10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
TGArtist #8098 Játszottam a demóval, és most megvettem a teljes verziót. A demó teljesen jól futott, de a teljes játék ... :( Felpatcheltem, és botrány. Ha az egérrel görgetem a képet, másodpercek maradnak ki, az animációk is mindig megakadnak 2-3 mp-re, és ugrik egyet a kép, aztán megy tovább. A menüben is ezt csinálja. Valaki tapasztalt hasonlót? :( -
Perszepeta #8097 Ha már akármelyik kampány végigvitted (ez lehet akár a prológus is), elérhetővé válik az epilógus kampány. Itt 2 küldetés van ugye, de csak egy lesz aktív itt is: függ milyen karakterrel akarod vinni. Változtatni nem is lehet, de majd érteni fogod miért! Ennél többet már én sem mondok :) -
Crome #8096 Az uccsó két küldetés csak az alapkampányok végigjátszása után válik elérhetővé. Remélem nem lövök le velük semmit, de nem különösebben nehezek, voltak sima kampánypályák ami nehezebbek voltak. -
ArchDruid #8095 Gondolkodni kell, nem rárontani ész nélkül, ha megjelenik. Nem vagy te ork! :D
Látod, legyengítették egymást, így már könnyű volt elpusztítani! Én is így csináltam meg a Sanctuary 4-est Hardban.
Hard-on tényleg felszaporodnak a lények 5-6 hónap alatt 4000 minimum van belőlük. A Haven várakat el se lehet foglalni, akkora helyőrség van bennük. -
Lokker #8094 Valószínűleg előtte le kell tolni mindegyik frakció kampányát és akkor utána lehet tolni azt a két pályát is. Gondolom én. -
#8093 Üdv. Na végeztem az orkokkal is, már csak a nyavalyás emberek utolsó pályája kéne no meg a 2 végső küldi. Apropó e két utóbbit miért nem tudom elkezdeni?? Nem engedi valamiért :/ -
farferi #8092 Hát hardon én besz...k.Mondjuk röhej, hogy annyin múlt hogy a hősömmel nem mentem fel kb 8 lépést és a haven hős nem felém, hanem a démon vár ellen ment.Szépen megcsapkodták egymást én meg a következő heti erősítéssel lezúztam őket.Szóval ilyen apróságok számítanak. -
hapi #8091 A végére olyan erősek lettek a sima útmenti kis semleges seregek hogy el kellett kerülnöm őket mert 5-6 ezer alaplény volt bennük. -
hapi #8090 pont most toltam végig hardon offlineban. Nem semmi küldetés, talán 2 szer kezdtem újra előről, szal küzdeni kell rendesen :) -
farferi #8089 Na elmennek a picsába.Könnyű fokozat, sanctuary utolsó pálya.Olyan gyorsan építettem sereget, ahogy csak tudtam, 3 város az enyém de direkt nem mentem tovább hogy erősödjek.Erre megjelenik a 3-4 hét körül egy heaven hős valami 130 nyilpuskással(nekem 70 korall papnő),30 fényőrrel(20 hószűz),30 griffel(20 kardos naga), 150 lándzsással meg vagy 150 papnővel.Le tudom győzni persze, de mit érek vele , a fél sereg oda.Ilyenkor lennék kíváncsi , hogy a hard fenegyerekek hogy oldják meg az ilyet.Persze megoldom majd, pláne, hogy minden scriptelt de ez nagyon idegesítő. -
#8088 Az első két rész közül majd mindegyiket lehetett szeretni valamiért, ahogy Archdruid írja leginkább a zene hangulata dönt.
Nálam:
-HoMM1 a Sorceress-é
-Homm2 Warlock
-HoMM3 Castle és Rampart
-HoMM4 Haven
-HoMM5 nem szeretem :)
A lények azok össze-vissza csavarogtak, tisztelet a kivételnek :))
-
ArchDruid #8087 :))) Ez egy jó kérdés!
A H2-ben a Sorceress (elf vár), a zenéje miatt, no meg a törpök, meg a főnix miatt!
A H3-ban a Stronghold (barbár vár) Megint csak a zenéje és a városkép miatt, no meg az Ősbehemótok és az Ogre mágusok miatt.
H4-ben a Preserve (elf vár) szintén a zene és az elementál idézés lehetősége miatt.
H5-ben a Fortress (törp vár) mert azok voltak a legkeményebbek, legerősebbek, plusz a rúnamágiák miatt.
H6-ban pedig a Sanctuary, mivel ez újdonság. -
Lokker #8086 Van demó amit ki tudsz próbálni. -
kene84 #8085 Gondoltam kipróbálom mielőtt megveszem szóval warezos,de patch-ek fent vannak 1.2-ig. Ezt szépen ki is írja a főmenü képernyőjén.
No mindegy akkor marad az hogy megveszem,mert végül is ennyiből ki is derült,hogy tetszik, csak kíváncsi lettem volna a szekciókra még.
Köszönöm a választ. -
Csurbolya #8084 Az 1.0 verzióban volt ez a probléma! A pachek javítják ezt! Eredetiben van meg? Nekem a warezos verzió volt meg egy darabigés a pach nélkül produkálta ezt! 2 dolgot tehetsz: Ha warezos akkor pacheld és nézz utána forumon ,hogy mit kell ezt követően csinálni!
A másik ,hogy eredetiben veszed (én is ezt tettem) meg és akkor magától frissít! Én ezt tartom szerencsésebbnek! Sokkal jobb a játék ha csatlakozni tudsz a conflux hoz! -
Csurbolya #8083 A heroes 6 elég agresszívra sikerült! Nem szabad ülni a pályákon! Aki a korábbi részeket is agresszívan tolta annak a 6 sem nehéz!!!! Az a titka ,hogy hamar lezavarod.... én ezt a pályát 3 hónap alatt toltam le és a szinthatárt is elértem! Kitartás szerintem kezd újra és pörgesd a játékot!!! -
kene84 #8082 Igen,ez ok,de mindegyik azt írja ha fölé viszem az egeret,hogy teljesíteni kell a bevezetőt ahhoz hogy játszani tudjam a frakció kampányokat és egy lakat jelzi is ott hogy nem-nem... -
andorr1984 #8081 Az oktatókampány két küldetés után véget ér.
Ha kész vannak, jöhet a nekró és szép sorjában balról jobbra a többi.
Persze lehet tetszőleges sorrendben csinálni a kampányokat. -
kene84 #8080 Sziasztok.
Most kezdtem el játszani a játékkal, csak egy olyan kérdésem lenne, hogy a két oktató kampány után az a térkép nem folytatódik mert legyőzőm a csávót a végén jön az angyal meg szid minket aztán puff.. vége és azon a térképen nincs több küldetés. A folytatás gombra meg hiába kattintok nem történik semmi. Ha esetleg már szerepelt volna akkor bocsánat,de hiába kerestem erre nem találtam választ. -
andorr1984 #8079 Nektek melyek voltak a kedvenc váraitok a különböző Heroes részekben ?
(persze a 6-ost is beleértve) -
BlazeH #8078 Miután minden lény fejlettebb formája megvan, 1 hétig kell tartani a várat és jön az a hős aki már az elején is megjelent.
Szerintem meg (ahogy már korábban írtam) pont hogy ez volt az egyik legjobb pálya, nem unalmas cső volt mint a többi.
Szerintem az lehet a gond hogy 9 hónapig húztad, én ha jól emlékszem négy hónap alatt lezavartam, és akkor még nem is voltak túl erősek az ellenfelek. -
#8077 Akkor én biztos valami másik verzióval játszok mert én már a 9.!! hónapban vagyok és még mindig nem történt semmi. Max már csak az jöhetne be mint lentebb írták hogy elfoglalom az összes erődítményt és megtartom vagy 1 hétig.(bár ez eléggé nehéz lenne mivel most már egyre erősebb sereggel jön, már a főhősöm seregéhez képest is komoly illetve szerény a veszélyességi szint.)Mindenesetre ez a pálya baromira nem tetszik és sajnos nem ez az első a játékban. Ebből a szempontból kicsit csalódás a játék de persze azért vannak jó pontjai is... -
josi #8076 3 hónap végén jön a naga főhös. Azt a csatát kell túlélned. -
Csurbolya #8075 Ha megvan az összes lényfejleszéses lelőhely akkor Kb 1 hét után küldi azt a hőst akit az elején kellett legyőzni! Nagyobb sereg lesz nála mint a több naga hősnél de nem jelenthet gondot! -
#8074 Bocsi de én arra voltam kíváncsi hogy ezek a rohadékok meddig fognak még jönni, egyszer csak megszűnnek?? -
Bigpigrib #8073 remélem hogy jó pályára tippelek (rég toltam:) -
Bigpigrib #8072 Mightos hőssel voltam a nagás pályán lvl 5 ös arachne kiséretében:) nagyon sokat számít a jó dinasztiafegyver.
(tavaly decemberben játszottam vele utoljára) A főhősnél a mentorálást alkalmaztam, az alhősökkel való tápolás miatt.
Az örvényből jövő nagahősökkel szemben a partvonaltól az ellentétes irányban állomásoztattam 1 - 1 hőst 1 lényes sereggel,+ taktikával:)
Így amikor jött a támadás, a gép a gyenge sereg felé indult, nem a part felé. (ha elkapja akkor meg a taktika miatt meg lehet vele lógni:) ezzel veszít annyi mozgáspontot, hogy a fősereg lecsaphasson rá. -
#8071 Üdv. Most nem azért írok kivételesen mert lehetetlen lenne a pálya csak elakadtam xD Mert ugye még mindig az orkok 3. pályáján vagyok és megcsináltam minden küldit(kivéve értelemszerűen csak azt nem amelyikben nem szabad hogy a váramat elfoglalják a naga-k.) De már az egész területet nagy nehezen fel tudtam fedezni, még alvilágot is de már sehol sincsen küldi. A naga-k meg még mindig jönnek mint állat. Valami ötlet?? Megköszönném :) -
Petiknight #8070 Jo kezdet :) Koszi -
Aspyrin #8069 péntek van :) -
Petiknight #8068 Kar, hogy ekkora pangas van a hirek teren :(. Ubisoft is igert fut-fat, hogy lesznek uj tartalmak stb. A jatek megjelenese ota szinte semmi komolyabb nem tortenik. A patch-ek is csigalassusaggal jonnek, olyan francias tempoban :(. Remelem valaki valami jo hirrel fel tudja dobni a hangulatot:) -
#8067 jaja, a fényelemental brutál..én idézgettem őket. -
ArchDruid #8066 Ez a haven kampány nekem nagyon tetszik. Most játszom a 4-es pályán, és végre egy jól megtervezett pálya, két ellenféllel, akik szövetségesek.
Tényleg tervezni és gondolkodni kell, mielőtt cselekszel! A narancsot már megöltem, a piros van már csak. De szerintem ők se fognak sokáig ellenállni!
Nem olyan lehetetlen, mint sokan mondták itt korábban, de tényleg tapasztalt heroesosnak kell lenni, hogy sikerüljön!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a siker kulcsa, hogy Lord Kilburn-t az előző pályán fel kell tápolni legalább 20-as szintre, így két harcos hősöm lesz, nem csak egy, Anton. Kilburnnel védem a várakat, Antonnal meg támadok!
Anton már 30-as szintű, így bivaly erős, nem kell neki nagy sereg. Kilburnnál kétszer akkora seregem van, mint Antonnál, bár most volt egy támadás, ahol majdnem kikaptam... Majdnem ripityára vert, szóval most lehet feladok 1-2 várat, ha nagyon rámjönne... :)
Egyébként piszok nagy szerencsémre Antonhoz csatlakozott 39 fényelementál még a pálya elején. Ház az a lény valami elképesztő durva! :D Csata elején rávarázsolom az erősítés hívást, így a 39-ből azonnal 62 lesz. Beugrok velük a csatatér közepére, és várom, hogy mindenki megtámadjon. Mivel én hamarabb támadok vissza, mint ahogy az ellenfél támad, mindig az elementálok ütnek először. A fényelementál pedig úgy támad vissza, hogy robbant egy bazinagy halálsugár-fénycsillagot amivel mindenkit sebez, a saját egységeimet pedig gyógyítja. Szóval, csak jó helyre kell állni vele, és egyedül levág egy teljes sereget az elementál!!! :D Nagyon tetszik! -
BlazeH #8065 Egyébként ez egy jó pálya volt, nem olyan unalmas mint a többi, hogy mész egy csőben és sorban nyomod le a szembejövőket. -
BlazeH #8064 Először is az a harmadik küldetése az orkoknak amiről beszélsz.
Nem különösebben nehéz csak türelmesnek kell lenni, én egy hőssel csináltam meg az egészet mert gyenge volt a második hősöm.
A fő hősöddel nem okozhatnak gondot a támadó nagák.
Északra van fa és érc bánya, ezeket én elég későn szedtem össze, de az sokat segíthet, kristály bánya nincs azt ne is keresd.
Amint tudod csináld meg a fejlesztett town portalt, az ezen a pályán különösen fontos.
A támadók hullámokban érkeznek, ha gyorsan leszeded mindkét (mindhárom) hősét akkor utána van 4-5 napod felderíteni, fejleszteni mielőtt jönnek az újabbak. Ha megjelennek visszaportál a várba, onnan meg kilehet portálni az erődökbe amilyekhez közel mentek. Ha esetleg elfoglalnak egy erődöt az nem gond, lenyomod a hősét a második hősöd meg visszafoglalja az erődöt.
Nekem sokat segített a hadúr parancsa és a roham, a íjászat 3-mal lődöző és cleavevel duplán ütő pár száz goblinommal :)
A gépnek egyébként nincs vára, a semmiből (örvényekből) tűnnek elő a naga seregek.
Normálom játszottam, ha te esetleg hardon tolod ott nehezebb lehet, de nem hinném hogy sokkal. -
#8063 Üdv. Na ez az orkok 4. küldije már kikészít teljesen. Azoknak a rohadt nagaknak már megint több váruk lehet kezdéskor mert állandóan jönnek, ha megölöm őket olykor 2-3 hőst is, nem olyan gyenge seregűeket akkor sem telik el 3-4 napnál több és már megint megjelenik 1-2 hőse. Így egyszerűen nem tudok a küldetéssel foglalkozni mivel a váramat ha csak egy kicsit is elhagyom akkor már agresszívan megközelíti. Sajnos mivel a környéken meg alig van bánya(fa,érc és kristály) ez szintén nehezíti a dolgot. Arról nem is beszélve h másik vár sincs az egész nyamvadt területen. Egyedül a több hősös taktika jöhetne be de sajnos nem tudok minden hősnek annyi lényt adni hogy azzal megvédjen magamat a szinte állandóan jövő naga seregek ellen. Erre meg még jön a ráadás hogy a harcban is most de tényleg csak ebben a részben hihetetlenül agresszív(hogy ne csalónak hívjam mert egyesek szerint ezt nem csinálhatja, bár én ezt erősen kétlem)Az orkoknak amúgy is kezdeményezési bónuszuk lenne elvileg de sajnos ez nem látszik meg mert a naga-k nem ritkán 3szor is támadnak egymás után. Valami tipp erre a pályára valakinek? Megköszönném... -
BlazeH #8062 Nem jobb warezolva. -
andorr1984 #8061 De talán ezt most jobb warezolva, mert az Ubisoft inkább az eredetiseket szivatja a rendszerével. -
Charadras #8060 Szia!
1.) Megveszed eredetiben, és simán tudsz vele játszani
2.) Keresel egy warez fórumot, és ott biztosan tudnak segíteni... -
jonnhy87 #8059 Sziasztok.én most szedtem le a Heroes 6 ot.winraros , de nincs telepítő fájlja kitömörítés után.mit tudok csináni vele?