Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azoknál,akik nem értenek hozzá.Normálisabb helyeken ez nem így mûködik.De tény, hogy negatív példából több van,mint pozitívból.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Djuree
így van, a kampányról szóltam. de ha ez ilyen lesz végig, hagyom a f@szba és kezdem a multi custom gémeket. szeretem a kampányt, van aki rühelli, de ha így el van baszva akkor kihagyom.

Waaaaaagh!

Djuree
igen, a patch után már sima az easy. patch elõtt nem volt az. elvileg. én akkor még nem nyomtam, nem tudok nyilatkozni, de sokan írták ezt, gondolom nem hazudik mindenki.

Waaaaaagh!

Carlos
Ha kijavítasz valamit, akkor az az esetek 99%-ban elbasz valami mást!

Þór vígi þessi rúnar

Azt viszont nem értem, hogy lehet az, hogy ami Bétában kifogástalanul mûködött, azt a teljes játékra elcseszték?

Gondolok itt a Griff battle dive-jára, a Sun crusader chage ability-jére (mert az se mûxik) meg a cincogó hangeffektekre! Bétában a sebességet kétszer olyan nagyra állítottam, mint a most van, és nem cincogtak a lények.... érthetetlen!
Ja, még annyit:

Sanctuary kampányban fordult az elõ, hogy az elfoglalt és nagy nehezen felépített várat üresen hagytam, a gép elfoglalta, visszakonvertálta, és persz lerombolt mindent, amit én felépatettem. Ugyanolyan szintre rombolta vissza, mint amilyenen volt, mielõtt elfoglaltam.

Ja, és ha visszafoglal egy várat, ami azelõtt az övé volt, ne lepõdj meg, ha másnapra lesz benne néhány légiónyi helyõrség! 😄 😄
Ez kicsit szemét dolog, de legalább volt benne kihívás!
A legjobb, ha nem engeded, hogy visszafoglalja a várakat, mert akkor kezdõdik minden elölrõl!

Amúgy én is Hardban nyomtam, és sanctuary 4. pályáján a Haven és az Inferno egymást is ölte! Ezért sikerült teljesítenem! Mert egyszer volt olyan, hogy egy bazi nagy Haven sereg, meg egy mégnagyobb Inferno sereg is ellenem jött, miközben én erõsen gyengélkedtem. Elvittem onnan a hõst, feladtam a várat! A Haven befoglalta, de ugyanabban a körben jött az Inferno, és elpusztította a várban bent! Így a Haven sereg elpusztult, a bazierõs Inferno seregének a kétharmada odalett, én meg meg tudtam ölni és visszafoglalni a várat! 😄
Na ácsi!

A Kampányról beszélsz!!!!

A kampány pedig nem igazi heroes játék! Elõre megscriptelt mozgások vannak benne, a semmibõl feltûnõ légiós seregek, végtelen pénz stb.. Ha megölsz egy hõst egy nagy sereggel, a következõ héten a gép megveszi ugyanazt a hõst, másfélszer akkora sereggel! Minél többször ölöd le, annál erõsebben jön vissza!

Próbálj ki egy sima single scenariot, és azután fröcskölj!

Várátalakításról:
A gép csak a fejlesztetlen, 0 erejû várakat konvertálja át azonnal! Ha ki van fejlesztve, sokkal többe kerül átalakítani. Nekem 8-ból összesen 1 alkalommal konvertálta át a fejlesztett várat!

Lénylelõhelyeket Te is át tudod konvertálni anélkül, hogy odamenj! Vidd rá az egeret, és amikor a kurzor nem a nyitott kaput mutatja, hanem vár formája van kettõt kattintsál és feljön egy ablak, ahol át tudod alakítani! De vigyázva, mert ha elbaszod, vagy mellé kattintasz, a hõst küldöd oda! (én így jártam jó sokszor XD)
b-type
"..easy-n nem tudtak nyerni azok akik pl. a heroes3-at impossible-n simán tolták.."
Ez nem igaz...vagy az egyik, vagy a másik, vagy egyik sem 😊
Ismerem a HoMM sorozatot, és szeretem, ..és természetesen én is játszom a játékkal, a demoval is és a teljessel is.
..és lazán verem az AI-t, Egyedi beállokkal (magamnak nehezítek).
Szal nem tudom kik és hol írják ezeket, de ez így egy az egyben -hazugság-
Azok akik a H3-t a legmagasabb nehézségen nyomták, pláne egyedi mappokon, azok egy olyan játékstílust képviselnek, hogy nem esnek kétségbe, nem hisztiznek, és pláne körberöhögik az easy AI-t.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Carlos
Ebben sajnos egyetértek!
Néha énis lepõdtem, hogy a Heaven 4-en 1 vára volt már csak és mégis fosta a 100-150-es seregeket.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Korrekt!
Ez így van rendjén.

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
el kell hogy keserítselek, az AI minden fokozaton csal. olvass pár komolyabb fórumot, easy-n nem tudtak nyerni azok akik pl. a heroes3-at impossible-n simán tolták. patchben ezt javították, kicsit visszavettek belõle, de még mindig durván csal.
normalon tolom, és itt is szemét módon csal. persze ez kampány alatt, itt scriptes lehet azért csal. custom gém alatt lehet nem csal, azt még nem próbáltam. de ha nem csal akkor meg nagyon könnyû lenne elcsapni a gépet, egy kicsit hagy csaljon😄
az pl. elég érdekes hogy 1 vára van, de nagyobb a szaporulat mint nekem 3-ból😄 semmije nem volt csak 1 db vára. ott álltam a várával szemben sokáig, direkt megfigyeltem.

Waaaaaagh!

Konkrétan ez jött :

Kedves Zoltán,

Köszönjük a leveledet és az észrevételedet.

Multiplayer/Skirmish játékban a szintfejlõdés gyorsabb, mint a kampányban. Ennek oka, hogy az elsõ bétateszt eredményei, a résztvevõk megjegyzései azt mutatták, hogy a Multiplayer/Skirmish játékokban – mivel ott csak egyetlen pályát játszol, és nem pályák láncolatát, – lehetetlen elérni a maximális szintet még egy sokórás játék esetében is, ami a bétatesztereknek nagyon zavaró volt. Ezért került be végül a Multiplayer/Skrimish játékmódokba egy, a kampánytól független rendszer, ahol a szintfejlõdés gyorsabb, de ezen belül több szinten állítható is. Ez a rendszer a bétateszt további fázisaiban folyamatosan tesztelve volt, és a csiszolások után a teszterek visszajelzései pozitívak voltak.

A kampányban a szintfejlõdés lassabb (és a fejlõdési görbe is különbözik a Multiplayer/Skrimish görbéjétõl): a játékos az egyes kampányok utolsó, 4. pályáján éri el a legmagasabb szintet. Természetesen a fejlõdés az elsõ pályákon gyorsabb, majd a késõbbi pályákon lelassul, ahogy más játékoknál is. A csiszolások után a bétateszterek visszajelzései errõl a rendszerrõl is pozitívak voltak.

Üdvözlettel,

Zsuffa István

Istvan Zsuffa
Creative Director

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Gondolom kaptál egy robot válaszlevelet, vagy Buddha olvasta a kétsorosodat 😊
Ha gondolod bevágom az egész levelet.Én jót mosolyogtam rajta,persze kínomban.

Kuglee : na az az mi nincs,de van helyette angol.lehet megpróbálom úgy.De elõtte még várok pár napot,hátha a black hole is méltóztatik válaszolni egy fizetõ vásárjának.

El kell, hogy keserítselek (bár ezt már korábban másnak is írták), az AI csak Hard fokozaton csal.
Akkor rossz helyen kopogtatsz, a fõ dizájnerek franciák.Ha gamekoncepcióval van bajod, akkor az UBI-t kell baszogatni. Persze elõny a francia tudás.
yesname
Ez az indok enyhén szólva ellentmondásos és nevetséges. Ha nem tudták elérni a szintlimitet, akkor meg minek a limit? Eh.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem bugokra koncentrálva írtam nekik,mert amit írtál,azzal én is tisztában vagyok, hanem játékdesing szempontjából, fõleg ez az ovisoknak való 30as szintlimit.Pl ilyet írt vissza a csóka,hogy azért 30 a szintlimit mert a bétában panaszkodtak,hogy nem tudják elérni ezt sem.Hát kikkel teszteltetnek ezek, down-kórosokkal?

Carlos
Ez inkább a no comment kategória...

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
én is teszteltem már pár játékot. és ez a heroes6 nem az a nagyon összetett játék amit ne lehetne bugmentesen kiadni, fõleg ekkora barom ai-val...biztos van vagy 3 soros programkódja😄

Waaaaaagh!

Carlos
Hmmm... tesztelõ voltam játékfejlesztésben 6 évig...szóval tudom mirõl beszélek.

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
igazi hardcore játékos nem tölti vissza soha, max újrakezdni ha behal😄
a shogun2-ben van ilyen opció, nincs visszatöltés. na az a durva...

Waaaaaagh!

Djuree
pont hogy úgy kéne hogy tökéletesen adják ki, max egy két minor bug. szerinted meddig tart a fejlesztésben a tesztelés szakasz? megsúgom hogy a legtovább. nem egy teszter van egy ilyen játéknál, ráadásul ott a béta, meg a demó, amibõl még több hibát le lehet szûrni. ráadásul ennél sokkal bonyolultabb játékot ki tudnak adni közel hibamentesen, akkor ezt miért nem? hmm?

Waaaaaagh!

Carlos
Nemsokára jön az új patch amiben kábé 250 bugot javítanak.

A játékfejlesztés nem úgy megy, hogy kimegy a játék és tökéletes. Egy ilyen kaliberû játékban több 1000 bug van a fejlesztés folyamán. Emléxem a Rush for Berlin-nél megünnepeltük a 10.000-ik bugot. És ebbõl a 10.000-bõl 99% ki lett javítva. Igaz maradt még benne... de minden játékban van, max nem veszed észre.

Þór vígi þessi rúnar

b-type
hidd el, a mentés-töltésnél nagyobb csalás nincs....képzeld el fordítva 😄DD
De gondolom még finomítanak rajta.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Érdekesek ezek a black hole-s arcok.Írtam nekik emailt, elõször 2 sort,nem túl szívmelengetõen,amire kultúráltan válaszoltak ugyan,de csak a marketing bullshitet tudtam 2xer ellõni a csávó.Aztán írtam nekik egy összeszedettebb levelet,amiben minden egyes hibát amit vétettek, kielemzek, és hogy ezeket hogyan kéne javítani,ez volt 1 hete, és érdekes módon semmi reakció.Na így vegyél magyar játékot.

Djuree
nade ezek nem bugok, aki ezelõtt heroes-ozott az tudja, aki meg nem, annak tûnhet esetleg bugnak.
szar az ai, ezért csal mint az állat, csak itt már túlzásba viszi peppet...
ezt nem értem, ha nem megyek oda a nekróhoz nincsenek orkok meg másik nekrók?:S ez biztos? így már könnyû lenne...

Waaaaaagh!

b-type
Figyelni kell mi mit indít be a történetben. Mert ha nem mész dumálni a másik Nekro-hoz, akkor csak a démonok vannak, azokat megcsapod, és aztán fogsz neki a következõ ellennek.
Nálam mikor láttam hogy nyitja a kaput a párbeszéd ablak végén, akkor rögtön autosave töltés volt.
A várátalakítás az genyó húzás, de háát akkor is, mindenképpen te vagy az erõsebb, tök mindegy mit csinál. ....persze hogy genyó 😄D
fullos várat visszaalakítani nem gyenge...pláne olyan pályán, ahol nincs kristálybánya, csak egy messze az AI-nál..
De ezért kellenek a másodlagos hõsök felhúzva a fõhõs által, azok támogatnak, kétszer építenek egy körben, +1 piac. + nyersanyag, ....és olcsóban építenek/fejlesztenek/átalakítanak....nagyon nem mindegy, hogy egy fullos várat mittomén 25fa+25érc+25 kristály és 30ezer pénz, vagy ennek a háromnegyede.
Mert a 'szemét' tuti hogy akkor alakítja át amikor már csak 2 napod van a hétbõl 😊))))
..de mondom, tök mindegy mit csinál, mert úgy is megvered...max meg kell találni hogyan csináld, és nem félkézzel hengerelsz...egyébként ez is lenne a lényege, pl. ilyenkorra már rég tudni kellene, hogy nem kell az átalakításhoz bemenni egy épületbe, ha már a zászlód kint van rajta.
A hengereléshez ismerni kell az adott eszközeid lehetõségeit és gyengéit.
Sokszor olyan könnyen leírjátok hogy bug, aztán közbe egyszerûen csak a játék része. 😞 ...van benne probléma ezeken kívül is.
Elkeserítõ lehet bug-nak olvasni vízen járó hõsöket, végtelen sebzést kibíró küklopszokat, heti nullás termelést, néha látom szemszerûen mennyi lénye van az ellenfélnek, néha nem látom....és a nekem bezzeg be kell mennem egy épületbe hogy átalakítsam, amíg az AI-nak nem 😊
...stb-stb.
amikor ezek a játék részei, vagy éppen egyszerû figyelmetlenségek a játékos részérõl, elég bosszantó lehet annak is akinek a munkája van benne.
Van így is elég javítanivaló....amin én mondjuk spec. egy csöppet sem csodálkozom, mert elég összetett játék.
Az AI meg <#kocsog>...mindig is az volt. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Djuree
ez a kentaur mekkora brutál egység lett. nekimentem egy adagnak, hát nem kellett volna. nagy sebzés, sok élet, nagy szaporulat, egyszerre mozog és lõ akár...überlol

Waaaaaagh!

Djuree
hát igen, kéne legalább 2 hõs, majd kipróbálom így. beállítom az ai-t nem agresszívre, meglátjuk mennyire jön. azért remélem így is jön csak nem annyira durván. ha nem jön az sem jó, könnyen nyerni nem akarok, de vért izzadva sem, szórakozni akarok, nem dolgozni...

Waaaaaagh!

Carlos
Láma kérdés!
Mire érdemes beállítani a Naga hõsnõt? (Milyen mágiára érdemes pontokat rakni)

Elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát eleinte énis igy játszottam, de aztán rájöttem, hogy nem oké így. Nem tudsz egyszerre mindenhol lenni.

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
nekem mindig csak 1 hõsöm van, több gyenge hõst megvernek, 1 erõset nem, ezért kap ki mindig a gép, mert neki több van😄

Waaaaaagh!

Carlos
Heaven 4-es pályáján énis éreztem. Jöttek minden oldalról. Elõször jöttek a 4 fõ várból amit át kellett alakítani, majd jöttek a föld alól is, aztán a végén van még egy nekró is aki nekemesett...
Volt úgy, hogy 1 héten keresztül csak teleportálgattam a hõsökkel, hogy odaérjek mielõtt befoglalnák a várat... Kicsit fusztráló pálya volt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pálya elõtt is be lehet állítani külön. Ott van a pálya indítás elõtt jobb oldalon a nehézségszint beállítás. Ott lehet egyenként beállítani, hogy mennyi nyersanyag legyen, milyen gyors legyen a fejlõdés, milyen agresszív legyen az AI stb.

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
nem. van egy olyan beállítás hogy agresszív gép: be vagy ki. a poén az hogy ezt csak akkor tudod választani ha vége egy pályának és mielõtt a következõ pálya gombra nyomnál, ott van asszem a jobb alsó sarokban egy kis fogaskerék, és ott tudod állítani.

Waaaaaagh!

shaba23
Az mit jelent, hogy beállítod ne legyen ennyire agresszív? Normálról könnyûre teszed?
Djuree
ja ezt nem tudtam, akkor ez rendben így.
nekem sem lesz vészes, be fogom állítani hogy ne legyen agresszív a gép ennyire. így sajnos akármennyire is jó taktikus vagyok, 3 erõsebb sereget nem tudok megverni, 2-õt még igen, 3-at nem. az a baj egyszerre jönnek, és csak engem basztatnak....

Waaaaaagh!

gandrus
Neked sem kell a lénylelõhelyhez menned, hogy átalakítsd saját frakciódra. Elég, ha birtoklod... Csak rá kell kattintani, és átalakíthatod. A nehézség meg a szintedtõl függ, nekem könnyû volt a nekro hadjárat.

Azt ugye azért tudod, hogy vannak tárgyak és tekercsek amik megadják a képességet olyan varázslatok használatára amikkel a karakter nem rendelkezik? Nem egyszer siklott át az én figyelmem is ilyen jellegû extrákon, fõleg mivel ezek nem kerülnek pontba hanem csatánként vagy összesen pár alkalommal bevethetõek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Djuree
hát megvettem a gémet 9k-ért. jó lenne alapból, de tiszta bug. rengeteg van benne. és emiatt baromi nehéz még normalon is. még a h1-el kezdtem ezer éve, minden részben sok 100 órám van, tehát nem vagyok amatõr, de már a nekro 3. pálya elég brutál. agresszív gép be van kapcsolva, de így nem lehet. jön a 3 ellenséges frakció 3 egyenként is erõsebb hõse mint én vagyok. ez mi? 2-õt lenyomok, 3.-ra már nem marad lényem. oké hogy agressív, de egymást miért nem ölik? holott a történet szerint egymásnak is ellenségei. meg ez a várátalakításos buziság. bejönnek a váraimba-tornyaimba, természetesen átalakítja (de a lénylelõhelyeket úgy hogy oda sem megy a hõse (anyád!), nekem bezzeg oda kell), mert örök pénze van, de nekem a 2.-3. visszaalakítás után nem marad pénzem. teljesen ellehetetleníti a játékot.
meg kinyírom 2 erõs hõsét, erre kijön a várból a szemem elõtt mégegy hõse, tele lénnyel. honnan? ja hogy õ így vesz hõst? anyád nr.2.
mi lett a heroessal? a 3do forog a sírjában....

Waaaaaagh!

Köszi, de azt én is kihagynám. Nekem Heroes-hoz, FPS-ekhez, meg F1 multihoz kell csak gén. :-)

Crome

Áh, õ nagy Heroes-os, sõt régebb óta, mint én 😄 Azt a gént viszont viheted is, amelyik arra készteti, hogy Sims-ezzen, mert azt nem bírom 😄 Mondjuk ott legalább nincs multi, hehe..
Kéne azt a gént klónozni az asszonykádból, ami által játszik veled Heroes-t multiban. Hasznát venném, fõleg ha más gammákhoz is mûködne. :-D

Crome

Maksi, csak úgy lehet, ha minden gépen külön felhasználónévvel léptek be. Ez meg csak úgy lehetséges, ha külön-külön eredeti játékkal rendelkeztek, mert ugye a serial kódot csak egy felhasználónévhez lehet megadni, és csak egyszer. Ez rohadt szívás, tipikus Ubisoft megoldás, mert nekem is meg kellett 2 példányt vennem, h asszonykámmal multizhassak :S De megéri, mert mint mondtam lentebb, baromi jó játék, és biztos nem unjuk meg 2-3 hét után 😊
Carlos-szal értek én is egyet, a 4. pályán vért pisilek most én is 😄 Nehezebb, mint az ezt megelõzõ pályák ÖSSZESEN. Már 2x elõrõl kezdtem, más taktikával is próbálkoztam, már ott vagyok, hogy inkább pihentetem, és nekiálloka következõ kampánynak. Ez több, mint kihívás! Meg várok a patch-re, az is zavar, hogy a griffekkel nem tudok zuhanórepülésben támadni.
Jah és még 1: párszor megpróbáltam autoharcban is ezen a pályán, erre a SAJÁT hõsöm meteorzáport varázsolt az ellenfélre.. Csak azt nem értem hogyan, mert nincs ilyen képzettségem, sem olyan, hogy lemásolhatnám az ellenség képességét. :S Rohadt bugos ez a kampány. Amúgy a játék nagyon fasza, az 5. rész továbbfejlesztettje, és persze eredeti játékkal tolom, 1.1.1 patchelve.
Több gépen lehet játszani vele helyi hálózaton?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Carlos
Hát a Naga elsõ pálya elég kis karcsú volt. Másfél óra...

Þór vígi þessi rúnar

Az, hogy valakinél megesett nem azt jelenti hogy általános problémáról van szó. Hiba meg kismillió ok miatt elõfordulhat akár eredeti a játékod akár nem. Okok lehetnek egy hibás telepítés, gyengélkedõ winchester/ram, gyenge teljesítmény, régi driver/segédprogram miatt is.

Nálam kétszeri kipörgetés után sem volt még csak hasonló probléma sem. Az általam tapasztalt két hibát, történetesen a nekro kampányban az elsõ pályán a temetõbõl gyûjtögetés (egy visszatöltés orvosolta) és a stronghold kampányban az második feladat elkezdése úgy, hogy a karakterem már lefixálta irányultságát tear vagy blood úton. Ez utóbbi orvoslása meg annyi volt, hogy nem léptettem fel a karakteremet az elsõ pályán úgy sem hogy lett volna elég pontja, hanem a második végén került csak eldöntésre ez a kérdés.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

de az eredetiben történtek, mert ha igen bugos játékot nem érdemes venni