10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
laikuss #7778 Ja, valamelyik kritikában olvastam "nem csal az MI csak agresszív", így is lehet mondani. -
BlazeH #7777 A fődémon ellen egyébként még jól jöttek az elementálidéző varázslatok és a teleport, így kis sereggel is szinte veszteség nélkül verhető volt (elementálokat lőtte, az íjászaimat meg beteleportáltam mögé.) -
BlazeH #7776 Tear hősként volt egy olyan küldetés, hogy úgy teljesítsd a pályát hogy nem foglalod el az emberi várakat. Ezért hagytam ki őket, de blood hőssel lehet hogy tényleg érdemesebb előbb az embereket lezúzni, úgy tűnt kisebb seregeik voltak. -
Crome #7775 Ja, a tisztesség kedvéért tisztázom, hogy könnyű fokozaton voltam. -
Crome #7774 Én meg pont fordítva csináltam. Először az emberi várakat foglaltam el (jó, volt közte egy démoni is), aztán a démoniakat. A kellő épületek miatt a végére már valami 120%-os volt a vízmágiám növelése. Aztán jött a fődémon és úgy mentem a végére. -
BlazeH #7773 Egyébként én nem vettem észre hogy az MI csalna ezen a pályán, ha több vára van persze hogy jobban nő a serege, ez nem hinném hogy csalás. -
BlazeH #7772 Fokozottan spoiler veszély!
A nagáson vagyok túl. Magic, tear Irinával csináltam meg normalon.
Viszonylag könnyűnek tűnt, főleg miután lenyomtam a démonokat.
Az elején minél előbb el kell foglalni az északi és észak-keleti várat (ember vár, quest is kapcsolódik hozzá). Ezután járd körbe a területeket, amíg kicsit megerősödsz, így három várad lesz, a démonoknak pedig kettő, így elvileg gyorsabban nő a serged. Ha már elég erős vagy nem lehet gond a két démon vár elfoglalása. Én itt elkövettem az a hibát hogy túl korán foglaltam el az egyik démon várat, ami után a démonok és az emberek is elkezdtek folyamatosan támadni, ez kicsit megnehezítette a dolgot. Ezután győzd le a bosst, így megkapod a Tear of Ashat. A boss után Irina 30-as lett, úgyhogy mentem egyből Gerhardt ellen, nem törődtem az ember várakkal. Háromszoros túlerőben volt, de a várakban megépítettem a második speciális épületet, amik összesen 60%-kal növelték a víz mágiát, a Mizu-kamik és Yuki-onák sebzését, és a papnők gyógyítását.
A várostrom a nágákkal egyébként kemény tud lenni, amik segítenek:
magic tear hős tsunamija (minden kis lényt 2-3 körre lebénít), időstop, békesség (3-4 kör), teleport. Amíg ledől a kapu ezek feltartják az íjászaikat, amiket a papnők és a yuki-onák amúgy is aprítanak. Az időstop meg féken tartja az undorító radiant glorykat.
Ha van még kérdés csak nyugodtan :) -
Üdv. Valakinek sikerült megcsinálni az emberek és a nagák utolsó pályáját? Mert mindkettő elég esélytelen még legkönnyebb fokozaton is :/
Mindkettőben az MI hihetetlen csalása miatt nem lehet mit csinálni. Pl. most a nagással szenvedek már napok óta de hiába vagyok már nagyon erős, ha a gép már vagy kétszer erősebb mint én :( Vagyis folyamatosan erősödik, most meg már ott tartok hogy se a démon vezért nemtom megölni, se az emberek várát nem tudom bevenni. Valami tipp esetleg? -
donatus13 #7770 Köszi akkor most már tudom mi a baj:) -
Andrews2007 #7769 A Confluxra se csatlakozik. :) -
Vologya Mester #7768 Úgy tudom, hogy az UBI fórumot átalagítják 2012 január 1 és január 7 között és feltételezem ez kihat a UPlay nevű csodára is, tehát ne csodálkozzatok ha nem tudtok ezen idő alatt bejelentkezni... Szóval türelem! ;) -
donatus13 #7767 Valaki tudna segíteni, minden belépésnél kapok egy ilyen üzenetet ,hogy invalid username or password és nem is kér sehol semmit :S -
donatus13 #7766 Éltem is a lehetőséggel én ma vetem meg:) remélem nem fogok csalódni, demo alapján kiváló játék nekem a város nézet is nagyon tetszik így:) csak pár népet dobhatnának nekünk + ba akár dlc ben akár egy komolyabb kiegészítőben:) -
Pio #7765 Érdemes felnézni a Steamre, mert holnap este 7-ig minden Might & Magic cím 50-75%-os kedvezménnyel kapható.
BÚÉK! -
Vologya Mester #7764 Üdv Bátor Harcosok!
BÚÉK! ;)
Baráti üdv!
Vologya Mester
ui: A fordításról annyit, hogy ami az 1.1-es patchbe került volna, az bekerült az 1.2-be és persze nem úgy, ahogy kellett volna... No majd az 1.3-ba javul valamit talán... (Persze jó volna követni, hogy mi és hogyan került a különféle verziókba, de egyenlőre erről nem kaptunk semmi táblázatot... Talán majd jövőre...) ;) -
Kijavitottak Irina angolul maradt szoveget. :D
A "Megmondtam, hogy kijutok innen" mondat helyett, sikerult krealni egy. "Megmondtam, tunes!" mondatot. :D -
andorr1984 #7762 Kedves kis buggal találkoztam az előző (Naga 3.) pályán.
Irinával kifejlesztettem azt a képességet, ami ostrom esetén körönként sebzi az összes fal mögött álló ellent. Erre azt csinálja, hogy Minden (!) csatában sebez minden ellenfelet körönként.
Mikor lesz új patch-ecske ? -
Aspyrin #7761 Ez érdekes. :) Nálam porig rombolódott... -
Bigpigrib #7760 Nekem nem tűnt el a váram:) De egyébként a kezdő vár, csak bemegy az ember a kapun, és hopp alsó szint.
-
szabopress #7759 Sajnos erre nem emlékszem hogy hol tünt el a váram, és a régebbi mentéseim is már felülíródtak. Tudnátok valami pontosabb betájolást adni hogy hol menjek le a föld alá? Ork küldetés 4. pályán a főellenséget keresem. Köszönöm -
Vegre kezd jatszhatova valni a jatek, de sajnos az a hiba bennemaradt, hogy neh fogja magat a jatek es nem lehet scrollozni a kepernyot. -
picit érdekesen működik a diplomácia, lehet, hogy némileg bugos...
asszonnyal játszottunk egymás ellen, nekrókkal volt, és már az elején egy csomó lény csatlakozott hozzá pénzért (goblin, maniac, kappa) pedig egyáltalán nem volt diplomáciája, és a hős különleges képessége sem diplomácia volt, s a serege sem volt komolyabb az enyémnél... nekem volt diplomáciám, sanctuary vár, mégsem csatlakozott senki...
1 hétre rá uncsitesóm ellen is indítottunk egy térképet, asszony sanctuary, én haven, kuzinom nekró várral indított...ugyan az az eset, a nekró hőséhez boldog-boldogtalan csatlakozott, hozzánk senki...
szóval erős a gyanúm, hogy itt valami borág van a dologban...
más tapasztalt hasonlót? -
Aspyrin #7756 ahol eltűnt a várad, ott menj le a föld alá, és sétálj el a járat végéig -
szabopress #7755 Sziasztok! Az ork küldetés 4. pályájánál elakadtam. A pálya végén nem találom a mélységi férget azaz a főellenséget. Merre keressem a térképen? Előre is köszi a segítséget! -
noname123 #7754 "az internetkapcsolat időtúllépés miatt megszűnt" ezt írja ki nekem amikor csatlakozni akarok a confluxhoz. nem értem hogy mi ez az időtúllépés. tudja valaki? -
esetleg nem tudjátok, létezik-e valahol az editorhoz valamilyen cutscene tutorial? Néztem a Heroes6_Editor_Quickstart_Guide.pdf-t, amiben elég sok minden benne van, de ez speciel nem igazán van kifejtve benne... guglival próbálkoztam, de főleg csak youtube-os cutscene-zenéket hozott ki... -
Tibbor #7752 Én is és a fiam is - más-más hőssel - elkezdtük a Végső kampányt.Egyik este azt veszem észre, hiába mentek ki új helyre, a régi mentéseim egyre fogynak, pontosabban eltűnnek.Most már ott tart a helyzet, hogy az én kampányom minden kimentése eltűnt(pedig végre kezdtem egyenesbe jönni), a fiamnak még maradt egy pár.Találkozott már valaki ezzel a "kedves" bug-gal?!
-
Üdv! Van steamen a winter eventből egy -33% kuponom kell valakinek? -
[SiX] Boci #7750 A rage 2 nem 10el növeli a sebzést, hanem 10 Might Attackot (támadást) ad. A Might Attack bónusz a hős Might Attackjával összeadódva százalékosan növeli a lények sebzését. -
noname123 #7749 még valami: ork kampány első pálya amikor varázsoltam a vérbosszó 2. szintjét messze nem a beígért 10 fizikai sebzést kapták a lényeim pl: 5 kentaúr minimális és maximális sebzése 50-nel kellett volna emelkednie 5x10 mindegyíkhez ehelyett még hússzal sem emelkedtek. most akkor mi van?
-
nálam is előferdült már...remélem nem viszik túlzásba -
van -
noname123 #7746 másnál is van ilyen: amikor bejelentkeztem azt írta ki hogy a szolgáltatás nem elérhető próbáljam meg később -
Andrews2007 #7745 :D Szuper karácsonyi frakció buli. :) -
-
mas, multi mukodik vagy singnlen van a hangsuly inkabb? -
r4pt0r #7742 Ez egyébként 1-2 játéknál már volt így. :D -
Meglett, de mondjuk igy sem indul...ujratelepitem...csak jo lesz...bolti verzional nem szokott igy szivatni, lassan konnyebb lesz egy feltort gamet elinditani mint egy dobozost vagy mi a fene?
-
Kellemes, Magic-s ünnepeket a Might-s játékosoknak, 6 nap múlva új év! :) -
Nem.
Kell lennie egy főkönytárnak...pláne ha már játszottál is vele..mondjuk nem igen vágom hogy miért nem rakott ki parancsikont, nem emlékszem hogy opciós lett volna.
alapesetben bármelyik meghajtó/programfiles/ubisoft/Might & Magic a kiindulás, erről kell startoljon a játék.