10317
  • laikuss
    Hurrá, lehet várni a következő patch-re. No comment.
  • Bigpigrib
    Úgy tűnik, mintha a tenyészanya sebzése (de a nem upgradeolt változaté is) igen könnyed lenne.. (kicsit sebez:)
  • Shiwo
    nekem úgy rémlik, hogy csak akkor nem frissített, mikor a "Might & Magic Heroes VI.exe" -vel indítottam, asszem a játék automatikusan a "Game.exe"-nek készít parancsikont, bár lehet, hogy tévedek
  • Shiwo
    próbáltál már valaha megírni/javítani egy kicsit is bonyolultabb programot?
    én már azon is hülyét kaptam, ha a suliban írt 50-100 soros program nem működött, és abban kikeresni, hogy hol a bibi, egy több tízezer sorosban kész agyrém lehet...

amúgy a Black Hole tudtommal nem egy nagy csapat..tippem szerint lehetnek vagy 30-an, abból jó ha 5 programozó...a többiek a grafikáért, hangért, stb-ért felelnek...de Vologya Mester majd biztos tud konkrét "statisztikát"...a patchek tesztelésére meg valószínűleg nincs sok erőforrásuk, max 1-2 ember

ehhez jön a francia vezetés, akik a munka terén más mentalitással rendelkeznek (legalábbis saját tapasztalataim szerint), meg valószínűleg szeretnek mindent tudni, minden változtatást külön engedélyezni kell, stb...a külvilág felé persze azt kell mutatni az összes cégnek, hogy minden rendben, de csodálkoznék,ha nem lettek volna problémák a közös munka során

a lényeg, én sem örülök a bugoknak, bár kedvem nem szegi (máig egyik legjobb játéknak tartom a Fallout 2. részét, és aki ismeri, az tudja, hogy nem fukarkodott a bugokban), de szerintem a legjobb, amit tehetünk, hogy lenyeljük a mérgünket és próbálunk megértőek lenni (pláne így karácsony környékén), és a hibákat tárgyilagosan kifejtjük itt a fórumon, Boci is ide szokott nézni, és látja a kínunk/nyügünk, és gondolom Vologya Mester is eljuttatja nekik a felmerülő problémákat
  • andorr1984
    Egyébként a készítők direkt szivatnak minket ?
    Miért nem tudnak rendesen megírni egy játékot ?
    Ha rendesen javítanák a hibákat, szerintem még a H3-nál is jobb lenne.
  • Crome
    Végső kampányt melyik hőssel érdemes elkezdeni? Vagy sorban mindegyikkel? :-)
  • gandrus
    Közben megvan, el kell indítani a gu.exe-t. Mondjuk akkor is érdekes, hogy nem frissíti magát automatikusan, és nekem kell kitalálnom, hogy van egy gu.exe nevű file, ami patcheli.
  • gandrus
    Milyen updater-re?
  • Guren
    omg most rá kell kattintanod az updater-re! szörnyű.
  • gandrus
    Szeretnék gratulálni a készítőknek: a boltban megvásárolt magyar feliratos játékom nem frissíti magát...
  • Bigpigrib
    Kirill és xana között van egy párbeszéd az inferno quest 3. részében
    XAna : "A felderítő egységeinken teljesen meglepetésszerűen kaptak rajta, miért tenne ilyet Sarah?"
    Kiril: "Ez nem Sarah volt
    Xana: "A felderítő egységeinken teljesen meglepetésszerűen kaptak rajta, miért tenne ilyet Sarah?" (A hangalámondás angol, és egész mást mond:DD
  • mikroszan
    a játék hivatalos fórumán közben anyáznak rendesen azok, akik kipróbálták az 1.2-t. egy csomó bug nincs kijavítva még, és jött egy új is, ami érdekes lehet annak, aki az eredeti verzióval tolja: ha összehasonlítod a saját eredményeidet egy másik játékoséval, elveszítheted a saját achievementjeidet.
    mindenesetre nekem vegyesek az érzéseim az első reakciók alapján. azt hiszem, még bőven van ok az 1.3 patchre várni. az meg mikor lesz, talán februárban, ha egyáltalán...? majd akkor megveszem, addig keresek más játékot. kár, mert amúgy nagyon tetszene.
  • andorr1984
    Viszont végre lehet rendesen használni a Birodalmi Griffek zuhanórepülését, aminek nagyon örülök.
  • Shiwo
    akkor csak én nem találkoztam vele... viszont olyat is csinál néha, hogy rámegyek a betöltésre, erre szó nélkül kilép -.-

Eltipró - majd megnézem, hogy nálam megy-e, minden esetre a gépet láttam már használni e képességet az 1.2-vel
  • gandrus
    Ez nem új, 1.1-ben is volt.
  • Bigpigrib
    A kirill (poklos) kampányban egy csomó csontváz dárdást rakott a fő torony alá :DD támadhatóak ugyan de eléggé szokatlan helyen vannak :)
  • kronosz1990
    A shadowww off sincs:(:( de mind 1 nem vagyok telhetetlen akkor is jó játék.
  • Bigpigrib
    Az eltiprónak nevezett lény, nem tudja használni a speciális képességét, holott ki van fejlesztve a lerohanás :) (nincs előtte akadály)
  • Shiwo
    hmm.... régi bugokat javították, lett újabb...legalább is nekem kétszer már összejött, hogy a lényem lecsapta az utolsó ellenfelet is, de morált kapott, így újra jöhetett, mikor már nem is volt ellen a pályán.. mondjuk ez legyen a legnagyobb bug, egy várakozás/védekezés, és már nyertem is :)
  • Longsfield
    A betűk méretét lehet valahogyan növelni a játékban?
  • Bigpigrib
    A sorbarendezett sereg végre úgy marad:) ez feltűnt:D
  • Shiwo
    angolul pl a #7673-os komment linkjében
  • andorr1984
    Hol lehet elolvasni, hogy mik a változások ?
    Azt hittem, kiírja, miután telepítette a patchet, de nem.
  • Bigpigrib
    Peccs telepedik, kiváncsian várom.
    Azért azt el kell ismerni, hogy a helyszínek gyönyörűen sikerültek, a játékmechanika az ami ehhem. (lvl39.5)
  • egonn
    thx
  • Guren
    nem
  • egonn
    Mi lessz javítva? Lehet tudni?
  • egonn
    jaja:)
  • Carlos
    szintén
  • BlazeH
    Kijött a patch, épp telepedik :)
  • Crome
    Amire tudok válaszlok:
    Biztos lehet nyelvet váltani, de szerintem játékon belül nem, csak telepítésnél. (Bár lehet tévedek).
    A napokat tényleg nem mutatja, azt nem tudom, hogy a patch után fogja e, szerintem nem.
    A felélesztős dolog pedig bárhol működik, nem csak a vár közelében elesett lényeknél.
  • mikroszan
    sziasztok!
    torrenteztem a játékot kipróbálásra még több mint 1 hónapja talán. megnéztem, és csodálkoztam, hogy lehet ilyen bugos. nem is játszottam vele azóta, csak a haven kampányt nyomtam végig. olvastam, hogy jön az 1.2 patch holnap.
    két lehetőség van.
    a) a patch még nyitva hagy egy csomó hibát - a játék megy a kukába
    b) a patch javítja, ami nekem fontos - megvenném eredetiben.
    ezzel kapcsolatban, meg úgy általában a kérdésem:
    - ha magyar verziót veszek, ugye lehet angolra váltani? :)
    - korábbi heroesokban ha a hőst egy távoli célhoz indítottam el, és nap végéig nem ért oda, akkor a célon látszott, hány nap távolságra van. jól látom, hogy ezt most nem látom? pedig hasznos feature lenne, és nem nagy dolog...
    - havennél a 33%-ot felélesztő építmény csak akkor használ, ha az adott város vonzási körzetében levő csatában haltak meg? még sose sikerült ilyet összehozni - már amíg még játszottam vele.
  • SlipKnoTiaN
    Üdv Mindenkinek!
    Nemtom írtak-e már rá megoldást, mindenesetre megkérdezném, h azt mi okozhatja h a textúrák összemosódnak (és nincsenek a helyükön, hanem oda kerülnek ahol semmi keresni valójuk pl. a földkupac a csatatéren kitakarja az egységemet).
    Van erre vmi orvosság??
    (Legfrissebb vga driver van fenn.)
  • Bigpigrib
    No, nyilván írták már, de ha mégse:
    Van a kampányban amikor az orkokkal ki kell szabadítani Irinát Gerhard vadászkunyhójából, a számszeríjas őr az átvezető filmben elkezd angolul beszélni:) (magyarul használom, nem a nyelvvel van gond:) "nézd ez is mennyit tudott aztán mire ment vele?:)
  • gandrus
    :D Szegény.
  • Aspyrin
    Ilyen nincs...
  • Aspyrin
    Segítségek kérnék!

Az utolsó kampányt szeretném indítani online, de az inaktív - amikor rányomok a + jelre, kidob a játék (az előtte lévő összes kampányt végig vittem).

Találkoztatok már ilyen hibával?
  • b-type
    Fényelementál iszonyat erős, beídézve 30-40 darab egymaga kinyír egy komoly sereget, és még fel is gyógyítja a mienket ha jól használjuk.
    ..és a kapott sebzésből még vissza is ver, valamint leszed egy bűbájt...
    Nagyon erős.

Meg sztem kár elvenni az építész portálási lehetőségét, ha már kétszer épített egy körben.
    Pont hét végére foglaltam be egy nekro várat, a sajátomban felhúztam egy elitlény fogadóhelyét, majd az építész specjét használva, felhúztam a bajnoklény helyét is, és el akartam teleportálni a frissen elfoglalt várba hogy olcsóbban alakítsam át...de ilyenkor elveszi
    Sztem felesleges, elég ha egy hős építész képességét kettőre korlátozzuk egy körben, kár elvenni a portálást.
  • Crome
    *Ebbe (helyesírás rulz, de hát éjjel 1 van :-D ).
  • Crome
    *kampányba