10317
  • Andrews2007
    Ja értem nemrég értem haza szóval nem néztem nagyon körül. Helyi idő szerint 18 órára kész elvileg. Remélem, hogy több már ismert népből egységeket azért felraktak 3D-ben képességeikkel. (még több Infernó és Haven egység pl)
  • Pio
    Na még egyszer: az egész Ubisoft weboldal le van lőve, karbantartanak, ennyi, semmi köze ennek az egésznek a Heroes-hoz.

Ettől függetlenül ideje lenne kicsit naprakészebbé tenni az oldalt, hisz már ha jól emlékszem 2 vagy 3 hete megvan, mégse naprakész egyáltalán és tele van coming soon-nal meg egy hibás hírlevels linkkel.
  • Andrews2007
    Hétfőn-szerdán-pénteken szoktak infókat csöpögtetni. A többi napon 1-1 képet adnak csak. Lehet hogy holnap az oldal leállás okán valami nagy infóbomba lesz? Vagy frissítik az oldalt épp?
  • Elessar
    Akkor ne is várjak semmit? :(
  • Malakai
    Egy videó miatt nem is kéne lekapni az oldalt. Ilyenkor vagy nagy átalakítás van, vagy ge**sz (jelen esetben ez). :P
  • Pio
    Nem valószínű, az összes ubisoftos oldalon ez van jelenleg.
  • Elessar
    A hivatalos oldal amúgy zárva van, remélem valami nagyra készülnek. Nem bánnám, ha kapnánk egy videót is
  • Elessar
    Ez a kép azért felcsigázott. Nagyon kiváncsi leszek a várostromokra, ugye azt tudjuk, hogy visszatérve a H4-hez, lehet támadni majd a kaput, meg lesznek nyilasok a tornyokban, vááá, utálok várakozni!
  • Elessar
    Nem inkább egy szakadék van ott előttük? Vagy az csak egy várárok lesz? :)
    Érdekesen néz ki a katapultjuk, nekem bejön!
  • Andrews2007
    Ja azt írják conducted by inferno: Meg nekik van katapultjuk jó végre látni hogy nem hagyják ki a ballistákat, katapultokat se.

Tehát akkor ők ostromolnak mondjuk fura hogy hogyan mentek oda hisz mellettük egy magas domb/hegy, zárja el az utat úgy látszik. :)
  • Andrews2007
    Köszi a válaszokat.

http://www.celestialheavens.com/show_big_potd.php?id=451

Egy csodás új kép végre egy várostromból. Valószínűleg a védők szerepét láthatjuk egy nagy Inferno sereget. Meglett a javaslatom úgy látszik köszönöm.
    Angol fórumon meg itt is annó azt hiszem javasoltam ha már minden népnek lova lesz megint akkor lehetne a halottaké fekete, Infernoé tűzpiros stb, orkoké barna, embereké aranysárgás-barnás és ez lett úgy látszik. :) Köszönöm szépen. :)

Máshol még nem láttam ezt a képet úgyhogy nem tudom hivatalos e ha már egy fan fórum kiemelten mutatta. (facebookon se volt)
  • Andrews2007
    Ezt mire mondtad? Pontos megjelenés nincs még, ha a játék pl. márciusban jelenik meg akkor talán, de csak talán átcsúszhat a fordítás áprilisra, s így tovább a fejtegetés a tavaszi megjelenésre.
  • TreDoR
    A magyar kiadást viszont nem értem, azt hittem, hogy az angol és magyar szövegeket párhuzamosan írják, de ezek szerint valami angol írhatta őket, és azt kell lefordítani.
  • Andrews2007
    "Amúgy az eddigi részekben is megvoltak a "musthave" képességek, legfeljebb a random nem dobta ki és máris hátrányba kerültél a többiekkel szemben. A második részben például a ballistát emelném ki."

Ez igaz. Az 5.-ben meg tényleg sokszor fontos lett volna egy magasabb szintű mágiaágat pl kapni de nem dobta. Azért jó volt az 5. rész is mint Heroes játék csak voltak benne polírozni valók a patchekből látszott is. Remélem a halottak nem lesznek annyira kiemelten erősek mint az 5. részben. (patchekkel többször próbálták gyengíteni őket utólag a nekromancia nagy előny volt főleg ahogy meg volt eleinte oldva)
    De biztos lesznek a 6. részben ellensúlyokként a többi népnél is erős elemek. Csak más és más pl sérthetetlenség néhány körre az embereknél, démonoknál a kapunyitás mint az 5.-ben szóval. Skill-fa pedig a Diablo 2 óta van azaz 11 éve. De már nem is emlékszem, hogy pl. a Baldur's Gate 1-2 esetében is volt e.

Vologya mester új exkluzív képeket rakott fel a tesztelésről.

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/DSCF3700.jpg
    1. Az ajándék (Vologya mester saját példánya) A külföldiek nagyon örültek neki. A Heroes mesternek megint jó s szép ötlete és taktikája támadt. :)

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/DSCF3636.jpg
    2. A prezentáció kezdete

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/DSCF3652.jpg
    3. Erwan a producer úr(Seventh-Dragon), Vologya Mester és a szépséges Noémie (Xhane) (Ubisoft kommunikációs szakembere)

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/DSCF2042.jpg
    4. A játék kánaán... (Vologya Mester játék közben) Valaki nagyon belemerült egy noname játékba. :)
  • Pio
    Egy körökre osztott stratégiai játékban minél kevesebb a szerencsefaktor annál jobb (szerintem).

Ráadásul ez nem MMORPG, ahol van a dps, a tank, a healer, ennél sokkal szerteágazóbbak a dolgok, nem hiszem, hogy lesz optimális talentezés és csak azzal fog játszani mindenki, könnyen elképzelhető, hogy a stílusodnak megfelelő talentezéssel jobban fogsz teljesíteni, mint az "optimálissal".
    A rengetegféle lény, spell, képesség miatt a gyűjtögetős kártyajátékokhoz hasonlítanám, például a Hatalom Kártyáihoz. Abban is van többféle lap még sincs optimális, "besztof" pakli. Van, aki mérgezésre építi a pakliját, van, aki kalandozókra, van, aki mágiára, van, aki bűbájokra, van, aki az ellenfél lapjainak eldobatására, satöbbi, satöbbi. Csak egy dolog biztos, össze-vissza nem lehet paklit építeni, kell valami koncepció, ami mentén gondolkodik az ember.
    Ezt tudom itt is elképzelni, nem lehet úgy nekimenni, hogy teszek egyet ide egyet oda egyet amoda azt kész, hanem kell egy alapelgondolás, de az többféle lehet, nem lesz az, hogy csak a tűzmágia talent a király, biztos vagyok benne, hogy mindegyikkel lehet majd kezdeni valamit. Talán inkább egyfajta kő-papír olló rendszer lesz jelen a játékban. Remélhetőleg minél kevésbé, de sajnos elkerülhetetlen.

Amúgy a wowban se érzem úgy, hogy van egy optimális talentelés és kész. Vannak "kötelező" talentek, vannak kevésbé jók, de a maradékban gyakran eltérnek az egyes vélemények. Volt már arra példa, hogy valaki lehülyézett néhány szokatlan helyre tett talentpont miatt, aztán amikor elmagyaráztam az illetőnek, hogy miért tettem oda, akkor ő is áttalentolt arra a megoldásra, mert megtetszett neki.
    A wow talentelésével amúgy alapvetően az a baj, hogy a talentek jelentős része "+5% sebzés erre, +10% critical esély arra", ha nem ilyen lenne, akkor sokkal színeesebb karakterek lennének. A Heroesben semmi akadálya annak, hogy a legérdekesebb, legötletesebb varászlatokat majd talentezésből szerezhessük meg, remélen csempésznek ilyesmiket is az egyes ágakba.

A sebzés randomsága épp elég random faktor a játékban, őszintén szólva abban bízok, hogy ezt a részt se veszik túl nagyra, max +-5%ot jelentsen.
    Szerepjátékos szempontból se helyeslem azt, hogy egy játékos ne tudja olyanná alakítani a hősét, amilyennek azt a fantáziájában elképzeli csak azért, mert a random nem akar a kedvében járni.

Amúgy az eddigi részekben is megvoltak a "musthave" képességek, legfeljebb a random nem dobta ki és máris hátrányba kerültél a többiekkel szemben. A második részben például a ballistát emelném ki.
  • TreDoR
    H5-ben is volt egy csomó felesleges képesség, h4-ben talán annyira nem, de ott elég volt a harc fejlesztése + 1 mágia osztály és szinte leverhetetlen volt a hős. A H5-nél viszont eléggé szívás volt, amikor azért nem tudtam kifejleszteni egy adott ultimatet, mert mellé ment az egyik skill.
  • Besz
    Némi ellenérzésem van ezzel a teljesen kontrollálható fejlődési rendszerrel. Ugyanis száműzik belőle a szerencsefaktort, és bevezetik az MMORPG-kből már jól ismert Talent rendszerét. Mint amilyen a Blizzard játékokban is van: elöszőr a World of Warcraft-ban, majd ilyen lesz a Diablo 3-ban is. Céljuk eredetileg az lenne, hogy a véletlent kizárva teljesen a játékosra bízzák a hősei specializálódását. A gyakorlatban ennek a Talent-rendszernek azonban megvan a maga árnyoldala is. Bármennyire is próbálják majd balanszolni, mindig lesz egy aktuális (adott patch-et jellemző) optimális választási sorozat. És mindenki ezt fogja választani. Már előre látom a különböző netes kalkulátorokat, amelyek majd megmondják a tutit. És aki ettől eltér, az egy NOOB lesz: jelentős hátrányba kerül a játékban. Másik jellegzetes rossz tulajdonsága a Talent-rendszernek, hogy mindig vannak teljesen felesleges és haszontalan pontjai, ágai. Tehát elméletben, papíron szépen mutat a szerteágazó faszerkezet, de a gyakorlatban levágva a felesleges részeket egy lineáris út lesz belőle.

Téved, aki azt mondja, hogy az előző Heroes részekben csak a vak szerencsétől függött a hősök fejlődése, és nem volt beleszólásunk. Szintlépéskor a rendszer felajánlott néhány eshetőséget (Heroes 2 és 3-ban kettőt, Heroes 4-ben hármat, Heroes 5-öt nem ismerem annyira), amik közül a játékos választhatott. Ez a véletlen és a játékos interakciójának kiegyensúlyozott ötvözete. Ez némi izgalmat is kölcsönzött a játéknak, mint amikor egy kártyajátékban alig várod, hogy rád kerüljön a sor és húzhass egy új lapot. Hol átkoztuk a játékot rossz szerencsénk miatt, hol elégedetten dörzsöltük a tenyerünket, hol belenyugvóan kattintottunk a legkevésbé rosszra. Szerintem megvolt a maga varázsa.

A véletlen mindig is a HoM&M szerves része volt, gondoljunk csak a sebzések meghatározására, de még sok mást is lehetne említeni. Szerencsét kizárni belőle olyan, mint pókert játszani úgy, hogy a lapokat nem osztják, hanem mindenki magának választja ki a pakliból. Bizonyára úgy is lehetne játszani, de az már nem volna ugyanaz.
  • kissssss
    látom szövegértelmezési gondjaid vannak nem baj újra le írom.

ha heroes 1 grafikai szintjén csinálnák meg ezt a szerencsétlen vámpírt akkor sem tetszene nem a grafika a lényeg hanem a lény öltözete stílusa ezzel van nekem problémám, ezen a sírás szón maximum TI lovagoltok én csak a nemtetszésemet írtam le, a grafikai motor lehet akármilyen szép akkor sem lesz egyedibb hangulata a játéknak.

a h2 és h6 összehasonlításodat meg inkább nem kommentálnám.

(Játékmeneti változásokat nem fogsz leszürni egy egyszerű képből.)
    én nem írtam ilyet szó szerint ezt csak te próbálod belemagyarázni a mondandómba.
  • gabo91
    Hát ja jó lenne ha nem kellene várni az X javításra hogy játszható legyen. Egyébként azt sem bánnám ha május vége - június elején jelenne meg. (lehetőleg vizsgaidőszak után)
    Legalább nyárra is lenne mivel játszani, plusz ha kijön március vége - áprilisban.... hát nem hiszem hogy sok kedvem lesz akkor záróvizsgákra készülni...
    De szerintem ezzel nem csak én vagyok így :)
  • Elessar
    Felületes voltam, csak a gyors belinkeléssel törődtem őszintén szólva
  • Pio
    Tessék elolvasni a képekhez mellékelt szöveget is! :)

"How did this boat end up there? Another mystery to solve during your adventures…"
  • Elessar
    Jah hogy ez egy fán van? :))) Most esett csak le
  • ROCKnROLLA
    Az nem lehet, h csak fennakadt a fán? :D
  • Andrews2007
    Ez az újabb kép érdekes, ezúttal egy a fák felett lebegő(?) hajó látható? :) Lehet lesz Age of Wonder2-höz hasonló zeppelin :) vagy lebegés varázslat. :)
  • Andrews2007
    Tetszetős ez a Michael arkangyal figura. Csak nehogy Michael Jackson orra legyen. :)
  • Andrews2007
    Lehet jó lenne. :)

Ja ott részben az én kérdéseim is voltak Vologyának, meg sok másoké is, kérdezhettek tőle is Heroes Hardwireden gondolom. amire tud válaszol. Meg a fejlesztőktől is.
  • Pio
    "A Nagy Fekete Szem (Lyuk) figyeli az SG-s Heroes VI és a Heroes Magyarország fórumot is"

Ezek szerint értesültek a bétakulcsos nyereményjátékos tervünkről is? :P

Viszont kíváncsi vagyok, hogy mi az a megjelenés, amihez "tartani tudják magukat".
    Ha jól értem, akkor ötödik faj még nincs a játékban, sőt, még a tesztelésre meghívottak előtt is titok, hogy mi lesz az, townscreenek sincsenek kész, zene is még az 5-ből van imitt-amott, multit még nem is tesztelték. A március, amit első körben megjelenési hónapnak mondtak ehhez képest nagyon közelinek tűnik.
    Szerintem inkább jöjjön ki pár hónappal később a játék, de legyen alaposan letesztelve, bár ez úgyse a Black Hole-on múlik, hanem a Ubisofton.
    Nyíltabb "bétateszttel" is úgy vagyok, hogy ha már márciusban megjelenés, akkor nem kéne, inkább a polírozással törődjenek. Nem hiszem, hogy ha a megjelenés előtt 2-3 héttel indul egy nyílt bétateszt, annak tényleges hatása lehetne a megjelenő játékra, lásd valaki írta is, hogy volt 5-öt bétatesztelni és az ott jelentett bugok simán megmaradtak a végleges verzióban is.
  • Elessar
    A napi betevő falat
  • Elessar
  • Pio
  • Pio
    Készül a Michael figura, itt a félkész szobor:

• Elessar
    Ja és azt is írja Vologya, hogy nem hiányoznak a régi nyersanyagok, bőven elég volt a 4, bízzunk benne! :)
  • Elessar
    Váó, ezt vártam! Éreztem, hogy itt jó játék készül, Vologya beszámolója is megnyugtatott efelől.
    Nem tudom bemásolhatom-e ide, de egy-két kérdésre válaszolt Vologya mester a Heroes Magyarország fórumon, tán nem bánja, ha ide is bemásolom.

"Megpróbálok pár infóval szolgálni/kérdésre válaszolni, ami még nem sérti a titoktartási dolgokat... icon_rolleyes.gif No nézzük:

- Town screenek, magyarul a vár belső nézete. Lesz, nem lesz, hogy lesz?

Lesz town screen mindegyik várhoz, 2D-s lesz (lemondtak a 3D-s megjelenítésről, mert értelmetlen, sok időbe és pénzbe kerül az elkészítése). Még dolgoznak rajta, ezért nem látható semmi róla a külömböző fórumokon... De higgyétek el, jó lesz... icon_wink.gif

- Ugye mondták, hogy minden fajnak lesz külön nyersije. Szóval, ha én a Heaven-nel vagyok és elfoglalok egy nekrot, akkor mi lesz a nyersi eloszlással, ha én nem akarom átváltoztatni a nekro várat? Tudnám-e értékesíteni a nekro különleges nyersit a Heaven várban?

Ez tévedés, illetve pontatlan... A játékban 3 féle nyersanyag lesz, fa, kő, kék kristály, valamint arany... Minden faj ezekért fog küzdeni. Tehát a kérdésedben szereplő problémád nem lesz! icon_eek.gif

- 1-2 magyar szót betanítottatok a fejlesztőkkel? Csütörtöktől-péntekig volt akkor a béta teszt? A Gamestartól GYU is ott volt vagy Mazur vagy kik? Ha jól láttam az egyik képen 12 fős multival játszottatok. Az szép lehetett. Óriási térkép lehetett. Az 5. fajt láttátok mozgásban? Vagy a várakat belülről? Háttérzene is volt már a térképen? Nem tudom mennyire tudtátok átlátni hogy kb milyen állapotban van a játék megjelenhet-e 2 hónap múltán kb? Xhane fényképezett mint megtudtam, ezért nem láthattuk ejnye. Kellett volna egy olyan fénykép is amin rajta van. Erwan hozta az ork imitációt valamikor? Hányan dolgoznak kb a játékon?

Húúúú... Ez nem kevés kérdés... icon_eek.gif Csütörtök este együtt vacsorázott a társaság, majd egy kis buli... icon_razz.gif Pénteken volt reggeli, a Black Hole Stúdióban prezentáció, majd stúdiólátogatás, utána pedig ebéd és volt 5 teljes egész óránk a tesztelésre. Szóval magyar szót nem hallottam az UBI-s emberkéktől, de mivel a fejlesztők magyarok, Ők felváltva beszéltek... Velem privátban magyarul, a többiekkel és a többi dologgal kapcsolatban pedig angolul. A Gamestartól Ender-re (remélem jól írtam a nevét) emlékszem és volt még ott 2 másik srác is, bocsássatok meg, szinte mindenki új volt, a memóriám nem a nevekre koncentrált, hanem a játékra! icon_redface.gif Multi? Láttál ilyet... Hmmm... Valami sas szemed lehet! icon_razz.gif 5. faj? Az meg mi a szösz? Amikor erről beszéltek egy "S" betű jelent meg a képen, amit megkérdeztünk mi az és azt mondták, ez "SECRET"... icon_wink.gif Gábor (Boci) szerint a játék béta-alfa állapotú változatával játszottunk, tehát értitek, hogy egy semleges választ kaptunk, tehát erre nincs egyértelmű válasz... icon_rolleyes.gif Háttérzene és hangeffektek is voltak, de hogy ez lesz e a végleges játékban is nem tudom, ugyanis felismertem bennük korábbi részek zenéjét... icon_eek.gif Vagy lehet, hogy nem vagyok már normális??? icon_redface.gif Közkívánatra teszek fel majd képeket hamarosan ide a fórumba Noémie-ről is (Xhane), hogy láthassátok, valamint a kis meglepetésről is, amit a többiek kaptak és még néhány exkluzív fotót... (Persze csak a saját példányom tudtam lefotózni a meglepiből, mert az utolsó pillanatban készült el...) Erwan nagyon jó fej, természetesen nagyon jó szinészi vénával megáldva, tehát az Orc beszólások sem maradhattak el... icon_wink.gif Nagyon sokan dolgoznak a játékon és a tesztelésen is, nem számoltam össze, de lehet, hogy 3 számjegyű a gárda... icon_eek.gif

Természetesen, ha lesz béta kulcs, akkor nem azon fog múlni, hogy mennyit kapunk, hogy mit kaptak Tőlem, akik ott voltak, de ígérem mindent megteszek, hogy minnél többen kipróbálhassátok majd... Bízzatok Bennem! icon_wink.gif

Remélem azért tudtam érdekességekkel szolgálni... icon_rolleyes.gif Baráti üdv!"
  • Andrews2007
    Üdv Fórumtársak:

Jó híreim vannak:

Vologya Mesterrel beszéltem, elmondom, amit megtudtam a béta tesztről.  Persze csak általánosságban és barátilag beszélgettünk, de azért megnyugtatóak a hírek szerintem. Az ő véleménye szerint a játék jó állapotban van, a megjelenésig hátralévő idő alatt a bugokat ki lehet javítani, polírozni a játékot. A grafika 10/10-es, a Játékélmény a béta alapján még 10/9, a Zenék Romeroék visszatérésének köszönhetően 10/10, a Tartóssága 10/7, (a Map Editor elkészültéről még nincs információ ugyebár, szóval ez javulni fog várhatóan) a Játszhatóság 10/8 áttekinthetőbb, mint az 5. rész az új és a régi játékosok is jobban átlátják majd a dolgokat. A grafikától elállt a lélegzete nagyon szép volt. (persze biztosan erős gépeket is adtak, de várhatóan nem lesz nagy gépigénye továbbra is tartják, hogy 2-3 éves laptopokon is menni fog persze nem maximumon gondolom). A városok 2D-sek, ahogy eddig is tudható volt. Én ennek örülök. Nagyon sokféle taktika lesz a skill rendszer által pedig változatosan fejleszthetjük majd lovagunkat. Végre nem a szerencse fog dönteni, hogy épp mit ad ki a gép. Demokrácia lesz a hősfejlesztésben.  Minden él a térképen jók az animációk nagyon. A régi Heroes hangulat visszatért Vologya Mester szerint csak grafikailag csodás új köntöst kapott és mindemellett ésszerű, logikus és nagyszerű újításokkal vértezték fel honfitársaink a játékot. Lesznek újítások is, de hamar meg lehet szokni ezeket és a játék könnyen játszhatóvá válik mind az új, mind a régi játékosok számára. Szóval megéri várni rá.  Sajnos a magyar feliratos verzió valószínűleg késik a Seven m Kft. kiadói honlapon áprilisi dátumot láthattok. A Heroes Magyarország honlapon pedig elő is rendelhetitek majd a játékot. Új szuper hír még hogy február 23.-a körül megjelenő magyar Gamestarban exkluzív Heroes VI írás lesz ezen, a béta teszttel kapcsolatban. Vologya Mester készül egy nagy meglepetésre hamarosan, figyeljétek folyamatosan a Heroes Magyarország honlapját. Várjuk szeretettel. A játék remélhetőleg a tervezett időben megjelenhet, persze addig még bármi történhet Vologya véleménye alapján (hosszú idő még az a 1,5-2 hónap). A teszt nagyon kellemes környezetben zajlott, egy csodaszép szállodában, előtte a Black Hole irodáiban voltak a prezentációk, megbeszélések, fotózások, interjúk, (voltak újságírók is). Nagyon hangulatos a Black Hole hadiszállása (több mint 10 irodájuk is van). Igazán szívélyesek, kedvesek, nyíltak fejlesztő honfitársaink. Volt vacsora és buli is csütörtökön este, pénteken pedig egy nagy Black Hole irodai túra, és Heroes VI teszt, néhány VIP-s emberke pedig maradt egy budapesti városnézésre is. Szóval nagyon emlékezetes és hangulatos nap lehetett tényleg. A projekt láthatóan Vologya Mester szerint is jó kezekben van. Láthatóan és érezhetően az Ubisoft is teljesen elégedett velük. A plakett, amit láthattok a csoportképen Vologya Mester szép kis ajándéka volt a VIP tagoknak, a Black Hole-os fejlesztő uraknak és az UBI-nál érdekelt hölgyeknek és uraknak. Nagyon örvendtek neki, nem is csodálom. Egy négylevelű lóhere van rajta és egy kis személyre szóló aláírás. (Képek hamarosan a Heroes Magyarország fórumán a HoMM VI topikban!!!) És miért négylevelű lóhere? (aki ismeri a Heroes 1-6 sorozatot az tudja  ) Köszönjük meg Vologya Mesternek a sok hírfolyamot és a béta tesztről való beszélgetést, még ha konkrétumokat nem is árulhatott el. Sok Heroes VI kutakodást kívánunk neki a továbbiakban is.  Nem kevés idejébe telik a munkája mellett nekem elhihetitek.

Utóirat: A Nagy Fekete Szem (Lyuk  ) figyeli az SG-s Heroes VI és a Heroes Magyarország fórumot is a külföldi nagyobb fórumok és a hivatalos UBI fóruma mellett. Szóval javaslatok, pozitívumok, negatívumok, örömök, kedvenc játékelemek felsorolásai jöhetnek nyugodtan. Észrevételek, tetszési elemek, az épp bejelentett játékmechanikai újdonságokról is jöhetnek vélemények nyugodtan. Javaslatok is, hogy milyen lényeket szeretnétek, milyen várakat a jövőben (pl kiegészítőkben), varázstárgyakról, varázslatokról, stb. Az egyébként nagyon kedves, figyelmes fejlesztő brigád figyeli, e fórumokat szóval nyugodtan írjatok nekik a játék egyes elemeivel kapcsolatban ide is. És ne feledjétek, hamarosan BÉTA TESZT! 
  • Elessar
    Ergo nem újak számomra
  • Elessar
    Videókból szedett képek, a múltkori Stronghold-os bemutatóban tűntek fel ezek.
  • Murder3
    nehogymár kelljen nekik optimalizállni is, képekből meg látszik mennyire ulti ez a grafika semmennyire.
    venni kellene azt a minimum fáradtságot hogy optimalizálják rendesen...
  • Pio
    A hóban látszódó láb/patanyomok akár kikapcsolhatóak is lehetnének menüből.
    Írták is, hogy nagyon részletesen lesz finomhangolható a grafika, hogy gyenge gépen is menjen, de az erősebb gépűek számára nagyon látványos lehessen a játék.
  • NovaTerra
    Ne tudd már jobban, hogy elvagyok-e a h2-vel, mint én! Most is fent van a gépemen. 1 hónapja játszottam vele kb. Ha már a technika adott, akkor jó, ha kihoznak belőle vizuális újításokat is, ennyit írtam, mert bizony az is fontos része egy játékoknak. És milyen stb? Úgy látszik pont eltaláltam, hogy te voltál, aki sírt a vámpír miatt. Szóvalígy nem tetszik, de h1-es szinten pár pixel-lel megfelene neked? Met ott bizony nem látnád a kiálló 1 pixeles tüskét. Ja, persze. Ha megnézed a a legutóbbi h6-os képet és a lentebbi h2-est, nincs szinte semmi különség csak megújított grafika, ott is, itt is fasor, egy-két unit a mapen, pár tárgy és hős. Játékmeneti változásokat nem fogsz leszürni egy egyszerű képből.
  • kissssss
    több mint a semmi deee nekem még mindig olyan érzésem van mintha azt üzennék nekem ezekkel a képekkel hogy nesze itt a semmi FOGD meg jól.