10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
jumee28 #7378 Üdv Mindenkinek!
Tudván, hogy olvassák a fejlesztők is ezt a fórumot, találtam egy elég idegesítő dolgot a játékban. Néha elő szokott fordulni, hogy valami miatt lecsatalkozik a játék a Conlfux-ról. Ez az internet kapcsolattól függ, ha jól gondolom. Eddig kb 4-szer fordult elő mióta megvan a játék. Az benne az idegesítő, hogy kiírja, hogy lecsatlakoztam a conflux-ról és közli, hogy most szépen visszajutok a főmenübe mindenféle mentés nélkül, persze mindez egy csata kellős közepén történik. Tudom, hogy van autómentés, de ez akkor is elég zavaró. Ha a fejlesztők tudnának ezzel valamit kezdeni, az jó lenne.
Amúgy nagyon tetszik a játék, szép munka volt! Köszönöm. -
#7377 Kösz a tippeket mindenkitől! -
#7376 Az oktató kampány volt a demo-ban is, a második pálya egyszerre lehet nehéz és könnyű is...a kampány történet alapú, és bizonyos dolgok indítják be a történet fejlődését.
Teszem azt az oktató kampány második pályája, mire 4. alkalommal játszod végig, addigra körvonalazódik hogy mi mit indít be.
Teszem azt átmész a posványos részen hogy bevedd az erődöt ott átteleportálsz a kapun túlra, levered a mozi után megjelenő sereget, lépsz párat és megkapod a 'kocsmát' ..ahol lehetőséged van hősöket toborozni.
Megkapod feladatnak hogy üss le három ellenséges hőst, az elsőt gond nélkül leütheted, viszont ahogy a térképen hátul elhelyezkedő erődben ülő hőst (Valeska) támadod, akkor kinyitja a várkaput Gerhard-nál és onnan időközönként kitámad egy sereg.
amíg nem piszkálód Valeska-t addig tök nyugodtan kivégezheted a térképet, fejlődhetsz..gazdagodhatsz..stb.
sokszor jól jön ha mentorként felhúzol hősöket...3-t mondjuk, hogy kedvezőbben tudj piacolni, és ki tudd venni az ő bónuszaikat is a fejlődésed javára, van hős aki +lénytermelést ad, van aki nyersanyagokat...ez a játék korai szakaszában jó dolog.
Az Isthván várában ki tudod építeni a 2. szintű piacot, ami lehetővé teszi varázstárgyak vételét....mivel van időd és pénzed megveszed a legjobbakat, ...foglalkozhatsz ilyenekkel is mint hogy az egyik hősöddel a hét utolsó napjára ráállsz az ellenség lénytermelő helyére, mert amíg rajta állsz a tied, ha lelépsz róla akkor vissza kapja az ellenség....vagy felégeted a bányáit, esetleg kirabolod.
Ez a pálya nem is nehéz és nem is könnyű...pont arra jó hogy próbálkozz.
Azt mindig figyelembe kell venni, hogy kampány....tehát ne keresd hogy honnan van az ellenfélnek nyersanyaga/lénye..stb. Van és kész, de ezt az előnyödre is tudod fordítani, azzal hogy nem indítod el a script-t csak amikor úgy érzed hogy lehet.
Az egyedi térképeken ilyen lehetőség nincs, ott a gép játszik, úgy ahogy beállítottad...így persze nincsenek a semmiből termelődő egységek, mindennek van magyarázata. -
#7375 nem nehéz az annyira, a legfontosabb hogy ne tökölj, hanem folyamatosan támadj, foglalgasd a bányákat, cuccokat szedegessed fel, menj rá a várára minél hamarabb, ha bukod az egész sereged akkor is, csak foglald be. ha tökölsz esélyed sincs, mivel az ellen kb. 4-5x annyi lényt fial 1 hét alatt mint te. és elég 1 hős is, csak fejleszd ki minden várban a teleportot, és így minden váradban egyszerre lehetsz lényegében. ez nagy segítség az előző részekhez képest, ott a teleport az egyik legelitebb varázslat volt, itt meg alig kerül valamibe megépíteni. -
#7374 Nyilván ha többet gyakorlok akkor menni fog, még további szinteken is, csak meglepett, hogy ilyen nehéz első nekifutásra. -
Bigpigrib #7373 Meg lehet azt csinálni, easyre állítod.
Én olyan kb 22 évnyi játéktapasztalattal rendelkezem:D (a pacmantól kezdve, az atari 2600 on át a c64en keresztül, a 3d vr sisakon át, a sorolhatnám:)
Itt egyedül az motivál, hogy ma már belekezdtem, meglegyen a platina, ill eltöltsem az időt amíg a diablobácsi és pandaria együttese berobban az életembe újfent (hátha közben kijön a dark millenium is:)
viszont, kicsiny segítség szerintem hasznos, ha a dinasztiafegyverrel egyéniben gyakorolsz, több szintet beleteszel, és utána mész neki a kampánynak. -
#7372 nem kell feladni az első próbálkozás után, hamar bele lehet tanulni. végül is egy stratégiáról beszélünk, nem egy casual játékról. -
Ariakus #7371 Hát pedig itt a hiba nem a játékban van, többet kéne gyakorolnod és jobban bele kéne magad ásni a játékba, mert még normal-on is könnyű a játék. -
#7370 Nehéz és van benne kihívás.
Nekem volt pálya ami 8 óra volt... LoL.
Nem egy végigrohanok rajta játék! -
Aspyrin #7369 Azért annyira nem vészes a helyzet, ahogy megéled. :)
Ha játszottál volna a korábbi epizódokkal, akkor a tutorial nem okozhatna gondot, főleg easy-n. :) -
#7368 Láttam itt pár postot, hogy elég nehéz a kampány. Nos kipróbáltam én is a játékot, korábban nem játszottam efféle stílusúval, de azt kellett tapasztalnom, hogy bőven nem tudtam megcsinálni az első kb tutorial féle kampányt. Összesen több, mint 1 órába telt, h összemérjem az erőmet a várral, de bőven kevés volt addigra a seregem. :)
19 évesen, jó pár éves játék múlttal kissé zavaró, hogy egy új stílus 1. kampányát sem tudom easy szinten végig csinálni, pedig elolvastam minden tutorial tippet és értelmeztem is :) -
#7367 akár a total war széria, ott is ilyen az ai. de ígyis szeretem azt is, ezt is:) -
Tibbor #7366 Na, ezt vártam.Én is úgy gondolom, hogy az AI mindent megengedhet magának, nehogy már nyerjek. -
#7365 Mivel az AI nem úgy szerzi a unitjait ahogy a játékos, ezért simán elképzelhető... -
Tibbor #7364 Teljesen igazad van, ez a logikus lépés, viszont pont ezért zavart a dolog.Megmagyarázom, miért?Amikor "Lajos" elfoglalta az erődömet, vele egyidőben két másik ellenséges hős is támadta a többi váramat.Mindhármójuk alaposan fel volt tápolva egységekkel, vagyis túl sok mindent nem hagyhattak a váraikban tartaléknak.Én is felvásároltam mindent, vagyis az akkor még az én tulajdonomban lévő erődben sem maradtak alaplények.Hét közepe volt, vagyis nem termelődtek újabb toborozható lények.
Egy szó, mint száz: neki alig maradhatott valamije, én kiürítettem a barakokat, mégis ezren felül tudott mindenből ott hagyni és még egy velem folytatott csatára is maradt egysége.Csalásszagú a dolog...
Nem akarok ezen tovább nyűglődni, csak nem szeretem az olyat, hogy ha az AI látja, hogy vesztésre áll, akkor cinkelt lapokat vesz elő... -
#7363 az ezzel a probléma, hogy akkor is gond nélkül megcsinálja, ha csak 1 másik vára van lajos bának:D onnan meg 5000 év alatt sem termelődne ennyi egysége. a kampány ilyen, el kell fogadni, máshogy a barom ai-nak esélye sem lenne, hardon sem, olyan hülye hogy ha 100x akkora a serege akkor is megverem XD kiírja nekem hogy halálos az ai hőse, betámadom, és simán lenyomom:D miért? mert pl. a varázslatokkal meg a hős képességeivel nem számol, csak a sereggel. 1-2 jó varázslat simán megfordítja a csatát. -
#7362 Ok, akkor vegyünk egy példát.
Jön Lajos a gonosz.
Neked van 3 várad.
Látod, hogy megfogja azt támadni azt a váradat ahova nem érsz el.
Mit csinálsz?
Az összes egységet amit termeltél de nem vettél meg, azt abban a várban megveszed amelyiket Lajos a gonosz meg fog támadni. -
Tibbor #7361 Értem amit mondasz, de a dolog a következőképpen történt:
1.Ellenfél hősénél(nevezzük Lajos-nak) kb. 100 íjász, 80 lovag, 120 papnő, stb. hasonló nagyságrendben.
2.Lajos elfoglalja az erődömet és jön vissza a kastélyom felé.
3.Az én hősöm ki a várból, lenyomja a Lajost, akinél a csatatéren ugyanannyi van mindenből, mint jobb klikknél csata előtt.(akkor mit hagyott az elfoglalt erődömben???)
4.Megyek visszafoglalni az erődömet, erre az erődben minden alaplényből több, mint ezer van.Honnan?!Ki vitte oda őket?! -
#7360 Sztem a kampányban ne keress hogyanokat, ott bizonyos dolgok meg kell legyenek, vagy történjenek.
Egy elfoglalt erődbe vehet egységeket a meglévő váraiból, nem fejlesztett lényeket, de darabszámban vehet sokat. -
#7359 Ha jól rémlik csak térkép indításnál lehet állítani, esetleg a beállításoknál meg kell nézni ;]. -
Tibbor #7358 Szerintetek ezt hogy csinálja a gép?
Jobb klikk az ellenfél egyik hősén, látom, miből mennyije van, mert kifejlesztettem ezt a képességet.Nem komoly a csapat, de azért elfoglalja az egyik erődömet.Visszafelé jövet lenyomom a hőst, majd megyek visszafoglalni az erődömet.Megint jobb klikk, erre mit látok?!TÖBB, MINT EZER íjász, gyalogos és gyógyító van az erődben...!!!Na, hogy van ez?!
Más: nehézségi szintet lehet megkezdett kampány közben állítani? -
#7357 Amint az UBI úgygondolja mehet. -
#7356 Vmi eget rengető patch mikorra várható? -
Árcsi1488 #7355 Mondjuk én egy tündés kiegre tippelnék először mert a Realeg elég gyanús a kampány végén szal remélem a sylvan meg a dungeon szétválása lesz a kiegban :P :) -
#7354 szerintem csak annyi hogy kevesebb serege lesz az ellennek. a sebzés nem lesz kevesebb, az adott minden lénynél. -
Zsknight #7353 Remélem idővel azért a pályaszerkesztő is le lesz HUNosítva, tudom mindenre nem lehet időt és energiát pazarolni, de sajnos azért ennyire nem vágom az angolt, hogy ott eligazodjak. Ja igen a patch az nagyon várós... -
Tibbor #7352 Heaven kampány 2.map: hirtelen bedurvult az ellenfél, egyszerre 3 hőssel támad.Próbálom teleportálgatni a főkarimat, mert értelemszerűen neki van egyedül ütőképes serege, de már látszik, hogy el fogom veszíteni az egyik váramat.Ha visszakapcsolok normálról easy-re , miben lesz könnyebb a csata: kevesebb sebzést kapok be és kisebb az ellenfél életereje?Van valakinek tapasztalata?Azért persze szívesebben hagynám normálon, mert úgy van kihívás is a dologban... -
Ariakus #7351 Egyelőre még semmi, én reménykedem, hogy lesz legalább 2 kiegészítő. Most a patchet várjuk nagyon. -
Árcsi1488 #7350 Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e már tudni valamit a kiegészítőkről pl milyen várak lesznek még ilyesmi?
-
#7349 Nem az első három körben (durva is lenne), hanem az első három sebzést nullázza. -
SlipKnoTiaN #7348 Abban tudna segíteni vki h miért lehet az h feltelepítem a játékot akármelyik partícióra az .exe-nél olyan hiba üzenettel áll elő h "a windows nem találja megadott elérési útat"??!
A game ikonnál meg csak az 1. képet adja be amin a pit lord és az arkangyal feszít, semmi több.
Jah és frissíteni sem tudom mert azt írja h "nincs telepítve". :O
HELP PLEASE! -
Bigpigrib #7347 Az UBisoft képviselőjének képe, direkt így van megadva, hogy a csalódott vásárlók ne köpjék le a facebookon. -
#7346 SPOILER ALERT! -
erdbal #7345 -
erdbal #7344 Valaki megtudná mondani ki ez? -
#7343 Úhhh...azon vért hugyoztam! -
Aspyrin #7342 Kastély hadjárat, Anton. -
#7341 Farkas herceges utolsó pálya? -
Aspyrin #7340 Mit össze nem szívtam, mire sikerült a farkas herceges utolsó pályát befejeznem... Nektek hogy ment? -
#7339 Csak azok amiket használsz.
(zsebek plussz amik rajtad vannak)