Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
Érdekesség, megfigyeltem, hogy a PS3-ra nincs warez és fura módon ott szinte minden játéknak nagyon pozitív a megítélése a játékosok részérõl. Talán ebbe közrejátszhat az is, hogy ott nem tud megjelenni az utolsó bekezdésben emlegetett wadhajtás? 😊

Én minden esetre most konkretizálás nélkül megkérném, hogy aki ilyen jellegó "trükkökkel" próbál flamevihart kelteni akár az egyik, akár a másik oldalról az legyen szíves és keressen másik homokozót, tényleg, õszintén nem szeretnék elkezdeni moderálni. Mielõtt írtok számoljatok már el háromig és gondoljatok bele, hogy egy játék miatt kezditek egymást sz*rral dobálni.
Carlos
Namost egy fél órás beszélgetéssel az egyik fejlesztõvel és hogy tudom mi ment a háttérben csak annyit mondhatok hogy: ÓBAZMEG!
Ne szerencsétlen fiainkat szidjátok, mert nem õk a hunyók!

Egy mondatot idézek:
"ezeket nehogy beird a forumra 😊"

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem azért nem kell túlzásba esni és drámatagozattá tenni a topikot, semmi õrületes dolog nem történt itt.

Úgy gondolom - és le is írtátok - hogy ha valaki megvesz eredetiben egy játékot, akkor megpróbálja az értékes oldalát nézni, ezért értelemszerûen a játék adottságaihoz mérten a legtöbb jót fogja benne észrevenni. Ez szerintem egy teljesen érthetõ és megérthetõ jelenség, felesleges vitatkozni vele, részben érzelmekrõl van szó, amikkel pláne nem lehet vitába szállni. Bármilyen termékre ha pénzt költesz, vagyis áldozatot hozol érte, akkor kötõdni fogsz hozzá. Ez nem csak a játékokra igaz.

Ugyanakkor a másik végletet nehezemre esik megérteni, amikor valaki egy játékra nem költ egy fillért, nem is tetszik neki, mégis ahelyett, hogy továbblépne képes egy JÁTÉK miatt annyi órán át fórumokon szájkaratézni, hogy ha ugyanennyit 400 forintos órabérért diákmelózott volna valamelyik diákszövetségnél, akkor 3 eredeti játékra is futotta volna neki. Nem tetszett a játék, oké, uninstall azt kész, én legalábbis amikor még warezolgattam, akkor így voltam vele és nehéz megértenem, hogy valaki miért csinál ebbõl ekkora ügyet. Meggyõzni a fentiek miatt úgyse fog tudni senkit. Legfeljebb kétkedõket tántoríthat el a vásárlástól, akinek az a célja, hogy egy magyar játékfejlesztõnek minél nagyobb bevételkiesést okozzon, annak egészségére váljék.

Persze azokat, akik megvették a játékot és annyira nagyot csalódtak benne, hogy a fentebb írt, pozitívabb hozzáállással együtt se képesek a jót látni a játékban teljesen megértem, ha háborognak.

És még említsünk meg egy vadhajtást is, van az az "állatfajta", aki nem veszi meg a játékot, nem is tetszik neki, mégis felmegy a fórumokra, elõadja, hogy megvette és ezek után kezdi el fikázni, mert tudja, hogy így nem fogják a szokásos "ember, nem fizettél érte, lépj tovább, könyörgöm, felnõtt vagy" szöveggel - teljesen jogosan - elhajtani azok, akik a játékról szeretnének beszélni. Ezek szimpla trollok, de bízom benne, hogy ilyesmi itt nem nagyon fordul elõ. 😊
Ebben mekkorát tévedsz,mert volt!És annak a javítását is elõbb láttam torrenten meloból,mintsem hogy itthon le tudtam volna szedni.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Demoban nem volt hotseat, bétához basztak kulcsot adni.Tehát akkor az én hibám,hogy nem tudtam letesztelni azt a részét a programnak,ami engem érdekel,és voltam olyan hülye is mellé,hogy megvettem.Aha.Veled is érdemes ám beszélgetni,Jakuzának teljesen igaza van.Azon se lepõdnék meg, ha mondjuk megadnád a teljes neved,és rajta lennél a black hole fizetési listáján.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Jakuza001
Nem gond, tudom hogy igy van az ilen emberek szoktak irkalni normalis valasz helyett a jatekrol inkabb a sineken, de ha kozben leesne az EGOjukol osszetornek magukat az IQjukon. 😄
Mindegy nem erdekel tele van buggal amitol nem tudok jatszani vele, de legalabb kaptam ra idiota valaszt, hogy a warez tehet rola.
Na de nem is emesztem tovabb magam, inkabb varok a grane patchre, ha mar megvettem a jatekot, akkor legalabb majd hasznalni is tudjam par het mulva rendesen, ahogy mar a kiadaskor kellett volna mukodnie.

Szaruman
Fszom, senki se nyomjon poszt-tolás közben ctrl-r-t operában >.<

Tbh, én már rájöttem, h ide felesleges írni, ha:
a: nem a játék istenkirályságáról beszélsz
b: nem magadat sztárolod, h milyen király vagy, mert 5-6 (!!!) óra alatt lenyomtál egy gyökkettõ iq igényû hadjáratpályát
c: nem vmi idióta kérdést teszel föl a hadjárattal kapcsolatban (amitõl normális embernek szimplán leáll az agymûködése. mármint a kérdéstõl)

Kb várni kell fél évet, addigra a sok pró végignyomja a hadjáratot, és lehet beszélni az érdemi részérõl a játéknak (mint például a... MULTIPLAYER, amirõl itt kb 15x kérdeztek már, de egyik pró sem volt képes 1 sort sem írni róla).
Addig kb annyi van, h ír vki egy negatív kritikát, és a következõ sablonválaszok közül kap 1et:
- hülye vagy, és nem értesz hozzá
- aki warezol, dögöljön meg
- jó ez a játék, nincs is benne komoly bug, biztos nálad van a hiba
- a fölsõ 3 tetszõleges kombója

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atyaúristen.
A warez mikor kijött, akkor abban nem volt first day patch. De, remélem nem kell ennél jobban a szádba rágni, mert mentálmaszturbációs köpülésre nincs idõm.
Jakuza001
Vegulis azert fizettem erte ugye, hogy ne jatszak vele ? Okos otlet.

Persze nem is jatszok vele mert a jatek nagy kegyesen olyan hibat produkalt, hogy egesz elszall mint a gyozelmi zaszlo. PErsze lehetne ujrakezdeni az egeszet, de valahogy javitas nelkul nincs hozza kedvem, hatha mas hiba futnek mashol, amitol lehetne ujra ezt megtenni.

Igy most varok hogy majd a patch amikor kijon hatha javitja.Es persze ne legyen ilyenkor a jatekos ideges.

Carlos
Pontosan.
Énnekem még semmi fejfájást nem okozott egy bug sem a játékban. Nem mûködik a griff? Akkor nem fejlesztem fel és használom a másik képességét.
Nem számolta a temetõt? Visszatöltöttem az állást és már kész is volt.

Aki életképtelen az meg menjen a sinekre játszani...kábé ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Guren
az egy dolog, hogy vannak benne hibák, de azért játszhatatlannak se kéne beállítani, mert egyáltalán nem az.

Carlos
Akkor ne játsz vele. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Jakuza001
Te meg elvezd hogy beallithatod hibatlannak a jatekot es rafogod a warezre.
Birom am amikor megmagyarazza szemellenzosen valaki a lerobbant kerjterol, hogy buja edenkert, mikozben mondjuk egy koro sem terem meg rajta.

Csak halkan sugom meg, hogy tobb mint 250 hibajavitas lesz csak a kovetkezo patchben. Biztos a warez hibaja, mert abban mondjuk 251 van.
Nem azert vesz am meg draga penzen valaki, hogy ne tudjon rendesen jatszani.
Persze lehet vakkent vedeni a munder becsuletet, de a trehany munka, az trehany munka. Marpedig reg lattam olyan AAA gamet amibe ennyi bug lett volna, mar evek ota.

Értelmezd a mondatot. De tudod mit, segítek: a kulcsszó a TÖBB.
Carlos
ok, akkor nézzünk egy gagyi RTS-t legyen a neve rush for berlin. 10.000 bug volt a játékba. A 99%-t kijavítottuk ahogy írtam a kiadásra. 1% bennemaradt. Az mennyi is? 100. 100 bug.
És az egy RTS volt ahol mész és lõsz. Ezek aztán patch formájában lettek kijavítva, mert a drága kiadó azt mondja, hogy Aug 1 gold és pont. Addig ami belefér az belefér ami kimarad az kimarad. És hidd el vicces élmény a futár orra elõtt írni a Master DVD-t, mert elõtte fél órával még debugoltak a kóderek. Hidd el tudom, mert ott voltam. (de legalább a pizza-t a cég állta)

Ha gondolod rákérdezek neked, hogy hány bug volt a fejlesztés alatt!

Þór vígi þessi rúnar

Jakuza001
Ez egy marhasag, mert sajnos nem a warez verzik hanem a sima verzio is meghozza bugok tomkelegetol.

Be se tudnam ide kopizni az osszes bugot, mert nem ferne bele a forummotor 20000 karakterebe.

Itt lehet gorgetni a buglistat.

Miért a felinstallált H3-at változtatták meg? Ja, hogy ez egy másik termék....
Volt béta, volt demo. Utóbbi ráadásul már nem akkora divat a megjelenés elõtt. Azokból már le lehetett szûrni mit kap a fogyasztó. Ergó olyan játéktechnikai hibákat felróni, amiket a demóban is láthatott a kedves játékos, elég nagy lámaságra vall. Jaaa, hogy nem próbálta ki a demót! Akkor két változat lehet:
A - vakon megveszi - ergo nem normális
B - leszedi a warezt, ami több sebbõl vérzik - aztán duzzog, mint egy elcseszett óvodás...

Az azért elég fura manapság, hogy a fogyasztóknál mekkora picsogás képes folyni, egy JÁTÉK miatt, amivel nem kötelezõ foglalkozni.
Rálátásuk fingnyi se egy mai fejlesztésre, annak összetettségére, de képesek téveszmék alapján ítélni.

Naponta több száz játék jelenik meg mindeféle platformon. Nem kötelezõ szenvedni, és nem kötelezõ inkompetensnek lenni.
Pár patch és sztem rohadt jó lesz a játék. El nem kúrták csak sok hibával adták ki, valszeg a kiadó nyomására (mondjuk ha errõl nyilatkozhatna Vologya Mester az nem lenne rossz). Nekem pl. egy másik kedvenc fantasy TBS-em a Disciples 2 volt. Na annak a 3. részét tényleg elkúrták sajnos.

Én személy szerint nagyon várom már a következõ patch-et és nagyon remélem, hogy lesznek majd kiegészítõk is a játékhoz új játszható frakciókkal.

Annak örültem volna jobban, ha nem kúrják el a kedvenc fantasy TBS-emet😊

ráadásul a puppet mastert nem lehet bármelyik lényre rávarázsolni. Nem sikerült rájönnöm hogy mi a logikája de nem mindenkire megy rá.
Guren
semmi értelme nem lenne egy olyan hõsnek, ami tud minden skill-t. így legalább meg kell gondolni, hogy mire költjük el a pontjainkat. szerintem.

Sáska
"Puppet mastert csak akkor érdemes varázsolni, mielõtt az a lény jön a sorban, amelyikre használni akarod!

Mert ha a csata, vagy a kör elején rávarázsolod egy ellenségre, nagy valószínûséggel az ellenség egy másik csoportja odamegy, és megüti azt a lényt. Ezzel pedig hatástalanítja a varázslatot, úgyhogy buktad!"

Hmm, lehet, hogy ez lesz az, ami nem tunt fel.

@Saga Jr: ugy remlik, hogy ha egy bizonyos spell nem hat egy egysegre, akkor nem is tudod rajtuk hasznalni (legalabbis az eloholt ellenfelekre nem tudtam soha elnyomni pl. a morale csokkento spellt).

yesname
*pofa kell ám warez verziónál.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Elmondhatod a véleményedet egy programról nyugodtan, de fikázni és szitkozódni a bugok miatt írtózatosan nagy pofa kell ám. Fõleg olyanokkal dobálózni, hogy idézem: "Tökjó, h nehéz a programozás, meg blabla, de ezért fizetem meg õket", mikor meg sem vetted. Húzz innen a francba te szerencsétlen.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Carlos
Jobban örültél volna ennek?

Kedves Zoltán,

Igen!

Üdvözlettel,
Zsuffa István

Þór vígi þessi rúnar

Annyit kérdeztem csak, hogy komolyan gondolták e ezt a 30as szintlimitet multiban.A single része nem érdekel/érdekelt sose a heroesnak.

Saccard
Srácok már egy barátomnál is jelentkezett az, hogy hotseat mentésekbõl összesen kettõ lehet kb., onnantól kezdve mindig ezeket felülírja egy új akkor is ha más néven mented le. Valaki hallott már errõl és van megoldás? Elõre is köszönöm! U.i.: Szarumán én pont az ellenkezõjét tapasztaltam. Mi megvettük és iszonyatosan élvezzük a játékot, végre nem egy újabb rókabõr. Átalakult harcrendszer,hõsfejlesztési rendszer, terület birtoklási rendszer, város átalakítás,lények gazdaság stbstbstb. Végre egy játék ahol ismét lehet feleannyi egységgel nyerni és gondolkodni. A grafika és a zene gyönyörû, hangulata is sokkal jobban bejön mint az 5nek. Szerintem a bugokat és a menürendszert leszámítva nagyon jót csináltak a fiúk büszke vagyok rájuk és arra is h magyar céget támogathatok (sõt, egy kedvencet támasztottak fel nekem). Egyetlen negatívum a bugok és az, h nem kereskedhetek ellenfelekkel. Néhán patch és bugok megszûnnek, a kiegészítõkben meg sokkal több potenciál van, mivel sokkal több a lehetõség.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Azt írja ez az Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhetõ. Javítják a Launchert vagy mi? Amikor belépnék a launcherbe.
Carlos
Mert nekróval nem csak élõhalottak ellen lehet harcolni. (Multiplayer)

Þór vígi þessi rúnar

Puppet mastert csak akkor érdemes varázsolni, mielõtt az a lény jön a sorban, amelyikre használni akarod!

Mert ha a csata, vagy a kör elején rávarázsolod egy ellenségre, nagy valószínûséggel az ellenség egy másik csoportja odamegy, és megüti azt a lényt. Ezzel pedig hatástalanítja a varázslatot, úgyhogy buktad!

Továbbá élõholtakra nem hat, ahogy írták elõttem is!

------------------

Más dolog:
Necro kampány: észleltem egy hibát! Tudtátok, hogy élõholt lényekre nem hat a Heroism és a Mass heroism? De akkor mi a francért lehet megtanítani a necro hõsöknek? Csak azután jöttem rá, miután elkúrtam két pontot, hogy kifejlesszem, majd csata közben látom, hogy nem hat rájuk......
Carlos
Õszinte leszek és kegyetlen:
Warezos kussoljon, mert nincs alapja fikázni. Ha erre azt mondod, hogy azért nem veszed meg, mert bugos, akkor meg ok, menj a CS vagy akármelyik topikba és köszönjük a részvételt.

Mert aki megvette és 100-nál magasabb az IQ-ja, az próbálja kiélvezni a játékot a hibái ellenére is és max hangot ad, hogy ez bizony itt nem múkodik. És kurvára nem tetszik, hogy egy ilyen kis warezos "entitás" fikázza a haverjaim munkáját amiért nem is fizetett!

p.s.: Elgurult a gyógyszerem!

p.s.p.s: Ha lopsz egy csokit ami romlott akkor odamész a kasszásnénihez, hogy loptam egy csokit szar volt kurvaanyátok?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
de

Þór vígi þessi rúnar

Az ilyen arcoskodó megjegyzésre mit is lehetne mondani? Ha a válság elkurvul és rosszabb lesz, mint a 20-as években, vissza fogod sírni azokat a bugos programokat és a meleg szobát, ahol anyáztál mások elcseszett munkáin.
Ha beraktad a választ, jó lett volna az eredeti kérdést is beraknod, mert így nem látom mi a problémád.
Szaruman
Még 1 apróság, ami kicsit off, de miért kell pár hozzászólást külön lenyitni? Ugye nem ennek a +- szarnak az eredménye?

Szaruman
Az a baj, h most már a játékot lehetetlenné tévõ bugokat hagynak bent. Ez a hajós példa tipikus példa a 'kinemszarjale' bugokra. Viszont az, h az ellenfél a te egységeddel lép, majd a sajátjával nem, azt gamebreaking bugnak nevezik asszem (ilyen volt pl az ötben az, h kb 1 évig nem lehetett multizni szinkronhiba miatt). Tökjó, h nehéz a programozás, meg blabla, de ezért fizetem meg õket (lehet kötekedni, jelen esetben nem fizettem ezért a cuccért). Szted ha az autópályán 150nél kiesne az autód kereke, és a gyártó/tervezõ azt mondaná, h bocs bug, majd jön a patch, mit szólnál? (spec te semmit, max a hozzátartozók...) A játékipar elkurvult, és ennek sajnos része a H6 is.

7104: a zene szép, külön tetszik, ahogy egyik témából finoman vált a másikba 😊 Legalább ez a része még minõségi maradt a 'terméknek'.

Bocsi de ez a oktato résznél van és nem engedi megnyitni addig a következõ kampányt amig azt nem teljesittetem és szerinte az még nincs meg
Nem igazán.Ez csak azóta van így,mióta a pénzhajhász majmok a teljes program 1/3-ad adják ki játéknak, a többit meg belepatchelik vagy dlc.Anno ezek a dolgok nem így mûködtek.Az hogy már a fosnak is örülni kell, mert legalább van, számomra nem opció.

Elég sok egység van ami például immunis a mentális behatásokra. Például az élõholtak mind ilyenek, de akad még ne megy másik is (a maniac szintén egy iylen). Érdemes elõbb jobb klikket nyomni a célpont lénycsoporton és megnézni/megbizonyosodni róla milyen képességei vannak, mert ha nem hatnak rá az agyat cseszegetõ képességek és varázslatok akkor a puppet master sem fog.

A varázslattal nekem nem voltak problémáim. Mûködött rendesen azokon akiknek semmi védelmük nem volt (azt én sem tudom hogy esetleg a magas magic defense befolyásoló tényezõ avagy sem, a mágikus sebzéseket tuti csökkenti de azt nem tudom más varázslatokkal szemben mikéntreagál).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sáska
WTB edit..

Sáska
Hello,

Van Anastasyaval megtanultam a Puppet Master (remelem jol emlekszem a nevere) kepesseget, de sokszor nem ugy mukodik a spell, ahogy a leirasban van. Gyakran elofordul, hogy racastolom egy ellenseges egysegre, de nem tortenik semmi, holott at kene vegyem az iranyitast felette. eddig 10-bol talan 2-3x sikerult.

Az egysegek amiken hasznalni probaltam ezt, nem tuntek immunisnak a spell-re, valamint szintben sem volt magasabb az ellenfel (bar nem tudom, ez szamit-e).

En neztem be valamit, vagy nem mindig mukodik megfeleloen?

thx

Akkor hagyd. Lépj ki a fõ menübe és ott válaszd ki a következõ feladatot a kampányban (megfelelõ kampány és a soron következõ feladatra böksz majd indítod).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nekem olyan problémám van hogy végigviszem a 2. pályát és utána nem lép tovább a 3. pályára, mert 3 lehetõségem van Újrajátszás, Játék Betöltése és köv.térkép, de akármelyikre mennék egyik se vissza 3. pályára!
Carlos
Hát akkor ebbõl is látszik, hogy fejlesztési tapasztalatod nem nagyon van.
De nem hibáztatlak. Könnyebb fikázni, mint építõ jellegûen segíteni a fejlesztõket.

Errõl jut eszembe az a bug, amit még a Mithis-nél találtam a Battlestation Midway-en:
Jelenség: A hajó ha nekimegy a szárazföldnek elrepül a levegõbe.
Könnyûnek hangzik, de másfél napom ment rá, mire rájöttem hogyan lehet reprodukálni:

-XY hajóval kell elkezdeni az x küldetést (PT boat volt asszem)
-Menj neki az x szigetnek
-Amikor a hajó felakad, rakd rükvercbe
-Pause-old le a játékot
-Válts taskot és emilezz, netezz 5-10 percet míg a játék a háttérben fut
-Menj vissza a játékba
-Unpause-old a játékot
-És elszáll a hajó

A kóder nézett bután, hogy milyen perverz bug ez, aztán kijavította 3 perc alatt. Szóval ilyen a fejlesztés.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Djuree
"Elõre megscriptelt mozgások vannak benne, a semmibõl feltûnõ légiós seregek, végtelen pénz stb.. Ha megölsz egy hõst egy nagy sereggel, a következõ héten a gép megveszi ugyanazt a hõst, másfélszer akkora sereggel! Minél többször ölöd le, annál erõsebben jön vissza! "

jól mondod, errõl van szó, sajnos😞 eddig ez nem így volt, nagyon nem...

Waaaaaagh!

Djuree
easyn nem nyomom, jó ez a normal, nem olyan vészes, csak az agresszív AI-t szedem ki, hátha nem jön egyszerre 3 fullos hõssel 2 hét után.

Waaaaaagh!

Azt gondolom, hogy elég korrekt választ kaptál... 😊 És örülhetnél neki, hogy a fejlesztõk válaszoltak Neked, nem minden fejlesztõ gárda ilyen készséges! 😊 Mellesleg komolyan gondoltad, hogy leírod, szerinted mi a rossz a játékban és rögtön nekiugranak kijavítani Neked? A Black Hole a játék FEJLESZTÕJE, nem pedig KIADÓJA!!! A kiadó dönti el a fõbb csapásirányokat, õk mondják meg nagy többségében, hogy mi legyen a játékban és hogyan, nem pedig a fejlesztõk!!! Szóval, ha játékmechanikai dolgokat szeretnél javíttatni a játékban, javaslom írj az UBISoft-nak... Mert bármennyire is szeretnének a Black Hole-osok válaszolni, nem tehetik, hisz ezek a kérdések nem hozzájuk tartoznak... Ezért nem is kaphattál arra a leveledre válaszokat...
Kedves Djureee! Elõször is javaslom Neked, hogy ismerkedj meg a játék újdonságaival. Aztán ha ezt megtetted, akkor kezdj easy fokozaton játszani. Majd ha könnyen megy, emeld Normal fokozatra, ha az is megy, akkor várólts Hardra! Ezt már többször leírtam itt, hogy ezt a játékot nem lehet a korábbi részek rutinjával játszani! Korábbi részekkel összehasonlítgatni értelmetlen! Az AI pedig tényleg csak Hard fokozaton csal, a többin tökéletesen kihasználja az újítások adta lehetõségeket, sokkal pontosabban, mint Te magad bármikor is mûvelni fogod... 😊 És kérdezed, hogy ezeket honnan tudom? Hát többet tudok errõl a játékról, mint a fejlesztõkön kívül bárki más ebben az országban, hisz volt szerencsém látni a játék fejlõdését fokról fokra és véleményezni is idõnként, hát innen... 😊