10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Crome #7858 Amint már írtam én egy-két kivételével mindent könnyűn csináltam. Szóval bármit írok az arra a szintre vonatkozik. -
Crome #7857 Szívesen segítenék, de őszintén megmondom már nem emlékszem arra a pályára igazán. A nerko kampány volt amivel kezdtem, szóval arra emlékszem kevésbé. Viszont itt egy végigjátszási segítség angolul, nekem segített párszor, hátha neked is jól jöhet. -
#7856 De ezt normal fokozaton tetted? Vagy easyn? Mert én normalon akarom megcsinálni de nem megy. -
farferi #7855 A hármas nekro pályát hogyan csináltad meg így, mert én pont ott filózok?Kitakarítottam a földalatti részt a démonoktól és elfoglaltam az orkok várait a saját "szigetemen" Viszont amint hajóra szállok, hogy megkeressem Miranda városait egyből partra száll nálam így nem igazán tudok a seregmegosztásnál jobbat csinálni.Meg az is zavaró hogy a térkép kb. fele még sötét, így amíg hajókázok és megtalálom az ellent addig folyamatosan erősödni fog. -
Crome #7854 Én egyel nyomtam végig, akárcsak az összes többit. Valahogy idegesít, ha több hősre kell figyelnem. :-) -
Crome #7853 Aha, hát erre nem is gondoltam, de köszi az infót! -
#7852 Jahh, próbáltam offlineban is, csak első indításkor szükséges egy online belépés. addig nem enged offlineba.
Viszont akkor nyugodt vagyokm mert nem nálam van a hiba. -
#7851 a serialt amúgy sem kéri a telepítéshez, azt az online account-od aktiválásához kéri...szóval légy türelmes, nem a telepítést bactad el, lényegébe az elvárt folyamatos online kapcsolat miatt szívsz te is... -
#7850 pedig úgy néz ki, hogy sikerült rosszul időzítened a telepítéssel, mert tényleg uborkáéknál halt le valami, és nem lehet játszani (legalább is online, offline módban lehet elindul, csak az offline mentéseid nem fogod látni majd, ha online indítasz...) -
#7849 Sziasztok,
Eredeti játékom van. Már másodjára telepítem újra, de nem akar elindulni. Azt írja ki, hogy az Ubisoft szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető. Na de 2 órája? Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
Hogy tudnám elindításra bírni a játékomat? Már egyszer sikerült korábban, csak windows reinstall volt. Most meg nem bírom elindítani. Érdekes módon a serialt sem kéri. -
Andrews2007 #7848 Steam hiba még mindig. Jelenleg ez a játék nem elérhető. Próbálja meg később. -
#7847 Nekro 4dik pályára tudtok tippet adni? Arra lennék kíváncsi, hogy ti egy hőssel nyomultatok végig a mapen, vagy ketté osztottátok a sereget anastasya meg a varázsló között és mindkettővel mentetek két külön irányba? Nem gyenge úgy a sereg ha ketté van osztva? Ha betámadják a várat mialatt nem vagyok ott mit csináljak? -
Perszepeta #7846 Jaja, már több mint 3 órája nem megy!!! -
Brasi #7845 Az epilógusban attól függ, hogy melyik hőst választhatod, hogy könny vagy vér útján vitted végig az adott hőst. A sziporkázó sötétség című pályát vér, az angyalok hullatta könnyek pedig könny hőssel lehet elkezdeni. Ha egy hőst mindkét úton végigviszel, akkor mindkét pályán lehet használni. -
jumee28 #7844 Hát ez már nem igaz... Megint nem megy az a sz*ros Uplay és nem tudok játszani! Kezdem már unni... -
Crome #7843 Erről írtam pont lentebb. Én is azt hittem először, hogy valamiért nem engedi elkezdeni, aztán kiderült, hogy engedi, csak nem mindegy, hogy melyik hőssel akarsz nekivágni. Nagásat engedte, meg még asszem egyet, viszont az Infernos és Nekro hőst tuti nem. Legalábbis nálam nem. -
Coradiel #7842 Sajnos Shiwo a nekrót rosszul mondta. Ott a hősöd szintjétől is függ, ha 5. szintű vagy akkor jöhetnek az elit lények, és ha 10 akkor a championok, bár a szintekben nem vagyok teljesen biztos. A töltődése meg a kapott, és osztott sebzéstől függ. -
Andrews2007 #7841 Nálatok is azt írja ki a steam, hogy Steam hiba jelenleg nem elérhető a játék, mikor a Heroes VI cd key-re kattintok. -
#7840 Sziasztok!
Valaki tudna adni egy 100%-os mentést a kampányról?
Os újratelepítésnél sikeresen elfelejtettem a mentéseket átrakni máshova, pedig már csak az epilógus 2. pályája volt hátra. (amit egyébként valamiért nem engedett elkezdeni..) -
Crome #7839 Nálam azért nem egészen így volt, mert a végső kampánynál a föld alattit nem engedte bármelyik hőssel elkezdeni. Az elsőnél meg nem is próbáltam végig, mert ott a Nekrokkal nyomtam és azt engedte rögtön. -
farferi #7838 Így már tiszta,köszi. -
#7837 Könnyűn túl könnyű , de normálon meg elvérzek azonnal, nem tudom mi lenne a jó számomra. De tényleg szeretném végig nyomni a játékot meg érdekesnek tűnik a sztori. 5 testvér 5 szemszögből látja a történetet és végül összeforr az egész és választhatsz kivel viszed a végső kampányt. -
#7836 javítom magam :)
"ha most minden lényem szerencsés az első körben, akkor az első kör végén nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt." -
#7835 félre értetted, ahogy töltődik a kör, ahhoz arányosan tudod alkalmazni...most a pontos arányokat nem tudom, ill hogy mitől nő a nekróknál, de hasra ütve úgy tudnám elmagyarázni, hogy mondjuk mikor a képesség 1/3-a töltődött meg, akkor tud core lényt, ha már a 2/3, akkor elitet is, és ha az egész, akkor champion lényt is feltámaszt... persze valószínű, hogy nem is kell a teljes képesség...
kicsit konkrétabb példa, az infernóval most fejeztem be nem rég a kampányt, ott kábé a következő a helyzet:
- akkor nő a csík, ha az egységeim közül valamelyik szerencsés támadást tesz, vagy ha az ellenfél pont az ellentettjét, azaz szerencsétlenül támad, kisebbet sebezve (a pontos megnevezését így nem tudom fejből a dolognak..) bár utóbbi nem nagyon szokott lenni, szóval a csík szépen töltődik, ahogy jönnek a kis patkók a lényeim feje felett... Mikor már sárga a csík és alkalmazható (kb a negyedénél), akkor tudok core lényt megidézni vele.... mikor eléri kábé a felét, akkor már elit lényt is lehet idézni..mikor a 3/4-e, akkor lehet champion lényt, s mikor teljes a kör, akkor az idézett lény azonnal megjelenik, nem csak a démoni kapu (aminél várni kell egy kis időt)
ha most minden lényem szerencsés az első körben, akkor az első kör elején nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt... ha viszont körökön keresztül nem szerencsés egyik sem, akkor nem tudok idézni, mivel nem töltődik a köröcske...
remélem így érthető
-
Crome #7834 Azt neked kell tudni, hogy viszed e normálon vagy sem. Próbáld ki könnyűn és meglátod mennyivel könnyebb úgy vagy sem számodra. Én pár küldetés után éreztem, hogy a könnyű fokozat lesz jó nekem és úgy nyomtam végig (néha még könnyűn is megizzasztott egy-egy pálya). -
#7833 Sziasztok. Tudom, hogy eddig nem sokra jutottam. Csak a kezdő küldiket meg a nekro első 3 pályát csináltam meg. De a nekro 4diket nem tudom egyszerűen megcsinálni normalon. Szerintetek levegyem a nehézséget easyre? De akkor nem lesz túl könnyű a játék? Egyszerűen nem bírom megtartani a várakat. Elindulok és közben hátbatámadják a várat, de ha ott hagyok erőket, akkor meg nekem marad kevés és leölnek kalandozás közben. -
farferi #7832 Ezt hogy érted?Mert azt észrevettem, hogy a második pályán amikor van liched meg sorsszövőd azokat csak a szellemmel tudtam feléleszteni, a nekro képességgel nem.Akkor ha az első körben pl. csontit élesztek a következőben már lehet lichet?Vagy félreértettelek? -
donatus13 #7831 Én sem :) tegnap vagy 3 órámba került átszenvedni magam és vagy 4 szer kezdtem neki a 3 pálya ment nagyon de a 2 pálya az kegyetlen volt ennyit még semmivel se szoptam de annyira tetszik a történet ,hogy mindent próbálok megcsinálni. -
#7830 ..ja és az árnyak (sötét) azok elég sz'patósak tudnak lenni egy nekrónak.
..csak fizikai sebzés jó, nem mindig éri meg velük harcolni..hacsak nem fontos dolgot őriznek. -
#7829 használd a hős nekromanta képességét, és a szellemek gyógyítását..a szellemek lehetőleg akkor gyógyítsanak amikor körbeveszi az élő ellenség a szövetségest, vagy a szellemet (akit gyógyítani akarsz).
sok mindenre nem kell figyelni mert elég erősek....de mivel a játék elején övék az első történet, ezért pl engem is megszívattak, nem tudtam hogy a hős feltámasztását lépésekben tudom használni (alap-elit-bajnok lény), ezért csak akkor használtam amikor fullon volt :D
pedig azért van f'ngatós rész a nekróknál is...az emlékeknél nekem is majdnem elkoptak a seregeim..nagyrészt a saját hülyeségemnek köszönhetően, de még akkor nem voltam képben a játékkal.
-
farferi #7828 "nekronak sok baja nem lehet"Úgy legyen. -
#7827 A nekroknál elvileg nincs morál...már régen voltam élőholtakkal, a regeneráció meg sztem akkor nagyon jó ha magas a morál.
...mert akkor ugye akkor egy körben kétszer regenerálódik, persze felemészt egyet, de kit érdekel, addigra vagy amúgy is vége a csatának, vagy nagyobb csatáknál meg újra aktív ez vagy az.
Szal morál függő, de végül is a tömeges regeneráció az jó dolog, kell.
Mellég az életszívás..és nekronak sok baja nem lehet a gép(!) ellen. -
farferi #7826 Köszi.A tömeges regeneráció amúgy hat a nekró lényekre, mert a gyógyítás ugye sebez, én meg a nekro kampányt tolom? -
#7825 Én általában az ősi (prime) varázserőnél szoktam húzni az általános varázserőn, és utána húzok a varázslat fajtája szerint (fény, föld..stb).
Bár jelenleg kampányra(!!) én a -might- hősre esküszöm, és ott a regeneráció és a gyógyítás ami játszik...persze ha a kaszt megengedi akkor az életszívás is...ezek tömeges hatásúként is elérhetőek egy -might- hősnek.
A lvl15 felett megszerezhető képességek sztem jobbak a might vonalon mint a magic-n.
a 4-5 váras térképen előbb-utóbb dobja a +8 varázserős nyakláncot, az elfér.
De szvsz(!!) A -magic- hős alacsony és közepes szinten erős, a -might- beállítottságú hős magasabb szinten erősebb.
brutál képességek vannak, ..teszem azt amikor egy saját lény megöl egy másikat (első alkalommal) akkor teljes cselekvést kap újra (+csomó morál)..sztem kicsit több gondolkodás kell, de nagyon kemény...aztán ott van az ellentámadás a támadás előtt..változó értékek vannak, nálam most a csata első 3 körében visszatámadnak mielőtt ütnék őket, ez egy kardmesternél, vagy egy griffnél nagy táp.
Tömeges regeneráció az szvsz kell (jó az az 5 kör), a tömeges gyógyítás sokat nem fog érni, de néha jó, illetve nekrók ellen támadásnak is elfér, a sima gyógyítás jó...eleve keveset sebződnek a lények. -
donatus13 #7824 Köszi a sok segítséget :) -
BlazeH #7823 A kampányok teljesítésével tudsz újakat szerezni, vagy csinálnod kell saját hősöket a dinasztia menüben. -
BlazeH #7822 Nem gyengébb, csak magasabb szinten kevesebb pluszt jelent az a 9 mágikus erő. -
donatus13 #7821 Bocsi ha hülye a kérdés, de a demoban is hotseaten csomó hős volt most megnéztem van 5 darab és inferno-s egy sincs :S -
donatus13 #7820 Magasabb szintű hős gyengébb mint a közepes?:O -
farferi #7819 Persze, hogy segítettél, köszi.Lassan azért már kezd körvonalazódni a kép, még jó hogy nem költöttem el a pontokat és még van 5db 15-ös szintűként..Ezekre gondoltam még:láncvillám, bábjátékos,tömeges kőbőr vagy tömeges regeneráció, utolsó sötét mágia erősítő meg tömeges hatástalanítás.Jó lesz remélem.