10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #1499 Itt van nagyban!
-
Andrews2007 #1498 http://www.facebook.com/MightandMagic#!/photo.php?fbid=10150090945939588&set=a.499406494587.272872.161184829587
Egy csatakép.
Plusz kérdésekre válaszoltak, de nagyon érdektelenekre az 5. résszel kapcsolatban az idővonalakat illetően. A H5 kiegészitők közt mennyi idő telik el, ilyesmikre. -
#1497 mondjuk te mit értesz "rpgkre leginkább jellemző dolgok" alatt ?
Eddig is voltak azért rpg elemek benne, ha belegondolunk, annyi simán, mint a diabloban, pedig az hack'n'slash crpg ez meg TBS. Amúgy meg ez is egy crpg-ből származik, szóval ne csodálkozzunk az rpg elemeken... -
Andrews2007 #1496 Elvileg ha magas szinten specializálódsz a lovaggal (az Advanced class) akkor viszont külsőleg is változik majd a hős.
A reputációs rendszerről biztos lesz hamarosan már valamilyen infó régóta bejelentették alig tudunk róla valamit. A producernek Erwannak meg az a kedvence a VI. részből, mondta is az egyik interjúban.
A barbároknak a Rage rendszere picit más lesz mint az 5. rész kiegjében elvileg. Lesznek nekik is rendes varázslehetőségeik Mágiás hős esetén. Azt tudjátok hogy a Mágiás hősök skill ágain lesznek elvileg a varázslatok ezt már rég elmondták. Tehát emiatt klasszikus értelemben véve a városokban nem lesz Mage guild, de attól még sok épület várható szerintem. -
Pio #1495 Erről sajnos nincs információ. -
Kheled #1494 és a külsejük is változni fog? teszem azt a lejebb linkelt Robe-t ha felveszi egy hős akkor más lesz a kinézete? -
#1493 Mondjuk ez a "nagyobb befolyás" is olyan, hogy elhangzott a h4-nél, a h5-nél, és bár mindig volt valami újítás, egyik sem volt olyan nagy szám. A szettekkel semmi gondom, de azok a TOTE-ban is voltak, a küldetésekkel sem, az rpgkre leginkább jellemző dolgok nem kellenek bele. -
Pio #1492 Szerintem ezzel pont határra kerül a játék. Az, hogy a hős fejlődésére nagyobb befolyással vagyunk egy rég várt újítás, a szettek pedig bőven beleférnek, majd lehet menni valami orákulumhoz, aki elmondja, hogy erre meg arra vannak a legendás páncél részei aztán lehet hajtani rájuk, célt adhat a játékosnak.
A több küldetés számomra kifejezetten üdvös dolog, célokat kapsz, történeteket ismersz meg, ez nem csak egy RPGben jó, bármilyen játékban alapvető mozgatórugó.
Viszont ha behoznának enchantolást, tradeskilleket, craftolást az már tényleg elvinné más irányba a játékot.
Én még a reputációs rendszertől is tartok, arról jó lenne tudni néhány részletet. -
#1491 Mert aki rpgvel akar játszani, annak ott van több ezer rpg/mmorpg/jrpg meg a f*szom tudja még hány fajtája van, nem kell a heroes 6-ot is telepakolni rpg elemekkel. -
Pio #1490 Elvileg az RPGsítés a talentfát, a hősök magasabb szinten történő specializálódását és a küldetések, adventure map változatosságát jelenti első sorban. -
#1489 mért, pl ha lehetne uprgradelni más irányba akkor ugyan az lenne mint csak nem lenne varázsosztályhoz kötni. -
#1488 kb mint a semmi, mert másnak nincs is értelme, de önmagába sztem a rage képesség nem egy túl fényes képesség más is lehetne nekik.
olyasmi ami a warriorokhoz kötődik. -
#1487 Remélem nem. Annak örülök, hogy nem random skilleket fog dobálni a játék, de a többi rpgs ökörség nem kell. -
#1486 igen de elvileg az a céljuk hogy méginkább rpg-sítség... -
#1485 Nyilván ugyanazok mint a TOTE-ban, valahol volt is írva, hogy rage növelő varázslatok lesznek, ami viszont eléggé tré volt :S -
#1484 annál jobb minél több varázs -
Pio #1483 A barbároknak is lesz Magic típusú hősük és saját mágia osztályuk. -
Pio #1482 Bizonyám.
-
#1481 Lesz vagy 7 mágia osztály... -
#1480 vegyétek úgy, hogy a barbár nép azoknak lett betéve, akik nem tudnak angolul -> nem értik a varázslatokat és csak arra képesek, hogy ész nélkül üssenek... -
#1479 de varázslatal élvezetesebb a stratégia -
#1478 Nem az egyesúllyal van a gond, stratégiát nem azért játszik az ember, hogy varázstárgyakat bűvöljön. -
Andrews2007 #1477 Artifakt szettek lesznek azért. -
kissssss #1476 nem rossz ötlet csak azt nem tudom hogy mennyire bolygatná meg a játék egyensúlyát. (persze bármit meg lehet oldani csak odafigyelés és alapos munka kérdése)
régebbi M&M játékokban is lehetett mágikus erőt adni a tárgyaknak egy varázslattal csak mester szintre kellet fejleszteni a vízmágiát... aztán meg jó pénzért eladni a cuccot muhahahahaha -
#1475 igen nem rpg -
#1474 Ez nem rpg :S -
#1473 az lenne a jó ha lehetne bűbájolni az artikat. -
#1472 én csak a halhatatlanság italt használom és mindenkit leütök szinte csak a hősel -
#1471 Nemtom, én ördög idézést használtam. -
kissssss #1470 dehogy nem volt értelme a többinek is pl egy nekromanta hős ellengethetetlen kellékei az egyéb ilyen olyan gyengítő italok ha ezeket kombinálod a gyengítő varázslatokkal... nos akkor bárkit le lehetett győzni tapasztalat vagy túlerő ide vagy oda :-) -
#1469 soakt köszönhettek nekem,hehe:D:D -
#1468 mivel sajna a legcsekélyebbb mértébe se tudok rajzolni, így nem tudom kifejezni magam érthetően.
Kiváncsi vagy mire gondolok és végigolvasnál kb egy oldalas hosszú leírást,ami egész biztos h nem valószinű h lejönne és mégtöbb félreértést szülne, vagy inkább haggyjam a fenébe, mert ha nagyon muszáj én veszem erre a fáradságot.
Malakai:
pl teljesen új koncepciót kellett volna az összes h5-ből remakelt lénnynek kapnia, nálam pl ott kezdődne h pl egy 5 éves játék folytatásába fognák vagy azt gondolnám legalább elvárás h ne a copy cuccot kapja a játékos, mert ez ebbe a formába nem sokba különbözik egy ilyen fifa féle számcserés akciónál... -
#1467 Én a halhatatlanság italát használtam, meg a mana italt, de azt sajnos nem lehetett várakban venni, :( a többinek szerintem semmi értelme nem volt. -
#1466 "Ráadásul a Strongholdra ha jól emlékszem a bejelentés pillanatában azt mondtad, hogy nagyon gagyi, nem is tudod, mit keresnek itt és már az előző részben is nagyon gagyik voltak, ezért is fura, hogy ha már eleve így viszonyultál a várhoz még erre ennyire rátegyen egy pár tüske.
"
mert a legunalmasabb vár,átlagos barbárok mást nincs is érteleme belerakni,h5-be még varázsolni se tudtak.
kűklopsz még kivételesen nagyon is jó, csak az upolt változatára az a sablon tüske mert h attól néz ki királyul h a sarki pista is ejakuálljon rá nem tetszik.
-
kissssss #1465 nem lenne rossz ötlet ha lennének újra egyszer használatos tárgyak, a Heroes 4-ben is nagyon jó hasznát vetem a különböző tárgyaknak(morál és szerencse növelő italok stb..) -
#1464 Valamivel pótolhatnák amúgy is a legyalult nyersanyag szükséglet helyét.
Bár ezek inkább sima artifactok lesznek ott a képen -
#1463 Nana, Heroes 5-nél is volt demó, és nem csak pár nappal előtte, én ebből indultam ki. Persze én se gondoltam komolyan..:) -
Pio #1462 Mondjuk egy gyors körszemle alapján ez a legpörgősebb magyar nyelvű Heroes 6 topik, ezt a magyar fejlesztőkkel összekombózva talán nem is olyan rosszak az esélyeink. :)
Azt néztétek amúgy, hogyaz új screenshoton van potion és scroll? Persze lehet, hogy ezek viselhető itemek, de ki tudja, talán lesznek egyszer használatos cuccok is a játékban. -
Elessar #1461 Részletek most engem sem érdekelnek addig, míg nem játszhatok vele. Csak azért mégis Vologya mester egy ősrégi Heroes-fan, tudja mitől döglik a légy! :) Ha a benyomásai jók eddig, akkor még inkább bizakodok! -
Elessar #1460 Likeolom a bétás ötletet!