Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Gondolok itt a Griff battle dive-jára, a Sun crusader chage ability-jére (mert az se mûxik) meg a cincogó hangeffektekre! Bétában a sebességet kétszer olyan nagyra állítottam, mint a most van, és nem cincogtak a lények.... érthetetlen!
Sanctuary kampányban fordult az elõ, hogy az elfoglalt és nagy nehezen felépített várat üresen hagytam, a gép elfoglalta, visszakonvertálta, és persz lerombolt mindent, amit én felépatettem. Ugyanolyan szintre rombolta vissza, mint amilyenen volt, mielõtt elfoglaltam.
Ja, és ha visszafoglal egy várat, ami azelõtt az övé volt, ne lepõdj meg, ha másnapra lesz benne néhány légiónyi helyõrség! 😄 😄
Ez kicsit szemét dolog, de legalább volt benne kihívás!
A legjobb, ha nem engeded, hogy visszafoglalja a várakat, mert akkor kezdõdik minden elölrõl!
Amúgy én is Hardban nyomtam, és sanctuary 4. pályáján a Haven és az Inferno egymást is ölte! Ezért sikerült teljesítenem! Mert egyszer volt olyan, hogy egy bazi nagy Haven sereg, meg egy mégnagyobb Inferno sereg is ellenem jött, miközben én erõsen gyengélkedtem. Elvittem onnan a hõst, feladtam a várat! A Haven befoglalta, de ugyanabban a körben jött az Inferno, és elpusztította a várban bent! Így a Haven sereg elpusztult, a bazierõs Inferno seregének a kétharmada odalett, én meg meg tudtam ölni és visszafoglalni a várat! 😄
A Kampányról beszélsz!!!!
A kampány pedig nem igazi heroes játék! Elõre megscriptelt mozgások vannak benne, a semmibõl feltûnõ légiós seregek, végtelen pénz stb.. Ha megölsz egy hõst egy nagy sereggel, a következõ héten a gép megveszi ugyanazt a hõst, másfélszer akkora sereggel! Minél többször ölöd le, annál erõsebben jön vissza!
Próbálj ki egy sima single scenariot, és azután fröcskölj!
Várátalakításról:
A gép csak a fejlesztetlen, 0 erejû várakat konvertálja át azonnal! Ha ki van fejlesztve, sokkal többe kerül átalakítani. Nekem 8-ból összesen 1 alkalommal konvertálta át a fejlesztett várat!
Lénylelõhelyeket Te is át tudod konvertálni anélkül, hogy odamenj! Vidd rá az egeret, és amikor a kurzor nem a nyitott kaput mutatja, hanem vár formája van kettõt kattintsál és feljön egy ablak, ahol át tudod alakítani! De vigyázva, mert ha elbaszod, vagy mellé kattintasz, a hõst küldöd oda! (én így jártam jó sokszor XD)
Ez nem igaz...vagy az egyik, vagy a másik, vagy egyik sem 😊
Ismerem a HoMM sorozatot, és szeretem, ..és természetesen én is játszom a játékkal, a demoval is és a teljessel is.
..és lazán verem az AI-t, Egyedi beállokkal (magamnak nehezítek).
Szal nem tudom kik és hol írják ezeket, de ez így egy az egyben -hazugság-
Azok akik a H3-t a legmagasabb nehézségen nyomták, pláne egyedi mappokon, azok egy olyan játékstílust képviselnek, hogy nem esnek kétségbe, nem hisztiznek, és pláne körberöhögik az easy AI-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Néha énis lepõdtem, hogy a Heaven 4-en 1 vára volt már csak és mégis fosta a 100-150-es seregeket.
Þór vígi þessi rúnar
normalon tolom, és itt is szemét módon csal. persze ez kampány alatt, itt scriptes lehet azért csal. custom gém alatt lehet nem csal, azt még nem próbáltam. de ha nem csal akkor meg nagyon könnyû lenne elcsapni a gépet, egy kicsit hagy csaljon😄
az pl. elég érdekes hogy 1 vára van, de nagyobb a szaporulat mint nekem 3-ból😄 semmije nem volt csak 1 db vára. ott álltam a várával szemben sokáig, direkt megfigyeltem.
Waaaaaagh!
Kedves Zoltán,
Köszönjük a leveledet és az észrevételedet.
Multiplayer/Skirmish játékban a szintfejlõdés gyorsabb, mint a kampányban. Ennek oka, hogy az elsõ bétateszt eredményei, a résztvevõk megjegyzései azt mutatták, hogy a Multiplayer/Skirmish játékokban – mivel ott csak egyetlen pályát játszol, és nem pályák láncolatát, – lehetetlen elérni a maximális szintet még egy sokórás játék esetében is, ami a bétatesztereknek nagyon zavaró volt. Ezért került be végül a Multiplayer/Skrimish játékmódokba egy, a kampánytól független rendszer, ahol a szintfejlõdés gyorsabb, de ezen belül több szinten állítható is. Ez a rendszer a bétateszt további fázisaiban folyamatosan tesztelve volt, és a csiszolások után a teszterek visszajelzései pozitívak voltak.
A kampányban a szintfejlõdés lassabb (és a fejlõdési görbe is különbözik a Multiplayer/Skrimish görbéjétõl): a játékos az egyes kampányok utolsó, 4. pályáján éri el a legmagasabb szintet. Természetesen a fejlõdés az elsõ pályákon gyorsabb, majd a késõbbi pályákon lelassul, ahogy más játékoknál is. A csiszolások után a bétateszterek visszajelzései errõl a rendszerrõl is pozitívak voltak.
Üdvözlettel,
Zsuffa István
Kuglee : na az az mi nincs,de van helyette angol.lehet megpróbálom úgy.De elõtte még várok pár napot,hátha a black hole is méltóztatik válaszolni egy fizetõ vásárjának.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Waaaaaagh!
Þór vígi þessi rúnar
a shogun2-ben van ilyen opció, nincs visszatöltés. na az a durva...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
A játékfejlesztés nem úgy megy, hogy kimegy a játék és tökéletes. Egy ilyen kaliberû játékban több 1000 bug van a fejlesztés folyamán. Emléxem a Rush for Berlin-nél megünnepeltük a 10.000-ik bugot. És ebbõl a 10.000-bõl 99% ki lett javítva. Igaz maradt még benne... de minden játékban van, max nem veszed észre.
Þór vígi þessi rúnar
De gondolom még finomítanak rajta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szar az ai, ezért csal mint az állat, csak itt már túlzásba viszi peppet...
ezt nem értem, ha nem megyek oda a nekróhoz nincsenek orkok meg másik nekrók?:S ez biztos? így már könnyû lenne...
Waaaaaagh!
Nálam mikor láttam hogy nyitja a kaput a párbeszéd ablak végén, akkor rögtön autosave töltés volt.
A várátalakítás az genyó húzás, de háát akkor is, mindenképpen te vagy az erõsebb, tök mindegy mit csinál. ....persze hogy genyó 😄D
fullos várat visszaalakítani nem gyenge...pláne olyan pályán, ahol nincs kristálybánya, csak egy messze az AI-nál..
De ezért kellenek a másodlagos hõsök felhúzva a fõhõs által, azok támogatnak, kétszer építenek egy körben, +1 piac. + nyersanyag, ....és olcsóban építenek/fejlesztenek/átalakítanak....nagyon nem mindegy, hogy egy fullos várat mittomén 25fa+25érc+25 kristály és 30ezer pénz, vagy ennek a háromnegyede.
Mert a 'szemét' tuti hogy akkor alakítja át amikor már csak 2 napod van a hétbõl 😊))))
..de mondom, tök mindegy mit csinál, mert úgy is megvered...max meg kell találni hogyan csináld, és nem félkézzel hengerelsz...egyébként ez is lenne a lényege, pl. ilyenkorra már rég tudni kellene, hogy nem kell az átalakításhoz bemenni egy épületbe, ha már a zászlód kint van rajta.
A hengereléshez ismerni kell az adott eszközeid lehetõségeit és gyengéit.
Sokszor olyan könnyen leírjátok hogy bug, aztán közbe egyszerûen csak a játék része. 😞 ...van benne probléma ezeken kívül is.
Elkeserítõ lehet bug-nak olvasni vízen járó hõsöket, végtelen sebzést kibíró küklopszokat, heti nullás termelést, néha látom szemszerûen mennyi lénye van az ellenfélnek, néha nem látom....és a nekem bezzeg be kell mennem egy épületbe hogy átalakítsam, amíg az AI-nak nem 😊
...stb-stb.
amikor ezek a játék részei, vagy éppen egyszerû figyelmetlenségek a játékos részérõl, elég bosszantó lehet annak is akinek a munkája van benne.
Van így is elég javítanivaló....amin én mondjuk spec. egy csöppet sem csodálkozom, mert elég összetett játék.
Az AI meg <#kocsog>#kocsog>...mindig is az volt. 😊)
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Mire érdemes beállítani a Naga hõsnõt? (Milyen mágiára érdemes pontokat rakni)
Elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Waaaaaagh!
Volt úgy, hogy 1 héten keresztül csak teleportálgattam a hõsökkel, hogy odaérjek mielõtt befoglalnák a várat... Kicsit fusztráló pálya volt.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Waaaaaagh!
nekem sem lesz vészes, be fogom állítani hogy ne legyen agresszív a gép ennyire. így sajnos akármennyire is jó taktikus vagyok, 3 erõsebb sereget nem tudok megverni, 2-õt még igen, 3-at nem. az a baj egyszerre jönnek, és csak engem basztatnak....
Waaaaaagh!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
meg kinyírom 2 erõs hõsét, erre kijön a várból a szemem elõtt mégegy hõse, tele lénnyel. honnan? ja hogy õ így vesz hõst? anyád nr.2.
mi lett a heroessal? a 3do forog a sírjában....
Waaaaaagh!
Crome
Crome
Jah és még 1: párszor megpróbáltam autoharcban is ezen a pályán, erre a SAJÁT hõsöm meteorzáport varázsolt az ellenfélre.. Csak azt nem értem hogyan, mert nincs ilyen képzettségem, sem olyan, hogy lemásolhatnám az ellenség képességét. :S Rohadt bugos ez a kampány. Amúgy a játék nagyon fasza, az 5. rész továbbfejlesztettje, és persze eredeti játékkal tolom, 1.1.1 patchelve.
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Nálam kétszeri kipörgetés után sem volt még csak hasonló probléma sem. Az általam tapasztalt két hibát, történetesen a nekro kampányban az elsõ pályán a temetõbõl gyûjtögetés (egy visszatöltés orvosolta) és a stronghold kampányban az második feladat elkezdése úgy, hogy a karakterem már lefixálta irányultságát tear vagy blood úton. Ez utóbbi orvoslása meg annyi volt, hogy nem léptettem fel a karakteremet az elsõ pályán úgy sem hogy lett volna elég pontja, hanem a második végén került csak eldöntésre ez a kérdés.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL