Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megcsináltam a nekro 4. mapot, simán elsõre😊 nehezebbnek nézett ki elsõre a map. a végén uriel elég durva, még õt nem sikerült kicsapni, kicsit tápolnom kell még a sereget elõtte. a végén észrevettem hogy van fent 4. vár is😄 csak onnan soha nem támadtak, nem is gondoltam hogy ott van még egy vár. thieves guild nagyon hiányzik...
Waaaaaagh!
Egy hatalmas single player free for all , kör vége, az egyik althõsöm magától kivágtatott a várból😄 majd kiirta zöld player köre és lefagyott az egész mindenestül: x
(a netkapcsolat kiváló amúgy😊
A varázstárgyak mennyisége a bagban kapcsán, szintén van egy bug (nem igazán tudom definiálni) de tárgycsere után, az egyiknél rengeteg volt, átadtam egy alhõsnek és a legfontosabb cucc a táska legalján volt, a gép elvette a csúszkát😊 igy nem tudtam kivenni a shackles of war-t😊 miután lebontottam egy gépi ellenfelet +5 artifact és visszaadta a csúszkát😊 fura.
(a netkapcsolat kiváló amúgy😊
A varázstárgyak mennyisége a bagban kapcsán, szintén van egy bug (nem igazán tudom definiálni) de tárgycsere után, az egyiknél rengeteg volt, átadtam egy alhõsnek és a legfontosabb cucc a táska legalján volt, a gép elvette a csúszkát😊 igy nem tudtam kivenni a shackles of war-t😊 miután lebontottam egy gépi ellenfelet +5 artifact és visszaadta a csúszkát😊 fura.
Ha már régi motorosok vagytok Heroes-ban, maradjatok nyugodtan Normal-on!A kampányok eleje kicsit húzósabb így, meg hullik a férgese rendesen, de amikor már megerõsödtünk, szinte csak arra kell figyelni, nehogy meglepje valamelyik várunkat az ellenség?Pár napja pl. még nekem is túl nehéznek tûnt a Haven kampány Normal-on, de 7-es szint után gyakran nulla veszteséggel megúsztam a csatákat.
Ami elkeserít: elértem a pálya szintlimitjét(10-es), holott a térkép még tele van olyan ellenfelekkel, amik csak tapasztalati pontot adnának, de így nincs értelme megütközni velük.Ugyancsak értelmét vesztik a pénzért és Vérkristályért szintlépést adó helyek is.Kár, pedig csupa jó elementál feni ott a seregemre a fogát.Tulajdonképpen csak a permanens képességnövelõ helyekért érdemes végigjárni a pályát, mert a varázstárgyak a következõ map-on úgyis elvesznek.Nyugodtan feloldhatták volna a szintlimitet, ezzel is arra ösztönözve a játékosokat, hogy minden zegét-zugát bejárják az adott kampánytérképnek.
Ami elkeserít: elértem a pálya szintlimitjét(10-es), holott a térkép még tele van olyan ellenfelekkel, amik csak tapasztalati pontot adnának, de így nincs értelme megütközni velük.Ugyancsak értelmét vesztik a pénzért és Vérkristályért szintlépést adó helyek is.Kár, pedig csupa jó elementál feni ott a seregemre a fogát.Tulajdonképpen csak a permanens képességnövelõ helyekért érdemes végigjárni a pályát, mert a varázstárgyak a következõ map-on úgyis elvesznek.Nyugodtan feloldhatták volna a szintlimitet, ezzel is arra ösztönözve a játékosokat, hogy minden zegét-zugát bejárják az adott kampánytérképnek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
ja, easy segíteni fog, én is azon játszom... 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A kampányokban egy pici apró segítség, hogy ha a dinasztiafegyvereket feltápoljuk...
Az ember ennél a játéknál feladja az elveit, így ha nem tudom normálon akkor csinálom easyn, arra az idõre kielégítõ, amíg kijön a Diablo 3 😊
Az ember ennél a játéknál feladja az elveit, így ha nem tudom normálon akkor csinálom easyn, arra az idõre kielégítõ, amíg kijön a Diablo 3 😊
hát attól már elõre félek. legfeljebb majd easy-n nyomom ha nem megy, de szeretném ha menne normalon, amennyit heroes-oztam illik. szerintem még mindig tudom a 3. rész lényeinek adatait fejbõl😄
Waaaaaagh!
Pedig nem nehéz pálya. A heaven 4-esen vért fogsz hugyozni, ha ezen megakadsz...
Az irgalmatlan nehéz volt szerintem.
Az irgalmatlan nehéz volt szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
hát ezen a nekro 4. pályán minden az övé. nagyon gyors játékos vagyok, nem vagyok tökölõs, agresszíven megyek elõre már a pálya elejétõl fogva, foglalok be mindent minél elõbb. de még így is necces lesz, de megpróbálom azért, ha esetleg elsõre nem megy, majd megy másodjára vagy harmadjára.
Waaaaaagh!
A pályák többségén (nem mindegyiken de a többségén) vannak semleges erõdök, bányák és egyéb dolgok, csak ha sokat vacakol a játékos akkor a gépi ellenfél elfoglalja.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
itt az a nehéz, hogy az elején már minden az ellené. nincs semleges bánya, vár, erõd, semmi, minden alapból náluk van. a többi részben nagyrészben semleges volt minden. ezért ha nem sietsz akkor már nem nyerhetsz. kicsit el van cseszve...
Waaaaaagh!
Én se ma kedztem a Heroes-ást, az elsõ résztõl nyomom, eddig mindig normal-on toltam végig a kampányokat, de bevallom õszintén most levettem könnyûre és még így is szoktam vele szívni. Lehet én is kiöregedtem belõle, de ezt a 6-ost mintha 1 nehézségi szinttel eltolták volna. Szóval a könnyû az itt normál, a normál az nehéz, a nehéz meg nightmare vagy ultra violence. Kinek hogy... :-)
Crome
Én is magyarul nyomom, nincs az félrefordítva.
A dinasty wpnt köszi.
A dinasty wpnt köszi.
magyarul nyomom. lehet félrefordították, majd meglesem ha hazaértem, mostmár kíváncsi vagyok😊
Waaaaaagh!
Angolul játszod a játékot? Mert ott egyértelmû a dolog. Nem tudom hogy a ferdítésben milyen, az sosem számít, nem releváns, mert lehetnek fordítási hibák (plusz ugye a user is tud félreértelmezni).
20-as xp -jének 75%-IG fejlõdik. Tehát nem összeadódik, hanem a 100 XP-s hõs a másikat MAX 75XP-sre növeli.
És nem pedig az 50 xp-s kicsi megkapja a 100-as 75%-át és így lenne 125 XP-s.
És nem pedig az 50 xp-s kicsi megkapja a 100-as 75%-át és így lenne 125 XP-s.
Þór vígi þessi rúnar
így már vágom, csak mintha a szöveg nem így szólna a skillnél, hanem hogy az xp-je 75%-át átadja a másik hõsnek, vagy csak elnéztem nemtom. mert így a 20-as átadta volna a 16-osnak, az lett volna 16-ról mondjuk 22-es szintû egybõl😊 ez lett volna a terv, de nem jött össze😊
Waaaaaagh!
hány vár van a pályán, 4? mert akkor így a 2 várral nem vagyok rossz helyzetben, csak nincs pénzem átalakítani az ördög várat. vettem ördög sereget, de feltámasztani nem tudok, így azért elég hátrányos a dolog.
ez a tenyészanya mekkora egy szar. pedig fostam tõlük. semmit nem sebez szinte, pedig elég jó sebzése van az adatlapon, de volt 9db és alig vette le 1-1 lényt, a licsek elvileg gyengébbek, de azok szednek rendesen.
ez a tenyészanya mekkora egy szar. pedig fostam tõlük. semmit nem sebez szinte, pedig elég jó sebzése van az adatlapon, de volt 9db és alig vette le 1-1 lényt, a licsek elvileg gyengébbek, de azok szednek rendesen.
Waaaaaagh!
én is ott járok, bevettem a jobb felsõ várat, de ez egy buzi pálya. mindenhol rengeteg lény, minden kis erõdjét sok lény védi, van egy olyan bika hõse mint a rosseb, remélem nem jön nekem.
pedig csak normalon nyomom, de nehéz. nem tudom, az elõzõ heroes-ok vagy nem voltak ilyen nehezek, vagy én öregedtem ki. a heroes3 volt olyan, hogy nem sok kampányt tudtam végigtolni benne, az is baromi nehéz volt, de ott asszem hardon toltam, 5 fokozatból a 4.-en talán, vagy lehet csak a 3.-on. a 4 meg az 5 laza volt ehhez képest...
pedig csak normalon nyomom, de nehéz. nem tudom, az elõzõ heroes-ok vagy nem voltak ilyen nehezek, vagy én öregedtem ki. a heroes3 volt olyan, hogy nem sok kampányt tudtam végigtolni benne, az is baromi nehéz volt, de ott asszem hardon toltam, 5 fokozatból a 4.-en talán, vagy lehet csak a 3.-on. a 4 meg az 5 laza volt ehhez képest...
Waaaaaagh!
Hali. Valasz © Bigpigrib kerdesere. A hivatalos forumon van egy bejegyzes, hogy melyik dinasztia fegyvernek mi a neve, es leirjak azt is, hogy hogyan szerezhetoek meg. Aki nem akarja ne olvassa el, eleg sok spoilert tartalmaz:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/5741009859
Ez elvileg remekul megvalaszoja a kerdesedet. 😊
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/5741009859
Ez elvileg remekul megvalaszoja a kerdesedet. 😊
Köszi, megpróbálom, mert idáig 2x próbálkoztam a jobb felsõ várral, de nem jött be, gondoltam jobb ha jó taktika után nézek. Legalábbis idõ spórolás szempontjából. :-)
Crome
Én a térkép alsó 2 várát foglaltam el elõbb, és rámentem arra, hogy összeszedjem a holddarabkákat (Asha Könnye), addig hagytam is a többit, míg ez meg nem lett. Persze közben egy másik hõssel védtem a várakat, a fõhösömmel meg csak utána "tisztogattam" meg a pályát. Elég hamar szép kis seregem lett, csak az volt nehézség, hogy egy idõ után sok hõs kezdett el mászkálni a pályán, de ha mentesz gyakran, akkor nem lesz gond: én a végére az összeset leszedtem, és mindegyik vár az enyém volt. Az utolsó feladatot meg már simán megcsináltam, de ezt a poént nem lövöm le, aki még nem játszott vele 😊
Necro kampány 4. pályájára van taktikai javaslatotok, hogy a várakat milyen hamar (gondolom amint csak tudom), milyen sorrendben kezdjem el?
Crome
Ez egyáltalán nem bug. A küklopsz mindig a saját körében szenvedi el az õt ért addigi (akár elõzõ köri) sebzést. Addig nem.
Pl.: ha sebeztél a 10 küklopszon mondjuk 1000-et, akkor 3 meghal, ha a küklopsz jön. Nem elõbb. 😊
Pl.: ha sebeztél a 10 küklopszon mondjuk 1000-et, akkor 3 meghal, ha a küklopsz jön. Nem elõbb. 😊
A klüklopsz faji speckója olyan, hogy sokat kibír, aztán egyszerre csak megdeglik 😊
-------------------------------------------------------------------------
Van egy hõsod, lvl 16 o, és a váradban csücsül a kezdetek ota 2 db lvl 3 as alhos )piackarakter) amit arra használsz, hatsz, hogy a mainsereget ellátja lényekkel, sétál a vizen stb. Amikor összetalálkoznak akkor 15 re váltanak, ha megfelelõek voltak, egy csomó speckó is aktiv lesz (architect economy 3 as szintre)
-------------------------------------------------------------------------
Van egy hõsod, lvl 16 o, és a váradban csücsül a kezdetek ota 2 db lvl 3 as alhos )piackarakter) amit arra használsz, hatsz, hogy a mainsereget ellátja lényekkel, sétál a vizen stb. Amikor összetalálkoznak akkor 15 re váltanak, ha megfelelõek voltak, egy csomó speckó is aktiv lesz (architect economy 3 as szintre)
Meghalnak azok, de csak akkor amikor a saját körükben elérik a 0-t.
Ez tényleg bug, de megölhetõk.
Tehát ha van nekik 1000 HP-juk és belesebzel akkor akkor fognak összeesni amikor õk jönnének a csatában és a HP-juk 0.
Ez tényleg bug, de megölhetõk.
Tehát ha van nekik 1000 HP-juk és belesebzel akkor akkor fognak összeesni amikor õk jönnének a csatában és a HP-juk 0.
Þór vígi þessi rúnar
A Haven küldetés második pályáján a küklopszokat nem tudom megölni. sebzõdnek többezret is, de egy sem hal meg közülük.
Szép kis bug, mert így nem tudom megcsinálni a pályát...
Szép kis bug, mert így nem tudom megcsinálni a pályát...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
A 20 meg a 16 szintén nem jó hasonlat, mert ennél nagyobb különbség kell legyen hogy az alacsonyabb szintû profitáljon (a 16 az 80%-a a 20-nak így bizony már nincs mit kapnia az alacsonyabbnak a magasabbtól). Nem arra van kitalálva a skill, hogy egymáshoz nagyon közeli szintû hõsöket tápolj, hanem az elmaradottakat egy magasabb szintûvel feltornássz gyorsan. Nem olyan nehéz kikalkulálni hogy lesz szintlépés eredménye a dolognak vagy sem (megnézed mennyi Xp-je van a magasabb szintûnek ,veszed annak 75%-át és az alacsonyabb szintû arra az értékre kerül, ha ez szintlépéssel jár akkor örülhetsz ha nem akkor nem).
csak egy példa volt, nem két 18-as volt, csak ekörüli szintekkel, mittomén lvl 20 meg lvl 16. na így már jó? így sem történt semmi...
Waaaaaagh!
Megnéztem, nem lehet hõst dismisselni.. 😞
Én se szeretem, ha ott sorakozik 8 hõs és csak állnak.
Nekem még mindig hiányzik az a rákérdezõ ablak a kör zárásánál, hogy:
Egy vagy több hõsödnek még van mozgáspontja. Biztos, hogy tovább akarsz lépni?
Ezt igazán visszatehetnék...
Én se szeretem, ha ott sorakozik 8 hõs és csak állnak.
Nekem még mindig hiányzik az a rákérdezõ ablak a kör zárásánál, hogy:
Egy vagy több hõsödnek még van mozgáspontja. Biztos, hogy tovább akarsz lépni?
Ezt igazán visszatehetnék...
hõstõl megszabadulni: üresben nekizavarod az elõ lénycsoportnak.
(szvsz pazarlás) mert nagyon hasznos amikor sakkozik a gép.
(szvsz pazarlás) mert nagyon hasznos amikor sakkozik a gép.
". idegesít ha van 10 hõsöm és csak állnak. ki szoktam nyíratni õket, de jobb lenne ha ki lehetne csapni õket. nekem max 3 hõsöm szokott lenni, de inkább 2..."
Pedig ha mind 10 környékén van vagy esetleg 15 akkor lehet nekik nyomni az architect, economist 1, 2, 3 at (olcsóbb építés, piac 1 fa 1 kõ per nap, hõsönként.. azért az nemrossz, azt eladni a piacon pénzbõl sereg vagy varázstárgy (esetleg achievement unlock)
Pedig ha mind 10 környékén van vagy esetleg 15 akkor lehet nekik nyomni az architect, economist 1, 2, 3 at (olcsóbb építés, piac 1 fa 1 kõ per nap, hõsönként.. azért az nemrossz, azt eladni a piacon pénzbõl sereg vagy varázstárgy (esetleg achievement unlock)
Adj akkor a hõsnek egy nyamvadt csontvázat, vagy valamit, és támadj meg vele légió fekete sárkányt! 😄
Ja, hogy az nincs a játékban! Akkor valami mást.. A lényeg, hogy úgy meghal a hõs...
De biztos, hogy lehet dismisselni is! Mindjárt megnézem neked, hogyan!
Ja, hogy az nincs a játékban! Akkor valami mást.. A lényeg, hogy úgy meghal a hõs...
De biztos, hogy lehet dismisselni is! Mindjárt megnézem neked, hogyan!
"nem, ilyet sehol sem ír, hogy szintkorlát van rá. mûködnie kéne így is, ha meg nem, akkor írják oda hogy lvl 10 alatt érvényes vagy valami..."
Nem ez pusztán logika.
Feltételezték, ahogy nézem hiába. Hogy fogsz egy fõhõst, azzal kalandozol, majd mikor találkozol az alhõssel azt feltápolod.
main 18 akkor az al 17 lesz. Olyan nincs hogy 2 18 ast összefuttatsz, és mennyi legyen a hõs? lvl 31? 😄D
Nem ez pusztán logika.
Feltételezték, ahogy nézem hiába. Hogy fogsz egy fõhõst, azzal kalandozol, majd mikor találkozol az alhõssel azt feltápolod.
main 18 akkor az al 17 lesz. Olyan nincs hogy 2 18 ast összefuttatsz, és mennyi legyen a hõs? lvl 31? 😄D
Az alacsonyabb megkapja a magasabb szintû XP-jének 75%-át...
Tehát 2 18-ast ha összeengedsz, akkor ott biza nem történik semmi.
De pl nézz meg egy olyat, hogy a level 30-as hõsöddel találkozol egy level 18-assal.
Szóval ez sem bug.
Tehát 2 18-ast ha összeengedsz, akkor ott biza nem történik semmi.
De pl nézz meg egy olyat, hogy a level 30-as hõsöddel találkozol egy level 18-assal.
Szóval ez sem bug.
Þór vígi þessi rúnar
mert megveszem az összes hõst ha van pénzem, csak a lényeik kellenek. egész jó sereget ki lehet hozni így. idegesít ha van 10 hõsöm és csak állnak. ki szoktam nyíratni õket, de jobb lenne ha ki lehetne csapni õket. nekem max 3 hõsöm szokott lenni, de inkább 2...
Waaaaaagh!
nem, ilyet sehol sem ír, hogy szintkorlát van rá. mûködnie kéne így is, ha meg nem, akkor írják oda hogy lvl 10 alatt érvényes vagy valami...
Waaaaaagh!
Ha sorsdöntõ dologra készülsz, elõtte ments.
A játék megvétele elõtt is lehetett tudni, hogy kevés nyersanyag lesz.
Hõst meg minek kirúgni? Nem olcsó, és késõbb hatványozottan többe kerül majd😊 majdnem 100k gold magasabb szinten, egy "felfogadás"
A játék megvétele elõtt is lehetett tudni, hogy kevés nyersanyag lesz.
Hõst meg minek kirúgni? Nem olcsó, és késõbb hatványozottan többe kerül majd😊 majdnem 100k gold magasabb szinten, egy "felfogadás"
mûködik az csak nem úgy kell hogy két 18 ast egymásra ugrasztasz😊
egy lvl 5 öst ugrasztasz egy lvl 18 asra..😊
egy lvl 5 öst ugrasztasz egy lvl 18 asra..😊
ja és miért csak 1 féle elit nyersi van? kristály. hol a többi? aranypor, gem, mercury smafu?😞
Waaaaaagh!
újabb bug:
a mentorlás nem mûködik. összeengedtem 2 mentoros hõst, lvl 18-asok voltak, egyik sem kapott a másiktól 75% xp-t😞 elbasztam 1 skillpontot a semmire...bravo.
a mentorlás nem mûködik. összeengedtem 2 mentoros hõst, lvl 18-asok voltak, egyik sem kapott a másiktól 75% xp-t😞 elbasztam 1 skillpontot a semmire...bravo.
Waaaaaagh!
A piac nem mindig jön össze, mert nem mindig van mire cserélni. Bár hozzá kell tennem, hogy az 5-höz képest, itt elég jól lehet halmozni az aranyat. Sokszor van olyan, hogy aranyból már rengeteg van, lényembõl meg viszonylag kevés, így nem érek vele sokat. Persze fordítva sem lenne jobb. Mondjuk ilyen esetben szoktam is kristályt venni, mert van mibõl, kivéve mikor nem. :-)
Crome