Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nagyon erdekel ha nem megy tovabb 30nal majd, a sereg attol meg fejlodik majd. raadasul furcsalom en azt amit irsz hogy harmadmaptol mar 30 vagy, azt megis hogy? singleben maponkent no a cap es ott csak 3 map utan van az ember ugy huszonX szinten, hogy bejart mindent, hogy van extra xp talent stb. vartal a varadban 3 honapot hogy feltapolodjanak a neutral mobok (es rengeteg xpt adjanak) neked meg nojjon a sereg? vagy hogy a turoba lehetsz mar level 30 a map harmadatol? en meg nem jatszottam hotseatet, de a single campaign fejlodesi utemebol kiindulva eleg keptelensegnek hangzik.

ez szerinted kis kaliberû dolog?a heroes 3 ban nincs szintkorlát,csak akkor már nincs értelme tovább fejlõdni ha mindne statod 99 😊, a 4ben pedig 70es szint volt a max, azért mert az xp számláló nem tudta az 1 milliárdot, ehez képest a 30-as szintlimit nevetségesen kevés, és ismétlem, normál fejlõdési rátával, és a pálya 3ad nem lootoltam ki, ez nem kis hiba, hanem óriási desingeri baklövés
en azt utalom ha egy jatekban 5-7 ora a jatekido, az ilyenert nem adnek penzt. de heroesban rengeteg jatekora lehetoseg van, mar eleve a singleplayer resze tobb, mint 100 ora. (ofc nem lama quickbattlekkel)

de teny hogy van benne par bug, bar konkretan en meg csak olyannal talalkoztam ami nem volt nagyon zavaro, illetve amirol azt gondoltam nem is bug, csak a buglistben olvastam rola hogy ez bug.
pl hogz a dark elementalt nem tudom sebezni lichel, ghosttal, mainheroval, en ezt betudtam annak hogy immunis a dark spellekre. (es lehet amugy hogy igy is van😄)

Archdruid, Boci, Ramsey! Köszi, megpróbálom😊
jo, de akko ezutan ne is jatsz vele, ha ugyse tetszik. ha meg megis lekot akkor meg bunkosag nem megvenni es kozben szidni is egy ilyen kaliberu dolog miatt.

BoneDragon
"tévedsz.de soha nem veszek meg semmit, amíg nem forrja ki magát,"
Sajnos ebben egyet kell értenem veled. Nagyon óvatosnak kell lenni mostanában, mert félkész játékokat adnak ki és utána patchelgetik orrba szájba. Sajnos nincs idejük a fejlesztésre, mert sürgeti õket a kiadó. 😞

tévedsz.de soha nem veszek meg semmit, amíg nem forrja ki magát, lehet hogy ez fél év,de akkor meg kell csinálniuk úgy, hogy megjelenéskor patentos legyen.a multihoz amúgy is kell az eredeti, single-t meg nem játszom.de ez így egy átverés, egy szutyok szar, még a sokat szidott 5ben is 40 szint volt a max, de ott az utolsó 2 már fa nélkül nem tudtad összeszedni,de ez így itt egy hányással egyenértékû
mert mikor adtal volna ki erte penzt? miutan vegig vitted a singlet aztan jatszottal 21312312 hotseatet es meguntad? most meg probalod igazolni egy faszsaggal hogy warezolsz...go away!

Ezek a noob retard fejlesztõk komolyan gondolták a 30-as szintlimitet?Mert hotseatben a pálya harmadát nem lootoltam ki, és elértem, úgy hogy normálra volt a fejlõdés rakva.Szánalom a köbön.Még jó hogy eddig nem adtam ki pénzt érte,de így nem is fogok.
tutdunk mar valamit patchröl mikor lesz ?
Elsõre nekem sem sikerült normal-on. Másodszorra majdnem a fél életem megmaradt úgy gyõztem. Kerültem a cerberusait, mert azok ilyen 6000-eket sebeztek. Meg minden ellenséges egységtõl érdemes elcsórni a 10 destiny pontot (ez egy jó képesség). 😉
Úgy helyezkedj, hogy ne sokan tudják ütni egyszerre.

Nem lehetetlen. Nekem elsõre sikerült hardon! Maradt is vagy 15000 HP-ja a démonnak. A trükk az, hogy felváltva kell használni a spec képességeit! Van neki 3 féle
Köszönöm, megvan.
Megvan; az ubisoft gamelauncher-nek kell ez a file és valamiért 0 volt a hossza. A gamelauncher újratelepítése megoldotta
Sziasztok,
lenne egy kérdésem az inferno kampány 1. pályájához.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó csata után amikor a démonnal egyedül kéne leverni egy nagy sereget az elég lehetetlennek tûnik. Van valami trükk, hogy ezt el lehessen kerülni?

Köszi!
Ha eddig ment, akkor az valószínül nem a játék hibája. Keress rá a filera a neten, hogy mit csinál vagy mivel javítható.

Üdv!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a játék indítása után azzal a hibával elszáll, hogy a qtgui4.dll file nem a rendszerhez lett tervezve vagy hibás?
Eredeti a játék, sõt a nekró negyedik pályájáig el is jutottam, már ha az az, ahol a föld alatt van a legyõzendõ démon vár. Egyszerûen a mai indításnál ez fogadott.
TreDoR
Nem értek egyet, eddig minden heroes részben nézegettem idõnként a váraimat (igen, még az ötben is), bár annyira nem zavar, hogy kihagyták belõle.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

BoneDragon
Erre ilyenkor mit lehet mondani? Most komolyan azért nem tetszik a játék valakinek, mert ilyen a városnézet...? Elõször megnézed, utána már nem azzal fogsz foglalkozni, akármennyire is szép, kidolgozott.

Carlos
No, Nekró 3-as pálya 7 óra 44 perc volt. Az uccsó csata egy hajszálon múlott... (najó maradt 900 harcosom meg 800 dárdás)

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!Egy kérdésem lenne.Ez a városnézet vicc vagy halálosan komoly?Mert ez nagyon elvette a kedvem.Ezért szerettem leginkább a heroes játékokat.:-(
sancturay kampányba irinaval , hogy lehet bejutni gerhart varaba ? azt irja vaalmi csel kell , de mi ? D nem jövövk rá az egész térkép megvan mar de nem latok semmit
Shiwo
nem is az Azúr ? 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Köszi. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányoznak a sárkányok belõle. Blackdragon volt a kedvenc egységem. 😊

Shiwo
Sárkányra a válasz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sárkányt úgy hívják, hogy "Malassa lánya", elvileg egy megzakkant sárkánylovag... a sárkánylovagok ügyebár Malassát, a sötétség sárkányát szolgálják, és ha elég tapasztaltakká válnak, akkor képesek sárkány formát felvenni... (Cate, Slava herceg felesége is sárkánylovag amúgy) ... maga a lény egy boss-monszta, de nem tudom, hogy mikor lehet vele megküzdeni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hali, elakadtam az ork kampány 3. pályáján, kellene 1 kis segítség. Már szerintem fel van fedezve az egész pálya, de az álomjáró veteránt nem találom. Merre van?
Ááááá, ezer köszönet!
cikasz
Én sem jöttem rá, de segitettek. A várban állva nyisd meg a varázskönyvet és akkor ott lesz. De fullos mozgáspontal tudsz csak teleportálni.

http://www.akciofigura.hu

Úgy tudom erre van egy kicsit körülményesebb megoldás most is: ha nem váltasz reputációt, csak ezután a pont után. A következõ patch reméljük javítja.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Sziasztok!

Lehet nagyon béna vagyok, de nem találom, hogy hogyan tudom teleportálni a hõsömet egyik várból a másikba, tud valaki segíteni?
Fel van építve mindkét helyen a kapu.
Omlás
Nagyon úgy néz ki, hogy majd a 1.2-es patch 😞 az 1.1.1 nem javította pedig bíztam benne 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Elb*sztam erõd 2. pályáját ezért elölrõl kezdtem, de elõ jött a bug amit sokan említettek, hogy bejön egy kiírás miszerint valamilyen sárkányvérvonalon csináltam meg a küldit és nem mehetek tovább. Erre volt már megoldás vagy ez is csak a patchben lesz javítva?

TreDoR
Sztem van egy kis különbség az adventure map és a combat map között, de lehet nincs...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Én nagyon jól vettem ezt az akadályt már az elején,angolul telepítettem.Nehogymár a fostos magyar fordítás miatt csorbuljon a játékélmény, majd ha profi lettem ebben is, és tudok minden trükköt,akkor felkerül magyarul,addig nem, és nincs ami bosszantson.A bugokon kívül,de abból eddig kevéssel találkoztam.
Guren
igen, így értettem. eddig kétszer kétszer történt ilyen. legközelebb csinálok róla videót.

Nem baj, ha a játékosok leírják az általuk megtalált bugokat, de egyébként a fórumokon leírt bugnak vélt esetek 80%-a nem bug (tipikusan a különbözõ hetek hatásait mind bugnak vélik). Majd ha mindenki jobban megismeri a játék részleteit rájön, hogy mi miért történik benne.
Vannak persze csúnya bugok, de azok remélhetõleg néhány héten belül javulnak egy patchel.

Carlos
Ez engem is zavar, de megszoktam.

Þór vígi þessi rúnar

cikasz
Nem tudom csak nekem zavarja a szemem, hogy baromira szarul hangzik amikor az ellenfél el akar menekülni és választhatsz az üldözöm vagy távozom tõlük!? Az üldözöm még csak-csak, de a másik? 😊 Miért nem "hagyom futni" vagy ilyesmi?

http://www.akciofigura.hu

Carlos
akkor az lehet, hogy bug... És akkor én értettem félre.

Þór vígi þessi rúnar

Agamemnon
Szerintem Guren úgy értette, hogy az adventure map-on lépett az ellenfél a játékos hõsével. A leírt skill egy combat skill/varázslat, és ott egységet mozgat, nem hõst.

Vagy csak én értem félre a szitut 😊

bélanéni
Éppen akartam írni, hogy ez nem-e egy spell, és nem bug, erre tessék... (#6564)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

BoneDragon
Ilyennel én is találkoztam, de ez szerintem simán megszerezhetõ skill.

Carlos
Van egy skill ami pont ezt csinálja:

Puppet Master Mana: 45 Cooldown: 4 Blood Darkness III Active Combat
The Hero gains temporary control over the target enemy stack for 0.7/0.9/1.1(+stats) turns. If the victim takes damage, the effect is dispelled.

ENNYIT arról, hogy mindent bugnak hisztek amirõl nem tudjátok mi az...

Þór vígi þessi rúnar

Én a minap futottam bele egy érdekes bug-ba az egyik skirmish pályán. Haven hõssel hajózgatok, mire egyszer csak fogja magát és a nyílt tengeren kiszáll a hajóból és lovon folytatja útját a vízen... (nem, nem sanctuary hõs és egy darab sanctuary lény sem volt) XD
Hát az nagyon vicces lenne, a fejlesztõknek meg egy tö*ön rúgás.
Guren
nálatok volt már olyan, hogy a gép a saját körében a ti hõsötökkel lépett? elég vicces.

BoneDragon
Tegnap lazán beakadt az ellenfél hajója az örvénybe. Ki-be ment és rohadt idegesítõ volt, mert kb 5percbe telt mire elfogyott a mozgáspontja és minden alkalommal ezt csinálta. Map restart segített.

Carlos
Én csak dueleztem eddig. Ott nem volt gond.

Þór vígi þessi rúnar

Online multiról vannak tapasztalatok már ? lag szinkronhiba van-e ? milyen módok vannak, stb ? Köszi!