10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Vologya Mester #7978 Üdv Bátor Harcosok! A Heroes3 Complete verzióhoz tudomásom szerint nincs magyarítás. Viszont az alapjátékhoz és a Shadow of Death kiegészítőhöz létezik magyarítás. Ha a SOD magyarítást felteszed a Complete verziódra, akkor az AB kampányon kívül minden magyar lesz benne! Innen letöltheted: Heroes 3 SOD magyaritas
Sok sikert! Baráti üdv! -
#7977 a kentaurokat én is imádom, főleg a fejlesztett változatot. egy jó might hőssel párosítva nagyon brutál. másik kedvenc meg a dreamwalker. masszív egy dög. -
Aspyrin #7976 Nekem az egész kolóniában a kentaur íjászok, és a veremlordok a kedvenceim. :) -
andorr1984 #7975 Nem tudtok véletlenül olyan magyarítást, ami jó a Heroes 3 Complete edition-höz ? Ez egy csomag, amiben alapból benne van a Heroes 3 RoE, SoD és AB. -
#7974 hát itt most van hely :))
Bezony, akkoriban menteni kellett előtte. De itt most elférne pár 'ajándék' hozzáértés. -
farferi #7973 Megoldottam, de elég fura hogy a 4. napon veszteséggel ugyan de simán verhető a 6.-on meg már lehetetlen. -
#7972 én mondjuk nem szerettem, mikor randomra megtanítottak valami skill-t, amit mondjuk nem is akartam megtanulni, és így nem volt hely "fontosabb" skilleknek -
#7971 Ilyesmit nem terveztek?
mittomén..
:)) -
farferi #7970 A heaven második kampányban ti először Jorge kastélyát vertétek le vagy a nyugatra lévőt.Jorge már az első pár napban irtó erős, nem bírok vele ha felszedek minden sereget akkor sem, a nyugati város meg könnyű, de azonnal beindítja a bárók invázióját.Mi a francot csináljak , egyik se jó.? -
Vologya Mester #7969 Mondtam, hogy folyamatosan javítjuk a magyarítást. :) És reményeim szerint így lesz ez a jövőben is! ;) Szeretnénk közel tökéletesre csiszolni, ha lesz rá lehetőségünk! Örülök, hogy neked is sikerült valami bosszantó hibát javítani! ;) Baráti üdv! -
Razor96 #7968 f -
Razor96 #7967 írjátok már le nekem mi bajotok a heroes 4-el szerintem az a legjobb és csak anyi hibája van hogy össze vonták a nekrot és az infernot -
#7966 vagy boss-nak :) -
ArchDruid #7965 Na meg hát ugye a Behemóóót!! :D
neutral krícsörnek elmenne... -
#7964 Az nálam sokadik :)
Amik nagyon hiányoznak, és sztem egyszerűen kellenek:
1-kis épületek ahol képességeket lehet kapni, sztem nem a szintkorláttal van a baj, hanem hogy kevés képességet tudunk begyűjteni...térkép nagyságától függően 2-3-4 nyugodtan jöhetne, választási lehetőséggel (hogy mi között az legyen a játékkészítők megoldása...képesség-képesség, képesség-varázstárgy-képesség-XP...stb)
...DE már a térkép betöltésénél dőljön el, hogy ne csábítson mentés-töltésre játékost.
-2:semleges lényeknek a Medúza a maga kővé változtatásával
-3:félszerzetek (!!) parittyával! ..légyszi-légyszi!
najó befejeztem :) -
ArchDruid #7963 Persze, hogy az íjászt támadta a gép, hisz az gyenge volt, és úgy tudott támadni, hogy közben nem sebződött (lőtt) kivéve talán a Titánt, mert az brutál erős volt, és nem hatott rá se a vakítás, se a felejtés...
A H2-ben a kísértet tényleg nagyon szemét egy lény!! :DDD Én is sokat szívtam miattuk, de a H5-ben is! Ugy 50% eséllyel lyukat ütöttünk, ha megtámadtuk.... És persze amikor mi támadtuk a gépet, mindig lyukat ütöttünk, de amikor a gép minket, akkor mindig talált az ütés!
De ezek a képesség-csalások mindig is voltak a játékban. De a H6-ban itt van pl. a várostrom! Amikor én vagyok a várvédő, az ellenfél 100%, hogy kétszer egymás után is telibelövi a kapumat katapulttal, azután még 1-2 ütés, és már benn is van a várban! De amikor én ostromlom a várat, a béna kapapult még csak véletlenül se lövi a kaput... Rendszerint csak akkor, amikor már az összes falat rommá lőtte....
Nektek nem hiányzik a várostromnál, hogy lőjön a két torony?? Korábbi részekben három torony is tudott lőni!
Most a Kastély főtornyába be lehet helyezni az íjászokat, de érdekes módon az MI egyszer sem rakta fel a toronyba az íjászait! Pedig a Betában a várostromok mindig úgy kezdődtek, hogy a lövő egységek automatikusan a toronyban vannak! Kár, hogy ezt kivették belőle! -
#7962 #7952 Agrael benne van a 6-ban Raelagként. -
#7961 az az összes részben úgy volt, nem csak a kettőben. idegesített is, mert a kedvenc lényem mindig az elf íjász volt :C -
#7960 Persze :) (csóri ork számszeríjas.. )
A HoMM2-ben az AI kegyetlen volt...persze az ő törpéje lerázta magáról a támadó mágiát (az a hülye hang :)) ), de az enyém az tuti bekapta,..de ez csak csepp volt a tengerben, a küklopsz paralizálása, az unikornis vakítása...stb, csalt az AI ahol tudott.
pl. a dzsintől féltem mint a tűztől...bár vagy mert ritkán volt, vagy mert mit tudom én, de ott nálam is felezett ahogy kell. :D
De mindenesetre nem csíptem a %-s esélyt mert az leginkább csak az AI-nak járt
De a ghost az valami über volt :DD
-
andorr1984 #7959 Emlékszem, a HoMM 2-ben az volt, hogy ha volt íjászod vagy valamilyen távolsági támadód, a gép 100%, hogy azt támadta.
Szegény íjászaim hullottak, mint a legyek. -
#7958 azért ha arra gondolsz ez piszkosul ki is használható...egy might hős pl.:
és utána dolgoznak a passzívak:
és persze végig védekezik,...regenerálódnia kell.
A visszatámadásban csak az a baj hogy nem biztos hogy veszteség nélkül úszod meg...egy szerencsés visszatámadás miatt pont bukhatod a regenerálódást, vagy a gyógyítás lehetőségét...de ez csak a gép ellen probléma...emberi ellenfélnél nem ezek számítanak, nem a veszteség nélküli csata az elsődleges.
-
#7957 Emlékszem a Griffek mindig is kedvelt célpontok voltak.
A HoMM2-ben is és a H3-ban is..tuti őket lőtték a vártornyok, és az ellenfél is csapkodta villámmal őket emberesen. :)
De nem tudom, ez AI sztem jól van megírva...az előző részekben is ez volt az érzésem (főleg a 4. részben), csak mintha szándékosan szarvashibákat is programoztak volna beléjük...komoly, csatákat eldöntő hibákat.
Mert egyébként sokkal nehezebben jönne össze egy olyan sereg ami a végjátékhoz kell.
vagy mittomén, de az tény hogy pl. a 4. részben csak néztem miket csinál...gyakorlatilag az AI-tól lestem el mit érdemes, viszont minden részben vannak órdító AI baklövések...és ez nekem azt sugallja hogy valszeg direkt..a játékos kedvéért. -
#7956 jah, infernónál tényleg előszeretettel támadja a blökit, érdemes tartani golyófogónak -
andorr1984 #7955 Én úgy vettem észre, a gép azokat szereti támadni, akik végtelenszer képesek visszatámadni.
A Haven kampányban imádták a griffejimet támadni, csak azért maradt életbe sok, mert mindig felrepítettem őket.
Sanctuary-ben a kardforgatóimat támadta, Most tolom az infernót, most meg a kutyáimat szeretik. -
#7954 kb mint az előző részekben, első blikkre...mert még mindig a kampányban vagyok csak.
Szal vannak lények amiket előszeretettel, sőt kényszeresen támad...felületesen figyeltem még, mert egyenlőre nem kell véresen taktikázni.
Szal kb. a szokásos:
-távolról sebző és gyenge védelmű lények elsősorban,
-aztán közel került lények(gondolom a távolsági büntetés megszűnése miatt)
De pl. szvsz imádják a Naga-s 'kardforgatót' támadni...vannak lények amiket 'kedvel' az AI :) -
#7953 csak Agrael egy X száz éves démonúr, Kiril meg egy tejfeles szájú kölyök, aki épp most csöppent bele a dologba...mondjuk lehet a játékban annyira nem bontakozik ki, de valószínűleg a legtöbb ember megzakkant volna, ha hasonló szituációba keveredik, szóval lelki ereje az van... én bízom benne, hogy valamely kiegben még szerepelni fog és "bedurvul" -
#7952 Én most játszom a heroes V-el. Agrael elég kemény benne. Jobb lett volna ha a 6-ban is Kiril helyett egy hasonló karakter lenne az infernoban. Mert Kiril nagyon nyámnyila. -
Andrews2007 #7951 Normálon is ilyen sajnos a gép. :) Erőfőlénnyel próbál csak azonosulni persze a harcban. -
#7950 a zárókampányt még lektorálás alatt sem játszottam, nem tudom mi a vége, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy lesz egy olyan kieg, ami bemutatja, hogyan bukik el az elfek egy része és veszik fel a faceless-ek hitét...
ebből adódóan adva vagyon két frakció kiegészítőhöz...
apropó...nem tom volt-e róla szó, az ubi meg van elégedve a H6 eladásaival? jól fogy a játék? -
#7949 nem csak nem használja a képességeit, de elég hülyeségeket is lép... bár én könnyű fokozatban játszom, nem tudom, hogy nehézbe rafkósabb-e valamivel..
de pl szokott olyanokat, hogy 3 Pretorian van egymás mellett, akkor nagy eséllyel a középső elé áll és úgy támad, hogy mind a három megszurkálja
vagy ha papnőket támadok nekrókkal, akkor ahelyett, hogy támadásra használná a gyógyító erejét, inkább próbálja visszagyógyítani magán a sérüléseket...persze többet megölök, mint amennyit feltámaszt, így jóformán két körig csak áll egy helyben élő céltáblaként funkcionálva..
jó, megértem, hogy nem egyszerű kemény MI-t írni...
mondjuk érdekelnének részletek, hogy pl a H6-ban hogyan is működik a MI, miket vesz figyelembe a harcban, stb.. -
Andrews2007 #7948 Ja azon én is csodálkoztam hogy nem használja a gép. S nem használja a barbár ork Álomjáró egység és fejlesztettje képességét se a gyökereztető képességet pedig hasznos. :)
Megcsináltam az epilógus 1. pályáját, vér hőssel. A vége érdekes volt sztorilag, de rohadt könnyen legyőztem ezt a valószínűleg egy 6. néphez köthető bosst. Könnyebben mint az előtte lévő bossokat a kampányban.
A pálya zárásaként volt egy levezető videó ás ott feltűnt egy Heroes V-ös régi ismerős karakter/hős. Jó sokáig élt akkor ha 400 évvel korábban is már dühös volt. :) Az első kiegészítőbe akkor várható ez a nép az tuti, ellenfélként tudnék még egy új népet, ami jól passzolna hozzájuk.
-
andorr1984 #7947 A gép szerintem nem szerzett tudomást a patch kiadásáról :) -
ArchDruid #7946 Viszont végre javítva lett a felirat a gombon, mikor megtámadok egy szörnycsoportot, és el akarnak menekülni. Végre "Futni hagyod" szöveg van a "Távozol tőlük" helyett. Engem az annyira irritált! :D
Amúgy mi a baj a bányafoglalósdival? Az ellen elég volt egy másodlagos hős némi kis sereggel... Vagy mondjuk a bányákba is ki lehetett telepíteni lényeket. Én azt is használtam... Kitettél a fontosabb bányákba 4-5 lvl 6-os lényt, és az ilyen kis ganyé hősök 1 db lvl 1-es szörnnyel már nem tudtak szemtelenkedni! :) -
Lokker #7945 Akkor a gép hogyhogy nem használja? Ezek szerint elkerülte a figyelmem az a sor a patch note-ban, sorry. -
andorr1984 #7944 A Birodalmi Griff képesség már rég javítva lett az 1.2-es patchben.
Abban különbözik a sima griffétől, hogy nem egyetlen célpontot támad, hanem egy sávot.
a Haven kampányban nagyon szerettem. -
#7943 javították, nem? -
Lokker #7942 Vajon a fejlesztett griff képessége működni fog valaha is? -
Crome #7941 Azért ez csak a 6 fényében tűnik rossznak. Azért amikor megjelent és nem volt még kitalálva így a bányavédelem, akkor az volt az alap, hogy védeni kellett őket. Most, hogy a 6-ban van már egy jobb megoldás rá, persze hogy rosszabbnak tűnik az 5-nek és az előző részeknek a bányák tulajdonjogára vonatkozó szabály. :-) A grafika meg azért illet, hogy fejlődjön a kettő közt eltelt időben. A bug az meg bug votl akkor is és most is. :-) -
#7940 Elkezdtem a Heroes 5-öt így a 6 után ,hogy megnézzem, mi az amit annyira szeretnek meg ajánalanak. Hát nem kellett volna. Így a 6 után abszolút visszafejlődés az egész. Ott akadtam ki, amikor elfoglaltam a bányákat és azon ment a játék, hogy a gép mindig kihozott egy minimális szintu hőst és azzal visszafoglalgatta a bányákat, persze olyankor kimentem levertem 1 mp alatt és foglalhattam vissza a bányákat. És ezt játszotta az egész pálya alatt. Van ennek valami értelme? Csak azért kellett 3 hős ki küldenem hogy a bányákat, bevigyázzam. Ilyen egy idiótaságot. A heroes 6-ban nagyon bölcsen megoldották, hogy ha enyém a fort vagy a vár, akkor ne játszogassunk már ilyen idióta "be-be enyém a bánya" hülyeséget az 1 fős seregével. LOL.
Ráadásul úgy tűnik a heroes 5-ot se tudták kijavítani így 3 év távlatlában sem, mert amikor agraellel bemegyek a sanctuaryba és end turnre megyek megáll a játék :S. Steamről vettem meg szal updatelnie kellett volna, de ezek szerint ez ilyen. Na mind1 Heroes 5-ről ennyit. A 6 évszázadokkal kiegyensúlyozottabb, jobb a sztori szebb a grafika és nincs idióta bányafoglalósdi. -
ArchDruid #7939 Ész osztás helyett én csak kijelentettem, hogy a Heroes 6 kampánya nevetségesen könnyű a korábbi részekhez képest. Végigvittem az 5-öt és a 3-at , sőt a 4-et is, és szerintem a korábbiak jóval durvábbak voltak. Igaz, ott bevallottan csalt is a gép, mint a szemét.
Lehet az a baj, hogy túlságosan megedződtünk a korábbi részekkel.. Szvsz aki végigjátszotta a H3 kampányait, főleg az Armageddon's Bladet vagy a H5 kampányokat, az a H6-ban semmi megerőltetőt nem fog találni még hardban sem. Ahogy én sem. Szóval, ha valakinek ez easy-n ekkora kihívást jelent, akkor ne nagyon kezdjen neki a H3 AB kampánynak szerintem.
Kíváncsi vagyok a Haven 4-es pályára, mert attól sokan rettegtek. Hát majd kiderül mennyire veszélyes. Remélem az lesz, és tényleg órákig kell majd malmozni, mire a hadiszerencse megfordul, és nem unalmas klattyingatás lesz, hogy még egy légió Cápaőr --> mégegy veszteség nélküli győzelem. Mégegy Horda szent kirin, meg hadsereg hószűz --> mégegy vesztedég nélküli győzelem.. Mert így hamar unalomba fonnyad a játék.
Egyébként Inferno 3-as pályán miért nem csinál semmit a gép? A barbárok csak ott állnak a váraikban, és várnak. Néha előjön egy gyenge csapattal, amit elverek, vagy még hazateleportál, mielőtt elkapom, de ennyi. Még az üres hőseimre se ront ki, hogy elkapja azokat.