10317
  • BlazeH
    15-16-án lesz Play with the Dev Team esemény.
    Arra illene már nem ezzel a bughalom verzióval kiállniuk...
  • Omlás
    Remélem neked :]
  • Carlos
    Akkor majd meglátjuk kinek lesz igaza... ;)
  • Omlás
    Én ehhez nem fűzök sok reményt :( szerintem csak jövőre :'(
  • Carlos
    karácsonyra kintlesz...
  • Petiknight
    Lehet-e mar tudni valamit az esetleges kiegeszitokrol? Eladasok szempontjabol tud valaki valamilyen adatot? Sikeres volt a jatek? Ubi melyen hallgat.
  • Pio
    Állítólag 1 héten belül érkezik az 1.2.
  • Crome
    Helló!

Átküldtem.
  • b-type
    Valamiféle történelmiséget hiányolok egyedül a Játékból...nekem kifejezetten hiányzik.
    Oké Enroth elpusztult, vele Antagarich, Jadame..és az egész Ironfist-Gryphonheart történet.
    ...de oké, elvégre Enroth-ba is egy portál hozott.

Viszont Axeoth-ba is érkeztek Kreegen-k, és azért több mint félszázan az addig megismert Enroth-i karakterek közül. Magnus és Solymr, A HoMM 1-2-3 részeiből ismert hősök mint:Sandro és Luna, Crag Hack, Yog, Gem, (rákerestem a pontosság kedvéért) Christian, Orrin, Sorsha, Tyris, Verdish, Rion, Adelaide, Caitlin, Mirlanda, Calh, Moandor, Straker, Fiona, Charna, Tamika, Ayden, Ash, Aislinn, Vidomina, Bron, Krellion, Tazar, Shiva, Piquiedram, Ufretim, Iona, Neela, Aenain, Astral, Grindan, Malcom, Theodorus, Aine, Brissa, Cyra, Daremyth, Ajit, Dace, Darkstorm, Jeddite, Xyron, Sephinroth, Ignatius, Ivor, Kyrre, Ryland, Jenova, Mephala,
    ahol még a karakterek hasonlóságára is figyeltek.

Tehát még a Heroes IV-ben is volt némi történelem...már aki nem volt lesokkolva, és nem sírta vissza a régi jól megismert világot az azért kapott belőle :).

Viszont, a Heroes 5. része csak úgy átpottyantott Ashan-ba, a Heroes 6 meg még a 'régi' Ashan-ba.
    De azért ilyen nevek mint Nicolai, vagy Kilburn, Valeska..és a fegyverek közül az Angyalok Szövetsége, azért vissza-vissza néz a régebbi részekre.
    Jó lenne valahogy átkötni....
  • Regrow
    hello tudsz akkor mentést küldeni pls?
  • Jericho19
    Kiadhatnák már azt az 1.2-es patch-et.
  • Crome
    A Necro kampány kész van, a Heaven is, a Nagánál most már a 3. résznél vagyok, szóval ezekkel tudsz majd játszani. Hova küldjem a mentést? Cheat-et nem tudok, nem is akarok használni hozzá. Az egyetlen "cheat" amit max. használok, hogy könnyűre veszem a nehézséget. :-)
  • Regrow
    azt megköszönném akkor én 4. pályán tartottam csak tönkrement a winyom :(
    másik kampányokkal hogy állsz az élőholtas még jól jönne ott ugy 5-6 nál lehettem mivel 13 órás 1 pálya nem sok erőm mardt előről kezdeni :S
    vagy tudsz esetleg cheatet? :D
  • Crome
    Nagásat pont most csinálom. A 2. kampánynál vagyok, onnan tudok küldeni.
  • Regrow
    Heroes 6 és a Nagás kampányról kéne de igazábol mindröl jöhet :D
  • Crome
    Melyikről?
  • Regrow
    valaki tudna nekem kampányról Save-t küldeni pls?
  • Bigpigrib
    8 gb memóriával, már érezhetően jobban fut a cucc:)
  • Crome
    Ok, köszi a tippeket, kipróbálom őket!
  • b-type
    Sztem semmi extra, egy hőst be kell állítani a teleport kilépő kapujához, szinte az egész sereget neki adni, Anton-nak kell egy gyors lény a jó kezdeményezéshez, és a főnix idézéssel le kell tarolni a környéket, eddigre Anton-nak ez nem lehet probléma, akár might akár magic egy regenerálódása tuti van, azzal ő elvan a főnixekkel.
    Minden más sereg mehet egy másodlagos hősnek a teleporthoz...egy idő után már az is felesleges.

• gabbr
    Építs mindenképp feltámasztás oltárát és alakítsd úgy a csatát, hogy csak feltámasztható egységeket veszíts. Ez sokszor még a nagyobb csatákban is megy. A legtöbb ellenfeles hőst így minimális veszteséggel tudod legyőzni.
  • gandrus
    Portál és fejlesztett portál kelleni fog. Igyekezz ne sok egységet veszíteni harcokban. Hasznos, ha -amikor már több pénzed van- veszel fel egy vagy több hőst, akiknél a gazdasági skilleket fejleszted (pl. egyik skill +1 fa és +1 érc körönként). Ezeknek a hősöknek vehetsz majd olyan varázstárgyakat is, amik +aranyat vagy nyersanyagot adnak. A főnix idézés nagyon hasznos. Különösen az ellenség távolsági támadó egységei elé varázsolva.
  • Crome
    Heaven kampány 4. térképe húzósnak látszik már most. Tudtok adni tanácsot, mit, hogyan, merre, mikor? :-)
  • Guren
    függ a frakciótól, a hőstől és a játékstílustól, hogy a vér vagy könny jobb-e.
  • andorr1984
    Úgy sajnálom, hogy ennyi buggal elrontották ezt a játékot. Mert nekem amúgy jobban tetszik még a H3-nál is. Nagyon tetszik a zenéje is, a grafikája is. Nagyon várom a patch-et.
    Szerintetek mely képességek kifejlesztésével lehet a legtáposabb hőst létrehozni ?
    A Vér vagy Könny útja jobb ?
  • Perszepeta
    Tudtommal nem fog menni: vagy online lépsz be vagy offline, a mentéseket nem tudod "átvinni". Emiatt kellett nekem is újrakezdeni a bevezetőt meg egy fél kampányt (én CSAK online akartam tolni, hisz ott jön elő minden lehetőség).
  • Shiwo
    offline módban kezdtünk egy hot-seat játékot...valahogy meg lehet oldani, hogy online módban is tudjuk folytatni? (ha online lépek be, nem látszik a mentett játékok között, csak ha offline)
  • Bigpigrib
    nem vízparton történt hanem a nagy semmi közepén:)
  • gandrus
    A terepismeret csak azt jelenti, hogy kevesebb mozgáspontba kerül a nehéz terepen való mozgás. Attól még vannak olyan terepek, ahol a terepismerettel is több, mint egy mozgáspont kell egy lépéshez. Ha jól tudom.
  • Bigpigrib
    A mozgáspontokat furcsán kezeli a program, nemegyszer marad 1-2 pontnyi, előrébb menni nem tudok, de a program kijelzi.

(ráadásul fejlesztett hős logisztika, terepismeret, markolás (gazdaság/építés 2/2)

• gandrus
    Nekem normalon nem tűnt nehéznek a kastély negyedik pályája, csak marha hosszúnak, szokás szerint (úgy, hogy 100%-át bejártam). De azt nem bántam. :)
  • Aspyrin
    gyerekek, a démon egyes pályája rendesen megizzasztott, ellenben az azt követő kettőt szinte észre sem vettem, nálatok?
  • b-type
    Kíváncsi leszek én is, mivel több helyről olvastam, hogy ez kemény, várfoglalás után eddig a 2hét végére:

Inkább az elején beruháztam lovag hősökbe, hogy kivegyem a seregeket, illetve kivegyem a támogató bónuszt (+érc/fa, +piac, 3szintű építész..stb)
    Nehezen tudom elképzelni hogy beszorongassák, Kilburn az Őrzők készletével nyomul, az építész hősöm csak ül a várban, de nála a Kormányzó készlete a +lényszaporulat miatt, illetve Anton-nál a Próféta készlete.
    A következő napon megjöttek a szaporulat:
  • Vologya Mester
    Ha úgy gondolod, hogy elkészült, küldd majd be bátran! Amelyik térképet érdemes, azt a verseny után lehet teszteltetni a játékosokkal (biztos lesz elég jelentkező!) és akkor az észrevételeik alapján a balanszot és az esetleges hibá(ka)t is ki lehet javítani. Hajrá! ;)
  • SaGa Jr
    Ne beszélj vele (vagy ha beszéltél akkor ne teljesítsd a feladatot), mert ha elvégzed a feladatot akkor az a falu melléd áll, átadják az irányítást, így gyakorlatilag elfoglaltnak tekinthető.
  • SaGa Jr
    Nagyon egyszerűen orvosolható, ismert probléma.
    Az első pályán ne válaszd ki se a tear se a blood utat a karakterednek, akkor se ha megtehetnéd. Sőt a másodikon se válassz még az elején. Amiatt jön elő a hiba, hogy már előre kiválasztottad az egyik utat, amiről meg a második pálya szólna. Szóval ha a karaktered még nem "lépett szintet/nem választott" a blood és a tear között akkor nem lesz gondod.

Csak az első pályát kell újrajátszanod (vagy ha olyan mázlis vagy, hogy az elsőről van olyan mentésed, ahol még nem döntöttél a karaktereddel hogy most tear vagy blood vonalat fejleszted, akkor elég azt visszatölteni).
  • noname123
    a heroik strike-ok sokat fejlődnek a 30. szintig? Úgyértem hogy mennyit erősödnek kb sokat vagy nem annyira?
  • Bigpigrib
    Ha a játékon belül, igen, ha a dinasztia akkor ott csak 21
    (több is lehetne, ha...:)
  • Perszepeta
    Egy másik kérdés: A Naga utolsó pályáján van egy másodlagos feladat: ne foglaljak el egy emberi várat sem csak egyet leszámítva. Ha odamegyek az első, legközelebbihez (egy "ember" áll is előtte, felkiáltójellel a feje fölött :)ad 2 választási lehetőséget: megtámadom őket - ekkor nyilván bukom a küldetést, vagy lentebb van egy sziget, az ott lévő démonokat öljem meg. Nyilván ezt választottam, de a feladat teljesítése után kiírta rögtön, hogy másodlagos küldetés sikertelen. A várat NEM alakítottam át, saját hőst pedig nem raktam be a várba, nem is lehetett volna! Ez most bug, vagy akkor mi a megoldás? Ne is beszéljek a várban lévő emberekkel, bár ez hülyeség. Erre valami ötlet? De inkább a lentebbi kérdésem a fontosabb.
  • Perszepeta
    A barbárok második pálya elején az egyik videó után (amikor csatlakozom a másik barbár csoporthoz) - másnak is kifagy a játék? Korábban ezt jeleztem már. Vagy 5x betöltöttem mentésből, újraindítottam a pályát, de a videó végén bejön egy szöveges ablak amit le kéne okézni, de már azt sem tudom. Tökre idegesítő, mert emiatt nem lehet játszani ezt a kampányt. Eddig ilyen gondom még nem volt! Találkozott valaki ezzel, vagy most komolyan a patchben kell reménykednem? Valami megoldás esetleg? Írtam korábban, természetesen eredeti a játékom.