Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt úgy bírtam.
De alapvetõen azt gondolom, csinálják meg a játékot simán jóra a javítással, hogy mindenki tudjon vele jót játszani, aztán jöhetnek hozzá a jóságok....szép a grafika, a történet is elég hangsúlyos, hozzá kell még tapasztgatni pár hõst-lényt-frakciót, és csicsákat...és akkor évekig elleszek vele.
A HoMM 2 mesehangulatát úgy sem hozza már semmi, mások az igények 😞 ...elfogadtam, de ez egy jó játék, jó kis Heroes.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De még akkor is ott van a félig elhalálozós animáció, meg a -214567 -et mutató számláló, meg a rejtélyes fagyás ami csak akkor jön elõ, ha fõnixet leölöm és elkezdem a következõ csatát!
Szóval valami nem oké vele! 😊))
Meg az upg. 7-es szintû lény sem kerül már 2 kristályba. Felfejlesztésük alig pár aranyba kerül..."
ugyanezt tudja a hõs, fával kõvel ezen kettõ együttesével, meg a piac.
A piacon van legalább egy kis taktikázási lehetõség, meg számolni kell.
(igen lebutították a játékot itt is😊 mondjuk az legalább nem fenyeget, hogy valamit megvegyek még ebbõl a sorozatból, majd ha más koncepció lesz akkor😄
E a jelenség nem bug. Ha elolvasod a fõnix leírását, akkor ott van, hogy akit megöl az véglegesen viszlát.
Meg az upg. 7-es szintû lény sem kerül már 2 kristályba. Felfejlesztésük alig pár aranyba kerül...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..sokat öltem, az tény hogy a sebzését nem lehet gyógyítani,..de ezt írja is a tulajdonságainál...és elég kemény tud lenni.
Crome
egyet akarok jól kiismerni, hogy utána az összes többi elõnyét és hátrányát.
Csata indul, AI elkezd lépni és bumm...
Aztán újraindítás után ok.
Þór vígi þessi rúnar
A bányarablás hasznos!!! 2. vagy 3. hõsnek mindig megtanítom, és próbálok rabolni! Muszáj is, mert kristályt nem lehet találni! (ez egy elég nagy hiba szerintem, hogy kevés a kristály, vagy egyáltalán nincs!)
A baj csak az vele, hogy a gépi ellenfél elszántan pusztítja a bányarabló hõseimet! És mindenáron!!! Egyszer azt csináltam,hogy mentem a fõsereggel, és a nyomában a bányarabló üres hõssel! Mindig egymás mellett álltak! A gép persze ész nélkül kirontott rá teljes seregével, és elkapta, de ott lett vége a körének! Én meg a fõhõsömmel felaprítottam! 😄
Crome
(architect, economist, logistic, pathfinding, markolás, scouting 1 és taktika volt nála.)
Bár nekem ilyet sose csinál a gép! Ha észleli, hogy a közelében vagyok, nem hagyja üresen a várat! Mindig pont annyit hagy benn, hogy pont ne bírjam elfoglalni!
-------------
Amikor én idézem meg, nekem sem fagy, mûködik rendesen!
Akkor tojja magát össze a gép, amikor a térképen lévõ fõnixet kell megölni! És csak a közelharci támadásoknál! Amúgy, ha lelövöm, nincs semmi gond!
Ja, és ezt a fegyást nem biztos, hogy ez okozza, de egyszer sem fordult még elõ, csak tegnap, mikor levertem a fõnixcsapatot és továbbmentem.. Szóval erre gyanakszom!
vagy elfoglalsz valamit és onnan magadhoz veszed az összes elérhetõ hasznos lényt, vagy egy alhõssel odaportolsz egy csapatot (erõdbe is mukodik)
egyébként a manáért hívható lényutánpótlás tetszett, de ez csak a spellcasternek elõny, egy harcos azért megszenvedne ezzel, ezért sajnos nem életképes az ötlet.
A summon boat problémára: gondolom megörültek, hogy "jaj de jó itt a sanctuary" most majd jól... na sikerült egy stratégiai problémát generálni, és elrontani egy 5 játékon keresztül, egy jól mûködõ dolgot.
A 4. hõsöm (de van úgy hogy a 3.sanctos lény, szedegetõ skillekkel taktikával) a gép "szivatására" kiváló, megáll a vízen az ellenfél fõvára elõtt, és amikor az kimegy akkor szépen berohan, és hopp mehet a portal otthonról..😊Pont tegnap teszteltem😊
Ha már itt tartunk: Fly és Dimension door is hiánycikk... 😞
Korábbi heroesokban voltak ilyen épületek a pályán. Lécci kerüljenek vissza!!
Summon pedig van... lehet, hogy nem így hívják, magyarban: Légelementál-, árnyelementál-, stb megidézésének híjják.
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként a Fõnix iszonyat bugos!!!! Ha láttok valahol a pályán Fõnixet, meg ne támadjátok, mert szétfagy tõle az egész játék!! 😞
- Ha csata közben közelharci egységgel megütök egy fõnixet, és az visszatámad a megölt egységeimet nem lehet feltámasztani! Nem lehet gyógyítani se, jobb gombbal meg valami ilyesmit ír ki: 90 volt, 78 maradt, meghalt: -216684.
- Aztán ha megölöm a fõnixet, az ugyan elhalálozik, de ott marad a hulla a levegõben a megakadt animáció közepén és el se tûnik... Keresztül lehet sétálni rajta.
- Végül, ha legyõzöm a Fõnixet, és továbbmegyek a pályán, és még ugyanabban a körben megtámadok valami más lényt is, csata közben 100%, hogy lefagy a játék! De annyira, hogy se Alt+F4, se Win gomb, se ESC, se CTRL+ALT+DEL nem segít. Csak a Reset....
Ez semmikor máskor nem fordult elõ, csak ha Fõnixet támadok meg!
Ez kb ugy néz ki, hogy lvl 5 magasságában a ghoul kap egy (rush)t, szépen átgyalogol a mezõn (taktikaII)és beáll a két lövész közé. Ha azok nem undeadok, pluszban szívnak még a szellem gyógyítás miatt is (amit akkor is tolunk, ha történetesen semmi baja a ghoulnak😊és ha még él valaki jön a dárdás csonti egy kis sebességmódosítással😊
(chain lightning meg lvl 15 nél van.)
megjegyzem, hogy a légelementálok szoktak lightningozni, (a várvédõ kis rohadékok) általában a 2. hét végét nem szokták megélni. Ha irányítható lenne a katapult még kevesebb lenne a sanszuk😊
A skilláttekintést ezen szoktam http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SkillSummary.swf#1110001BF
Bár hivatalosan "abbahagytam" de aztán mégse, szóval, közeledek a lvl 18 felé😊
A felszedhetetlen vízen úszó fatörzsecskék bennmaradtak.
Szerintem nem szerencsés, hogy a hajóbaszállás nincs körökre osztva, nagyon nehéz taktikázni, hogy vajon mennyi mozgáspontja van az ellenfélnek, avagy egy ponttal megint lemaradok és nem érem utol.
(cápetiék miatt van tudom, ha csak feleannyit haladhatnának a vízen, már megoldás lenne) lett volna.
A harcban jó 5 let, hogy van a lényeknek életerõcsíkja, csak kár, hogy ez rálóg a lények számára. (Forgatással aztán segíthetünk rajta, de zavaró)
A dárdás csontik, szellem nagyon oké. (célszerû a szellemeket kis szinten is osztott csoportba tenni)
Heaven frakció, bár azzal kezdtem Slava miatt, de mondhatni nem jött be, egy tier 1 es necrosereggel sokkal messzebb lehet jutni, mint egy hasonló heavenessel.
A papnõket 2 csoportra bontottam, (számszeríjjászok a széleken x ben lövés miatt😊 a lándzsás boldogtalanok "tankolnak",
a heal, meg a mass heal, használható a drága csontijaim bántására is (az orkokéra ugyancsak, démon is rémlik, de azokat leijjászkodtam😊
Gondolom a gép serege tudja hogy mit kell tenni, hogy beálljanak hozzá maguktól, mert a diplomacyt nem állították be normálisan az 7 szentség😊
A griffes dolgot ezek szerint jól sejtettem.
Hõsöktõl eddig is vettem el katonákat, ha nagyon kellett, de azért nem rúgtam ki õket, inkább kaptak némi csapatot a következõ héten. Elég munkanélküli van így is...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Marksman-bõl legyen 2 csapat ahogy gyógyítóból is. Marksman csapatok a széleken, bentebb a gyógyászok hátul és középen a praetorian/sentinel csapat. Így minden banda kivégezhetõ, mert a marksman képes átlõni több csapaton is így potenciálisan több ellenfelet károsít. A papnõ tud egész erõsen sebezgetni is nem csak gyógyítani, plusz a gyógyítása élõholtak és talán démonok ellen is sebzésként jelentkezik.
Emellett meg minél tovább vársz, annál jobban erõsödik az ellenfél, de még így is harmatgyenge ahhoz képest amilyen lehetne ha eleve rendesen kiépített háttérrel indulna (ahogy kéne). Ha van elég pénzed akkor meg plusz egységekhez juthatsz azáltal ha felveszel hõsöket, elveszed a csapataikat aztán kirúgod, félreállítod õket.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Waaaaaagh!
Kevered a szezont a fazonnal.
A fõküldim szerint két ork falut kell elfoglalnom.Elsõ megvan, de a másodikhoz többszöri toborzás ellenére is nagyon kevés vagyok.Tudom, mert kipróbáltam.Bevettem az erõdjét, erre jött a falut védõ hõse és levert, mint vak a poharat.Pedig én voltam a váron belül.Talán érdemes elõször a föld alatti pályán a "Lopott Grifftojásos" mellékküldit megcsinálni?Viszont attól tartok, minél tovább tökölök, annál több lényt toboroz az ork hõs is. Innentõl pedig patthelyzet van.Már csak abban bízom, ha visszaviszem a lopott tojásokat, bónuszként toborozhatok majd griffeket is...😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Þór vígi þessi rúnar
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Crome
Viszont ami tényleg hasznos volt számomra abban fájlban, hogy be lehetett kapcsolni a játék intro kikapcsolását, így már azzal legalább nem kell foglalkoznom, hogy tovább léptessem.
Crome
"AI_SmartHumanCombatAI" forumokon olyan rumort olvastam, hogy agresszívebb lesz tõle a gép.
A másik számomra érdekes sor az pedig az "AI_SmartHumanCombatAI" sor, amire szintén nincs tippem. Ha valaki tudja, akkor szívesen veszem az infót!
Crome