Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H3 mal a mai napig játszom, messze az a legjobb mind közül.
Ez a mostani (H6)inkább egy béta kiadásra hajaz. (az átvezetõ vidik kritikán aluliak)
De legalább a pályák szépek, még ha kicsik is.
(u.i. lvl 13)
A kampány egyébként 2+20+1(2) pályából áll. A hossza a te játékstílusodtól függ. Mindegyik néphez tartozik 4 pálya, plusz ott van a befejezés is mint újabb kampány pálya (te választod ki melyiket akarod megcsinálni és melyik hõsöddel).
Összesítve valahol 80-100 óra közé esik az egész ha mindent végigjátszol legalább nomrál nehézségen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gondoltam most tobb eselyt adok ennek a jateknak, es meg kell, hogy mondjam, par ora utan beszippantott :-)
A hetvegen be is szereztem steam-rol az eredeti verziot, es ujra kezdtem a campaign mode-ot, ma este kezdem el a 3. mapot Anastasya-val.
Kb milyen hosszu a campaign mod?
A campaign mod teljesitese eleg arra, hogy valamilyen szinten labdaba rugjon az ember multiplayer mode-ban?
Tehát kampányok, hm, köszi😊
(megvettem, de nagyon nem tetszik, viszont megdolgoztatom, mert nincs más😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az meg, hogy szólóban vagy megosztva jó e, annak csak ott van jelentõsége, hogy több egységre kiterjesztheted a csökkentett sebzõdést, így támadott stack-enként átlag -25% HP sérülés, és erre dobod a mass spelleket, akkor már nem is annyira gyenge az a mass...
a többi dolog is eszembe jutott,megnéztem a tárgyakat is,egyik sem blokkolja. a lények sem,mert több fajnál sem mûködik. arra is gondoltam,hogy csak a 3. pálya közepétõl valamiért nem lehet használni,de már a 4-en sem jó.
egyébként közben megtaláltam a manualt,belenéztem és vért ír a láncvillámhoz,úgyhogy ez valószínüleg valamilyen bug lesz.
holnap küldök egy levelet a supportna,hátha tudnak segíteni valamit.
How much can you take,before you snap?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Viszont így fingom sincs.
Vagy bug, vagy vmi hadjáratspecifikus cucc (spec nekem a hadjáratból elég volt az elsõ 2 tutorial, úgyh nem ismerem a részleteit).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
eddig tudtam használni,csak valamiért inaktív lett és azt szeretném kideríteni,hogy miért?
több a vér pontom, de a sima villámcsapást tudom használni,csak a láncvillámot nem.
esetleg valami dokumentációt tudtok linkelni a könny-vér-egyéb pontok és varázslatok kapcsolatáról?
Þór vígi þessi rúnar
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Magyarán azt nem tudod megcsinálni hogy blood orientációt akarsz de a tear-es feladatot csinálnád meg.
- ha egyedül van, akkor is ugyanakkorát üt vissza (csak 1ben az egész stack)
- ha egyedül van, nem szopja be az aoe-t
- a friendly spellekbõl a singletarget erõsebb, mint a mass spell
- a bekapott sebzés nem hiszem, h összesen kevesebb lenne a felezõs szarok után (most ezért nem fogom leszedni a manualt, de ha tévedek, írja le vki a pontos formulát)
Illetve a pretorian egy nagy szar az összes knight egységhez képest, az elite vonal mind támadó egység (gyorsak, visszaütés nélkül), egy lassú basic egység totál nem oszt-szoroz. Supportnak ott a muffsereg, 2 (3x? nem emléxem) gyógyít, + az angyal, ha vki megveszi.
No, fura egy játék.
A halálhágó nevû pályán, középre hogy lehetne bemenni?😊
(mert a hídon nem lehet átmenni)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
gyakorlatilag öngyilkos formációkat vettek fel.
A sister egy az egybe kemény az ziher, a szellem nem akkora közelharcban, viszont ez a gyógyítok és sebzek, pláne életszívással valami nagyon durva, ...oké, eddig csak a Necro kampányban vagyok nyakig, de szvsz nem véletlenül került a sor elejére, brutál.
A póklény mint fõcucc elég ütõs, az átalakulása is, de közelharcban híjjj..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Regenerációt tegyél rá, meg gyógyítsd folyamatosan hõssel is, meg sisterekkel is. Valamint csata elején érdemes próbéálkozni a roham képességgel is! Úgy egy kör alatt átszalad a pályán és állj a csontváz elé, hogy ne tudjon dobálni.
Csak addig tartson ki, amíg a többi csapat felzárkózik!
Egyébként a szellemeket nehéz megölni, mert elnyelik a sebzés felét... Szellemek ellen a sistereket kell bevetni, azok pillanatok alatt megölik!
Ghoul és csontváz ellen jó a praetorian.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Nagyon visszássan is el tud sülni ez a taktika szvsz..
Majd mikor már megkaptad a feladatot akkor majd eldöntöd melyiket akarod megcsinálni és eszerint automatikusan a feladat végén az egyik ágban fejlõdik a manus. Ennyi az egész.
Mivel szerkeszteni nem tudok:
#6908-ra még annyit, hogy az Asha könnye épület az összes váram bevételét felezi.
Ha van 250 db belõlük, szedd szét legalább 3csapatba õket, és úgy haladj velük, hogy mindig szorosan egymás mellett állnak! Így védik egymást, és elveszik a sebzést a másik csapattól. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy ha ilyen szorosan egymás mellett állsz velük és jön az ork és megcsapja valamelyiket, akkor nem csak az, amelyik az ütést kapta, de minden egyes szomszédos csapat visszatámad!
És így azért elég kemények! 😊