10317
  • Malakai
    Ne feledd, hogy azok kiszivárgott infók voltak, simán változhat még a bejelentésig amellett, hogy marad Naga.

De lehet csak terelnek a vízelementál szöveggel. :D
  • Pio
    Az a vízelementál tényleg erősen hajaz a kiszivárgott képen levő Spiritekre.

Ez két szempontból is érdekes:
    1. alátámasztja azt, hogy a kiszivárgott képnek köze van a játékhoz
    2. cáfolja azt, hogy a képen látható Spirit a még be nem jelentett várhoz tartozna

Szóval ismét némileg nyitottá vált az utolsó vár kérdése, vagy legalábbis az egyik lényé. Mert könnyen lehet, hogy ők is rájöttek, hogy a Spirit és a Maiden nagyon hasonlítanak egymásra, ezért a Spiritet kiemelték a várból, vízelementál lett és a helyére bekerült egy még nem ismert lény.
  • Malakai
    Eddig úgy láttam, mintha frakciónként változna és annak jelképének egy variációja van a belső részen, viszont pl ezen a képen az inferno lények és a hősök alatt különbözik, míg korábbi képeken a hősök és ugyanolyan frakciójú lények alatt megegyezett.
    A szín meg mindig kék, ami talán változik majd pl multiban játékosonként.
  • TreDoR
    Hát, ez szívás, mert nem hiszem, hogy két szinte teljesen egyforma lényt raknának bele mind vízelementálként, mind river spiritként :S

Bár a blazing glory is hasonlít rá.
  • Pio
    Valaki vegyen gyorsan egy PC Gurut, hátha az ottani cikkből kiderül. :D
  • Pio
    Most már engem is érdekelne, mi lehet ez a kék aura.
    Eleinte arra tippeltem, hogy az jelzi, hogy melyik játékoshoz tartozik az adott egység, de minden lény alatt ott van.
    Most arra tippelek, hogy talán ez fogja jelezni, hogy milyen típusú lényről van szó (core/elite/champion/hero).
  • Malakai
    Tűzelement, oh, azt hittem csak a karja lángol annyira. :D
    A vízelementálnak meg tényleg tökre olyan a testtartása is mint a river spiritnek. :)
  • Andrews2007
    No megvan a Facebookos oldalon jelzi a kép bal oldalt az egy víz elementál, alul jobbra az egy tűz elementál, és azok pedig föld elementálok a jobb felső részen.

A fölső fényes lény talán egy Blazing glory.
  • TreDoR
    A baloldali elementál úgy néz ki mint a river spirit a naga várból.
  • Malakai
    Szerintem talán ezek a lények...
  • Andrews2007
    Ja én is azokra lettem figyelmes vagy kő elementál vagy ent vagy naga egység?

A többi nagyrészt Inferno de nem értem miért van körülöttük is ugyanaz a kék aura mint a Haven egységeknél piros aurát várnék rájuk.
  • Kheled
    hu viszont jobbra fent a parton van 2 kő elementál féle.vagy ent. nemtudom de azt se láttam még eddig
  • Kheled
    nemhiszem,mert picit jobbra az úton is van egy ugyanolyan. olyasmi mintha hősők lennének.mert lovon ülnek
  • Malakai
    Talán egy Breeder.
  • syberia2
    Az a lény, ami az Inferno Fort mellett őrzi az ereklyét, az micsoda?:)
  • Malakai
    Szauron szeme Heroes módra. :)
  • Pio
    Középen egy Inferno Fortot láthattok, a Fort alá tartozik a sziget.
  • Pio
  • Malakai
    Aloldal eredetileg, talán annó volt még ilyen HW network elképzelés sok hasonlóval különböző játékokhoz, ami nem valósult meg. Hardwired adja hozzá a tárhelyet, aldomaint, de szerkesztésbe, az oldal működtetésébe már nem szólnak bele.
  • Pio
    Így jártam, szégyellem is magam végtelenül a szarvashibáért... :)

Amúgy tényleg érdekelne, hogy mi a kapcsolat köztük? Egy tulaj, egy hostoló, az egyik aloldala a másiknak vagy csak URLben van közük egymáshoz?
  • Malakai
    Az különálló a fő hardwired oldaltól, szóval nem mindegy. :)
  • Pio
    Aha, belinkeltem oda is.
  • Andrews2007
    Mármint a Heroesos hardwired fórumra?
  • Pio
    Na, arra jó volt a felirat elkészítése, hogy ezzel végre rávettem magam egy hardwired fórumregisztrációra. :)
  • Andrews2007
    Igen mármint a régi eredeti 1991-es King's Bountyt és a Heroes 1, 2,3, 4.et. A New World Computing.
  • Pio
    Csináltam magyar feliratos verziót, fogyasszátok/terjesszétek egészséggel. :)

• Pio
    Mivel ugyan az a fejlesztő készítette a két játékot... :)
  • kissssss
    nem hinném hogy túl sok különbség van a 2 között, a Heroes játékokban is észrevehető a KB örökség.
    (persze rugózhatunk még fel és le ezen de fölösleges)
  • Andrews2007
    Ja én is arra gondoltam, hogy most akkor lesz elsődleges és másodlagos hős s ez minőségben is ki fog ütközni, azaz erősségben e vagy sem?
  • Acidlich
    Hmm, érdekes...na most lesz akkor mindig egy úgynevezett "főhősünk", a többi csak mellékes? No és vajon a testreszabhatóságon valamint a dizájnon kívül játéktechnikailag is erősebb lesz, mint a többi? Teszem azt táposabb specializációt választhatunk neki vagy ilyesmi?
    Mindenesetre jól hangzik.
  • Andrews2007
    Az 1. kérdezz-felelek videó lefordítva:

Julien Pirou vagyok a Heroes VI vezető pályadesignere, Marzhinként is ismerhettek a Heroes fórumokról.

Azért vagyok itt, hogy válaszoljak néhány kérdésetekre, amiket a különböző fórumokon és fanoldalakon illetve a Might and Magic Facebook oldalon tettetek fel.

Ma beszéljünk a Hősökről.

Mint biztosan tudjátok különböző hősöket irányíthattok a játékban.

A kampány módban 6 előre megalkotott hőssel játszhattok, melyek a fő sztorihoz köthetőek:
    Slava herceget, Antont, Anastasiat, Kirilt, Sándort és egy 6.-at is akit még nem fedtünk fel.

Mindannyiuknak teljesen egyedi 3D-s modellje és arca van, amit a kalandtérképen is láthatunk majd.

Amikor egy népnek a kampányát befejezitek új hősöket szereztek az egész játékba.
    Vannak egyéb utak is hogy újabb hősöket ’nyissatok ki’. Rajtatok múlik, hogy rátaláljatok a többi lehetőségre.

A több játékos módban használhattok előre legyártott és az általatok a kampány végig vitelével, s egyéb módon előhozott hősöket is. Használhattok saját magatok által alkotott hősöket is. Kiválaszthatjátok a nemét, osztályát, modelljét, portréját, specializációját és nevét.

Mind a több és egy játékos módban, a kocsmákban másodlagos hősöket toborozhattok.
    Ők mind sisakot viselnek és nem testre szabhatók.

A kinézetük különböző lehet, (3d-s modelljük) a nemüktől, az osztályuktól függnek, és persze van nekik is egy 2D-s portréjuk, specializációjuk és nevük.

Mostanra már talán kitalálhattátok, hogy a hősöknek ismét lesznek specializációi, szakosodásai és ugyanúgy fognak működni, mint a Heroes 3. és 5. részében. Azaz továbbra is lesz minden hősnek egy egyedi képessége.

Nos, most tekintsük át a hátasokat.
    Mint láthatjátok, minden frakciónak megvan a saját fajta hátasa, de most alapjában véve mind lovak. (ellentétben az 5. résszel) Ha játszottatok az 5. résszel, biztos felismertétek a Pokolcsődört, amin az Inferno hős lovagol.

Vannak gyalog közlekedő hősök is.
    Már láthattátok az Orcot, Kraalt gyalogolni a kalandtérképen a Stronghold bemutató videóban.

Most pedig fogjunk neki a spoileres kérdéseknek egyes karaktereket illetően, szóval, ha meglepetést akartok, még e kérdésben ne nézzétek tovább e videót.:

Az egyik legszórakoztatóbb dolog volt a Might and Magic játékokban a korábbi Heroes és RPG-s Might and Magic játékokból visszatérő hősök megléte, akik ezzel legendásak lettek.
    Biztos vagyok benne, hogy hallottatok már Crag Hackről, Solymirről, Sandroról, Lord Kilburnről és így tovább.

Szóval, ha mér játszottatok az Ashanban játszódó előző játékokkal (Heroes 5, Dark Messiah stb.) vagy a még régebbiekkel, várhattok még több ismerős arcot a 6. részbe is.

Szintén figyelhettek majd a 6. részben megjelenő ősi Might and Magic univerzumban meglévő utalásokra is.

Mára ennyi lenne. Remélem sok érdekes információ morzsát tudhattatok meg, és még többet fogtok megtudni a Heroes 6-al kapcsolatban Február vége felé.
    Hamarosan találkozzunk egy következő Kérdezz-felelek videó keretében, a következő körben. 
  • Elessar
    Fogalmam sincs, a KB teljesen máshogy néz ki. Sokkal rajzfilmszerűbb ennél
  • Andrews2007
    Hamarosan talán le tudom fordítani mert találtam egy angol átiratot. :)
  • kissssss
    miért jut nekem mindig eszembe a KB the legend erről a képről
  • Shiwo
    ha jól értettem, akkor az elején megemlíti, ami nem régiben volt itt kérdés, miszerint a hősük a csatában máshogy néznek-e ki...mintha valami olyasmit mondana, hogy minden hősnek egyedi kinézete van a képen és a térképen is...de javítsatok ki, ha tévedek :)
  • Andrews2007
    Az első kérdezz-felelek videó a vezető pálya designerrel készült. (aki az egyik legnagyobb Heroes fan is egyben Marzhin néven ismerhetitek, régebben megannyi Heroes 3-4-5 szuper térképet csinált ). Elsőre picit nehézkes megérteni ezt a franciás angolt, de lesz felirat akkor nemsokára, másodjára azért már érthető a dolog.
  • Pio
    "We're adding subtitles right now!" - Xhane

Oké, akkor nem csak én gondoltam így. :D

A mount conceptek is jöhetnének! :)
  • Malakai
    Bár a többség szerintem gameplayre várt.. :P
  • Elessar
    ÉN is! :)
    Annyi baj legyen, inkább kétszer mint egyszer sem. Bár ennél azért többet vártam volna :(
  • Pio
    "today we talk about zí íróuz"
    Feliratot is mellékelhettek volna... :)