• b-type
    Semmi gond az easy-vel, egy jó HoMM játékot többször is ki kell játszani...nem azért mert mert, hanem mert jó dolog, én teszem azt a HoMM2 kampányt már a jóég tudja hányszor tekertem ki...tehát az aki most easy-n játsza, a következő alkalommal már hard-n áll neki...azaz szvsz nincs jelentősége.
    Sőt még csak az sem baj, ha valaki kesereg...ha közben játszik...attól még simán 'hírozos',...aki játszik azzal nincs baj, ezért készül.
    mindig lesz akinek jobban és akinek kevésbé megy, utóbbiak segítenek az előbbieknek (ha kérik).
    Sokszor az a baj a kampánybansztem hogy óvatlanul indít be a játékos scripteket...és olyankor megnehezedik a játék, vagy mert többfrontos harcokra kényszerül, vagy mert túl erős az ellenfél már.
    ...egyébként sokszor néztem seregeket a végcsatáknál...amik sztem egyszerűen túl nagyok....ami magában nem probléma...faxa a nagy csata, csak valszeg sok idő ment el közben, és nem kizárt hogy az egyik 'beindított' ellenfél túl erős lett.
    Ez nagyrészt lemérhető azon is, hogy pl. nálam a semleges lények szaporulata van felhúzva...és ezen frankón le tudom mérni hogy fejlődök, persze ez miatt előfordul hogy a térkép háromnegyedénél már max szinten vagyok.

Szal mindegy sztem is ki milyen szinten játszik, amíg játszik. Mert addig arra használja a játékot amire készült...nem biztos hogy a legjobban de használja.
    Ellenben ha valaki észt oszt játék helyett, ott már gubanc van szvsz, mert ott a játék csak az 'észt osztást' szolgálja.
    Aki okosabbnak érzi magát a játék készítőinél az helyezkedjen el ilyesmi foglakozásban, neki is jobb, meg akkor még az is lehet hogy nekünk is :)