10317
  • TreDoR
    Csak ne lenne ennyire feltűnő. Viszont ebből megint leakelést fognak kiáltani :S
  • Pio
    Bónuszkép egy kínai szájtról a kínai újév alkalmából.
    Elvileg van rajta egy Easter Egg, jó keresgélést!

• Elessar
    Jogos! Csak a kívánságomat tudom tolmácsolni ebben a kérdésben, legyen mindenképp! :)
  • Pio
    Első körben legyen az a kérdés, hogy lesz-e ballista/aid tent/ammo cart. :)
  • Elessar
    Igen,nekem is ez járt a fejemben, de miért is ne?? Az eddigi koncepció, miszerint minden nép teljesen egyedi lesz - betartották. S ha már a katapult egyedi, akkor a ballista is az lesz remélhetőleg.
    Na és mi a helyzet az Aid Tent-tel, vagy az Ammo Cart-tal?
  • Andrews2007
    Kérdés a ballista vajon más lesz e népenként?
  • Elessar
    Csodás a Haven katapultja is! A griff kinézete továbbra se tetszik, ámbár a fejlesztett már elmegy egy szódával.
  • Elessar
    ÉN is hasonlókra gondoltam, sztem iszonyat sokat dobna a taktikai lehetőségeken
  • raddani
    Mondjuk én nem úgy értettem, ezt csak érdekességnek mondtam. :)
  • TreDoR
    Lehet, hogy az is áttetsző mint a fák törzse. Viszont, akkor már tényleg kezdhetnének ezzel valamit :S
    Mondjuk, árnyéka sincs
  • Malakai
    Kétlem, hogy Haven csontokat dobálna. :)
    Necro, Inferno várak.
  • Malakai
    Ok, félreértettem amit azzal mondani akartál. :)
    És ja mondjuk így megerősítettem. ^_^
  • raddani
    Amúgy észrevettétek, hogy minden eddigi képen ahol katapult van, ott a háttérben minimum egy csonthalom be van rakva. :)
  • raddani
    1683@:
  • Pio
    Akkor nem értem. Vagy csak meg akartad erősíteni azt, amit én mondtam? :)
  • Malakai
    Láttam.
  • kissssss
    világ uralomra törünk muhahahahaha
  • Pio
    Nézd meg még egyszer mire válaszoltam. :)
  • raddani
    Kösz a képet, úgy látszik jól gondoltam, hogy valami ilyesmi katapultja lesz a Heavennek. Elég szépen megoldották. És végre van néhány kép a fejlesztett griffről, és a Fénylovasról is.
    1676@: Ezek nem balliszták, (bár erre először én is gondoltam) ha megnézed a facebook-os oldalt, akkor láthatod, hogy ki van írva, ha a katapult fölé viszed az egeret, hogy Necro catapult, Inferno catapult.
  • Malakai
    Ez katapult. A balliszta az "óriás nyílpuska".
    De valószinüleg a másik kettő is katapult lesz, csak nekik ilyen szörnybőrbe bújtatott ágyúféle van. :)
    @Andrews2007: Én is hiányolom.
  • Andrews2007
    Hol a hős egyébként?
  • Pio
    Ez alapján nem azok:

• Andrews2007
    http://static2.ubi.com/uk/mm/February03-Haven%20attack.jpg

No már van egy Haven támadós kép is gondoltam hogy ők kapnak egy 'gondori' típusú katapultot. (trebuchet). :)
  • TreDoR
    Lehet, hogy ezek a balliszták.
  • raddani
    A tegnapit én is be akartam rakni nagyban, csak nem tudtam, hogy fent van-e már úgy. Amúgy a katapultoknak tényleg lehetne különleges képességük pl.: A necro-s a lábaival előrébb tudva menni, hogy nagyobb mértékben sebezze a falat, az infernós el tudna bújni a támadások elől a földbe stb. Arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy a ballisztáknak is népenként külön külsőt adnak-e, vagy nem, arról is jöhetne már kép.

Amúgy kis hazánk mostanában elég népszerű lett, a játékiparban a Heroes 6 miatt, amúgy meg az EU-s elnökség miatt, ezt bizonyítja, hogy már mindenféle külföldi oldalon Budapestről és a Balck Hole-ról van szó.
  • Pio
    Akkor már itt a tegnapi is nagyban:

• kissssss
    azért még mindig hiányos ez a kép, mintha hiányozna valami.

Elessar említetted hogy lesznek e egyedi képességeik a katapultoknak szerintem nagyon is jó ötlet lenne.
  • raddani
    A tegnapi képhez pedig még annyit hozzátennék, hogy az inferno-s lényeket is jól eltalálták, és szerintem egy Inferno-s várat ostromolnak, és előttük a várárok van. Illik is ilyen mély árkot rakni a démonok várának, főleg, ha még az lebeg is. :) De ha igazam van, akkor elég izgalmas ostromokra számíthatunk majd. (vagy legalábbis eléggé látványosakra) De várom már, hogy ezzel a játékkal játszhassak..
  • raddani
    Itt van a nap képe extra nagy méretben is:

Amúgy nekem is tetszik az összes Necro lény. Először csak a csontváztól idegenkedtem, de így játékban már tetszik. A katapultokat is jól kitalálták, nekem is bejönnek. Úgyhogy jár egy az Ubisoftnak, na meg a Black Hole-nak is.
  • Shiwo
    plusz előbbre van a képen, és a levegőben, lehet csalóka a kép
  • Andrews2007
    Egészben nézve nem nagyobb a szellem. :) Nincs szárnya, farka, stb. :)
  • Lacoka12
    kicsi a bors de erős
  • Kheled
    Lamasu kár hogy olyan kicsi.azt hittem nagyobb lesz.de még a szellem is nagyobb nála
  • Elessar
    Várjuk az infokat! Az eddigi képek varázslatosak, kiváncsi vok a Haven és Stronghold milyen katapultokat kapnak!
    Szerintetek a ballisták is egyediek lesznek?? Most elkalandoztam vajh hogy néznének ki az aid tentek vagy az ammo cart-ok ezen koncepciók szerint :D
  • Andrews2007
    Jól néznek ki. :) Ma elvileg lesz még más hír is. Szerdánként is szoktak infókat csepegtetni néha, meg pénteken.
  • Lacoka12
    xd cool
  • Elessar
    Olyan szép lábai vannak a katapultnak, vajon lehet majd vele lépkedni előre? :D
  • Gurren
    tényleg jól néz ki a lamasu, a gerince tetszik leginkább :3
  • Elessar
    Nagyon tetszik, hogy minden népnek egyedi katapultja lesz, vajh ez a képességeikben is megmutatkozik, vagy csak kinézetben?
    A Lamasu-tól féltem, de ezen a képen nagyon klasszul néz ki, iszonyat jól eltalálták az új Necro kinézetet!
  • Elessar