Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tudod mirõl beszélek. Ott csak a cél volt megadva, a kampányben ugyan úgy abbol élt az ellen amit magának szerzett, nem ülhetett a babérjain úgy ahogy te sem és mégegyszer mondom a TAKTIKA és nem csak a hentelés, arra pl. ott a diablo és a sacred.
Ugye tisztában vagy azzal hogy 2011 novembere van?!Sok közöd nem lehet a stratégiai játékokhoz ha neked ennyi jön le a campingból hogy szaladgálsz ide-oda.Pedíg azdekiba...qrvajóvolt az összes részben hogy 2-3-4 hõst tartottál azért hogy ide-oda rohangálj és összeszedd a cuccot egy szem akármibármi alaplénnyel.

Lényegesen nagyobb lett a stratégiai elemek száma.Nem mindegy hogy miylen hõst toborzol mire fejleszted és az sem hogy milyen lényeket visz magával.(abba bele sem megyek hogy a csatatéren mit össze lehet taktikázni).

Viszont meg kéne ismerni a játékot és az sajna máshogy nem megy mint végigjátszod a campinget, megismered az összes fajt és lényt.A hõsök talentjei is elég szabad mozgást engednek hogy a saját játékstílusodnak megfelelõen alakítsd õket.

Amennyiben kaptál volna egy heroes hármat akkor meg az lenne a bajod.vannak bizonyos dolgok a játékban amik le lettek egyszerûsítve, kényelmi dolgok miatt, de pl az nem kényelmi dolog hogy egy városhoz vagy egy erõdhöz lettek rendelve a nyersanyag termelõ helyek hanem a taktika része.
Nem kell persze játszanod ezzel a játékkal,de ha már véleményt mondasz róla b+ akkor legalább úgy tedd hogy ismered ezt a játékot és legalább easy fokozaton végigjátszottad a történetet.
Agamemnon
Az összessel.

Ez ügyben a UBI-t basszad le, mivel franciák a fõ játék dizájnerek. A BH-nál a kapott anyagot próbálták jobbá tenni.
A pestis hete volt, de nálam hatványozottan jött ki😞 . 1 hátrébb lévõ mentett állás megoldotta a problémám, így csak a lényeim egy része tünt el! Viszont azt nem értem h ha betámad és elfoglalja a váram ,egybõl átalakulnak a lénytermelõ kaszárnyáim az õ tipusának megfelelõvé! Míg nekem oda kell mennem és átalakítanom!
Mond te játszottál már az eredeti Heroes okkal, mert akkor nem írnál ilyeneket.
Agamemnon
A kampány, pont azért kampány, mert a készítõk egy elõre elképzelt forgatókönyvet készítettek neki, hogy minden úgy, és akkor történjen, amikor õk eltervezték. Itt a gépnek nem az a dolga, hogy felfedezzen, és esetleg keresztbe tegyen a játékosnak, mert nem az a cél.

Ha ilyet szeretnél, akkor ne a kampányt játszd 😊

Kipróbáltam néhány kampányt és hát katasztrófa. Hogy merték Heroesnek nevezni és miért engedték. Nemmondom a körítés az jó lenne, de a JÁTÉK!
Ez régen arról szólt, hogy a két (v. több) játékos hogyan tudja egymás ellen birtokba venni a területet és úgy taktikázni,, hogy "átverje" a másikat.
Most mi van: az ellen benn ül a készben még a bányák miatt se kell kijönnie csak a seregeket kapja, te meg csak szaladgálsz ide-oda ész meg taktika se kell hozzá csak hentelés, kapjanak már a fejükhöz a készítõk!!!
A Heroes magyarország lapon rendezett versenyeken anno még játdzottam, NA EBBÕL RENDEZZENEK VERSENYT! A verseny szóban benne van, hogy egyméssal taktikáznak nem az, hogy a készben ül az egyik, felháborító.
Szégyenteljes búcsú, mert nem hiszem, hogy a készítõk felfogják valaha is a Heroes mibenlétét.
Ilyen világot élünk sajnos... A kiadók ostorral hajtják a fejlesztõket, hogy mielõbb kiadják a játékot. Azt jó ha tudod, hogy a játék aranylemezre kerülésével egyidõben 2 patch készítése is elkezdõdött. Az elsõ a megjelenés napjától elérhetõ, a második várhatóan pár héten belül kikerül. Mindkettõben rengeteg bug kerül kijavításra, de gondolom, hogy az újfent felmerült bugokból is szeretnének javítani a kiadás elõtt. A Heroes5 esetében több, mint fél év volt, mire 3 patch kijött, 2 héttel a Heroes6 kiadása után ne várj csodát! Türelem és jönnek a javítások, fejlesztések folyamatosan... A játék pedig remélhetõleg egyre hibamentesebb és kiegyensúlyozottabb lesz! 😊
A hetek véletlenszerû sorrendben érkeznek, ezért fordulhat elõ, hogy sokáig nem találkoztál a pestis hetével. A korábbi részekhez képest egyébként gyengítették a hatását, de természetesen ettõl még nagyban befolyásolhatja a játékot.
Szégyen hogy ebben a bugos állapotban hagyják a játékot ennyi napon át.
Egy csomó game breaking bug van benne nem is hinné az ember hogy ezt megtehetik. Én már rég nem játszom vele.
Szerintem ezt a kérdést a hivatalos UBI fórumon kellene feltenned, mert szvsz az UBI-n múlik, nem a Black Hole-on, hogy mikorra készül el és mikor kerül bele a játékba...
Ja nics még Soundtrack cd és Heroes kingdoms kód meg dvd tok de lesz 2-3 héten belül szerintem ahogy ígérték kb.
Hali

szeretném megkérdezni hogy valaki tapasztalta e már a pestis hetének hatásit ?

számomra a 3. kampányig 1x sem volt aztán Inferno 1 mapon rám talált haza is vágta a játékom
Heroes VI gyûjtõi változat bemutatása.
Heroes VI Gyûjtõi változat videóbemutató

Képeket pedig el tudom küldeni gmailen ha van ott e-mailetek.

Majd lesz videókritika is ha lesz idõm játszani. 😊 Most el vagyok picit havazva.
Sorry a minõségért a kép esetében, de kamera jelenleg nincs legalábbis mûködõ.
Milyen nehézségen toltad és ez hányadik hét volt?
enlightened
Sziasztok nem lehet tudni mikor lesznek rendes teljes képernyõs városok? Csak mert lassan kijátssza mindenki a játékot és nem jön ki semmi.

Döbbenet!! A második kampány elsõ mapján: 4 területem van, jön az ellen és trappolok a váramba hogy az aktuális heti lényszaporulatot megvegyem . Erre mit látok??? -62400 pretoriánus, -52800 mesterlövész, -46400 papnõ !!!!!! Ez 1 heti termés😞 OK hogy recesszió meg minden , de ez kicsit mellbevágó!! ( kicsit?? )
Hardon való hentelést feltápolt Dynasty cuccokkal érdemes mûvelni.
Egyik Heroes se volt moddolható és sose volt úgy tervezve. A H3-t visszafejtettek a ruszkik. Az egy sokkal egyszerübb rendszer/kód volt, és azt se a rá következõ évre mazsolázták ki.
Kedves Tredor! Hallgassatok már híreket és olvassatok a sorok között! Már többször elhangzott, hogy a Heroes VI. a kiadásra nem lesz moddolható! (Ez nem a Black Hole döntése, tessék finomabban fikázni!) A késõbbiekben ez is tervbe van véve, addig játsszatok! 😊 Minden jót! Béke Veletek! 😊 Baráti üdv!
Az erõd 3 pályán jár valaki?? Védenem kell a várat de meddig azt nem írja jó lenne tudni mert mindent felfedeztem és csak jönnek a nagák??

Sziasztok!Kis segítségre lenne szükségem.Tök jól fut a játék nálam semmi gond viszont pl a bevezetõ videó szaggat.Milyen codeket használjak?Nekem xp codecs pack van fent de az állítólag nem a legtutibb.
Acidlich
Az a jó, ott jött vagy 10 dinasztia szint.

Omlás
<#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Tipp: mielõtt az orkok felé kalandoznál, elõtte irtsd ki teljesen a démonokat a föld alatt, az utolsó várig/erõdig. Amíg nem mész délre a semleges nekro hõssel (aki vámpírokat ad) beszélgetni, addig nem aktiválódik az orkos küldetés és könnyen lenyomhatod a démonokat. Legalábbis engem addig nem támadtak az orkok.
Carlos
Mert az egy másik játék volt.

A Need for speed 2 SE-ben sem volt vizuál tunning az autókon és tükrözõdõ felület. Továbbá rendõrök sem...

MERT AZ EGY KIBASZOTTUL MÁSIK JÁTÉK!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Hard-on õrületesen szaporodnak a lények! Gyakorlatilag haven campaign 2. pályáján gyakorlatilag az összes vár az enyém mégis túlszaporodnak a lények! Azért ilyen nem volt a h3-h4-ben...!
TreDoR
Itt van valami kicsomagoló, meg editor is az egyik postban:

Heroes 6 modding

Edit: nem nagyon merultem bele, de úgy tunik, hogy "modolni" csak úgy lehet, hogy az eredeti fájlokat módosítja az ember. :S Ha így van akkor jól elb@szták a Black Holeosok a modolhatóságot...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

enlightened
Sziasztok nekro 3. pályán mit kell csinálni? Kitermeltem mindent elindultam lefelé, jótt egy ork ellenfél levertem, egybõl rá jött egy démoni lovas is azt is legyõztem, megyek tovább, valahogyan 1 kör alatt az ellenfél kitermelt egy nagyobb sereget az elõzõnél és közben a démonok is betámadták a váramat. Kérdés: Mit kell csinálni, hogy akkora seregem legyen 1 hét alatt, hogy meg tudja védeni a várat plusz el is lehet menni kalandozni egy hõssel az orkokat leverni?

Carlos
És a DVD tok.
Ezeket majd pótolják. Vologya Mester intézi ha minden igaz!

Þór vígi þessi rúnar

cikasz
Hát én CE-t vettem és van benne lemez. Egyedül a sound track nincs benne,de azt gyárilag felejtették ki 😞

http://www.akciofigura.hu

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Végre megérkezett a Collector csomag. Holnap jön a steam kód mert nálunk meg fizikai dvd t nem csomagoltak bele elvileg. Most bontom majd ki meglepetés lenne ha mégis. 😊
Csinálok majd képeket talán videót is a csomagról.

Végre megjött az IGN kritika. Jó értékelést adtak? Remélem.
igen,ebben igazad van magices hõsnek nem dobott might-os skill-t, de a 3ban volt is hová fejlõdni, emléxem volt olyan mapom abban amin több mint 2 évet lenyomtam, és még mindig volt mit csinálni, itt meg 4 hónap és fullos 3 váram, és a hõsõm és a seregem is, ezt keveslem.mellesleg ez a rise of power map volt,ami az egyetlen gigantic méretû,tehát pláne kevés 😊

ez a dlc-s mizériában is valszeg igazad van,de a cap limit nem fog emelkedni sztem, max új térképek, és 1-2 új faj fog ott jönni, és drágán, mert az összes dlc túlárazott a tartalomhoz képest
jo de irtam lehet tartalekolnak kesobbi kiegekre hogy megemelik a level capet vagy mitomen mint valami mmoban 😄 na meg pl egy magic heronak minek kene mightos talent, egy-ketto ami nem art a tobbi pontot jobban teszed ha magicre rakod. de mar heroes 3 ban sem tudtad a jatekban talalhato fele skillt sem megtanitani a herodnak, soot ott ha jol emlekszem egyes skilleket fel se dobott ha magices herod volt es forditva.

b-type
Nincs értelme az überfejlõdésnek sztem sem, valahogy az is borítaná a játékképet...nagy sereggel egy jó hõs is tud nagy eredményeket elérni..és valahol ez is a lényeg, ne atyaúristen legyen a hõs, 'csak' egy nagy varázsló/vezér...stb.
...nem tudom, nekem egyenlõre jó így. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sorry a sok elírásért, meg hülyén fogalmazott mondatért, de 2 órát aludtam és most közben dolgozom is 😊
azért keveslem, mert összesen van kb 100-110 képesség összességében, és ebbõl a 30 kevesebb mint a harmada, nyilván annak nem lenne értelme, hogy végül mind1ikre tudjál tenni pontot, de legalább a skillek felét jó lenne kihasználni 1 hõssel
hat de pont ez a lenyege a rendszernek, hogy VALASZTANOD kell hogy mit szeretnel, ha hianyolod hogy nem jut spellekre pont akkor, ne rakj pl a +xp talentre (ha ugyis capen vagy mar a map harmadanal😄) vagy ne rakj az extra nyersanyag talentekre, harci talentekre stbkre. en pl eloszor xpsre rakok aztan spellekre es csak kesobb logistic es pathfinding, lenyhozo, extra resource nem, mert igy is tomenytelen mennyisegu a gold meg a nyersanyag. viszont ha nincs meg idoben a life drain stb akkor szopas a harc.

hotseat, tehát nem egyedül, és van benn ai is, tehát van aki elveszi elõlem a ládákat
Egy nagy, mondjuk 6-os pályán 5 másik playerrel együtt vagytok, ne csodálkozz, ha egyedül a pálya harmadát lelootolva 30-as leszel. Egyébként van egy olyan ritka bug is, hogy beragadnak a hetek, ha az XP többszörözõ hét hatása ragadt be, akkor lehet még ilyen probléma. Javítva lesz remélhetõleg.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Megosztom veled, hogy szerintem mért kevés a 30 skill pont, az elsõ 9 szintet azt a lény és pénz hozó, illetve az xp hozó, és a logistic és pathfindig skillekre érdemes rakni, onnantól kezdtem csak el a mágiára gyúrni /varázslót kezdtem/, darkra és primalra, namost a magic pont erõsítések 6 pont a 2 osztályból összesen, plusz 3 pont a többletmana,mass haste és slow az megint 4, mass vampiric touch 2,armor levétel, több körbõl kivevõ varászlat, és egyéb mágákus passive skillek még 6 pont, és el is fogyott, és nincs sebzõm varászlatból max tárgyból, se idézés,szinte semmi.És a harci képességekre rá se tudtam nézni /archery,tactics, melee damage növelõk,plusz armor, ilyenek/.
godnolom hogy csokkentsek a cheat ill az ebbol eredo problemak eselyet multiban.

a level 30 meg nem feltetlen visszafejlodes, hisz tok mas a rendszer.
lehet kesobbi kiegeknel akarjak majd emelni a capet, vagy lehet level 30 lottek be a skill rendszert, de lehet hogy eleve nehez lenne elerni csak valami gebasz ill nem rendeltetsszeru hasznalat melltt tunik konnyunek😄 nem tudom majd ha hotseateltem meglatom tenyleg egyszeru-e a level 30.

jah igen vicc 2.0 alá heroes6, a mapeditorral nem tudom az alap pályákat módosítani, az én ízlésemnek megfelelõlen, mert egy nagy fájlban tárolja, és nem férsz hozzá, ez is egy retardált desingeri döntés

apropó valaki nem tud .orc kiterjesztésû fájlokhoz kicsomagolót, hogy megbüheráljam?
lehet benne van így a hiba,de ha nem kapok érte valamit,akkor nincs motiváció /a varásztárgyak addigra amúgy is összejönnek, szal az ellentõl max 1 van amit érdemes ilyenkor már felvenni/

meg ez a 30-as szint,ez megint csak visszafejlõdés, tipikusan az a tendencia, hogy az újabb részek silányabbak, gagyibbak egyszerûbbek mint az elõdök, és én így nem is akarom megerõsíteni a fejlesztõket / vásárlással/ abban, hogy az az út amin járnak az jó, azt úgy kell csinálni
hat hogy legyozd a hotseat ellenfeled?

és igen, a sereg bõvül,de mi értelme harcolni ha nem kapsz xp-t, nem kapsz skill pontokat

mindezt úgy mondom, hogy nekem nagyon bejönnek a változtatások a játékban,ezen kivül, és hogy a necro eddig übertápnak tûnik
igen vártam is, mert nem volt elég nyersanyag az építkezéshez,de még a 25%-os xp bónusszal is egy vár-csatáért 20K xp járt, ami nem sok, figyelembe véve hogy hp alapján adja, és 30Knél egyik szinthez se kell több, hogy meglépd