Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nyomtam le a Kastély 4-es pályáját. Vért pisáltam... Sokkal nehezebb volt, mint a nekró 4-es.
Fosta a hõsöket 100 irányból a gép.
Þór vígi þessi rúnar
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már az elsõ átalakuláson vagyok túl könny irányba,de valahogyan nem gyûlik már a hírnév. Az elsõt úgy gyûjtöttem össze,hogy engedtem had fussanak a mobok elõlem. De most már nem kapok hírnév pontot,pedig mindegyiket engedem futni (amelyik persze el akar)...!
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy mûkszik a könny/vér dolog? Mitõl kapok pontot az elsõ átalakulás után?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Crome
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Lenyomtam a Heaven 3-as pályáját 5 óra alatt. Könnyebb volt, mint a kettes!
Þór vígi þessi rúnar
Crome
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ez lehet hogy a készülõ várnézet..
Crome
10 perces videóbeszámoló a pesti Heroes koncertrõl és RAGE és ID Software bemutató a GSLIVE-ban. 8 magos asztali AMD processzor bemutató.
Heroes VI-os GSLIVE
Þór vígi þessi rúnar
Újra meg tuti nem kezdem, így is 4x kezdtem neki, mert normál fokozaton állandóan kikaptam, pedig nem ma kezdtem a Heroes-ást. :-S :-)
Crome
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Þór vígi þessi rúnar
A legnagyobb kedvencem a Heroes zenéi közül az ötödik rész Haven main themeje. Játékon kívül is sokat szoktam hallgatni. :)
Nem tudom volt e már kérdésben, de nekem a nekro kampány elsõ pályáján van egy olyan mellékküldetés, hogy "Tömeges toborzás", ahol 5 tömegsírt kell felkeresni, hogy sikeres legyen a küldetés. Nekem viszont az egyik sírnál l anélkül, hogy oda mennék kiírja, hogy már meglátogattam, viszont a számláló meg nem veszi meglátogatottnak. Ezért hiába van meg az 5 tavam, a gép csak 4-et vesz figyelembe...
Crome
Ott lettem volna, ha nem lennék 3 hete lázas beteg... :( Utolsó napig vártam, hátha változik a helyzet, de sajnos nem változott. És még mindig nem igazán gyógyultam meg. :\
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat és köszönjük a videót!
Intézetben. Ezen is ott voltunk Vologya úrral, itt vegyes dolgokat játszott, volt azért picit Heroes a vastapsokkal tûzdelt ráadásban.
Paul Romero Lisztet játszik Budapesten
2011.10.31. Budapest Mugger Emlékbajnokság H3 támadás 1 perces videó, az elején és a végén én is és Vologya mester is rajt van.
http://www.youtube.com/watch?v=ogyaL935bVo
Az október 31.-ei Heroes sorozat koncertjének elsõ és második tétele/ Heroes mixe 10 percben. (5-6 db volt + ráadás 2 szám)
http://www.youtube.com/watch?v=zYn-rGhtdf8
Elsõ tétel: Menu Theme from Heroes I, Biara's Theme from Heroes V, Grass Theme from Heroes II (which is now also used as Summer Theme in Heroes VI).
5 minutes
Második tétel: Dirt Theme from Heroes IV, Academy Theme from Heroes V, Academy/Order Theme from Heroes IV.
10 minute
Kár hogy nem jöttetek sokan innen az SG fórumról és hiányzott Pio is a fan körbõl. Szuperek voltak a koncertek. Ingyenesek voltak ám.
Eléggé fura eset pl átlagos pálya, mondjuk heaven az ellenfél, nyomok egy rohamot a ravenous ghoulra, mindig átér, és jó esetben a cleave proccol( mégegy pofont ki tudok osztani), kivéve ha necropolis az ellenfél, soha sem ér át:) (az igaz, hogy csak sima taktika1 van, (dehát meg kell gondolni mire teszi az ember:)
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!