Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A game ikonnál meg csak az 1. képet adja be amin a pit lord és az arkangyal feszít, semmi több.
Jah és frissíteni sem tudom mert azt írja h "nincs telepítve". 😮
HELP PLEASE!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha sima griff zuhanórepülõs ok. Bosszantó, de nem kell fejleszteni a griffet, ha ragaszkodsz hozzá.
Majd jön a patch. UBI szenved vele.
Þór vígi þessi rúnar
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aztán elõfordul, hogy egy pár körön át nullát sebez az ellenfél, ami nem lenne baj, de így semmi kihívás.Most 10 perce pedig egy újrajátszott csatámnál fagyott le a játék, pont a gyõzelmem elõtt...Klassz!<#falbav>#falbav>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Þór vígi þessi rúnar
Viszont, most másik fura dolog.
(sanctuarys hõssel "elvettem" az egyik gépi ellenfél hajóját, állást elmentettem. Amikor töltöm be, nincs hajó, ott van az ellenél partjainál😊)
Türelem az van, még valamennyi😊
(Config: Oprendszer win 7, 4 magosproci(3.30Ghz), 4 gb ram memóra , ati hd5700 as vid card) Kifagyáskor cpu 25% on
Main hõsnél egy Arachne lvl 2 es sword van
Bátor új világ a map neve (mapválasztóban ez angol😊
7 db vegyes gépi ellenfél (könnyûre állítva😊
Õrzõ mellvért van a karakternél, 2. kifagyás/ujraindítás, és ráadául V*.* mester hete van 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
remélem azért olvassátok a hibákat (mármint a ténylegeseket😊és javítjátok😊
Mindenesetre nem jegyzi meg😊
Tehát mindig!
Ha betöltés után jó, akkor az nem ér semmit.
Þór vígi þessi rúnar
(megint lefagyott harc közben, csak feladatkezelõvel tudtam kilõni)
(mondjuk kipróbáltam másként is, a vége az lett, hogy pár kappával nekizavartam 2 angyalnak, azok felszeletelték.
Uj map, harc közben kifagyott, pedig semmi extra nemtörtént, biztos a 2011 11 11 zavar be.
(A wowomba miért nem zavart be?😊
Ha van egy mentésed errõl, akkor egy step by step leírással küldd el a fejlesztõknek akik kidebug-olják majd.
Þór vígi þessi rúnar
tehát, a hõs a gépnél "dolgozott", de elbukott, én felfogadtam átadtam neki egy sereget, erre a gép irányítja, és kijön vele a várból😄D
közben kiirja, hogy: "Hõsöd" majd lefagy.