Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ez csak egy a magas szintû mágiák közül, egy lovag amíg nincs serege, addig nagyon sebezhetõ egy azonos szintû mágussal szemben, nagy seregnél sztem ez megfordul, de igazából a játék korai szakaszában egy elementál idézés is komoly gond lehet , kivéve talán a föld.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Waaaaaagh!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
..a második héten (ha lovag vagy teszem azt), megvan az összes alaplényed, jön egy ellenséges hõs hozzád szintezve egy magas kezdeményezésû lénnyel, és megidéz pár elementált, idõstoppal, jófélékkel hogy mukkanni se bírjál.
Tök sok meló, mi van ezzel szembeálltva?...hogy a játékos nem tudja kiélni a földre szállt isten vagyok érzést. Mi változik??!
A szegényebb lehetõségekkel is tudni kell gazdálkodni, sztem.
Majd feloldják...A jelenlegi szintkorlát is jó játékra nyújt lehetõséget az egyéni térképeken, a kampány meg egy történet..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Waaaaaagh!
Nem minden az Xp, ellenben rendesen meg lehet borítani egy kampányt, ha fullozhatod magad szabadon...ha szegényebb a térkép az a baj, ha van minden akkor a szintkorlát, ha van minden és nincs szintkorlát akkor meg milyen röhej már hogy a nagy-nagy-nagy ellenfelet két fújással megoldod.
majd ha lesz további része a történetnek akkor nyilván feloldják.
Más: a felfejlesztett birodalmi griffek spéci támadására(ami ugye nem mûködik) azért ennyi idõ alatt már kidobhattak volna egy patch-et.Más játékoknál az ilyen ordító hibákat hetek alatt kijavították.<#conf>#conf>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
..ha azzal akarok játszani akkor elõveszem azt, bizonyos dolgok úgy sem jönnek vissza, de már nekem a HoMM 3 is csak WoG-zva volt jó.
Én az ötöstõl pont ezért fordultam el, a 4. rész után akkora fül és farokbehúzásnak tûnt hogy nagyon.
Ráadásul a 3-s rész volt a leggyilkosabb az összes közül mert elpusztították azt amiben kalandoztam akár a HoMM-ban akár a M&M részekben....nem is értem miért kellett 😞
De oké most már itt vagyunk, és el kell fogadni azt is hogy a 4. rész is része a történetnek, aztán volt egy 5. rész is (oké), és most a 6. rész....felejtsük már el a harmadik részt, illetve ne felejtsük el 😊
de ne akarjuk visszahozni, a világot úgy sem lehet, a többi meg legyen meg a hármas résznek. Ez már a 6. rész, fejlõdés kell, még ha nem is feltétlen tetszik, de ha mindig a hármas rész körül toporgunk, az qva unalmas lesz 😊)
sztem persze.
Waaaaaagh!
Más helyzetekben viszont tényleg buta a gép, amikor például bent van a várban az egységeivel, egyik sem képes távolsági támadásra, és megvárja, hogy szétlõjem, ahelyett, hogy kijönne és megtámadna.
Nem lehet könnyû beprogramozni az AI-nak hogy ne lássa a pályát, ne sakkozzon tökéletesen, ha pedig okosan játszana, akkor megverne, így sem játszik bután, legalábbis elnézegettem miket lép a saját körében...egy hõssel veri a semlegeseket, egy másikkal szedi a nyersanyagokat, fõhõs csatangol, támogató hõs hordoz seregeket pl.
Alapvetõen nincs benne hiba....arról nem tehet, hogy tudja melyik csatához mekkora sereg kell. De láttam már elvérezni AI sereget semleges sereg ellen is....tehát valamilyen szinten mûködik a százalékos esély is...ez egyébként a régebbi részekben is megvolt az AI néha kikapott önmagától. 😊
Nálam mindig ott van, hogy az AI nem töltheti vissza az állást, nem játszhat újra egy csatát, tehát mi mindig csalunk...minél nehezebb egy térkép annál inkább, minél jobban játszik az AI annál inkább.
Nincs esélye, egy jól beállított, direkt szívatósra megcsinált rajongói térképen is a második töltésre már tudod merre vannak a stratégiai szempontból lényeges dolgok, míg az AI vagy tudja de nem használhatja és akkor bukó, vagy tudja és használhatja és akkor meg csaló 😊)
Sztem jó a játék ebbõl a szempontból, kell javítani, de nagyon messze van a 'nagyon elbaltázták'-tól.
Szóval a hozzászólásokból is kiderül és a hozzászólók lehet nem is tudják, de mégis azokat az erényeket és játékmenetet hiányolják, ráadásul ez az AI.
Szerintem ha a fejlesztõk is olvassák a fórumot magukban már rájöttek, hogy nagyon elbaltázták.
Tudván, hogy olvassák a fejlesztõk is ezt a fórumot, találtam egy elég idegesítõ dolgot a játékban. Néha elõ szokott fordulni, hogy valami miatt lecsatalkozik a játék a Conlfux-ról. Ez az internet kapcsolattól függ, ha jól gondolom. Eddig kb 4-szer fordult elõ mióta megvan a játék. Az benne az idegesítõ, hogy kiírja, hogy lecsatlakoztam a conflux-ról és közli, hogy most szépen visszajutok a fõmenübe mindenféle mentés nélkül, persze mindez egy csata kellõs közepén történik. Tudom, hogy van autómentés, de ez akkor is elég zavaró. Ha a fejlesztõk tudnának ezzel valamit kezdeni, az jó lenne.
Amúgy nagyon tetszik a játék, szép munka volt! Köszönöm.
Teszem azt az oktató kampány második pályája, mire 4. alkalommal játszod végig, addigra körvonalazódik hogy mi mit indít be.
Teszem azt átmész a posványos részen hogy bevedd az erõdöt ott átteleportálsz a kapun túlra, levered a mozi után megjelenõ sereget, lépsz párat és megkapod a 'kocsmát' ..ahol lehetõséged van hõsöket toborozni.
Megkapod feladatnak hogy üss le három ellenséges hõst, az elsõt gond nélkül leütheted, viszont ahogy a térképen hátul elhelyezkedõ erõdben ülõ hõst (Valeska) támadod, akkor kinyitja a várkaput Gerhard-nál és onnan idõközönként kitámad egy sereg.
amíg nem piszkálód Valeska-t addig tök nyugodtan kivégezheted a térképet, fejlõdhetsz..gazdagodhatsz..stb.
sokszor jól jön ha mentorként felhúzol hõsöket...3-t mondjuk, hogy kedvezõbben tudj piacolni, és ki tudd venni az õ bónuszaikat is a fejlõdésed javára, van hõs aki +lénytermelést ad, van aki nyersanyagokat...ez a játék korai szakaszában jó dolog.
Az Isthván várában ki tudod építeni a 2. szintû piacot, ami lehetõvé teszi varázstárgyak vételét....mivel van idõd és pénzed megveszed a legjobbakat, ...foglalkozhatsz ilyenekkel is mint hogy az egyik hõsöddel a hét utolsó napjára ráállsz az ellenség lénytermelõ helyére, mert amíg rajta állsz a tied, ha lelépsz róla akkor vissza kapja az ellenség....vagy felégeted a bányáit, esetleg kirabolod.
Ez a pálya nem is nehéz és nem is könnyû...pont arra jó hogy próbálkozz.
Azt mindig figyelembe kell venni, hogy kampány....tehát ne keresd hogy honnan van az ellenfélnek nyersanyaga/lénye..stb. Van és kész, de ezt az elõnyödre is tudod fordítani, azzal hogy nem indítod el a script-t csak amikor úgy érzed hogy lehet.
Az egyedi térképeken ilyen lehetõség nincs, ott a gép játszik, úgy ahogy beállítottad...így persze nincsenek a semmibõl termelõdõ egységek, mindennek van magyarázata.
Waaaaaagh!
Én olyan kb 22 évnyi játéktapasztalattal rendelkezem😄 (a pacmantól kezdve, az atari 2600 on át a c64en keresztül, a 3d vr sisakon át, a sorolhatnám😊
Itt egyedül az motivál, hogy ma már belekezdtem, meglegyen a platina, ill eltöltsem az idõt amíg a diablobácsi és pandaria együttese berobban az életembe újfent (hátha közben kijön a dark millenium is😊
viszont, kicsiny segítség szerintem hasznos, ha a dinasztiafegyverrel egyéniben gyakorolsz, több szintet beleteszel, és utána mész neki a kampánynak.
Nekem volt pálya ami 8 óra volt... LoL.
Nem egy végigrohanok rajta játék!
Þór vígi þessi rúnar
Ha játszottál volna a korábbi epizódokkal, akkor a tutorial nem okozhatna gondot, fõleg easy-n. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
19 évesen, jó pár éves játék múlttal kissé zavaró, hogy egy új stílus 1. kampányát sem tudom easy szinten végig csinálni, pedig elolvastam minden tutorial tippet és értelmeztem is 😊
Þór vígi þessi rúnar
Egy szó, mint száz: neki alig maradhatott valamije, én kiürítettem a barakokat, mégis ezren felül tudott mindenbõl ott hagyni és még egy velem folytatott csatára is maradt egysége.Csalásszagú a dolog...
Nem akarok ezen tovább nyûglõdni, csak nem szeretem az olyat, hogy ha az AI látja, hogy vesztésre áll, akkor cinkelt lapokat vesz elõ...
Waaaaaagh!
Jön Lajos a gonosz.
Neked van 3 várad.
Látod, hogy megfogja azt támadni azt a váradat ahova nem érsz el.
Mit csinálsz?
Az összes egységet amit termeltél de nem vettél meg, azt abban a várban megveszed amelyiket Lajos a gonosz meg fog támadni.
Þór vígi þessi rúnar
1.Ellenfél hõsénél(nevezzük Lajos-nak) kb. 100 íjász, 80 lovag, 120 papnõ, stb. hasonló nagyságrendben.
2.Lajos elfoglalja az erõdömet és jön vissza a kastélyom felé.
3.Az én hõsöm ki a várból, lenyomja a Lajost, akinél a csatatéren ugyanannyi van mindenbõl, mint jobb klikknél csata elõtt.(akkor mit hagyott az elfoglalt erõdömben???)
4.Megyek visszafoglalni az erõdömet, erre az erõdben minden alaplénybõl több, mint ezer van.Honnan?!Ki vitte oda õket?!<#nemtudom>#nemtudom>
Egy elfoglalt erõdbe vehet egységeket a meglévõ váraiból, nem fejlesztett lényeket, de darabszámban vehet sokat.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Jobb klikk az ellenfél egyik hõsén, látom, mibõl mennyije van, mert kifejlesztettem ezt a képességet.Nem komoly a csapat, de azért elfoglalja az egyik erõdömet.Visszafelé jövet lenyomom a hõst, majd megyek visszafoglalni az erõdömet.Megint jobb klikk, erre mit látok?!TÖBB, MINT EZER íjász, gyalogos és gyógyító van az erõdben...!!!Na, hogy van ez?!
Más: nehézségi szintet lehet megkezdett kampány közben állítani?
Waaaaaagh!