10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
seramiland #8138 Sziasztok!
A DW leírások a hivatalos oldalon is fent vannak. A confluxba kell belépni, a "forge" fül alatt meg lehet nézni a már begyűjtött fegyvereket és leírásukat. Itt is lehet upgradelni őket. Mi már túl vagyunk a kampányokon normál fokozaton és jó pár DW-t begyűjtöttünk, nem tudunk annyit játszani velük, hogy mindegyikkel szintet lépjünk, ezért itt visszük el 4. szintig őket. Itt egy oldal is, amin az összes fegyver leírása megtalálható: http://mightandmagicheroesvi.wikia.com/wiki/Dynasty_Weapons -
Bigpigrib #8137 Azt is megteheted, hogy single playerben felszintezed a választott D.W-t, és a tápolt változattal mész neki a kampánynak.
És csatlakozom az "igénytelen" kivitelezéssel, jobb kattra ugyan kiírja, hogy pl "batu toteme" de igazán elbírt volna mellette egy panelt, hogy pontosan kiírja, hogy mi ez és mit csinál szintenként:)
-
Bigpigrib #8136 Állítsd át a nehézséget könnyűre.
+ Nézz utánna a dinasztia weaponnak (többféle van) ha megfelelő szintre fejlesztett cucc van nálad nagyon sokat segít.
-
TGArtist #8135 Az első ork erődöt be tudom venni keleten, de a másodiknak már akkora serege van, mire végzek az elsővel, hogy nem bír vele a hősöm, ráadásul míg én foglalom az övét keleten, ő a déliből küldi a hőst amivel befoglalja az első városom. -
Lokker #8134 Javaslom áttekintésre a MMH6 kézikönyvet (angol formában letölthető az oldalukról) és mindent megtalálsz benne ami jelenleg a játékban benne van.
pl.: artifact, spells, skills, stb. -
Lokker #8133 Én is most viszem a Heaven első pályát normálon de eddig nem ütköztem komolyabb ellenállásba, a két ork erőddel nem bírsz el vagy mi a gond? -
TGArtist #8132 Meg ezt a hivatalos weboldalt sem ertem. Van ez az Altar of wishes, az oke, hogy vehetek sok szep es jo dolgot, de egy popupban azert irhatna, mire jo, de meg ha nem is, legalabb akkor, amikor rakattintok az itemre. Ehelyett, bedob egy ures boxot, baloldalt a keppel, aztan kesz ... Nagyon nagy igenytelenseg ez a fejlesztok reszerol. -
TGArtist #8131 Tegnap belekezdtem a kampanyba, Haven, normal nehezseg, elso palya, Something is rotten, 4 ora 50 perc utan restartoltam .... most en vagyok ennnyire bena, mert kb. semmit sem tudtam kezdeni az ellenfellel, borzalmasan eros :S Van valami jo kezdesi strategia? -
Bigpigrib #8130 A kedvenc fajra vonatkozóan: nekromanták:) (H2 ben vigyázni kellett a csontikkal, mert ha nem osztotta el az ember, könnyedén átfordult minuszba a banda:)
H3 ban a ((Cloak of the Undead King) miatt felbukkanó lichcsorda:)
messze a 3 a legjobb pályatervezési szempontból (jól lehet trükközni:)
Persze kinézetre a mostani viszi a pálmát, de a technikai fejlődés miatt ez érthető is.
(továbbra is hiányolom a nagy pályákat, illetve a szintkorlát zavar :) -
Bigpigrib #8129 Lényegesebben kevesebb bug maradt benne ahogy nézem (bár a két hős találkoztatásakor a lénycsoportokat nem mindig lehet szétosztani)
[Külön kell válnom a karavánnal ott szétosztani, majd ujra rákatt a mainra - (úgy nem hagyja, hogy közben van 2 üres slot is:) -
Egyébként passz, nem próbáltam. Nem látok LAN menüpontot, szóval szerintem nem megy. -
Lokker #8127 Virágbolti??? Virágboltban vetted vagy mire gondolsz? -
Csurbolya #8126 fura! nem tudom mi lehet a baj! Már csak arra tudok gondolni ,hogy az Nvidiát nem szereti... -
csiak #8125 Srácok, virágbolti verzióval lehet multizni valahogy? THX! -
Crome #8124 Én írtam, egy mentéssel csináltam meg, de nem elsőre! Másodjára vagy harmadjára sikerült. A lényeg az, hogy az utolsó várat csak akkor foglald el, ha már bazi nagy sereged van, mivel az utolsó vár elfoglalása után 1 héttel érkezik Michael, ha akarod, ha nem. Aztán onnan már nincs visszaút, ha nincs elég erős sereged. -
#8123 Na ez angyalos pálya (az utolsó missziók egyike) most megint felverte bennem a pumpát. Most komolyan legyen legalább 2 mentésem hogy a másikba vissza tudjak menni mert már tutira elb*sztam az egészet.(mert jelen esetben ezt a Michael angyalt nem lehet leverni egy gyengébb sereggel, erősíteni meg ugye nem tudok már előtte mert elfoglaltam az összes Haven várat de a f*szom se gondolta volna h utána pár nappal már egy 100k-s főboss-t kell leverni. Az egésznek a lényege h a jelenlegi helyzetben nem tudom legyőzni, vissza meg nem tok már menni mert ezt a pályát csak egy mentéssel játszottam most kivételesen :( És még lentebb írták hogy az utolsó két pálya már nem lesz nehéz, persze ha van 2 mentésed akkor nem is :/ Emiatt egy újabb negatív pöcköt kap a játék... -
#8122 Ismerősnél i3+520M és mediumon simán megy. -
andorr1984 #8121 Én a játék minden hibájáért az Ubisoftot hibáztatom, szerintem nem a magyar fejlesztők rontották el.
A kiadók szokták mindig hajtani a fejlesztőket, ők szabják meg a határidőket, így marad egy csomó hiba a játékban.
Őket nem érdekli az, hogy neked tetszen a játék, csak az izgatja őket, ha fizetsz érte. -
TGArtist #8120 Próbáltam 500 forintos egérrel, elkértem este tesómtól, tökéletesen ment. Razer Deathadderem van, levettem a frissítést rajta, és update-eltem a firmware-t, most már azzal is tökéletesen megy :) Úgyhogy örülök, mert a demó nagyon szépen futott, és itt egy helyi boltocskában 28 fontért osztogatják a gyűjtői kiadást, és morcos voltam hogy nem megy a teljes.
Nincs erős laptopom, de felraktam mindent, kivéve az SSAO-t, és teljesen jól megy. AMD Phenom II X3-as proci, 4GB ram,, és Ati HD 5650 Radeon. -
#8119 Másik egeret próbáltál? Mármint konkrét egér gyártókkal van gondja, vagy úgy általában a laptopra dugott egérrel?
Én is most tervezek laptopra váltani, és jó lenne tudni mivel fogok szívni. :) -
Csurbolya #8118 Értelek! És neked mindenféle szaggatás nélkül megy? Ettől eltekintve tökéletesen fut max grafikán? Milyen laptopod van?
Mert nekem: i5 4gb ram nvidia gforce gt540m 1 giga dedikált
És tök szarul megy!
-
Lokker #8117 Érdekes, elég sok hibát olvasok itt a játékkal kapcsolatban és az az érzésem, hogy én akkor valami mással játszok vagy nem tudom. Lekopogom (kopp-kopp), hogy még nem találkoztam velük, de nálam tökéletesen megy a játék. Én már csak elvből nem is veszek ilyen 10-20e Ft-os egeret mert arra . hogy elnyüstöljem vagy kicsit keményebben bánjak vele bőven elég a 900Ft-os egér (valószínűleg ezért nem találkoztam az előbb említett hibával) a játékkal kapcsolatban meg hát megesnek ilyenek. Lehetetlen tökéletes programot írni ami az ezer féle egyéb programmal kompatibilis legyen, ne akadjon össze és tökéletesen fusson a kismillió féle konfiguráción. A tartalommal kapcsolatban meg ez van az Ubisoft döntésén múlik, hogy mikor akar kiadni hozzá plusz dolgokat. Bugok voltak vannak és mindig lesznek is. Inkább segítsük a fejlesztőket, hogy elmondjuk hol van és mi a hiba nem pedig olyan mondatokkal dobálózni, hogy "Mekkora szar ez a bughalmaz!!4!!4!44" és társai. Volt itt valaki akinek 2-3 hozzászólásában szerepelt a mondat, hogy "Na én ezért várok a játékkal, majd megveszem ha kijavítják a kismillió bugot." vagy hasonló és mikor kérdeztem egyet se tudott mondani csak előző hozzászólásokra hivatkozott. Nekem nagyon tetszik a játék, napi 1-2 órát elvagyok vele. A történet is érdekes, legalábbis nekem tetszik. A skill rendszer tetszik. Bőven elég az a 30 pont amit szét lehet osztani. A lények közt akad egy-kettő amin még van mit finomítani (pl.: szintjéhez képest elég gyenge), de majd jönnek a javítások és mindenki boldog lesz. A Heaven várnál már viszont okosan kell lépni mert a fejlesztett íjásszal saját magunkat is meg tudjuk viccelni. Szóval nállam a játék 9,8/10
Az a 0,2 pont a betöltés utáni plusz betöltés. -
TGArtist #8116 Sok órás google-zás után véletlenül ráakadtam a jelenség okára, és hát picit érdekes ... ugye nálam az a baj hogy amikor scrolloztam egérrel, akkor meg-megakadt, kimaradtak másodpercek az animációból, meg akkor is, mikor nem scrolloztam. Egy topicban azt olvastam, ez az egér miatt van, szarul van megcsinálva egyszerűen a játék, ha valami nem tetszik neki az egér frissítésével, akkor csinálja ezt.
link
Szóval kihúztam az egerem, kipróbáltam a touchpaddal notin, és tökéletesen megy a játék .... pf :) -
Nagydög #8115 Asszem, akkor meg varok vele, mig osszebb kalapaljak. Az Ubisoft szivatasait el tudom kerulni. Meg a Steamet sem turom a gepemen( az eredeti Skyrim is csak a polcomon van celofanban.), pedig az egy egesz kiforrott rendszer. Az a nyomorult Origin meg vegkepp csak addig lesz a gepen, mig a BF3-at meg nem unom teljesen. -
andorr1984 #8114 Mint játék, véleményem szerint a legjobb Heroes.
Pont ott változtatták a rendszert, ahol kellett.
Lenyűgöző grafika, átgondolt, kiegyensúlyozott lények, szép várak, remek képesség-rendszer (bár elsőre bonyolultnak tűnhet).
Különösen a földalatti részek gyönyörűek szerintem, a nehézségi szint is elfogadható, easy gyengébbeknek, hard a profiknak.
Hátrányok: tele van buggal, nálam elég néha lefagy, illetve az Ubisoft szivatásai, amiről sok panaszt lehet olvasni ebben a fórumban és más cikkekben.
Én a helyedben várnék a vásárlással, amíg jobban kiforr a játék, javítják a hibákat, én 8- vagy 9000-ért vettem az 576-ban. Ha csak a játékot nézem, akkor megérte, viszont a fent említett bosszantó hibák miatt azt mondom, várnom kellett volna.
Ha tudsz várni, szerintem te se vedd meg még most, várj néhány patchet, aztán mindenképp érdemes lesz. -
#8113 szerintem ez a cikk jól összefoglalja a játékot
a tört verzió meg teljesen jól működik offline módban. -
Nagydög #8112 Nehany gyors velemenyt irhatnatok, erdemes-e foglalkozni a jatekkal! Mennyire sikerult jol mint jatek, mennyire stabil, illetve mennyire hasznalhato a viragbolti verzio, mert az eredetit csak a polcra szanom? -
Csurbolya #8111 Úgy legyen! Bár offline elég szar....
-
BlazeH #8110 Offline persze, hogy menni fog. -
#8109 Heroes crack nélkül nem megy offline módban? -
Csurbolya #8108 Én a cikkből úgy értelmezem ,hogy offline sem tudunk majd játszani vele!!!!
Azt írja ,hogy a nem említett játékok lesznek elérhetőek offline!
A heroest említik ezért gondolom ,hogy olline sem lesz!!!
Nagyon tele van velük a f.sz!!!!! -
#8107 igen, de a cikkben is írja. -
andorr1984 #8106 Offline játszhatóak maradnak, nem ? -
Crome #8105 Ubis szivatás. -
#8104 Na ismét sikerült az utolsó előtti pályának kivernie a biztosítékot. Az egy dolog hogy a környéken semmilyen bánya sincs de még egy viszonylag erős angyalos hős is időnként megjelenik aztán persze megtámad, a várban is. Már majdnem sikerül is legyőznöm de erre meg a csata vége felé inkább menekülőre fogja aztán kész, ott állok teljesen legyengült sereggel. Na erre a pályájára mondjon valaki valami jó tippet, most komolyan.(hozzáteszem mindez legkönnyebb fokozaton van, úgyhogy el sem tudom képzelni hard-on milyen lehet) -
Petiknight #8103 En se szeretem az uzletpolitikajukat, de szerencsere meg nem olyanok mint az EA. Ezt a jatekot pedig azert is vettem meg, hogy tamogassam a magyar fejlesztoket. Francia cegnek dolgozom, kicsit lassabban tortennek a dolgok, mint altalaban mas cegeknel, de az Ubisoft jatekosokkal valo kommunikacioja azert elegge felhaborito. Remelem ez a jovoben valtozni fog, mert igy csak vasarlokat vesztenek. -
andorr1984 #8102 Én azon gondolkodom, hogy talán nem veszek többé Ubisoft játékot. (Legfeljebb csak régit)
Utálom az üzletpolitikájukat és a másolásvédelmüket. -
Csurbolya #8101 Nálam van hasonló jelenség! Én laptopon tolom! A demo jó volt de az eredeti nálam is szar! 2x bikább a laptopom van mit a rendszerkövetelmény!!! Azt írják más forumokon ,hogy örüljek ,hogy egyáltalán megy mert nem támogatja a laptopos videokarit!! Én meg ennek örülnék ha kijönne valami nvidia fix!!!
-
Petiknight #8100 Siri csend honol a hirek tajekan. Uborkaszezon van, sajnos a hivatalos forumon is egyre tobben any....nak. Igertek tobb tartalmat meg az elejen, szoval furcsa, hogy az UBI kozosseg fele valo kommunikacioja nulla. Lehet buktak a projecttel, vagy nem produkalt eleg bevetelt nekik nem tudom. Az a baj, hogy a magyar fejlesztok se mondhatnak semmit :(. A jelenlegi allapot senkinek sem tetszik. -
andorr1984 #8099 Sajnos ilyen esetem nem volt, nekem csak fagyni szokott.
Tud valaki akármit az esetleges új (1.3) patch-ről ?