Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez speciel roticsellinél történt a 7009 hozzászólásnál írta
Carlos
Nálam még egyszer sem tûnt el mentés.

Most nyomtam le a Kastély 4-es pályáját. Vért pisáltam... Sokkal nehezebb volt, mint a nekró 4-es.
Fosta a hõsöket 100 irányból a gép.

Þór vígi þessi rúnar

ezek a bugok amit említettek pl: mentés eltûnések, az eredeti játékban vannak? Úgy értem hogy eredetivel játszóknál jelentkeztek-e?
Az elengedett mob mindig ad 10 tear pontot (ha meg üldözöd az meg mindig ad 8 blood pontot, legfeljebb nem írja ki). Illetve ha már elérted az elérhetõ maximumot, akkor meg azt írja ki hogy már nem kapsz mert maximumon vagy.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shiwo
küldik is adhatnak, illetve bizonyos képességek használata is ad 1-1 könny vagy vérpontot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zan
Sziasztok!

Már az elsõ átalakuláson vagyok túl könny irányba,de valahogyan nem gyûlik már a hírnév. Az elsõt úgy gyûjtöttem össze,hogy engedtem had fussanak a mobok elõlem. De most már nem kapok hírnév pontot,pedig mindegyiket engedem futni (amelyik persze el akar)...!
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy mûkszik a könny/vér dolog? Mitõl kapok pontot az elsõ átalakulás után?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Persze, az okés, csak azért eddig jó volt, hogy 2-3 napot megõrzött a játék visszamenõlegesen az auto save-nél, mert ha valami rosszul sült el, akkor volt lehetõség 2-3 napra visszamenõleg úgy korrigálni, hogy jó legyen. Meg azért kézzel mentegetni csak több idõ, mint ha a gép teszi. Bár lehet csak én vagyok rá túl lusta. :-)

Crome

Shiwo
azért lol a komment-szöveg hozzá...nem tudok lengyelül, de gugli lefordította, és az utolsó mondat valami olyasmi, hogy hiányoznak a lakosok, a lüktetõ élet..hát, egy nekró várnál ez valahogy annyira nem lenne fura a számomra.. :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Akkor csak nekem van pechem. Bármerrõl megyek kiakad.
hogyne, én csináltam :D
egyébként innen van: itt
Carlos
Nem. Most toltam le és nem volt ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

Nálatok nem volt olyan a Haven 3. pályáján, hogy mikor középen jobbra mentek és bejönne valamilyen animáció (egy naga egység kúszik a kapuban álló hõs felé), akkor kiakad?
Honnét csórtad? :) TE csináltad vagy megint leak? :)
reaper4
én az 5-el kezdtem a sorozatot, de már ott megtanultam, h sokat és sokszor kell menteni és nincs gáz...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Carlos
Én sose szoptam még az autosave-vel. Nekem megfelel.
Lenyomtam a Heaven 3-as pályáját 5 óra alatt. Könnyebb volt, mint a kettes!

Þór vígi þessi rúnar

Jaja, akkor ment a gép, amikor mondjuk egy ellenség elfoglalta a váramat. Akkor meg már veszett fejsze, nem tudom visszatölteni, hogy másképp rendezzem a védekezésemet.

Crome

yesname
Az autosave egyébként valóban egy kalap szar. Akkor kéne mentenie autosavet, melõtt a játékos elkezd játszani, nem pedig a gép lépésénél... Ebben a formában használhatatlan szerintem is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

ez lehet hogy a készülõ várnézet..
Be van állítva napira, de csak mindig a "turn" elõtti napot menti...

Crome

10 perces videóbeszámoló a pesti Heroes koncertrõl és RAGE és ID Software bemutató a GSLIVE-ban. 8 magos asztali AMD processzor bemutató.
Heroes VI-os GSLIVE
Carlos
Állítsd be az autómentés gyakoriságát. Van napi szintû mentés, ami naponta ment. (asszem max 9 napot ment, majd a legrégebbit mindig felülcsapja)

Þór vígi þessi rúnar

Igen, sejtettem... Amúgy hülye kérdés valószínû, de nálatok is, csak egy napot ment a játék állást? Az V-ben még 3 napra visszamenõleg is lehetett betölteni.

Újra meg tuti nem kezdem, így is 4x kezdtem neki, mert normál fokozaton állandóan kikaptam, pedig nem ma kezdtem a Heroes-ást. :-S :-)

Crome

TreDoR
Vagy letörli a játékot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Carlos
Vissza kellett volna töltened azt az állást és azt a problémásat újra meg kellett volna látogatni. Úgyhogy ezt vagy buktad, vagy kezded elölrõl a pályát. :)

Þór vígi þessi rúnar

gandrus
Köszönöm, hogy linkelted a videókat, nekem tetszettek. Jó lehetett élõben is. (nekem messze lett volna, kb. 2100 km)

A legnagyobb kedvencem a Heroes zenéi közül az ötödik rész Haven main themeje. Játékon kívül is sokat szoktam hallgatni. :)

Sziasztok!

Nem tudom volt e már kérdésben, de nekem a nekro kampány elsõ pályáján van egy olyan mellékküldetés, hogy "Tömeges toborzás", ahol 5 tömegsírt kell felkeresni, hogy sikeres legyen a küldetés. Nekem viszont az egyik sírnál l anélkül, hogy oda mennék kiírja, hogy már meglátogattam, viszont a számláló meg nem veszi meglátogatottnak. Ezért hiába van meg az 5 tavam, a gép csak 4-et vesz figyelembe...

Crome

Egy koncerten nem anyázni szokás, hanem hallgatni és élvezni a zenét.
OFF
Ott lettem volna, ha nem lennék 3 hete lázas beteg... :( Utolsó napig vártam, hátha változik a helyzet, de sajnos nem változott. És még mindig nem igazán gyógyultam meg. :\
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat és köszönjük a videót!
Egy másik fórumban olvastam errõl a koncertrõl, és akár el is mehettem volna, de minek rontsam el nekik anyázással az estét.
Azt tudni kell, hogy Vologya nagy Luck és Morál mester a Heroes játszmákban. :)
Agamemnon
Az ígért kép:

PAUL ANTHONY ROMERO (A Heroes játék sorozat egyik zeneszerzõje és pianistája) LISZT Ferenc dallamot játszott Budapesten a Francia
Intézetben. Ezen is ott voltunk Vologya úrral, itt vegyes dolgokat játszott, volt azért picit Heroes a vastapsokkal tûzdelt ráadásban.

Paul Romero Lisztet játszik Budapesten

2011.10.31. Budapest Mugger Emlékbajnokság H3 támadás 1 perces videó, az elején és a végén én is és Vologya mester is rajt van.

http://www.youtube.com/watch?v=ogyaL935bVo

Az október 31.-ei Heroes sorozat koncertjének elsõ és második tétele/ Heroes mixe 10 percben. (5-6 db volt + ráadás 2 szám)

http://www.youtube.com/watch?v=zYn-rGhtdf8

Elsõ tétel: Menu Theme from Heroes I, Biara's Theme from Heroes V, Grass Theme from Heroes II (which is now also used as Summer Theme in Heroes VI).
5 minutes

Második tétel: Dirt Theme from Heroes IV, Academy Theme from Heroes V, Academy/Order Theme from Heroes IV.
10 minute

Kár hogy nem jöttetek sokan innen az SG fórumról és hiányzott Pio is a fan körbõl. Szuperek voltak a koncertek. Ingyenesek voltak ám.
Egyáltalán nem szerencsés, mert pl a távolságiakat egymás mellé teszi, így amikor harc van, csak oda kell állnia eléjük:)

Eléggé fura eset pl átlagos pálya, mondjuk heaven az ellenfél, nyomok egy rohamot a ravenous ghoulra, mindig átér, és jó esetben a cleave proccol( mégegy pofont ki tudok osztani), kivéve ha necropolis az ellenfél, soha sem ér át:) (az igaz, hogy csak sima taktika1 van, (dehát meg kell gondolni mire teszi az ember:)
Tactics nélkül szerintem úgy lesznek felállítva az egységek, mintha lenne tactics és nyomnál egy automatikus elrendezést. Ez sajnos nem mindig optimális.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

A taktikát az embernek sajna muszáj használnia, a H6 nem eléggé felhasználóbarát:) Bár mindig kiteszem, mert warriorral tolom, de jó lenne ha lenne.. (még jobb lenne, ha végre megjegyezné a jelszó pass párost, mert hiába pipálom rendre... elfelejti.
Gondolom random, így a tactics skill fontos elemmé vált.
Úgyse fizettél érte, akkor meg ne sírj! Egyébként ott az easy fokozat.
Ez engem is érdekelne, mert nagyon nem egyértelmû az egész.

Guren
valaki el tudja magyarázni, hogy a combat map-en milyen logika alapján rendezi a lényeimet? akárhogy pakolgatom a hõsömnél adatlapján õket, harc közben marad ugyanaz a sorrend.

Sziasztok ! Lenne egy olyan problémám, hogy folyamatosan eltûnnek a mentéseim , legyen az egyéni játék vagy kampány ! Láttam már hogy egy kolléga kérdezte elõttem , de õ sem kapott választ a problémára ! Nagyon zavaró probléma, már a legfrissebb patch is fenn van , szóval nem tudom mi ez ! Valaki kérem SEGÍTSEN ! Elõre is köszi !
Játékon kívül meg lehet nézni valahol a laddert? (sikerlista)(érdekelne a lvl 40 es muki taktikája:)
utobbi..bocs ha nem játszom vele napi 5-8órát!
Kis érdekesség:

http://www.youtube.com/v/fwd0ZCxYAVU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Csaló gép, vagy nem tudsz játszani?
Van, de irányítani nem lehet. Csak a sebzését növelni + area effektet hozzárendelni.
Sziasztok! Van olyan képesség hogy katapultot fejleszteni? Mint a h3ban. Nekem ez nagyon hiányzik, gyötrelmesek így a várostromok.

Levelezek a black hole-al,mert ez a 30as szintlimit gyalázat, meg nagyon sok irritáló hiba van, ezek majd szépen mint felhánytorgatom nekik.Amúgy vicc mert az elsõ nem túl kulturált levelemre kulturáltan válaszoltak, szal én is abban a hangnemben folytattam.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Agamemnon
<#violent><#violent><#violent>

Carlos
TÉK!
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Acidlich
Ha mondjuk egy mellékhõsnek raksz a scouting-ra, akkor meg tudod nézni.)