• gabbr
    Nézegettem én a might hero skilleket. Ez a visszatámadás mielőtt támad az ellenfél nem rosz, de azért annyira nem is nagy szám mint írod. A hősi roham amúgy 15-ös pl pont, ez az egy ami igazán tetszik. A többi szerintem valahogy nem túl hatékony, bár tény, hogy jók valamire.
    Volt itt olyan, hogy több védelmet / támadást ad, ha 3x támad / támadják a lényt, de nem ad sokat. A gúnyolódásos skill nekem eddig még vagy nem volt elnyomható, vagy nem csinált semmit. A többi meg annyira nem fogott meg.
    Magic hőssel szerintem ha 1 kör is az időstop akkor is megéri, az alatt össze lehet pakolni teljesen azt a csapatot. Eddig úgy vettem észre, hogy mire elég erős a hős és tud 20+ sötétség elementált idézni az képes feltartani 2-3 körre 80-100 elit + 150-200 alap ijjász lényt, ha csak védekezik. Az nem kevés sebzésfelfogás azért. A griff előre küldése is jó trükk ezzel a kezdeti visszatámadással, de a griffeket nagyon szereti ölni a gép és a haven-nél az pont nem feltámasztható. Erre nem építenék stratégiát. Az 5 klüklopszos példát meg nem értem. Ha sokkal gyengébb a sereged mightes és magices hero-val is elbuksz, ha a számosságkülönbség túllép egy értéket.