10317
  • Elessar
    Frissítették az UBI-s Heroes oldalt, mindenki csemegézzen belőle!
  • Shiwo
    biztos a "selejt-küklopszok" kerülnek a ballista részlegre..az arra érdemesek az első sorokban harcolhatnak :)

(de nem lenne rossz, ha a játékban lenne rá utalás, hogy a "ballisták" miért nem a többi cyca sorait erősítik...)
  • Elessar
    Le se tagadhatnák a Black Hole-osok, hogy magyarok sztem, Gyűrűk Ura foreva! :D
    Jövő héten jöhetnének a ballisták!
  • Andrews2007
    Ja ilyen troll rabszolga érzése van. :) Mint a Gyűrűk ura filmeknél pl azok nyitották ki a Fekete kaput mindig. Miközben ostorozták őket. Látom szegény küklopsz le is van láncolva a földhöz. :)
  • Elessar
    Ez olyan trollos kükli inkább, de gondolom biztos megmagyarázzák
  • Andrews2007
    Ötletes a katapult. :) Mondjuk annyiban fura hogy így 2 féle küklopsza lesz úgymond e népnek.
  • Elessar
    Zseniális katapult elgondolás! :DD
  • Elessar
  • Pio
    Na, győzött a kíváncsiság és megnéztem emulátorban a Clash of Heroes-t, kíváncsi voltam, hogy szuperál az új lényrendszer.
    Csak a tutorialokat játszottam végig, mert bízom benne, hogy ha már megcsinálják xboxra és ps3-ra a HD verziót, akkor előbb-utóbb kihozzák PCre is, (mert azért a Ubisoft általában hozza a játékait PCre) és majd akkor visszatérek rá.
    A játékmenetnek (bár a tutorialban csak harc volt) semmi köze a Heroes-hoz, szóval nem lehet ez alapján eldönteni, hogy a core/elite/champion rendszer mennyire fog működni, de körökre osztott és elég ötletes, nem is igazán találkoztam még hasonlóval (bár biztosan van).
    Kár, hogy az ilyen jellegű játékokat ritkán adják ki PC-re, pedig a Puzzle Quest megmutatta, hogy nagyon is sikeres tud lenni ez a műfaj.
    A képi világa viszont egyértelműen nem az én korosztályom számára készült. Fura is, hogy ennyire gyermekdedre vették a figurát, hisz 12+-os korhatár van a játékon.

• Andrews2007
    Hát nem igazán az egyik angol hivatalos fórumon (Heroes Community) a moderátorok akik VIP tagok rakták fel engedéllyel szóval. :) Mármint a Havenes képet, az igaz hogy Facebookon pl csak ma rakták fel.
  • Pio
    Ja boccs, most nézem, hogy azt Andrews linkelte először.
    Viszont ezzel akkor Te is a számkivetett bűnözők útjára léptél! :)
  • Pio
    Ha a Haven-es volt a mai akkor tegnap azzal leakeltem, úgyhogy megvan a mesterhármas! :D
    HAT-TRICK
  • Elessar
    De ne megint a történelemről, meg idővonalról, meg Sandor nagyanyjának a szeretőiről legyen szó, mert ez már a kutyát sem érdekli.
  • Andrews2007
    Szerintem a Havenes katapultos kép lett volna és holnap lesz az orkos katapultos kép. Meg holnap nagyon remélem végre lesz kérdések-válaszok videó is már.
  • Elessar
    Ja most nézem a Haven-es ostrom volt a mai
  • Elessar
    Ma már képet se kapunk? :( Vagy az Easter Egg-es lett volna a mai?
  • Elessar
    Gyakorlatilag semmit
  • Pio
    Ráadásul az alapján, amit ide bemásoltatok Vologya már-már kínosan ügyelt arra, hogy nehogy valamiről is írjon véletlenül.
    Az új információtartalom a játékról körülbelül annyi volt, hogy neki tetszik.
    Persze nem tudom, lehet, hogy azóta a hardwiredes fórumon írt még ezt-azt.
  • Elessar
    Marha jó, még örülhetünk is, hogy nem lett belőle semmi.
    Eleve mit csacsog valaki az UBIsoft honlapján arról, hogy a magyar fórumon mit olvasott, meg mit nem??
    Persze akkor lehet hogy félreértés volt az egész, de jól felhúztam most magam rajta
  • Andrews2007
    Egyrészt hazugság volt, de mint kiderült végül Vologya szerint félreértés lehetett. Félreértették vagy fordították. Szerencsére.
  • Elessar
    Most olvasom, hogy Vologya mestert valami majom bemószerolta az UBI-nál, hogy titkokat szivárogtatott ki a fórumon.
    Komolyan mondom az eszem megáll, hogy mekkora idióták vannak!
  • Pio
    Itt találsz leírást, ha megkeresnéd :)
  • Murder3
    egyik kampány mapon az erdőbe asszem.
  • Lacoka12
    hogy mi van elrejtve a 5 be tank? olyannal még nem találkoztam
  • gabo91
    Az 5-ben (lehetséges, hogy valamelyik kiegészítőben) volt elrejtve egy tank is :) kíváncsi vagyok a 6-ban is lesz e majd ilyen meglepetés
  • TreDoR
    Nemhiszem, inkább a túl brutális hősök miatt. Mondjuk én meg attól mászok falra, mikor egy tápos hősömnél egy kisebb sereg van és az ellen gond nélkül lever, merthogy a hősöm nem csinál semmit. Remélem az egyik heroes részben majd úgy fogják megoldani a dolgot, hogy miután a sereg elveszett, a hős átkerül a pályára és harcba száll, persze nem kellene olyan erősnek lennie mint a 4-ben.

Edit: szerintem ez egy középút lenne a szinte csak varázslásra használható és kisebb sereggel semmire nem jó hősök, és a h4-es hősök között.
  • kissssss
    Ez igaz csak ott a bökkenő hogy ezt az ajtó betörést csak magas szintű egységekkel kellet megcsinálni hogy bírják a lémorzsolódást, márpedig ezek a lények drágák pl: a Crusader erre a feladatra kitűnő volt.

A másik probléma a 3 lövész torony ha mondjuk felküldtél egy toronyba mondjuk úgy 15 vagy 20 titán nos.... onnantól az ellenségen már csak az imádság segíthetett esetleg néhány epic varázslat.

De ha a várfal közelébe vitted a védekező egységeidet akkor is elég durva előnyöket kaptak a védő egységeid a támadókkal szemben, merem állítani hogy sok embernek a várostrom miatt ment el a kedve a h4-töl sajnos, egyszerűen túl sok védekezési előnyt kaptak a védők.
  • TreDoR
    "aki játszott a 4 résszel az tisztában vele mennyire el cseszett volt az ostrom a támadók szemszögéből nézve(se katapult se balliszta semmi ostrom fegyver)."

Hátja, mondjuk 3 támadással be lehetett törni a kaput.
  • kissssss
    csak annyit kéne megcsinálni hogy mikor becsapódik a lövedék utána egy területre ható méregfelhőt hoz létre(a fal rombolása mellet) ami mondjuk tart 2 körig és nem is sebezne túl sokat és természetesen csak kis területre hatna hogy ne borítsa fel túlságosan az egyensúlyt.

aki játszott a 4 résszel az tisztában vele mennyire el cseszett volt az ostrom a támadók szemszögéből nézve(se katapult se balliszta semmi ostrom fegyver).

de még az 5 részben is a falak lerombolása után csak dísznek volt jó a katapult,na mindegy tessék itt a lehetőség hogy valami ujjat villantsanak vár ostrom terén.
  • Lacoka12
    vagy két fajta lövédeket löhet csontváz fejeket és sav bomba
  • TreDoR
    Inkább azt kellene megcsinálni, hogy a katapult is tudja sebezni az egységeket.
  • Pio
    Bizony a nyúl az. :) Kínában a nyúl éve kezdődik, ezért bújtatták el a képen.

Az új részben a nekromantáknál sokkal erősebb hangsúlyt kap a vallásuk, amely Asha Halál alakjához kötődik, ami egy pók, ezért is lett egy pókszerű szörny a katapult. Ettől függetlenül majdnem minden lény a várban élőhalott (lehet ellenőrizni a lénylistában). Oké, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de ezért elkezdeni idiótázni szerintem nem kéne...
  • Murder3
    az egyésgeken se nagyon látszik az élőholt theme.
    csak az a baj h a nekromantákat összekeverték vmi mással, ha ezt komolyan gondolták akkor meg egyszerűen idióták.

legalább a csontit hagyták, kiváncsi leszek mennyire degenerált hősök lesznek majd hozzá ha olyanok mint a kampányba vannak akkor sztem aki a nekrókat kicsit is kedvelte azért mert nekrók akkor innetől tenni fog rájuk vagy csak a hangulati elemet sikerült kipusztítani belőle.
  • Besz
    Úgy látszik, hogy ez a hét az ostromokról és a katapultokról szól. Talán pénteken megtudjuk azt is, hogy milyen lesz az orkok ostromgépe. Ördögök féregszerű katapultja egész jól néz ki, vélhetőleg tűzgolyókat fog kilőni, és területre sebez majd. Az embereké eléggé standard, de talán jobb is, hogy nem komplikálták túl a dolgot: erőltetett lett volna egy glóriával ékesített, szent fénnyel beragyogott angyali tüzérség (még a gondolat is elborzaszt). Viszont az élőholtak ostromgépe csalódás. Valami olyasmit vártam, aminek több köze van a halott dolgokhoz: csontokból és inakból, emberi bőrökből alkotott gépet képzeltem el, ami organikus maradványokat, belsőségek, húscafatok masszáját ontja az ellenségre. És persze fertőz is. Ehelyett lett ez a pókszerű uborka, ami piros helyett zöld foszforeszkáló gömböket fog majd kilőni.

Nekem sokakkal ellentétben nincs bajom az eddigi hősök modelljével. Számomra az a fontos, hogy legyenek jól megkülönböztethetőek nemek és kasztok szerint. Úgy tűnik, hogy ez teljesülni fog. Olvastam valahol, hogy a Heroes 5-ben a női hősökhöz is ugyanaz a férfi modell tartozik. Szerencsére itt nem így lesz.

Szerintetek, ott az ördögök ostrománál, ha az tényleg szakadék, akkor azon hogyan lehet majd átjutni? Lesz egy híd, amely a kapuhoz vezet, és csak azon keresztül? Kissé erős sajátsága lesz ez az Inferno várnak. Gondolom, itt az nem fog működni, hogy ráállok az egységekkel a szakadék fölé, és egy kör veszteglés után elérem a falakat.
  • Besz
  • Murder3
    varázslat irányzatok,spellek ugyan azok lesznek amik eddig?
    vagy 2 új spell azért beleszorul ebbe a hihetetlen összetett és újdonságokkal teli játékba?
  • Murder3
    ha már ilyen egyedi ostrom gépek vannak pl a nekróknak meg lába is van akkor csinálhatták volna a z összeset külön arti lények.
    spéci képességekkel.
  • Elessar
    Meg is találtam, aranyos! :)
    A havasi táj meg nagyon hangulatos.
  • raddani
    Mi a...

Ha ez az a bizonyos easter egg, akkor nyertem valamit??
  • Malakai
    Aszittem vmi easter egg a játékból, utalás korábbi részekre, korábbi BH játékra, vagy valami, de persze fotosopp kínaiaknak. :P