. azért az nemrossz, azt eladni a piacon pénzből sereg vagy varázstárgy (esetleg achievement unlock)
  • ArchDruid
    Adj akkor a hősnek egy nyamvadt csontvázat, vagy valamit, és támadj meg vele légió fekete sárkányt! :D

Ja, hogy az nincs a játékban! Akkor valami mást.. A lényeg, hogy úgy meghal a hős...

De biztos, hogy lehet dismisselni is! Mindjárt megnézem neked, hogyan!