10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#7738 nem csak lemezről fut, sőt, fut lemez nélkül...
szerintem rossz helyen kerested, az UbisoftGameLauncher.exe nálam a ..\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\ könyvtárban van, míg a játékot a ..\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\ mappába telepítette (64 bites windózom van, azért van (x86) a programfüles után...
mondjuk mintha telepítéskor megkérdezné, hogy a játék fájljait is felpakolod-e, ha nincs meg sehol a játék (Might & Magic Heroes VI.exe -t vagy gu.exe -t keresgélj), akkor próbáld meg újra telepíteni
illetve javasolt, hogy a gu.exe-vel indítsd mindig, mert az leszedi a patcheket a játékhoz ... sőt, először 3szor egymás után is indítsd el, majd mikor végzett a patch telepítéssel és bejön a launcher, akkor lődd ki, mert nem automatikusan szedi az összeset, hanem először csak az 1.1-et, majd az 1.1.1-et végül az 1.2 patchet tölti le -
#7737 Sziasztok!
Van egy olyan problemam, hogy telepites es patcheles utan nem akar elindulni a gama.Tegnap kaptam meg, feltettem mindent es jatszottam is vele kabe fel orat, ma reggel nem indult.A jatek konyvtaraban nincs 1 db inditofajl sem, mindossze egy UbisoftGameLauncher.exe, de ezzel nem indul.Start menuben sem es az aszalon sem hozott letre parncsikont amivel indithatnam, ugye nem komoly, hogy csak lemezrol fut? -
#7736 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! -
Vologya Mester #7735 Üdv Bátor Harcosok! Ezúton kívánok a HEROES MAGYAR HONLAP, valamint JÓMAGAM nevében KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET minden Heroes rajongónak és fórumozónak! :)
Sajnos az oldalunk fóruma pár napja nem működik, mert a hardwired szervert javították és nem sikerült tökéletesen a fórumunk visszaállítása. Remélem, hogy hamarosan rendbeteszik és működni fog minden...
Baráti üdv!
Vologya Mester -
Pio #7734 Boldog karácsonyt!
-
Andrews2007 #7733 A Vízelementál kinézete és a sipítozó hangok (animáció gyorsításánál) még nem javultak nem? A vízelementál portréképe is tök ugyanaz mint a folyószellemé. -
Andrews2007 #7732 http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
Békés, boldog és szeretetben teljes pillanatokban gazdag Karácsonyt kívánok és emlékezetes szentesét minden Heroes VI fórumozónak! -
Bigpigrib #7731 Ati radeon hd 3850 a jelenlegi vidcard.
Most már legalább tudom milyen minimum géppel játszani, argh -
laikuss #7730 Szerintem a Heroes-okat hard-on érdemes (Disciples-t is) nyomni. Sokkal élvezetesebb mert az eleje húzós aztán amikor egyre erősebb leszel már nincs ellenfeled. -
Crome #7729 Én elhiszem, ezért írtam, hogy játékstílus függő, hogy ez a mostani kinek nehezebb normálon és kinek nem. Eddig én is mindent normálon nyomtam, de most mégis nehezebbnek érzem ezt azon a szinten. Ez csak az én véleményem, ettől persze még másnak lehet megfelelő a normál szint. -
#7728 A játék még mindig elég gépigényes, bár mintha egy kicsivel kevesebb erőforrást használna fel a legutóbbi patch óta. Előtte úgy rémlik, hogy két magot terhelt le valami 70-80%-ra, most csak egy magot terhel 70%-ra, meg 50% memória van lefoglalva. (core i7 920 d0, 2.66 ghz, 3x2 Gb triple channel ddr3) Ezek alapján sajnos nem látok rá sok esélyt, hogy jobban fusson a régebbi gépeden. Bár a cpu órajelének emelésével - ha van tapasztalatod ilyen téren - elfogadhatóbban futhat a játék is szvsz.
Crome
Általában normalon szoktam játszani Heroes játékokat (1-6), King's Bountykat is (bár azokat hardon is), de nekem nem tűnt nehezebbnek a Heroes 6 normalon. -
[SiX] Boci #7727 Nem tudom milyen a videó karid, de a proci az kb a minimum igénynek felel meg (Core 2 Duo E4400 2.0 Ghz), tehát nem meglepő a terheltség. -
Bigpigrib #7726 Kénytelen voltam gyengébb teljesítmányű gépre váltani (Intelcore duo cpu e4500 2.2ghz 2 giga ram:( Sajna a cpu 95% os teljesítményt jelez (minden látványelem le van véve) borzalmas.
valami tipp, hogy mivel tudom gyorsítani?
(nagygép szervízben) -
Crome #7725 Fura, én maximálisan élveztem az 5-öst, sőt az első olyan sorozat volt, ahol az összes kiegészítőt végignyomtam. Ez így lesz a mostanival is majd és valóban, akár még a nehézségen is állíthatok a jövőben. Az 5-ösben volt egyetlen egy pálya, amikor tényleg elgondolkoztam, hogy leveszem könnyűre, de végül mégsem tettem, mert nem esett volna jól úgy az a győzelem. Akkor tényleg jó volt az egészet normálon végigvinni, de nem is éreztem egyszer sem olyan nehéznek a normál szintet, mint most. (Persze tudom voltak, akik meg Hősi szinten vitték az 5-öst is végig). Nekem itt a könnyű adja azt az érzést, mint ott a normál, de már nem írom le többször. Én azt gondolom, hogy mindkettőnk írásából levonhatjuk azt, hogy mindegy a szint, csak élvezzük a játékot és ne az legyen, hogy csak az "én azért is megcsinálom normálon" dolog miatt elvész az élvezet, amit ez az új rész adhat és adott is bug-ok ide vagy oda. -
Andrews2007 #7724 No átverekedtem magam a 4 db nagy sereges hősön úgy hogy el sikerölt foglalnom a fővárát ami teljesen ki volt építve így elég sok előnyöm volt azzal hogy ő támadott míg én a vár előnyeit kihasználhattam. 3 nap után végre hamarosan kivégzem ezt a pályát normalon! Ez a nagy szó! Mert ez majdnem hard ezen a pályán. :) -
#7723 Meg azért is írtam lehetséges problémákat, mert sztem magasabb nehézségi szinten term. hogy nem lehet rohanni..de ez így is volt az előző részekben is.
Történet módban tök mindegy hogy mit ír ki a térképek végén...veterán, hős, bajnok...nem ez számít, hisz ahol átviszem a hőst egy második, harmadik térképre ott maxolni kell a tartósan tulajdonságot növelő helyeken, összes aréna, összes +védelem, +erő..stb, mindent végig kell nyomni, és ez idő....azaz nem számít minek értékel a játék a végén, mert a végkifejlet előtt még körbenézel minden addig kihagyott érdemlegességért.
a megfelelő varázstárgyak megint csak nagyon fontosak,..szal mittomén hol mennyire lehet elcsúszni, de én még eddig nem éreztem hogy a gépnek bárhol komoly sansza lett volna ellenem...és nem spártaian nyomom, mert azért nálam is befigyelt a bőséges kezdő nyersanyag, és a sok és gyors lényszaporulat a semleges mobokra...ez azért számít, mert így a kezdeti szintlépés is gyorsabb, és ha csatlakoznak az is több.
Szal egyenlőre én sem sanyargatom magam a normállal...élvezhetően játszom, majd később, a későbbi végigjátszásoknál kínzom magam a szigorításokkal :)) -
#7722 absz igaz.
Én sem megyek feljebb, ...szerintem még sokszor ki fogom játszani, ezért pont ott kell játszani ahol jó.
Pont a tieteket olvasva gondolkoztam el azon, hogy egyedül a HoMM 5 részét nem vittem többször végig, sőt csak az alapjátékot játszottam ki, a két kieget nem is.
...és talán pont ezért van az hogy nem igazán érzem Ashan-t 'magaménak'...a HoMM történetét nagyon sokszor ledaráltam, a HoMM3 történeteit szintén sokszor.
A negyedik részt megszerettem, de mégsem játszottam újra olyan sokszor, az Ötödik részt ugye írtam hogy egyáltalán nem játszottam újra,...most ennél a résznél, a hatodiknál érzem azt hogy oké, ez megint jó lesz.
Szal sztem tök mindegy, hogy milyen fokozaton játszol/játszom első alkalommal végig, mert a következő javításokkal-kiegészítésekkel majd ráérsz feljebb és feljebb menni...hiszen addigra már kell is, mivel már nagyjából tudod mit hol merre.
-
Crome #7721 Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy másféle játéksítlushoz jobb a könnyű fokozat, megint másféléhez a normál. Nem kételkedem abban, hogy normálon is meg lehet csinálni, de másképp kell nekiállni agyban és taktikában az egészhez. Az én stílusomhoz a könnyű fokozat volt itt az ideális (ismétlem, csak ebben a 6. sorozatban, mert az előző 5 sorozatban a normál fokozattal toltam) és nem érzem magam kevesebbnek azért, mert könnyűn vittem végig. A lényeg az volt a számomra, hogy élvezetesen játszhassak és a kihívás nekem így is megvolt. Nem éreztem/érzek lelkiismeret furdalást hogy könnyen nyerek/nyertem a pályákon, de a hajamat sem kellett tépnem, hogy már megint elbuktam egy pályát és 100x kezdhetek neki. Biztos több valaki attól, hogy megcsinálja normál fokozaton, de nekem többet ér, hogy élvezetesen játszak, mint azt, hogy elmondhassam, hogy "jee, végigvittem normálon". Akinek nem inge, persze ne vegye magára! -
#7720 javít:
"..teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'magic' hőssel érdemesebb lett volna.."
..
teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'might' hőssel érdemesebb lett volna -
#7719 Valszeg elcseszed, szvsz semmilyen probléma nincs a gépi ellenfelekkel a kampányban..legalábbis eddig mindig befürödtem azzal hogy itt írtátok, hogy ez a pálya ilyen kemény meg olyan kemény, ..ezért minden kör előtt mentettem, aztán meg kiderült hogy semmi nincs.
..vagy a taktika nem jó, vagy elcseszed az időt nem tudom, vagy nem maxolod ki a térképeket a +-s bónuszokért a tulajdonságokra, de lassan befejezem az összes kampányt (sajnos), és semmi extrával nem találkoztam...voltak nagy csaták, de a legtöbb arról szól hogy szinte veszteség nélkül hozzam ki.
A szett cuccok megmaradnak...ezt is érdemes kihasználni, minden szett cuccot megszerezni a térképeken...leverni az őket őrző mobokat, még ha már meg is van a szinthatár.
...sztem figyelni érdemes azt is hogy milyen vártípus történetét kezded el, és ha úgy érzed átalakítani a hős beállítottságát..teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'magic' hőssel érdemesebb lett volna, az emberek kampányát 'might',..a Naga-t kampányát szintén 'might'..stb.
Jó dolog a 'Magic'-s hős is, de sztem egy jó 'Might' jobb.
Na mindegy, lehet hogy átszaladtok eleinte a pályákon, ezért nehezebb a vége, nem tudom...de sztem ebben a játékban semmi komoly nehézség nincs, normál beállításon, és egyedi többin (nagy tömegű semleges mobok-sok nyersanyag..stb)
-
#7718 detto :) -
#7717 én easy-n nyomom és így jó :) puhány vagyok, de legalább nem idegeskedek annyit :D -
Andrews2007 #7716 Hát normál pedig. :) -
Andrews2007 #7715 Lehet hogy én is nekikezdek easy-n mert amit itt a Démonos gép művel az pofátlanság. Naponta jönnek a csapat vagy számos bajnok egységek amikor akarja a várába pedig max 2 vára van most már csak démonos legalábbis. Emellett ugyanígy csak hatványozódva önnek elit és alap lényei. Ez tényleg hard normalon. :) Vagy csak hardon kezdtem véletlenül neki? Meglesem de nem hinném. -
Andrews2007 #7714 Pofám leszakad. Most meg olyan történt hogy majdnem megöltem a főseregét is az utolsót amely volt még az ördögi ellenfelemnek. Ere elfoglalja a várat mondtam nem baj alig maradt már embere vígan meghal főhősöm élesztése után No de ekkor nagy meglepetés ért. Egyszer csak a nulla Kerberosza hadsereggé vált, a nulla bestiája számossá, a 20-20 Lilimje és Tenyészanyája tömeggé ahogy a 20 db marcangolója is tömeggé s így tovább. Vagy bug ez vagy Sheoghból (habár a történet és a küldetés nem írja) teleportál amikor csak akar a fővárába hadseregnyi és tömegnyi eliteket és alap lényeket és számos bajnok lényt. :) -
Bigpigrib #7713 Az utolsó kampányokban vígan megvan a 30 as szint
Az hogy kevesebb lenne a lény? 300-400 as lénycsoportok jönnek a kampányok végén (illetve futnak) dinasztia wpn szintezésre jól használható. -
Bigpigrib #7712 A cpu nálam 74 % ot csinált tegnap, és nincsenek maxon a beállítások.
Picit más
A nagás pályát, könnyűre állítottam, mert kellett, viszont sokat segít, hogy van egy Arcachne kimaxolva a főhősnél (életszívó kard)
illetve a gépi ellenfél a gyengébb karakterek felé veszi az irányt.
Tehát, van az infernos (Kiril) 1-2 alhőst kell kitenni az örvény közelében a vízre, a partoktól elfelé, így a nagák, szerencsére azokat üldözik (a taktika miatt elmenekül a hős:) 1 kört lehet ezzel nyerni.
A pokolkutya fura módon nem támad úgy, hogy aki körülötte van mindenkit sebezzen (bug vagy feature?:) a gép szerint ő a legveszélyesebb, így az ember rá tolja az "erősítést" (arachne segítségével meg egész jól dolgozik) A Csontik ellen még nem találtam meg az ellenszert, sajna tőlük nem szív semmit:) -
Crome #7711 Illetve még annyit (ami tudom már ki lett beszélve), hogy jó lett volna legalább lvl 35-40-ig engedni a hősöket, akkor pont kifújtak volna a szintek a kampányok végére (legalábbis nálam). Mindez könnyűn, ahol gondolom kevesebb xp-t is ad, hiszen kevesebb lény van mindenhol. Normálon vagy nehezen meg feltételezem még hamarabb el lehet érni a szintkorlátot a végén. -
Crome #7710 Nekem mindenhol a 4. pálya volt a legnehezebb, kivéve az Ork-ot, mert ott a 3. A démon kampány meg furcsán könnyű volt egész végig. Én úgy játszottam a kampányokat, ahogy jöttek a sorban, balról jobbra. Így is össze tudtam rakni a sztorikat végül. Bevallom (még ha sokan fújjolni is fognak), hogy 1-2 pálya kivételével könnyűn vittem végig. Nekem még így is kihívást jelentett nem egyszer, de könnyűn is kellően élvezetesnek találtam a játékot. 1-2 bug-al találkoztam ugyan, de az összkép mindenképpen pozitív. Kifejezetten tetszett a teleportok használhatósága, nagyon sok helyzetben anélkül buktam volna az adott részt (gondolom azt úgy is tervezték). Egyedül a nehézségi szintek eltolódása volt furcsa számomra, mert tényleg az előző részekhez (amiket mind normál szinten vittem végig) képest, itt számomra olyan volt, mint ha a könnyű szint lenne a normál, a normál a nehéz és a nehéz meg a hősi. :-) -
Andrews2007 #7709 Ennél sokkal könnyebb volt. :) A Haven 3. pályát nem csináltam még meg a 3.-as pályákból a 4-es ból a történet miatt kezdtem el most a nagat. Előbb jön a 4. naga mint a Haven 3 sőt a barbár 3. is érdekes.
Normalon játszod?
A semleges lények is már alapból sok-hordaként kezdenek a 2-3. kerület felé. Most a 3 hétre már több száz tenyésztő anya őriz dolgokat pl. -
#7708 én nem bánom, ha később jön, csak legyen állejtős :) -
Crome #7707 Én már túl vagyok rajtuk, most már csak a végső kampány van hátra, de az majd csaj január elején. Addig nem vagyok a gépem közelében. (Egyébként az Orkos 3. pálya sem volt túl könnyű, ahol tartani kell a várost a Nagakkal szemben). -
Andrews2007 #7706 "Vagy majd a következő expansionbe benyomják és akkor azt is megveszik."
Szerintem is ez lesz. :) Csak vegyék csak vegyék. :) Azért mondjuk már majd meg is éri, meg ha lesz 1-2 új nép is.
A 4. naga pályát valaki tudta már abszolválni? Kicsikét nehéz. :) A 2 gépi 2 különböző nép legkésőbb a 2. hét elejére de talán már az 1. hét végére rendelkezik bajnok egységgel és 30-50 darabnyi elitekkel. :) Ez úgymond kezdési csalás, már ha azt nézzük hogy te ilyet soha a büdös életbe nem tudsz elérni a pálya elején a szűk idő kereteké s a kevéske nyersanyag okán. No de legalább van benne kihívás. -
#7705 soha nem mondta senki, hogy ebben a patch-ben érkezik az új városnézet. -
#7704 Örülök a patchnak.
De hol van a beígért teljes nézetes város??? Úgy látom, ezt már rég elfelejtették. Vagy majd a következő expansionbe benyomják és akkor azt is megveszik. -
#7703 Úgy tűnik, hogy a cpu terheltség is javult egy kicsit. -
#7702 akkor rosszul rémlett -
Bigpigrib #7701 Szörnyűséges seregembe beálltak az árnyelementálok akiket meg kellett volna ölni:) (az elején a mapnak, amikor még minden lény kellett, mint a falat kenyér:) mostmeg nincs tovább, nem enged át a kapun:D (szvsz a lények attribját átállítani, hogy ne akarjanak barátságosak lenni) -
Perszepeta #7700 Én már annak is örülök, hogy patch óta nem fagy ki a barbár 2. pálya, és tovább tudtam vinni :P No comment, bár amúgy fasza a játék! -
#7699 A játék telepítésekor automatikusan kirakott parancsikon célja a Might & Magic Heroes VI.exe. Mivel azonban a gu.exe elindításával frissíthető - és frissítettem is 1.2-re -, így nem számít igazán, hogy nem működik az automata update.