10317
  • ArchDruid
    Mindenesetre befejezem és elküldöm őket, hátha tetszeni fog nektek! És közösen összehozunk pár profi mapot belőlük! :D
  • ArchDruid
    A beküldött remekművek kikerülnek majd valahova, ahonnan le lehet tölteni és játszani rajtuk?

Mert nekem van nem egy félkész projektem amivel beneveznék, csak az a baj ezekkel, hogy mire a térképet megcsinálom, már nem lesz kedvem játszani rajtuk.. Így általában teszteletlenek és unbalanszoltak...
    Persze rengeteget tesztelek építés közben, de egy XL-es mapot végigjátszani, hogy minden úgy műxik-e ahogy szeretném, az nagyon fárasztó..
  • Strangereister
    barbárt hard-ban tolta már valaki? ha igen, van valami jótanács? mert elég keménynek tűnik egyelőre
  • [SiX] Boci
    A patch több mint 300 fixet tartalmaz, szóval messze nem a teljes lista:).
  • noname123
    eljutoott már valaki a 30. szintre?
  • BlazeH
    Városképek nem lesznek benne az 1.2-es patchben, így várhatóan csak jövőre jönnek.
  • Petiknight
    A beigert uj varoskepekrol meg melyen hallgatnak.... :D
  • BlazeH
    Nem teljes a lista, és a "major bug fixes" elég sok mindent lefedhet. Reméljük mindet :)
  • Jakuza001
    Ez az osszes javitas ? Ennel sokkal tobb bug van benne. Vagy ez csak a lista egy resze ?
  • Shiwo
    jah télleg :P

megzavart, hogy más színnel van
  • Vologya Mester
    Olvasd el a megadott linken az oldal alját, ott van az infó... De most kivételesen elárulom: igen, jelentkezhet. :)
  • Vologya Mester
    Akkor írj nekik a [email protected] e-mail címre egy levelet. :)
  • Guren
    szerintem elsősorban az a verseny lényege, hogy termelődjön kontent a játékhoz, úgyhogy biztos :3
  • Shiwo
    1 ember több művel is jelentkezhet?
  • Carlos
    Nem kaptam tőlük semmit még.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Akik szeretnének Heroes VI. és egyéb ajándékokat nyerni és van kedvük térképet vagy háttérképeket szerkeszteni vagy rajzolni, akkor itt az idő a felkészülésre és ha elkészült a kész mű, akkor azok beküldésére. Részletek:

Heroes 3-5-6 térképkészítő és Heroes 6 háttérképkészítő verseny a Heroes Magyar Honlapon

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődéseteket! Várom a remekműveiteket! :) Baráti üdv!
  • Vologya Mester
    Elvileg már kellett volna, hogy kapj e-mailt a Seven m kft-től. Ha nem kaptál, akkor írj a [email protected] e-mail címre.
  • ArchDruid
    A pokolkaput annak a territóriumnak a határain belül lehet elhelyezni, aminek a központja a vár, hol felépíted. Hasznos az! Főleg, ha bazinagy a terület, amihez tartozik a vár!

Igen, a cerberus egy gagyi fos lény... Ha nincs belőle legalább 1500 db, nem sokat ér. Habár bivalyerőset harap, általában szírrálövik őket, mielőtt odajutna, hogy harapjon. Érdemes kifejleszteni a tacticsot és a csata elején kivenni őket. Én csak akkor használtam őket, ha nagyon necces volt az ütközet. Illetve golyófogónak jó.
  • Tibbor
    A cerberusok másnál is hullanak, mint a legyek?Szinte csak az Őrültek és a Lillim-ek érnek valamit az első map-on.
  • Tibbor
    Démon kampány: kifejlesztettem két váramban a Pokolkapu-t.Jól látom, hogy ez tulajdonképpen egy teleport, amin ha áthalad a hősöm, akkor a kapuhoz tartozó várba kerül?Nem túl sok értelme van, mert magát a Pokolkaput csak iszonyatosan közel a várhoz engedi a program elhelyezni, onnan már várportállal is bejuthatok.Talán akkor lehet fontos, ha az ellenség pár lépésre van a váramtól, nekem már nincs meg a várportálhoz szükséges mozgáspontom, annyi viszont még van, hogy egy Pokolkapun átlépjek...
  • BlazeH
    1.2-es patch javításlista (nem végleges, megjelenési dátum: még idén)

Major bug fixes (Week of the Plague, Dynasty weapons, unit abilities, scripts, localization)

• Skirmish AI tweaks:

- Tries to defend all owned town (previously the AI focused on its starting town)

- Previously if a hero stronger then the AI's hero threatened a town, the AI hero let that town undefended. Now the AI calculates all of its nearby hero's army and creature growth and defends the town if it finds it possible

- Always defends the last owned town if it can causes reasonable losses to the attacker hero

- Huge speed improvement, AI thinking is approximately 2-3 times faster than in the previous version

- Further improvement of cooperation among primary and secondary heroes

- Improved exploration and target priority

- Pre-calculated army contraction. The AI calculates how many creatures can the target collect (including possible creature growth) before the AI's hero can reach it and calculates if it is worth to chase it.

- Further improvement of Town portal usage

- In case of an FFA the AI tries to attack and capture towns from a weaker player

- FIXED: Sometimes the AI attacked a much stronger hero than itself

- FIXED: Sometimes without reason the AI split its army into 2 and lost against a stronger hero

- FIXED: Sometimes the AI miscalculated the cost of a town portal and spent too much points before trying to use it (resulting an undefended town)

- FIXED: The AI ignored some neutral buildings

- FIXED: Several smaller bug fixes

• Combat AI tweaks:

- General target choice improvement for the units

- Improved ability usage

- Improved racial ability usage

- Improved ability selection and different builds for Magic/Might, Tears/Blood heroes

- Improved creature ability usage

• Gameplay improvements:

- The unit setup after using the Tactics ability is remembered from battle to battle

• Intel support:

- Fog calculation

- Variance shadow mapping vs. hardware shadow mapping

• Balance tweaks:

- Rage II-IV gives +10 Might Attack instead of +15

- Rage points generated by attacks reduced to 16(friendly)/8(enemy) (from 20/10)

- Guardian Angel: Good moral gives 70 racial points (instead of 100)

- Retribution aura cooldown increased to 5 instead of 3

- Haste initiative bonus increased to 12 (from 10)

- Slow initiative reduction increased to 12 (from 10)

- Mass Haste initiative bonus increased to 6 (from 5)

- Mass Slow initiative reduction increased to 6 (from 5)

- Father Sky damage increased to 380 (from 353)

- Idol of Air damage increased to 276/318/366 (from 240/277/319)

- Martyr Might Resistance and Health bonus reduced to +10.8%/12.4%/14.3% (from +21.6%,24.9%,28.6% Might Resistance, +13%,15%,17% Health)

- Hour of Judgement bonus damage increased to 31% (from 21%)

- Hell Hound Might Defense increased to 5 (from 4)

- Cerberus Might Defense increased to 6 (from 4)

- Kirin and Sacred Kirin movement reduced to 6 (from 7)

- Kirin Magic Defense increased to 33 (from 32)

- Sacred Kirin Might Defense reduced to 31 (from 33)

- Sacred Kirin Magic Defense reduced to 33 (from 35)
  • BlazeH
    http://www.gamespot.com/might-and-magic-heroes-vi/reviews/might-and-magic-heroes-vi-review-6346819?tag=games%3Bgame_title%3B2
  • Carlos
    Vologya:

Aki rajtad keresztül rendelte a Dome-nál a CE-t az mire számítson Audio CD és tok ügyében? Kihez kell fordulni?
  • Alrich
    Hát én úgy vettem észre, hogy megvannak azok a dolgok amit hiányolsz, csak minden fajnak van egy specifikus eleme ami más más hátrányt okoz az ellenfélnek, de ez így van jól. Kevergetni pedig a skilleket főleg varázslóknál szerintem nem érdemes. Felesleges minden mágiát megtanulni.
    Például embereknél +fénysebzést biztosít a mágikus hős a vérképességgel, nekromantáknál ahogy írtad a sötétség, nagáknál a víz, az orkokra nem nagyon tudnék példát hozni mert mágusom orkból még nem volt, de sejtem hogy ott a föld, vagy a levegő lehet a nyerő, a démonok meg a tűz egyértelműen.
    Might hősök is tudnak tanulni mágiát de persze azokat gyengébben űzik és limitált varázslatokkal is. De ez a jó az új rendszerben, mert így te választol mindent, nem pedig random.

+rengeteg varázstárgy biztosít további + sebzéseket illetve védelmeket egy adott elemre (napkereszt, holtakamuletje, egyéd hacukák...)

Mind a 7 elemet meg tudjuk, hogy csak CHUCK NORRIS tudja irányítani, és szerintem senki sem kívánja hogy előugorjon a monitorból és megízleltesse vele azt a bizonyos rúgását :D
  • noname123
    Igen de ezeket csak a santacury hősei érhetik el más nem. a nekromanta 1 szintő vér reputációs képessége a nekromanták jele meg az elenfeleket érzékennyé teszi valamennyire a vér beállítottságú képességekre de ez meg csak nekik elérhető. A "fagyott" hatást el lehet érni több víz képességgel de ez csak 1 és 7 darab elem van.
  • BlazeH
    Vannak varázslatok amik eláztatják a lényt, utána jobban sebez rajtuk a villám, a megfagyott lényeken jobban sebez a tűz. Tehát ilyen is van :)
  • noname123
    Az elemi sebzést nem úgy értettem hanem pl az adott lény/lények vízre való érzékenységét mondjuk 20%-kal növelni. Ilyen varázslatokból egy darab sincs. Én is mindig hibrid hősöket kreálok de ha ezt nem lehetne jobban be kellene vetni a taktikai tudást
  • BlazeH
    Szerintem nem lenne jó ha további megkötés lenne a hősök fejlesztésében, én kifejezetten szeretek hibrid hősöket kreálni, aki pedig nem szeretne az most is megteheti hogy csak mightra vagy csak magicre fejleszt.
    Az elemi sebzés növelés már most is benne van valamilyen szinten, az elemi mágiát növelő skillek révén (pl +3 water magic)
  • noname123
    Szerintem nagyon jó a játék de még jobb lenne ha a might-os hős csak might skilleket használhatna,ugyanez vonatkozik a magic-os hősre.Sokkal taktikusabb lehetne a játék ha ez így lenne mert akkor a might-os hős a kalandtéképen (nyersenyagok,piacolás,mozgás stb.)lenne jobb a magic-os hős pedig a harcban (erős sebző,támogató,ellenfelet gyengítő varázslatok és persze az elementál idézés)lenne jobb és sokkal több jelentősége lenne így az affinításnak mert nem lehetne keverni a képességpontok elosztását. Aztán a heroic strike. Szerintem affinítástól függően teljesen különböző heroik strike-ok lehetnének sőt akár reputációtól függően is változhatna. Az utólsó dolog hogy az elemi sebzést jobban kiaknázhatóvá kellene tenni elemi védelmet erősítő és gyengítő varázslatokkal. A föld elemi sebzéssel szemben például semelyik faj ellenálló vagy ézékeny és nincs az elemi sebzés elleni védelmet csökkentő vagy növelő varázslat. A lég és víz mágiával szemben is csak 1-1 faj. Nagyon jót tenne a játéknak az elemi sebzést növelő vagy csökkentő varázslatok. Ha már úgyis jön egy új path akkor ezeket mind bele lehetne rakni. Komolyan gondolom hogy bele lehetne ezeket rakni. Ha egyetértetek ezzel akkor szerintem Vologya Mester eljuttathatná ezt a fejlesztőkhöz. Szóval szerintetek?
  • Alrich
    Csak nehogy 4-es metró szaga legyen :P
  • b-type
    tényleg, az...el is felejtettem hogy a laptopon offline van.
    A hősbeáll szerint a Magic megy laptopon, a Might az asztalin :))))
  • gabbr
    A főnix onnan van, hogy előző térképen összeszedtem a 4 hold lemezt és az adja bónuszként. A feltámasztós épület a haven-nél szerintem kulcsfontosságú és alap. A térkép kb 2/3-t elfoglalva nem vesztettem véglegesen több mint 15-20 lényt. Ez szerintem nem kis előny. :)

Tesóm viszont belefutott egy jó kis hibába. Ő már előrébb jár, a naga-s kampányt csinálja. Szóval kővé változtattuk a kentaúrt és az a szemét dög képes volt így is lőni ingyen féltávra. Gondolom nem kellene neki, ha már semmit sem csinálhat. Főleg, hogy ilyenkor meg sem lehet sebezni.
  • Djuree
    na az príma, nekem nem ment, igaz a feltámasztó épületet sosem használtam, lehet kellene:) ez a főnix ez honnan van? én nem tudok ilyet. de nagyon elment a kedvem a heroes-tól, majd egyszer folytatom ha lesz kedvem hozzá.
  • Shiwo
    amúgy ha quest adja, akkor a kistérképen látszanak a darabkák, illetve ha megvan az egész, akkor maga az Asha könnye is
  • gandrus
    Nem is kell átnézni az egész térképet. Először én is azon gondolkodtam, hogy hol van, nekem kell átnézni az egész térképet? Aztán arra gondoltam, hogy biztos van rá valami megoldás. Hamar meg is találtam. A királyság áttekintése ablakban (o hotkey) csak a varázstárgyakat hagyd bejelölve, és meglátod az összes varázstárgyat, amelyek közül egyik Asha könnye lesz. Innentől már egyértelmű.

Vologya Mester, ez remek! :)
  • Vologya Mester
    Sziasztok! Ezúton értesítem a Might and Magic: Heroes VI. Collector Edition kiadást vásárlókat, hogy a magyarországi kiadó Seven m kft. a tegnapi napon arról tájékoztatott, hogy megkezdődött az elmaradt Audio CD, Kingdoms kód, valamint a javított borító összeállítása, valamint a vásárlók e-mailben történő tájékoztatása a pótlásról. Ezt legkésőbb karácsonyig tervezik eljuttatni a vásárlókhoz. Aki 1-2 héten belül nem kap értesítést semmilyen formában, az írjon a [email protected] e-mail címre, hogy részére is eljuttathassák a kimaradt dolgokat. Ezúton is köszönik a türelmeteket és még kis türelmeteket kérik a kiamaradt cuccok megérkezéséig. Baráti üdv!
  • gabbr
    A holdlemez 4 darabja az megvolt, de az artifact-ot azt hittem könnyebb megtalálni, vagy van valami trükkje. Nem nyálaztam inkább végig a térképet. :)

Na most hogy belemelegedtem kicsit ebbe a 4. pályába haven / normál szinten nem olyan vészes. Működik a taktika, hogy a lovasokat / angyalokat / nővéreket öletem le meg a főnixel feltartom az íjjászokat. Gyakorlatilag a 30-as varázslót úgy hajtogattam össze might hőssel, hogy azt sem tudta merre indult. Jött először 2x egy 27-es harcos, de az nem volt kemény. A 30-as varázsló sem valami kemény, mert a tűzesője nem sok vizet zavar és hát amúgy is a nővéreket öli, azt én meg feltámaszottam. Már megvan a térkép 2/3-a, szóval nem lehetetlen ez. :)
  • ArchDruid
    Ha összerakod a holdlemez 4 darabját, akkor a pályán megjelenik egy új artifact "Asha könnye" ami addig nem volt ott. Hogy hol, az szerintem totál random. Szét kell nézni a pályán. Egyszerűen oda kell menni, és felszedni!

Az ásást is kivették belőle... :( Pedig az olyan jó volt.. Sokkal ötletesebb, mint ez.
  • BlazeH
    A community manager ma azt írta a hivatalos forumon, hogy az 1.2-es patch már teszt fázisban van, és nagyon rövid időn belül be fogják tudni jelenteni.
    A türelmetlenséget ez nem csökkenti, de azért valamennyire megnyugtató :)
  • gabbr
    Elírtam, a 2. szintúek is megvannak. Na haza megyek és meglátom mi lesz. Elvileg, ha lesz elég csapatom, hogy kis túlerőbe legyek elég már csak arra koncentrálni, hogy a feltámasztható lények hulljanak el. Ez szerintem be kell, hogy jöjjön. :)