• b-type
    A H3 jóval egyszerűbb, sokkal egyszerűbb mint a H6...grafikában, játéklehetőségekben..könnyebb szerkezet.

Viszont ott nekem jobban bejött pár dolog, én elég európai vagyok, nálam a mesekultura, a hierarchia, a müködés a fantasy-ban is ez.
    Nehezebben jön le a Naga kicsit (nekem nagyon) ázsiai beütése, és a rendek közötti sztem túl közvetlen hangnem.
    Alapvetően hagyományosabb volt a H3 mesélése, és én az olyat szeretem.

Viszont nagyon jónak tartom, hogy, és ahogy elmozdultak a holtpontról amit a H3 jelentett, csak most már tartsák meg ezt hogy ne kelljen mindent megint megszokni egy új résszel.
    A lények specjei csak csiszolódjanak ne változzanak nagyokat, inkább új frakciók, és semleges lények jöjjenek.
    ...és legyen a varázstárgyaknak története, nem kell egy csomó kacat, hogy minden bokor alatt varázstárgyat lehessen találni, viszont ami van az történettel/jelentéssel bíró legyen.
    Legyen súllya a részleteknek,...és a Nekrók lehetnének kicsit sötétebbek...nem sápadtak és őrültek. :)
    Sztem ez a játék jóval összetettebb minden szempontból, viszont a H3 átláthatóbb volt.