Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1633 "A Nagy Fekete Szem (Lyuk) figyeli az SG-s Heroes VI és a Heroes Magyarország fórumot is"
Ezek szerint értesültek a bétakulcsos nyereményjátékos tervünkről is? :P
Viszont kíváncsi vagyok, hogy mi az a megjelenés, amihez "tartani tudják magukat".
Ha jól értem, akkor ötödik faj még nincs a játékban, sőt, még a tesztelésre meghívottak előtt is titok, hogy mi lesz az, townscreenek sincsenek kész, zene is még az 5-ből van imitt-amott, multit még nem is tesztelték. A március, amit első körben megjelenési hónapnak mondtak ehhez képest nagyon közelinek tűnik.
Szerintem inkább jöjjön ki pár hónappal később a játék, de legyen alaposan letesztelve, bár ez úgyse a Black Hole-on múlik, hanem a Ubisofton.
Nyíltabb "bétateszttel" is úgy vagyok, hogy ha már márciusban megjelenés, akkor nem kéne, inkább a polírozással törődjenek. Nem hiszem, hogy ha a megjelenés előtt 2-3 héttel indul egy nyílt bétateszt, annak tényleges hatása lehetne a megjelenő játékra, lásd valaki írta is, hogy volt 5-öt bétatesztelni és az ott jelentett bugok simán megmaradtak a végleges verzióban is.