10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
farferi #7898 Ma végeztem a nekro kampánnyal, nagyon tetszett különösen a vége.Fenntartásaim voltak a kritikák alapján de kellemesen csalódtam az új herosban. -
andorr1984 #7897 Konkrétan Irináról van szó (Sanctuary kampány), Might-os és Blood-ra van fejlesztve.
Ezek szerint csak Könnyeseknek van az, ami Antonnak ?
(Anton valóban Tear-es volt nálam) -
Andrews2007 #7896 S Steames a játékotok? -
BlazeH #7895 Valószínűleg függ a skill időtartama a hős szintjétől és a tear szinttől is. 30-as hősnek 2-es tearrel tovább tart. Másodlagos hősöknek nem is fejlődik a tear szintje, azoknak mindig gyengébb lesz. -
BlazeH #7894 Tegnap este kétszer kidobott a főmenűbe de amúgy ment.
Előtte tényleg volt hogy 1 napig nem men. -
#7893 kellene a statokról egy kép, mert sztem nagyjából arról lehet szó, hogy Anton végig lett 'tápolva'...azaz végiglátogattad vele a legtöbb statnövelő helyeket...míg a másodlagos hős csak szinteket lépett.
Nagy különbség van a kettő között...van hogy egy szintlépés ad két luck-t azt szeva...ellenben egy nagyobb térképen begyűjtesz 3-4 varázserőt/erőt/mágiavédelmet/védelmet szintlépés nélkül...
...meg persze a varázstárgyak is beleszólhatnak..
Sz az hogy egy szinten vannak az piszkosul nem azonos hősöket jelent. -
andorr1984 #7892 Valamit nem értek. Meg tudja valaki nekem ezt magyarázni ?
Arról van szó, hogy amikor Antonnal (Haven) végigvittem a kampányt, az Ellencsapás III nevú képessége (ami azt csinálja, hogy az ellenfél ütése előtt támad vissza) az első 3 körre vonatkozott, a többi harcos típusú hősömmel ugyanazt kifejlesztve csak az első 1 körre van hatással.
Ez miért van ? -
Bigpigrib #7891 Simán pöccre elindul (mikor lesz a lvl 40 megemelve, mondjuk 90 re?:) -
Crome #7890 Véleményem szerint jó a sztorija, nekem talán még jobban is tetszett, mint a mostanié. -
#7889 És a sztorija van olyan jó mint a 6nak? Mert ez most elég érdekes lett így a 4. pályára. Volt egy cutscene ami nagyon kemény volt, tetszik a történet nagyon eddig. -
Crome #7888 Szerintem nem lesz nehéz, sőt... persze van amiben másabb lesz, mint pl. a skill-ek felvétele, vagy a teleportok, de nehézségben tuti nem lesz nehezebb. Én végigvittem a kiegészítőivel együtt normálon és egy kivételével egyik pályán sem voltak nagy gondjaim. -
Lokker #7887 itt is pöccre megy -
#7886 nálam megy -
farferi #7885 Te most utánozol?Szintén nekro negyedik pálya, szintén egy nap néha egy térkép, megcsinálok minden mellékkvesztet. -
Andrews2007 #7884 Nektek elindul a játék??? Nekem és sokaknak már vagy 3-4 napja nem. -
#7883 Szerintetek ha, a heroes 6 mellett elkezdek játszani az 5-el is. Akkor az nehéz lesz, mert más játékstílust igényel? Jó az 5-nek a sztorija. Nekem azt mondták jobb és nyomjam végig a 6 előtt vagy mellett mert megéri. -
#7882 A kampányban én minden side questet megcsinálok. Egy pálya 5 -6 óráig is eltart nálam, de van melyik egy napig. 50 órám van a játékban és a 4.dik nekro pályán vok, a többibe bele se kezdtem. Normalon tolom. Most ez a 4.dik pálya eléggé megizzaszt, de ha ugy játszom a csatákat, hogy ne nagyon legyen veszteségem, akkor haladok. Bár még mindig hátra van 4 sheogh portal :S meg egy csomó felszíni vár.
Egyébként én azt hittem, hogy Kiril valami nagyon kemény srác lesz a démonok között, de belenéztem youtubeon és eszméletlen nyámnyila unszimpatikus karakter :S -
#7881 régen ez így volt...manapság sajnos ez már nem így működik, szerintem nem tudnál 3 olyan játékot mondani az elmúlt 3 évből (de lehet még régebbről sem), amire igaz lenne, amit leírtál
régen összeült egy csoport programozó, összehoztak valami játékot és kerestek hozzá kiadót...manapság a kiadó fogja a bevált címet, keres egy csapatot, akikkel megcsináltatja lehetőleg minél hamarabb, ostorozva őket, ha nincsenek kész (nem csodálkoznék, ha még a kötbért is rájuk vernék), kapod amit kapsz, és reménykedhetsz, hogy utólag kijavítják a hibákat
de hibátlan játékos amúgy is közel lehetetlen készíteni, pláne egy heroes bonyolultságú játéknál
tesztelésről meg annyit, hogy alapesetben akadhat rá fél tucat ember, vagy annyi se.. később a létszám felhízik mondjuk 100-ra, de még annyi ember se képes 1-2 hét alatt minden hibát megtalálni...még később nyilt lesz a béta, teszteli 1-2 ezer ember..ők már elég sok mindent megtalálnak, de képzeld el, mikor az 1000 ember nekiáll jelentgetni a játékban maradt 50-100 hibát...ezt mind feldolgozni nem egyszerű... a hibákat prioritásba kell állítani, hisz lehet olyan hiba, ami mindenki számára nyilvánvaló, de a játék élvezhetőségébe annyi gondot nem okoz, míg lehet olyan apró hiba, amibe csak nagyon kevesek ütköznek bele, de komoly gondokat is okozhat, vagy teljesen felboríthatja a játék egyensúlyát, igazságosságát... ehhez add hozzá, hogy bár tudják mi a hiba, meg kell találni a több százezer sornyi programkód között, hogy mi okozza...pláne akkor érdekes, ha a hiba nem mindenkinél jön elő...pl csak azoknál, akiknél van "ß" karakter a nyelvben..bármi ilyen hülye hiba előállhat... de megpróbálnak a készítők megfelelni a dolognak, és időbe javítani a sok hibát... majd kiadják a játékot, és jobb esetben pikk-pakk lesz a játékra akár több százezer "teszter", akik szintén belefuthatnak olyan hibákba, amibe előtte a pár ezernek nem sikerült, és persze elárasztják a készítőket azon hibákkal, amikről tudnak, csak még nem volt idejük javítani, mert a kevésbé látványos, de súlyosabb problémákkal foglalatoskodtak..
egy hangyányit azért próbáljátok ezt végig gondolni -
laikuss #7880 Nem szabad így kiadni, mindenki csak vár.
Vannak jó példák is, kiadnak egy játékot ami tényleg játszható és utánna olyan patch-eket amiben még új pályák és küldik is vannak stb., így is lehet, ezt kéne eltanulni. -
BlazeH #7879 A skirmish egész más játékélményt ad mint a kampány. Ott nincs történet, nincsenek csőszerű pályák, előre meghatározott seregek, és szabályok (pl amíg egy bizonyos küldetésig nem jutsz el, addig az ellen nem támad). Skirmishben agresszívabban kell játszani, terjeszkedni, maga a kihívás ami érdekessé teszi (főleg hard AI ellen). -
#7878 én speciel játszom, és még egy darabig el is leszek vele, lévén munka mellett max 1-2 órám van jut rá naponta... inferno kampánnyal végeztem, most tolom a haven-t.... hogy miért jó egyeseknek a skirmish? erre normális választ nem igazán lehet adni...leginkább azért, mert leköti...fel lehetne tenni a kérdést, hogy miért lődöz valaki órákig "csúzlival" maradakat, hogy miért passzinánszozik órákat vagy miért képes valaki heteket eltölteni egy sakk-partival...szóval Crome-nak igaza van, kinek a pap... -
Crome #7877 Érdekes... én tolom az F1 2011-et is és ott is olvastam már olyat, hogy valaki csak szimpla nagydíjakat megy, nem pedig karriert. Ott sem értem, hogy annak mi értelme, mikor a 0-ról indulva VB-t nyerni az igazi. Persze kinek a pap... -
#7876 Te jó ég? De hogy? A skirmish az uncsi, mert nincs célja a játékodnak. A kampánynál van egy sztori ami ha érdekes akkor van értelme vinni. De hogy csak úgy pályákat csináljak meg az miért jó? -
#7875 engem a kampány soha nem érdekelt, a skirmishbe meg már beletettem több, mint 170 órát, úgyhogy most várok új pályákra. -
#7874 De nem értem miért? Már elvileg kiadtak egy csomót. Én mióta játszom nem találkoztam hibával. A campaign-t végig lehet tolni simán. -
#7873 Gondolom sokan várnak még pár patchet (én is) és majd utána. -
#7872 Valaki még játszik egyébként ezzel a játékkal, vagy már lecsengett mindenkinél? -
#7871 Nekem ma délelőtt is jó volt. -
#7870 Skyrim de 5 nap és uncsi lesz. Én már minden házat megvettem és már nincs mit csinálni. -
#7869 Én se tudok belépni, mióta karácsonyra kaptam egy Skyrimet. :)
(nem a ubi szerverek miatt) -
Andrews2007 #7868 Szintúgy már vagy 3 napja. -
andorr1984 #7867 Csak én nem tudok belépni a játékba, vagy ti se ?
Olyasmit ír ki, hogy az ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető, próbálja meg később. -
Crome #7866 Nincs mit! Én sem használtam a leírásokat, a térkép részét viszont használni tudtam párszor és az jó volt. -
Crome #7865 Azért az, hogy gyorsan végigvinni könnyűn kicsit túlzás. :-) Nekem így sem volt egy galoppmenet, inkább úgy írnám, hogy pont élvezhető volt. Nem éreztem, hogy könnyű lenne, de meg sem kellett szakadnom.
A sztoriról szólva őszintén volt, hogy párszor elvesztettem a fonalat, de amúgy sem egyszerű az egész történet számomra. :-) -
#7864 volt már pár patch, és a béta teszttől már megjelenéskor is nagyon messze volt a játék (lévén benne voltam a 100 fős zárt bétában, és tudom, hogy akkor mennyi bug volt és milyenek)..biztos tartalmaz még hibákat, de végigjátszható -
farferi #7863 Egy térkép, végre.A leírást nem használom de a térkép nagyon jól jön, időmegtakarítás végett.Köszi. -
hapi #7862 Tudna valaki adni egy helyzetjelentést?
Van e már patch, ha igen volt e valódi haszna vagy még mindig szinte béta állapotban a játék? -
#7861 Na ez a végigjátszás viszont nagyon hasznos. -
#7860 Ja úgy azért más:S Easyn gyorsan végig lehet menni a pányákon normalon azért már megizzasztanak.
A sztori egyébként érdekes volt? Mert engem egyelőre nem nagyon fogott meg. -
donatus13 #7859 Igazából ahogy eddig észrevettem több pályát is próbálva minden ugyan az normalon meg easyn csak az egységek kicsivel erősebbek a pályán + a gép egy kevéssel nagyobb sereget csinál ezen kívül kevés az eltérés, bár lehet ,hogy csak nekem tűnik úgy hogy semmivel se taktikázik jobban vagy ilyesmi:)