Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tudtommal ezt a játékot magyarok fejlesztették, de akkor miért van tele szláv nevekkel? Igaz van Sandor meg Isthvan is 😊
How much can you take,before you snap?
http://www.akciofigura.hu
A nekró kampányt csinálom,most a 4. pályán vagyok,de kb a 3. pálya közepe óta nem tudom használni a láncvillám varázslatot. Ott van a könyvemben,de egyszerûen csak kiszürkült,inaktív lett és nem tudok rákkattintani. Viszont az összes többi varázslatot tudom használni ezért nem értem,hogy mi a gond. Ez egy bug lenne,vagy csak valami elkerülte a figyelmemet?
How much can you take,before you snap?
A sima griffek meg igen...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ikonok felette.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Továbbá ez az "emberi" faj nagyon gagyi. Szinte semmi normális aktiv skill nincs level 10-ig... Valahogy gyengének érzem a nekró után.
Þór vígi þessi rúnar
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bár volt olyan is h 2x töltöttem vissza, mind2x más heti termelést irt a lényeknél<#zavart2>#zavart2>
1.1.31785 az 1.1 patch után volt nekem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)