10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#1699 Csak ne lenne ennyire feltűnő. Viszont ebből megint leakelést fognak kiáltani :S -
Pio #1698 Bónuszkép egy kínai szájtról a kínai újév alkalmából.
Elvileg van rajta egy Easter Egg, jó keresgélést!
-
Elessar #1697 Jogos! Csak a kívánságomat tudom tolmácsolni ebben a kérdésben, legyen mindenképp! :) -
Pio #1696 Első körben legyen az a kérdés, hogy lesz-e ballista/aid tent/ammo cart. :) -
Elessar #1695 Igen,nekem is ez járt a fejemben, de miért is ne?? Az eddigi koncepció, miszerint minden nép teljesen egyedi lesz - betartották. S ha már a katapult egyedi, akkor a ballista is az lesz remélhetőleg.
Na és mi a helyzet az Aid Tent-tel, vagy az Ammo Cart-tal? -
Andrews2007 #1694 Kérdés a ballista vajon más lesz e népenként? -
Elessar #1693 Csodás a Haven katapultja is! A griff kinézete továbbra se tetszik, ámbár a fejlesztett már elmegy egy szódával. -
Elessar #1692 ÉN is hasonlókra gondoltam, sztem iszonyat sokat dobna a taktikai lehetőségeken -
raddani #1691 Mondjuk én nem úgy értettem, ezt csak érdekességnek mondtam. :) -
#1690 Lehet, hogy az is áttetsző mint a fák törzse. Viszont, akkor már tényleg kezdhetnének ezzel valamit :S
Mondjuk, árnyéka sincs -
#1689 Kétlem, hogy Haven csontokat dobálna. :)
Necro, Inferno várak. -
#1688 Ok, félreértettem amit azzal mondani akartál. :)
És ja mondjuk így megerősítettem. ^_^ -
raddani #1687 Amúgy észrevettétek, hogy minden eddigi képen ahol katapult van, ott a háttérben minimum egy csonthalom be van rakva. :) -
raddani #1686 1683@: -
Pio #1685 Akkor nem értem. Vagy csak meg akartad erősíteni azt, amit én mondtam? :) -
#1684 Láttam. -
kissssss #1683 világ uralomra törünk muhahahahaha -
Pio #1682 Nézd meg még egyszer mire válaszoltam. :) -
raddani #1681 Kösz a képet, úgy látszik jól gondoltam, hogy valami ilyesmi katapultja lesz a Heavennek. Elég szépen megoldották. És végre van néhány kép a fejlesztett griffről, és a Fénylovasról is.
1676@: Ezek nem balliszták, (bár erre először én is gondoltam) ha megnézed a facebook-os oldalt, akkor láthatod, hogy ki van írva, ha a katapult fölé viszed az egeret, hogy Necro catapult, Inferno catapult. -
#1680 Ez katapult. A balliszta az "óriás nyílpuska".
De valószinüleg a másik kettő is katapult lesz, csak nekik ilyen szörnybőrbe bújtatott ágyúféle van. :)
@Andrews2007: Én is hiányolom. -
Andrews2007 #1679 Hol a hős egyébként? -
Pio #1678 Ez alapján nem azok:
-
Andrews2007 #1677 http://static2.ubi.com/uk/mm/February03-Haven%20attack.jpg
No már van egy Haven támadós kép is gondoltam hogy ők kapnak egy 'gondori' típusú katapultot. (trebuchet). :) -
#1676 Lehet, hogy ezek a balliszták. -
raddani #1675 A tegnapit én is be akartam rakni nagyban, csak nem tudtam, hogy fent van-e már úgy. Amúgy a katapultoknak tényleg lehetne különleges képességük pl.: A necro-s a lábaival előrébb tudva menni, hogy nagyobb mértékben sebezze a falat, az infernós el tudna bújni a támadások elől a földbe stb. Arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy a ballisztáknak is népenként külön külsőt adnak-e, vagy nem, arról is jöhetne már kép.
Amúgy kis hazánk mostanában elég népszerű lett, a játékiparban a Heroes 6 miatt, amúgy meg az EU-s elnökség miatt, ezt bizonyítja, hogy már mindenféle külföldi oldalon Budapestről és a Balck Hole-ról van szó. -
Pio #1674 Akkor már itt a tegnapi is nagyban:
-
kissssss #1673 azért még mindig hiányos ez a kép, mintha hiányozna valami.
Elessar említetted hogy lesznek e egyedi képességeik a katapultoknak szerintem nagyon is jó ötlet lenne. -
raddani #1672 A tegnapi képhez pedig még annyit hozzátennék, hogy az inferno-s lényeket is jól eltalálták, és szerintem egy Inferno-s várat ostromolnak, és előttük a várárok van. Illik is ilyen mély árkot rakni a démonok várának, főleg, ha még az lebeg is. :) De ha igazam van, akkor elég izgalmas ostromokra számíthatunk majd. (vagy legalábbis eléggé látványosakra) De várom már, hogy ezzel a játékkal játszhassak.. -
raddani #1671 Itt van a nap képe extra nagy méretben is:
Amúgy nekem is tetszik az összes Necro lény. Először csak a csontváztól idegenkedtem, de így játékban már tetszik. A katapultokat is jól kitalálták, nekem is bejönnek. Úgyhogy jár egy az Ubisoftnak, na meg a Black Hole-nak is. -
#1670 plusz előbbre van a képen, és a levegőben, lehet csalóka a kép -
Andrews2007 #1669 Egészben nézve nem nagyobb a szellem. :) Nincs szárnya, farka, stb. :) -
#1668 kicsi a bors de erős -
Kheled #1667 Lamasu kár hogy olyan kicsi.azt hittem nagyobb lesz.de még a szellem is nagyobb nála -
Elessar #1666 Várjuk az infokat! Az eddigi képek varázslatosak, kiváncsi vok a Haven és Stronghold milyen katapultokat kapnak!
Szerintetek a ballisták is egyediek lesznek?? Most elkalandoztam vajh hogy néznének ki az aid tentek vagy az ammo cart-ok ezen koncepciók szerint :D -
Andrews2007 #1665 Jól néznek ki. :) Ma elvileg lesz még más hír is. Szerdánként is szoktak infókat csepegtetni néha, meg pénteken. -
#1664 xd cool -
Elessar #1663 Olyan szép lábai vannak a katapultnak, vajon lehet majd vele lépkedni előre? :D -
#1662 tényleg jól néz ki a lamasu, a gerince tetszik leginkább :3 -
Elessar #1661 Nagyon tetszik, hogy minden népnek egyedi katapultja lesz, vajh ez a képességeikben is megmutatkozik, vagy csak kinézetben?
A Lamasu-tól féltem, de ezen a képen nagyon klasszul néz ki, iszonyat jól eltalálták az új Necro kinézetet! -
Elessar #1660