10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#7338 van a hősömnél vagy 30 varázstárgy, azok is működnek? vagy csak az a pár darab ami be van téve felülre? -
#7337 Csak a fejlesztett griff sebzés nem működik.
Ha sima griff zuhanórepülős ok. Bosszantó, de nem kell fejleszteni a griffet, ha ragaszkodsz hozzá.
Majd jön a patch. UBI szenved vele. -
Tibbor #7336 Kösz a választ, de sajnos bugról van szó, csak kíváncsi voltam, másnál is jelentkezett-e?A fiam pl. a Sanctuary kampányban futott bele a nulla sebzésű ellenfélbe és sem neki, sem nekem nincs olyan páncélom, ami ilyet tudna.Ennél azonban sokkal bosszantóbb a nem működő spéci griffsebzés!Ezért is kérdeztem, tud-e már valaki javításról? -
SaGa Jr #7335 A nullát sebző ellenfél annyit tesz, hogy van egy bizonyos tárgyad ami gátolja az ellenfél sebzését (akadnak ilyen tárgyak, például a tutorial kampányban lévő relic vért ami egy szett része az megtalálható a Haven kampányban is és az pont azt adja, hogy az első három körben az ellenfél nem tudja sebezni a csapatokat; de akad például olyan helyszín is ami megdobja a csapat védelmét vagy akár pajzsot pakol rájuk így néhány esetben nullázva az őket érő sebzést). -
#7334 gondolom jó páncélod van.. -
Tibbor #7333 Több helyen olvastam már, hogy a Birodalmi griff speckó támadása nem sebez.Van már erre javítás?Isteni, hogy a Heaven küldiben jól bespajzoltam belőlük, de minek?
Aztán előfordul, hogy egy pár körön át nullát sebez az ellenfél, ami nem lenne baj, de így semmi kihívás.Most 10 perce pedig egy újrajátszott csatámnál fagyott le a játék, pont a győzelmem előtt...Klassz! -
Bigpigrib #7332 szörnyű, hogy lvl 30 ban van maximalizálva a játékbeli hős:) -
#7331 Köszi! Volt nála pár lovag! Köszi a tippet! -
#7330 Megnézem, nincs kizárva! -
#7329 van vele esetleg nem sanctuary egység? -
#7328 Az normális, hogy a második pályára a Kappa hősnőm elvesztette a vizen járás képességét? -
Aspyrin #7327 Jaj, elértem a vízen járó ellenfelekig. :( -
Bigpigrib #7326 Hóha, te ismersz valahonnan:)
Viszont, most másik fura dolog.
(sanctuarys hőssel "elvettem" az egyik gépi ellenfél hajóját, állást elmentettem. Amikor töltöm be, nincs hajó, ott van az ellenél partjainál:)) -
Pio #7325 Necropolis kampány végigjátszás, ha valakinek szüksége lenne rá. -
Warden #7324 nekem sem volt vele gondom Joszi ugyhogy a hiba az szerintem nálad lehet. -
#7323 Fura, nekem nem volt gondom azzal a páncéllal, se a játékkal eddig. Soha nem fagyott le. -
Bigpigrib #7322 A páncélt levettem, bug megszűnt (fene, olyan jó kis páncél) -
[SiX] Boci #7321 Az összes szöveget az Ubisoft írói adták :). -
#7320 És akkor hogy kapjuk meg a kódot? Majd csak a cd-vel együtt? -
Bigpigrib #7319 Köszi:)
Türelem az van, még valamennyi:)
-
Bigpigrib #7318 A kifagyást akkor produkálja, amikor az ellenséges lények a 2. sebzést óhajtják bevinni (ez egy olyan páncél ami az első 3 sebzést 0 ra redukálja, übertáp - bár az eredmény az nem annyira élvezhető:)
(Config: Oprendszer win 7, 4 magosproci(3.30Ghz), 4 gb ram memóra , ati hd5700 as vid card) Kifagyáskor cpu 25% on -
Vologya Mester #7317 Én olvasom a hibákat, de mivel nem vagyok fejlesztő, ezért személy szerint javítani nem tudom... Persze a fejlesztők is olvassák ezt a fórumot, szóval biztos lehetsz benne, hogy sok mindent javítanak majd... Csak türelem, mert ezekhez a dolgokhoz bizony idő kell! És ha a fejlesztőkön múlna, már biztosan lenne patch. De a döntés nem az Övék, a döntés és a végső tesztelés a kiadás előtt az UBI kezében van! Egy biztos, hogy az 1.2-es patch már a mai napig is 250+ hibajavítást illetve balance javítást tartalmaz! :) (Az a bizonyos hét pedig biztosan nem okoz fagyást, maximum mérhetetlen szerencsét és jókedvet! :D -
Bigpigrib #7316 Részletek:
Main hősnél egy Arachne lvl 2 es sword van
Bátor új világ a map neve (mapválasztóban ez angol:)
7 db vegyes gépi ellenfél (könnyűre állítva:)
Őrző mellvért van a karakternél, 2. kifagyás/ujraindítás, és ráadául V*.* mester hete van :)
-
#7315 Boci, amúgy a csapatból ki olyan nagy Wiliam Blake rajongó, hogy versrészlet is bekerült a játékba? (: -
#7314 PRIVI! -
Bigpigrib #7313 Csodálom, hogy nem fuldokolsz csuklásrohamtól:)
remélem azért olvassátok a hibákat (mármint a ténylegeseket:)és javítjátok:) -
#7312 -
Vologya Mester #7311 Üdv Bátor Harcosok! A magyarországi kiadó Seven m kft. nemrég arról tájékoztatott, hogy a Collector Edition csomagból hiányzó Kingdoms kódok megérkeztek, az audió CD gyártása, valamint a javított borítók nyomtatása is folyamatban van, várhatóan legkésőbb december elejéig újabb hírekben értesítünk annak átvételi illetve hozzájutási lehetőségeiről. Köszönet a türelmetekért! Baráti üdv! -
#7310 ok, jöhet.
Küldtem privit. -
Bigpigrib #7309 Ha mindig lefagy az elég jó érv?:) (5. próbálkozás az uj mappal:) -
Bigpigrib #7308 (mellesleg tálcán rögzítettem a bejelentkező képernyőt, be van pipálva a "jegyezz meg"... ám:)
Mindenesetre nem jegyzi meg:) -
#7307 Fixen kell hogy előjöjjön!
Tehát mindig!
Ha betöltés után jó, akkor az nem ér semmit. -
Bigpigrib #7306 Milyen fileot keressek és hova küldjem?:)
(megint lefagyott harc közben, csak feladatkezelővel tudtam kilőni) -
Bigpigrib #7305 Azzal lesz némi gond, már ujban vagyok, és az autosave felülírt mindent.
(mondjuk kipróbáltam másként is, a vége az lett, hogy pár kappával nekizavartam 2 angyalnak, azok felszeletelték.
Uj map, harc közben kifagyott, pedig semmi extra nemtörtént, biztos a 2011 11 11 zavar be.
(A wowomba miért nem zavart be?:) -
#7304 Figy.
Ha van egy mentésed erről, akkor egy step by step leírással küldd el a fejlesztőknek akik kidebug-olják majd. -
Bigpigrib #7303 visszatöltöttem az állást:)
tehát, a hős a gépnél "dolgozott", de elbukott, én felfogadtam átadtam neki egy sereget, erre a gép irányítja, és kijön vele a várból:DD
közben kiirja, hogy: "Hősöd" majd lefagy. -
Tibbor #7302 Igen, igazad van, a setek maradnak.Tegnap kezdtem a Heaven 2.map-ot, ott láttam. -
#7301 az is lehetséges, annyira nem néztem meg. -
#7300 Úgy vettem észre, hogy az artifact setek maradnak meg. -
#7299 én elértem a 30-at, de még lenne hova fejlődni, kevés ez a 30, nagyon....az artifactok amúgy nem vesznek el a köv. mapra, legalábbis a jobbak megmaradnak...