• Alrich
    Szerintem 3 kör az a 2 legalább is a dynastia táblázatban Antonnál ez szerepel :). Gondolom azért 2 a tied mert nem érted el a könnyfokozat legmagasabb szintjét, vagy lehet hogy vér típusú vagy.

Hmmm az első kör legtöbbször várakozás? :) Ez nekem új. És szerintem megéri a visszatámadás mert azzal nem számolsz előbb te ütsz mellesleg 13% nagyobbat az ellencsapás I, II, III miatt(és jelzem ez passzív a hős nem kell hogy lépjen, nyugodtan lehet mást nyomni vele) és a támadó egység akkor már kevesebbet fog sebezni rád, mivel kevesebb is fog megtámadni. Namost ha passzív kitartás I,II,III megvan az további 8% életpontot jelent a lényednek.
    Ugyanitt találod a rugalmasság nevű szintén passzív skillt is. Ha háromszor megütik az egységedet 7 védelmet és 13 életerőt kap a csata végéig.
    Namost ha a griff pl megkapja az erősítés III-at a csata elején, bőven kibír 4 kört hogy ne szedjék szét. És a második körben nyomhatod a hőssel a kitérő manővert ami két körig 19%-kal kevesebb sebzés az ellenségnek.
    És ha netalántán még ez se lenne elég az elején ha jó helyre sikerül parkolni a griffel jöhet a bosszantás ami elég genyó egy skill XD
    Na meg persze jön a 17%+ életerő a mártír skillből is ha őt támadják meg a legtöbbször. És ez is passzív. És ha még nagyon akarod akkor nyomhatod a hősi rohamot is :D mert ugye ezek passzívak és még mindig tudsz cselekedni a hősöddel. Ja és nem kell hozzá mana.
    Mondjuk én még fejlesztettem neki a megtorló aurát is mivel tudtam hogy a griff és a papnő igen kedvelt AI áldozat. XD

Mondjuk ez a taktika csak azért született meg mert bugos volt a fejlesztett Griff és hát a felrepülés után nem nagyon lehetett sokra használni :D

Én nem azt mondtam hogy a mágikus hős gyenge, de egy hatalmas seregnél szerintem az erőhős jobb mert tovább bírják a lényei + ha elfogy a manája nem esik kétségbe.