Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
andorr1984 #7927 Én csak Easy-ben játszom, tehát a tanácsom csak ott lett kipróbálva.
Antont én Might-ra és Könny útjára képeztem, a végefelé nagyon erős lett.
Fejleszd ki az Ellencsapás képesség mindhárom szintjét. Ha Könnyes vagy, akkor az első 3 körre vonatkozik a hatása.
Ezenkivül - sajnos nem jut eszembe a neve - van egy olyan képesség a 3.-ik sorban valahol, ami azt csinálja ,hogy az első lénycsoportod, aki megöl egy ellenséges lénycsoportot, az kap egy újabb támadást, szerintem ez brutális képesség.
Egyébként nem teljesen értem, ami írtál, hogy a nekróhoz képest gyengébbnek tűnnek a képességek. Hisz mindenkinek ugyanaz a képességfája.
Ne felejts el választani valamilyen dinasztiafegyvert is, én a Griffek kardjával játszottam végig a Havent.
Jah, és szerintem kelleni fog (még ha Mightos is) a tömeges regeneráció képesség is.
De szerintem annyira nem bonyolult a rendszer, én viszonylag hamar kiismertem magam, csak első ránézésre tűnik komplikáltnak.
Szerintem fejleszd ki a Szerencsét és a Vezetői képességet is. Szerintem tök jó dolog, amikor a lényeid gyakran ütnek kritikust és többször lépnek egy körben.