10317
  • Pio
    Itt a necro is, nálam se jelenik meg sajnos:

• kissssss
    ez kérlek szépen a vasember női változata röhejes mi?
  • TreDoR
    Azt a tron evolution-ból importálták.
  • gabo91
    hűű az a repülő világító energia forrás micsida? (vasembernek világított igy a keze)
  • TreDoR
    Nálam a nekró sem jelenik meg, de az előbb mind a négy látszott.
  • Gurren
    csak azért, mert nálam nem jelent meg
  • Gurren
  • kissssss
    nem hiányzik 1 kép? nem baj majd legközelebb :-)
  • Elessar
    Egy kis kollázs az eddigi népekről:

• Elessar
    Hát az is biztos, hogy ráközelíteni nem nagyon fogok a lényekre :)
  • TreDoR
    Vazz, ennek tényleg nincs feje
  • Pio
    ITT VAN nagyban is.
  • kissssss
    tiszta káosz
  • kissssss
    a különleges képessége miatt én mindig pofátlanul erősnek találtam, még jó hogy meglehetett fogni néhány egyszerű de nagyszerű varázslattal. :-)
  • syberia2
    Screenshot of the Day
  • Lacoka12
    én a behemotot sajnánálom nagyon erős 1 is H4 szeretek azokkal nyomulni
  • Elessar
    Barbárok története miatt néznek így ki. Nekem egy-két lény kivételével bejönnek, sokkal inkább, mint a H5 orkjai.
    Értem amúgy mit mondasz a lényekkel kapcsolatban, de viszonylag elég sok új lényt pakoltak bele az új részbe. Egyenlőre én inkább díjazom a kezdeményezést, mint visszasírom a régi bevált és meglehetősen unalmas Stronghold lényeket. Egyedül a Viharmadarat sajnálom, de azt nagyon.
  • Elessar
    Nagyon lassan csepegtetik az info-kat. Nekem az az érzésem, hogy nagyon időre akarják megcsinálni a játékot, és ezért se akarnak megmutatni mindent addig, míg nem oké.
    A lényekkel kapcsolatban csak egyetérteni tudok, nekem is nagyon fontos az, hogy élettel legyen teli egy pálya. Már nyilatkozták valahol, hogy egy rakat neutral lény lesz, a számot is mondták, emlékszek. Állítólag összességében több lény lesz a H5nél, szóval talán emiatt nem kell aggódnunk.
    A mapoktól sokat várok. Számomra a H5 mapok volt a mélypont a játék történetében. Azoknál sza.abbat tán nem lehet csinálni, megígérték, hogy visszatérnek a H3-H4 óriás mapjaihoz is, persze az egy másik gond, hogy ezt élettel telien kell megalkotni, plusz épületek miegyéb.

Sajnos mást nem tehetünk, mint várunk. ÉN bizakodó vok nagyon amúgy!
  • TreDoR
    H7-ben (ami természetesen a h6-nak és így a h5-nek is az előzménye lesz) kapnak majd még egy kis griff vért is.
  • Andrews2007
    Besz: Olvasd el a barbárok történetét. Facebookon vagy a hivatalos Heroes VI oldalon fent van. Orkok vérét használták fel hozzájuk. 1 videó is van már róla.
  • Pio
    Nekem az új ork lényekből a Jaguar/Panther warrior nem tetszik, ahelyett jöhetett volna valami nem humanoid lény, a többi nekem tetszik.
  • TreDoR
    Azon a képen szinte az összes karakternek elől van a feje és nem a torzója tetején, szóval szerintem nem fura.
  • Acidlich
    Tudom, h nem a koponya, de attól még elég furán néz ki
  • Acidlich
    Sztem a régi heroesokban se járkált vissza az átlag játékos túrázni olyan helyekre, ahol már mindent fölszedett. Mondjuk itt pont visszamehetsz minden héten, igazolsz valami táp lényt abban épületben.
  • Malakai
    Ahogy TreDoR írja, az egy koponya a hátán, éppen előrre hajol és kezét hátraveti, valószinüleg üvölt, vagy ilyesmi.
  • Lacoka12
    ezt tuti kijavítják
  • Malakai
    A fák nem a vízben vannak, hanem fent a sziklán, csak a törzsük tűnt el. :)
  • Lacoka12
    nekem nem tünek rossznak
  • TreDoR
    Az szerintem nem a feje, csak szimplán egy koponya lóg a hátán.
  • Acidlich
    Na, akkor most te is csak néztél, de nem láttál:) ott van a feje, de valami istentelen módon ki van tekeredve az egész törzse szerencsétlen lénynek, már a puszta léte fájdalom lehet, rá se kéne ütni.
    Egy kis fika: Na most ezzel a képpel az a bajom, hogy meg nem mondanám, hogy ez heroes. Ezekről az ocsmányságokról, nem jön le a heroes hangulat nyomokban sem..bánja a tököm, hogy nincsenek új lények, bármelyik barbár egység H2,3,talán a 4-ből is, grafikailag feltupírozva kenterbe verné ezeket az izéket, ez az igazság.
  • Pio
    Meg itt panaszkodik mindenki, hogy fantáziátlan a játék. Tessék, vízből kinövő lombkoronák, mekkora vagány már! :D
  • TreDoR
    Ha kopár a terep az a baj, ha telepakolják fával a vizet az a baj, ki érti ezt
  • Pio
    Pedig elég feltűnőek. :)
    Szerintem tervezési hiba az adott térképen, oda is tettek fát, ahová nem kéne. Vagy nem tudom.
    Meglepne, ha a véglegesben ilyesmi előfordulna, pláne, hogy telesírta mindenki a facebookot. :)
  • Pio
    Elvileg lesz bőven neutral lény, valamikor szám is elhangzott, már nem emlékszem. Eddig egyről tudunk hivatalosan, a főnixről.

Annyi a történet, hogy tematikusan haladnak a tartalom bemutatásával és elég visszafogott tempóban. Felesleges ebből ilyen messzemenő következtetéseket levonni és olyanért lehúzni a játékot, ami egyáltalán nem biztos, hogy igaz. Jönni fognak majd a Sanctuary lények és a neutralok is.

Az amúgy miért baj, hogy a szigetre nem kell folyton visszamászkálni?
    Szerintem ráadásul ez többé-kevésbé eddig is így volt. Az, hogy nem kell egy dwelling miatt folyton odamenni, hanem a központi épületből is meg lehet vásárolni, ha már elfoglaltad szerintem egy kifejezetten jó ötlet, a kivitelezést még meglátjuk, hogy is lesz.
  • TreDoR
    A fákat észre sem vettem, gondolom az áttetszőséggel van valami probléma, remélem a véglegesig kijavítják.
  • Besz
    Mai képhez pedig annyit, hogy megint egy rakás ork. Már most unom őket, pedig még kész sincs a játék. Bár tulajdonképpen ez a kép jól példázza azt, hogy miért nem tetszik a barbárok dizájnja. Túlságosan hasonlítanak a démonokhoz: szinte szimmetrikus a kép. Ez az új Stronghold a régi barbár vár megcsúfolása. Hiányzik a többi faj: az ember barbárok, a nomádok, a trollok, az ogrék. És a behemótot, a viharmadarat még nem is említettem. Ezek nélkül túl egysíkú és unalmas az egész. Tőlem kitalálhattak volna új lényeket is, de ehelyett inkább orkokkal pakolták tele.

Régen a szerepjátékokban szörnyeket és lényeket a legkülönfélébb ősi istenek alkottak. Most meg minden a démonoktól ered? Mindenki démonvért iszik, mint a Warcraft-ban? Akkor az ork ork volt, nem pedig egy mutáns vörös ördög. És akkoriban a varázslók legfeljebb gólemeket alkottak és elementálokat idéztek, nem pedig kentaurokat és hárpiákat keresztezve tenyésztettek, jaj.

Az odvas fa viszont tetszik. :P
  • Besz
    Jó hír azoknak, akik a 2D-s megjelenítést pártolják: mert ezen a képen a tekercset őrző hárpia elég laposra sikeredett, mintha papírból lenne kivágva. Nagyon elüt a griffhez képest. És az a 2 fa most a levegőben lóg, vagy lent vannak a vízben? Kissé furcsán néznek ki a vízesés lábánál.

Többen megjegyezték, hogy kissé üresnek látják ezeket a screenshot-okat. Ennél a képnél: miután egy játékos felszedi az elszórt nyersanyagokat, és elfoglalja azt a vélhetően lénygyártó épületet, már nem nagyon van miért visszajönni ide a portálon keresztül. Ez az ígéreteknek megfelelően remélhetőleg még változni fog.

De nem gonoszkodom tovább, a víz tényleg szépen csillog és a sziklák is részletesen kidolgozottak.
  • Besz
    Újabb eye-candy of the day? A múlt heti képek se szóltak másról. Mikor mutatnak már valami újat? Komolyan ezzel akarják kihúzni márciusig, és majd akkor mutatják be a vízi lényes artwork-öket, amiket már úgyis mindenki látott?

Azt aláírom, hogy a grafika tényleg szép. És látva ezeket a képeket elmondható, hogy tényleg az Armies of Exigo motorját használták fel és fejlesztették tovább. Ezt támasztja alá a Map Editor-os kép is, mert az szinte teljesen ugyanaz. Ezt, mint jó hírt mondom, mert emiatt az optimalizációra nem lehet majd panasz, és talán a régebbi gépeken is el fog futni (talán még nálam is).

A legnagyobb bajom ezekkel a képekkel tulajdonképpen az, hogy egyetlen neutral lényt sem látni rajtuk. Esetleg szándékosan visszatartják azokat, vagy ami valószínűbb: nincsenek is. Ezt is beáldozzák az egekig magasztalt balance oltárán. Heroes nem E-Sport! Már előre félek a szimmetrikus térképektől, amelyek minden oldalról egyformák, mint ahogy a Starcraft 2 esetében.
    Egy fantázia világ attól lesz eleven és élettel teli, ha tömve van különféle kreatúrákkal, mint ahogy azt a korábbi Heroes részekben megszokhattuk. Mert lehet azt mondani, hogy például a Leprechaun egy használhatatlan, idegesítő kis zöld manó, de mégis sokat adott a játék hangulatához. És ez csak 1 volt a sok közül.

Megérzésem szerint ezt támasztják alá az úgynevezett Boss-ok is, melyeket gyanúsan úgy alkottak meg, hogy jellemzően egy várhoz tartoznak:

Pókistenség (Necropolis)
    Arkangyal (Haven)
    Angolnaszerű sárkány (Sanctuary)
    ??? (Inferno)
    Óriás vörös féreg (Stronghold)

Innen is látszik, hogy az arkangyal Haven lényekkel veszi majd magát körbe, a pókkirálynő Necropolis lényeket támaszt fel, a sárkánygyík a Nagás várból fog idézni, a kukac seregét pedig orkok alkotják majd. Kicsit olcsó húzásnak érzem ezt is.

Szerintem túl sok időt és energiát pazaroltak az animációk elkészítéséhez (megnéztem a videókat), amit úgyis mindenki ki fog kapcsolni, vagy legalábbis felgyorsítani. Ehelyett modellezhettek volna több lényt is, mert a jelenlegi 5 * 7 = 35 még a Heroes 2 szintjét sem éri el.
  • Kheled
    háát azt pont nemlátni sztem .mert másik irányba néz
  • Acidlich
    Azt a nagy debellát néztem egy kicsit, hogy most akkor melyik a feje:))