10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1459 Áh, eleve max 10% esélyt adok annak, hogy kapjunk (ha egyáltalán lesz osztás), túl kis halak vagyunk mi ehhez.
Annak pedig, hogy annyit kapunk, hogy igazságosan ki lehessen osztani a nyertesek között 1%-ot. :)
Majd meglátjuk. :)
Vologyáék oldalán pedig április van írva megjelenésnek (igaz az már a magyar verzió) és nem tesz említést CEről.
Szóval továbra sincs tuti segítség a tippjátékra... :) -
Andrews2007 #1458 No mondjuk a Naga-s és a megjelenésbeli tipp vetélkedőhöz? :) -
Andrews2007 #1457 Jaja náluk most már szinte az összes Heroes rész megvehető. Már a 6.-at is elő lehet rendelni 9990 ft-ért. Magyar felirattal. (minőségivel akarják ellátni)
Persze, de majd próbálok annyit kérdezni tőle. A multira erősen fog figyelni, ő legalábbis. Gépigényről is kérdezgetem majd azért. Eddig tetszik neki a játék a sztoriról már sokkal többe tud nálunk meg a skillekről is valamelyest. Részleteket persze nem mondott. Nem is kell, levenné az izgatott várást. :)
Demó várható legalábbis azt mondta annó asszem Xhane vagy Erwan.
-
Pio #1456 Úgy tudom, hogy csak azok zárt bétáznak, akik eddig is többé-kevésbé részt vettek a fejlesztésben (ahogy az Ubi hivatkozik rájuk a VIP tagok), szóval ők most is nagyjából képben vannak szerintem.
Az pedig holt biztos, hogy ha csak VIPet engednek be, akkor zéró információszivárogtatás lesz. Esetleg a kínaiak bizonyulhatnak gyenge láncszemnek, meglátjuk.
Ha lesz esetleg valami kevésbé zárt béta, akkor ígérem írok az Ubinak, hátha adnak 1-2 béta hozzáférést, amit majd valami vetélkedő keretében szétosztunk. -
Elessar #1455 A héten kezdik a zárt bétát?? Na végre már! Gondolom köti a titoktartási szerződés, de azért annyit megkérdezhetnél majd tőle, hogy úgy összességében tetszik-e neki, vagy sem. Vagy hogy még sokat kell vele melózni, vagy sem. Ennyit csak elmondhat -
#1454 valamikor tőle vettem a Shadow of Death-t :)) -
Pio #1453 Megtaláltam, a heroes.hardwired.hu szerkesztője. -
Pio #1452 Nem vagyok.
Ki az a Vologya? :)
Acidlich: demót felejtsd el ennyivel a megjelenés előtt. Manapság inkább a megjelenés után van demó (ha van egyáltalán) vagy legfeljebb pár nappal a megjelenés előtt. -
Elessar #1451 Nekem a tegnapi is nagyon bejött. Eddig úgy látom lesz stílusa és hangulata a H6nak, ami nálam nagyon fontos. -
Elessar #1450 Én is tűkön ülök már! :) Ki akarom próbálni mindenképp! -
Andrews2007 #1449 Pont akartam linkelni. :) Egy portál a ludas mint látom a feljutásban. :)
Pio te is egyébként VIP-s Heroes VI tag vagy? Esetleg. Mint Vologya mester pl? Néha szoktam vele Skypeen beszélgetni. ár nagyon várja az eheti zárt-zárt csekély létszámú béta tesztet. -
#1448 Na, ez már ki is néz valahogy, a többi screenel ellentétben. -
#1447 Tolnának már ki egy rohadt demót fél pályával vagy valami:) -
Elessar #1446 Screenshot of the Day:
-
#1445 2. induló -
Pio #1444 HAVEN
Core egységek
Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard[/b] - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
[b]Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számukra védendőnek kijelölt egységeket érő támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütő lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal
Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin (adatlap)
Diving Attack - levegőből támadás.
Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegőből támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader
Champion
Seraph / Celestial
------------------------------------
INFERNO
Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
Eye of Gluttony - az őt megsebző ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több előtte álló egységet is képes egyszerre támadni.
Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezető út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp őt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentő) egység helyett.
Champion
Pit Fiend / Pit Lord
NECROPOLIS
Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élőlény szagát, akor gyorsabbá és erősebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élőholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élőholt közelében élőlények álnak azok sebződnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.
Elite egységek
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jutnak vérhez elpusztulnak.
Out of Time - a Spirit World-be képesek menekülni egyes támadások elől.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, mely segíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtől elszívott életerőt át tudja irányítani élőholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu
Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver
STRONGHOLD
Core egységek
Mauler / Crusher
Harpy / Fury
Goblin / Goblin Hunter
Elite egységek
Centaur / Marauder Centaur
Jaguar Warrior / Panther Warrior
Dreamwalker / Dreamreaver
Champion
Cyclops / Enraged Cyclops
-
Elessar #1443 Sokat nem vesztettél vele, ne sajnáld! :) -
#1442 Az alternatív fejlesztéseik voltak ezek a démonivadékok, tehát itt végülis az "hagyományos" fejlesztést hagyták el. A leírásukban is szerepelt, hogy démonvérrel keverték őket, de arra már nem emlékszem, hogy az is szerepelt-e, hogy a wizardok alkották őket. -
Pio #1441 Azzal sajnos még mindig nem játszottam... :( Csak képeket nézegettem a H5-ös orkokról a heroesofmightandmagic.com-on, azokon ilyen szélsőséges mutációkat nem vettem észre, engem tényleg eléggé meglepett, hogy ilyen hangsúlyos lett ennél a két lénynél (főleg a Dreamreavernél) a dolog. -
#1440 dnd 4e-ben is volt valami szöveg az egyik lénynél, mikor arról beszéltek a artistok, hogy miért úgy néz ki, ahogy kinéz, mert a tüskék, pengék, karmos sokak szemében a brutalitást, vadságot jelképezik, és ezzel akarják félelmetessé változtatni a lényt...mondjuk van benne valami, hogyha rózsaszín masnija lenne és kicsi virágok borítanák a testét, akkor az ember ahelyett, hogy beszrna tőle, inkább pofon röhögné
amúgy a Heroes régebbi részei (is) elég sokat koppintottak más fantasy világokból, például adnd-ből, emlékeim szerint abban volt az orkoknak némi vaddisznó beütésük.. a Beholder speciel tuti onnan származik..(érdekesség, hogy az 1ik mmo-ban lassan 10 éve volt Beholder, és nemrégiben át kellett nevezniük, úgy látszik, ennyi ideig tartott a Wizards of the Cost-nak, hogy rájött, a Beho neve le van nekik védetve..) -
#1439 TOTE-ban szerepelt. -
Pio #1438 Strongholdnál még kiemelném a mutáció motívumát, ami a korábbi részekben nem szerepelt és nagyon jól fejezi ki, hogy itt valamiféle korcs, természetellenes teremtményekről van szó. Egyeseket jobban, másokat kevésbé viselt ez meg, a Dreamreaver bal karja és az enraged cyclops testét borító tüskék már nagyon szélsőséges démonizálódásra utalnak. -
#1437 Akkor nagy vonalakban mutass már be egy olyan lényt, ami szted kreatív, jól néz ki, nem szerepelt sehol máshol eddig, és illeszkedik a heroes világába, ja és nem tüskés:)
Mutasd meg ennek a sötét Ubisoftos brigádnak, milyen kreatív nyomvonalat kellett volna követniük! -
Pio #1436 El akarták kerülni azt, hogy a korábbi részekhez hasonlóan a leggyengébb lények az idő előrehaladtával semmit ne érjenek, ezért most 3 erősségi fokozata lesz a lényeknek, sorrendben core/elite/champion. Előbbi kettőbe váranként 3-3 lény fog tartozni, utóbbiba csak 1 és sokkal kisebb lesz a különbség egy core és egy champion egység között, mint volt a korábbi részekben mondjuk egy csontváz és egy titán között.
Az egy kategóriába eső lények hasonló erejűek lesznek a statjaikat tekintve, a képességeik révén viszont teljesen el fognak térni egymástól, így a játékstílusod fogja eldönteni, hogy ha már nem férsz el a hősödnél, akkor melyik core egység maradjon ki és nem az, hogy melyik a leggyengébb.
Ha jól tudom a Nintendo DS-es Clash of Heroes-ban már sikeresen vizsgázott ez a rendszer. -
#1435 Szerintem csak egyszerűsítés a "Level n" helyett. -
#1434 Gondolom, hogy egy szinten állók kb. ugyanolyan erősek lesznek, ahelyett, hogy 7 különböző erősségű lény lenne. -
#1433 Teljesen rendben van, vettem elsőre is, hogy nem tetszik neked, hogy sokat használják a tüskéket, kiálló pengéket, ilyesmit, mert igen, sokat használják; Ahogy azt is, hogy nem tetszik, hogy egyiptomi témát használnak pl a nekróknál.
De az, hogy egy koncepció nem tetszik neked még nem jelenti azt, hogy a kreativitás hiányát mutatja. A kreatív folyamatok ugyanis nem úgy működnek, hogy valaki kitalál valamit, ami akkor aznap őszerinte jól néz ki, aztán azt bedobják a játékba... Hanem egy frakció esetén bizonyos irányelvekhez / dogmákhoz tartják magukat, plussz az egyedi lények kitalált játékmechanikai dizájnjából adódó külsőségeket figyelembe veszik, és akkor még ott van az, hogy egy franchise sokadik darabjáról van szó, némileg a korábbiakhoz is hűnek kell maradni.
Ezekután pedig sok koncepciós rajz készül egy lényhez, amelyek közül azt fogadják el, amelyik mindezen feltételekhez a leghűbben tartja magát.
Ilyen lehetett a nekrók esetén a pók minták, a póklábakra hasonlító díszítések, a csontok, a fekete és a zőld használata, stb. A strongholdnál az, hogy egyik sem lovaslény (kivéve, amelyiknek a hátsófele ló :), egyiknek sincs páncélzata, a testfestés, az állati maradványok, szörme, tollak, agyarak, csontok, a vörös, a barna és a fehér színek, és még lehetne sorolni.
ui.: És én továbbra se offtopicról beszéltem, hanem személyeskedésről. Arról, amikor egy téma abba az irányba megy el, hogy egymás véleményét magát tárgyaljuk és nem véleményének tárgyát. -
#1432 amúgy egy láma kérdés:
mire is lesz jó, hogy besorolták a lényeket core/elite/champion kategóriába ? milyen kihatással lesz ez a dolgokra ? -
Pio #1431 Szerintem csak azt tudjuk itt nehezen megérteni, hogy Számodra ilyen fontos hangulati tényező az, hogy tüske van az enraged cyclops-on és hogy ezen ennyire kiakadtál.
Mintha valaki azért akadt volna ki a Heroes 2 hangulatára, mert az orknak malac feje volt. Elfogadható, de azért fura dolog.
Ráadásul a Strongholdra ha jól emlékszem a bejelentés pillanatában azt mondtad, hogy nagyon gagyi, nem is tudod, mit keresnek itt és már az előző részben is nagyon gagyik voltak, ezért is fura, hogy ha már eleve így viszonyultál a várhoz még erre ennyire rátegyen egy pár tüske.
Amúgy tudnál nekem ehhez a küklopszhoz hasonló lényeket linkelni más játékokból? -
#1430 Nem tudom szerintem egy adott játék topickjába minden ami a játékhoz kötődik beletartozik.
kreativits alatt én azt értem h ah teszem fel látok egy ilyen szörnyet egy x játékba és látok eggyet egy y játékba meg egy c,d,f,b játékba akkor ezek alapján a lehető legegyedibb,legváltozatosabb módon alkotok meg, tahát ami újat tud,AKAR mutatni.
Újradefinálni bizonyos fajt akár,alkotni egy addig semmilyen fantasy világba meg nem jelenőt vagy g nagyon eltérőt,stb.
Az h szárnyaljona fantázia és ne az legyen mint pl egy dragon age.be ahol pl kapsz egy középkori világot+mellé pár varázst meg szörnyet és attól már akkora fantasy esz h hanyat kell dobni tőle magadat.
-
Pio #1429 Idézem a házigazdai "pályázatomat":
"
- aki híreket akar olvasni, az nem egy fórumot fog olvasni, hanem egy hírportált, ezért egyrészt a fő hírek ki lesznek emelve a fejlécbe 1-2 hétig, hogy ezt a funkciót is ellássuk, másrészt nem fogok közbeavatkozni, ha csacsogás, offolás megy, legfeljebb ha nagyon hosszan és nagyon messzire távolodunk az eredeti témától.
- nem szoktam sűrűn moderálni, csak ha feltétlenül szükséges. Ezt főleg akkor érzem, ha valaki személyeskedni kezd. Remélem ilyen nem fog megtörténni. De csak azért, mert valaki nem ért egyet a többséggel/velem és ezt értelmes, kulturált keretek között megvitatná nem kezdek el hozzászólásokat gyalulni.
"
Ehhez igyekszem tartani magam továbbra is. :) -
#1428 de ez a tüskés dolog pont jó példa ennek az ellenkezőjére.
mér vagyok én egy ilyen apróságra kiakadva, miközben én megint ész érvekkel írtam le h miért is zavar...
...engem pl jobban megfog egy játék hangulata mint mechanikája, legyen az bármi, hiába nagyon jó ha nincs hangulata szart se ér, és fordítva is igaz ez.
-
Pio #1427 Úgy értem, hogy ha majd kijön a játék és megy itt nagyban a multiplayer szervezése, amit zavarni fog egy ilyen teljesen értelmetlen diskurzus a tüskék gyakoriságáról, ami ráadásul imitt-amott személyeskedésbe hajlik, akkor már megfontolásra kerül a közbeavatkozás, jelenleg ez fel se merült.
Nagyon lelkesen használod a kreativitás szót, ami szerintem egy erősen szubjektív fogalom. Szerinted nem kreatív, mert láttál sok más játékban is tüskéket, ez így korrekt, más szerint meg az.
Még egyszer hangsúlyozom amúgy, hogy azt a 4 példát csak példának szántam, ne vedd őket Magadra. -
#1426 Habár szó nem volt offolásról, csak murder értette félre. -
#1425 Mondjuk, akkor már az összes "heroes 3 is the best" és társai tipusú kommenteket is ki lehetne törölni a p*csába, ez nem a heroes 3 topicja. -
#1424 Hidd el, nem csak akkor tetszhet ez valakinek, ha nincs szeme a részletekhez. Kétlem, hogy úgy átlalában erről lenne szó bárkinél a topicban. -
#1423 Lájkolásra -
#1422 mért a játékról való vizskurálás nem ontopik?
akkor ez mire van? -
#1421 ki forgassa ki kinek a szavát?
AZ én szavaimat forgatjátok ki folyton mert én a részleteket is figyelem és hát ezt itt a többség lexarja ahogy látom és ezen lovagoltok folyton.
de csak h válaszoljak az okfejtésedre.
"szeretsz érzelmeket kifejezni a neten"--persze mért ne.
"unatkozol"--lenne jobb időtöltésem
"irreálisan nagy elvárásaid vannak a játékkal szemben"--szégyen h irreálisan nagynak számít a kreativitás.
"szeretnéd magad megkímélni egy csalódástól és/vagy nem akarsz pénzt kiadni a játékért ezért előre meg akarod győzni magad arról, hogy rossz lesz"--mondjuknem mintha amúgy tudnék tervezni rá pénzt sazl ez fullra kizárom, mivel ha lesz is lehetőségem játékot venni amúgy se ezt venném meg.
-
Pio #1420 Meg lehet azt oldani! :D