Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ai valami ritka irritálóan van megoldva, szóval aki ,nyugodt, de kihívásoktól sem mentes módban akarja kiismerni a játékot, az tegye hardra a map beállításait, és kezdjen maga ellen egy hotseatet, ahogy én csinálom.
Nekem és én is jeleztem a mozgáspontok a következõ napokra jelzés hiányzik.

© WartHogSon
nVidia 8600-on simán fut
TVelvet
a sárkány meg asha asszem
BoneDragon
Gondoltam, hogy az lesz az, de én még nem találkoztam vele.

Guren
az a fõnix. skirmishben összefutottam már vele vagy kétszer.

BoneDragon
Lehet, de a 0:37-nél lévõ madárral se találkoztam még. 😊

cikasz
Nem lehet, hogy ez csak npc? Az arctalan egyik formája?

http://www.akciofigura.hu

BoneDragon
Én azt hiányolom, hogy ha megyek valahova és nincs elég mozgásponton jelölje mennyi kõr kell hozzá.

cikasz
Nem értem, hogy pár dolgot miért nem raktak be a játékba!? Kis dolgok , de néha bosszantóak ha nincsenek.
Miért nincs következõ hõs gomb? Vagy összes hõs lépése gomb? Vagy ha adott hõssel léptél és elfogyott a mozgáspont automatikusan miért nem lép a következõ hõsre?

BoneDragon
Szerintem kicsit kevés hozzá ez a gép, de lehet egy driver frissítés megoldja.

Az miért lehet, hogy a játék elindulása után fekete képernyõ fogad homokórával és tovább nem megy. Tálcán meg is jelent közben egy értesítés, hogy az nvidia illesztõ leállt közben, de helyreállt.
(Core 2 Duo 1.8Ghz, 2GB RAM, nvidia 8600M GS)

Guren
Van vmi jó ingyenes progi amivel meg tudom nézni hány fokos a VGA-m? Bár nekem egyáltalán nem lesz több óra játék után sem hangos a kártyám, de még nem is forró ott az oldallap vagy ilyesmi. De most már kíváncsi vagyok hány fokos lehet játék közben.

Vasárnap megrendeltem EZEN az oldalon keresztül a dobozos verziót. 😊
Az mondjuk fura, hogy semmilyen visszajelzést mailben nem kaptam, illetve postai utánvéttel szerintetek mikorra hozzá ki? (Pesten lakom).
Szaruman
Nekem alapjáraton 60 fokos a kártya (hd6870). Terhelés alatt 80 fokra simán fölmegy. Tudtommal a 100 fok sem okoz gondot egy videokarinak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

cikasz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor megölöm Uriel angyalt és az animációban a démonok végzik ki utána megjelenõ ablakban lévõ szöveg megint csak angol!

Carlos
Megnyertem, bár a játék tisztasága megkérdõjelezhetõ volt... Én elõször játszottam õ meg már vagy 100x... <#whatever>

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Én már béta alatt jeleztem ezt a "hibát". Ahogy elnézem, egyre több embernek jön elõ.

Terminátor14
Nem biztos, hogy olyan könnyen észre lehet ezt venni. Nem mindenki nézegeti a hõfokokat, vagy nem mindenki használja a gépét leszerelt oldallappal, hogy hallja amit a vga hûtés mûvel. Bár nyilván ennek ki kellett volna buknia...

Az eddigi legdurvább grafikájú játékoknál fordult elõ az, hogy pár másodpercig azon a sebességen pörgette a ventit a vga, amin a H6 alatt szinte folyamatosan tekeri, pedig grafikailag semmi köze azért a tophoz.

CSAK a Fradi

Sziasztok! Én több ATI kártyán is próbáltam (HD4770 512 MB és HD5830 1 G😎 és semmi gondom Velük... Nem melegszenek a kelleténél jobban. Max. monitor felbontáson játszom 1280*1024 illetve 1600*1200... Csodálkozom, hogy a BÉTA teszteken ez a hiba nem jött elõ (ettõl még persze lehet hiba!), miközben több, mint 100.000 ember próbálta ki. Valakiknél csak kellett volna jelentkeznie, nem? Reméljük erre is lesz megoldás, ha a hiba tényleg a Heroes6 készülékében van... Baráti üdv!
Carlos
Akkor most egy duel jön az egyik fejlesztõvel... Érdekes lesz... van ám esélyem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Holnap délelõtt nem lesz Conflux karbantartás miatt.
TreDoR
Ami késik... <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

jazzy
Nem érzem dramatizálásnak amikor 80 fokos a kártya. Még ha nem is ment tönkre.
Tönkre vágta a kártyádat, vagy csak dramatizálsz?
Kaptunk ma egy kis zenét:

BoneDragon
Szóval a hardver tervezõk hibája, hogy ez alatt pörög mint az állat és leég az egész? Értem...
Érdekes, más játékoknál nem fordul elõ ez.

Omlás
Jó mondjuk 35%-on mennek a ventik a vgakon mert különben nem lehetne megmaradni a szobában a hangzavartól <#idiota> viszont az is tény, hogy más játékoknál nem tapasztaltam ilyen szintû melegedést csak a H6-nál és azért szép szép oké de az, hogy "megsüti" a hardvert szerintem nem normális 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Egy kártya melegedése a hardver tervezõktõl függ (azaz milyen hõelvezetést biztosítanak max teljesítménynél). Az, hogy egy játék milyen technológiát, content rendszert/mennyiséget alkalmaz, az nagyban befolyásolja a terhelést.

Omlás
A Crysis-szal való összehasonlítás meg azért felesleges, mert teljesen más technológia és content kezelés van a két játékban.
Omlás
Nah tesztelgettem ezt a kártya melegítéses dolgot valami beteg módon melegíti a vga-t ez tény:

Néha bele kóstol a 70+ fokba a vga... Ami érdekes, hogy CrySis 2 alatt a közelébe nem megy a 70 foknak..

Mondjuk a 4870 alapból "beteg" hõmérsékleteken dolgozik terhelés alatt 😄 na de akkor is 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Ja, erre jöhetne patch, mert le kell vennem minimumra a grafikát, különben kilövi az ûrbe a vga-t. Nem kell milliós számla. 😊

Blinkye
Köszi.. Nem tudtam.. Lovagos brigáddal 2. pálya videó után kilép a fõmenübe.. egeynlõre annyit játszottam.

3Ds MAX :)

bélanéni
Én azt látom, sokan olyan dolgokat könyvelnek el bug-nak, amit mondjuk a tutorial-ban el sem olvastak, és azt hiszik csak, hogy bug, közben normális mûködés. Biztos vannak benne bugok is, de kb. 5 megemlítettbõl 4 nem az.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A lények nem várakhoz termelõdnek, hanem játékoshoz. Azaz pl ha van 2 várad ami 10-10 ghoult termel, akkor összesen 20at vehetsz ki bármelyikbõl a 2 közül. Ha az egyikben megveszed a 20at akkor nyilván a másikban 0 lesz.

Blinkye
Az bug,hogy hét elején csak abban a várban "termelõdnek" egységek ahol vagyok?

Köszi. Megvan. Akkor csak várok arra a gyíkra.
Hi, csinald meg a nekros mellekkuldit, egyebkent meg csak varni. egy ido utan jo majd a naga tabornok, es fellelegezhetsz. Mar nem emlekszem, melyik heten jon, de eleg sokaig vartam ra en is. Ami felbosszanott, hogy sokszor az erod animacioja nem toltott be, hiaba teleportaltam oda, es igy joval tobb egyseget vesztettem. 😞 Ez is jo kis bug volt, de meg igy is meg lehet csinalni a palyat. Az egyik legnehezebb palya az egesz jatekban.
Blinkye
Hali. Laptopon ATI kártyával hibátlanul megy fullon.. Nincs ATI baja a gémnek.

Kb most fogom kibaszni az ablakon. Ork kampány, harmadik pálya. Csak jönnek, jönnek, jönnek....
Az összes küldetés megvan, én uralom az egész szigetet, és már nem bírok a Nagákkal. Mi a rákot kell még csinálni?
Most, hogy íród tényleg igaz, fûti a kártyát rendesen.
Nyáron viszont inkább átok, mint áldás. De ezek szerint még eddig kibírtam mindig. 😄
Omlás
Poénnak is jó de elhiheted van valóság alapja nekem is kellemesen befûti a gép a szobát 😄

bélanéni
Megvettem 0-napon (május 17) a Witcher2-t, marhára bejön. Egyelõre 3-4 órát öltem bele, nagyon szeretném végigtolni. Deus Ex3, Rage második fele van még terítéken, ez nekem napi átlag 20 perc játékkal számítva elég sokáig tart, szerintem addig kijön a D3. Heroes6-ot szerintem megveszem, ha késõbb is tetszik, kijön még 2-3 patch, és lemegy minimum 6990-re az ára.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Akk megpróbálom máshonnan is leszedni.
Omlás jó kis poén, de igaz. Néhány óra gépezés után csukott ajtó esetén egész kellemes meleg van a szobában. xd
bélanéni
Tényleg, néhány ember már írta, hogy hevíti a kártyákat rendesen, talán egy optimalizálási probléma miatt, ez lehet gond. Kéne mérned valamivel, pl. AIDA64-el, hány fokra megy fel a GPU játék alatt.

Carlos
Azért a dió még egy darabig nem jön... nyugodtan megveheted karácsonyra...

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Anno a King's Bounty-t megvettem, mert nagyon jó áron jelent meg, magyar felirattal, és nagyon tetszett a tört alapján, és abban is benne volt 40-50 órám az tuti. Ha kicsit lejjebb menne, mondjuk 4.990 környékre, szinte biztos vétel lenne.

Omlás
Amúgy azért tippelem a VGA melegedést, mert iszonyatossan melegíti a kártyákat a játék O_o mondjuk így õsszel praktikus, lehet spórólni a fûtéssel <#idiota>

bélanéni
Én nem vettem meg (sajnos) anyagi okok miatt, ha a késõbbiekben is ennyire fog tetszeni, még karácsonyra lehet megveszem magamnak, mert játékidõ az van benne rendesen, csak hát ugye jön a Diablo3 bassza meg, de az már egy másik történet. Na szóval, a lényeg, hogy nekem Warez Skidrow van fenn, 1.1.1-el, és minden tökéletes.