10317
  • TreDoR
    És miért nem jelentettek meg eddig 1db ellenpéldát jelentő képet sem?
  • Malakai
    Miért ne lehetne majd a Heroes VI-ból is példákat, ellenpéldákat rakni, ahogy a korábbi részekből is lehet? :)

Egyébként szerintem egy átlag helyszínhez képest nincs ezen a H6 mapon se kevés dolog, ja nem pakolnak egymás mellé 3 ugyanolyan nyersanyagot lépéscsökkentésnek (meg gondolom, hogy jól nézett ki elsőre), ami a H5 map készítők mániája volt.

Pontosabban csak azt hiányolom én is, amit Elessar is írt, a neutral lényeket. Azt szivesebben látnék én is többet a sok területtel azonos nép lényei helyett. De ebben bízok, hogy még változik.
  • Elessar
    Mindenre van példa és ellenpélda is.

lények nélkül is lehet belakni

• TreDoR
    Már gondolat olvasónak is kell lennem? :S
  • Gurren
    a fantáziátokra bízom.
  • TreDoR
    Miért, mi a kérdés?
  • Gurren
    ezek olyan játékokból valók, amik már megjelentek. nincs több kérdésem.
  • TreDoR

• Pio
    Hmm, imageshack letiltotta a direkt linkelést? O_o

• Pio
    Ugyan azt a képet nézzük?
    Az adventure map lényege, hogy változatos legyen, legyen rajta felfedeznivaló.
    Ha csak a "useolható" dolgokat nézzük abból is van ezen a képen rengeteg, ráadásul a 3 kincsesládát és a 3 fakupacot leszámítva mindegyik különböző (első ránézésre, de lehet ha keresném találnék még egyformákat), de ha a terepet nézzük: minden fa különbözik, többféle virág, földút, köves út, aljnövényzet, rengetegféle szikla, emelvény, nyesett díszsövények, zászlók, kövek, bokrok.
    Aki szerint ebben a képben nincs benne a "heroes stratégiai képernyőjének lényege" azzal szerintem nem egy játékot játszottunk eddig. :)

Összehasonlításképp néhány kép, lehet összehasonlítani akár darabszámra is a tereptárgyakat (Persze nyilván a 6-ban nagyobb terepet látni be egyszerre, de nemhogy drasztikus különbségről nem ebszélhetünk tereptárgyak számában de talán még különbségről se).

• Elessar
    Nálam alapvető fontosságú pl, nem tudom hogy a többieknek ez mennyire számít, nem végeztem erről kutatást :)Annyi bizonyos, hogy én gyűlölöm a holt üres pályákat, amit fél óra alatt bejárok, utána meg már az ellenfélen kívül semmi érdekes nincs rajta.
    De a H6 esetében csak félelmemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban, szóval bízok azért a Black Hole-ban!
  • TreDoR
    Miért, szerinted eddig mi volt a heroes stratégiai képernyőjének lényege?
  • Pio
    Ha azért nem fogják az emberek tömegesen venni a játékot, mert nincs a kikövezett utak közepére is kincsesláda téve és egy képernyőn, amin van egy bazi nagy fa és egy vár csupán 20+ tereptárgy van, akkor bevonulok szerzetesnek. :)
  • TreDoR
    Az attól függ, ha a legtöbb playert ez érdekli, akkor a game szép nagy bukta lesz.
  • Pio
    Ne haragudj meg, ha kicsit agresszívnek hatott a post, csak ugye minden napra jut egy promókép és ezzel együtt minden napra jut legalább 1 de inkább több ilyen jellegű post és felgyülemlett... :)

A bal elől levő cucc egy Spectre szerintem, ha ráközelítetek látszik halványan.
  • Lacoka12
    max le zoom és már látod a pályát
  • Andrews2007
    Gondolom limitáltan talán lesz.
  • Elessar
    Ami még feltűnt az eddigi képeken, hogy azért a forgatást se fogják tudni kikerülni teljesen ezzel a fix kameranézettel, most ez a nagy fa is szép, de eltakar egy utat, meg egy pályarészt, szóval a rotate is kelleni fog néhány esetben
  • Elessar
    Valószínűleg szellem, vagy tán egy elementál?
  • Acidlich
    Ott bal elől a képen mi az a nagy semmi kék jelölés, ami védi a trezsört? Lehet h szellem..
  • Andrews2007
    Ki tudja. :)
  • Shiwo
    amúgy mi van, ha ezek direkt promóképek, és direkt nem pakolják meg, hogy legyen meglepi is
  • Andrews2007
    Nagyon csodás ez a kép is az a fa mire szolgál vajon? Szintet lépünk általa vagy Havenes képességet ad a hősnek? Ma remélem videós meglepi lesz már rég volt. És ma van a zárt-zárt béta teszt is. Elvileg a gamestar és a pcguru is ott van. Szóval lesznek magyar Írások róla 1-2 hónapon belül.
  • Elessar
    Jólvanna, nem kell idegeskedni! :) Tudom én is, hogy a képek másra fókuszálnak, a szent fa, tényleg szentül jól néz ki.
  • Pio
    Kezd kicsit fárasztó lenni ez az üresezés.
    Ezen a képen nem azt akarják mutatni, hogy "OMG százcsillió goldkupacot le tudunk tenni egy képernyőre!!!!!4négy!!" hanem Elrath dicsőségének szimbólumát, a szent fát, ami a fél képernyőt betölti..
    Ezzel együtt én így első átfutásra 20+ "useolható" tereptárgyat számoltam meg, amiből az egyik egy foglalható falu.
    De akinek az a fétise, hogy egy képernyőn legyen 8500 fakupac az majd pályaszerkesztőben csinál magának egy tök kopár terepet tele fakupaccal és szedegetheti egész nap.
  • Elessar
    Na ez az, amit nem tudunk. Pontosabban nem tudjuk még milyen fázisban állnak, hiszen alig alig csepegtetnek info-t. Nagy a gyanúm, hogy csúszni fog a kiadás, de inkább csinálják meg jól, tudok várni!
  • Lacoka12
    még fog változni március ig van még idő
  • Elessar
    Továbbra is fenntartják a félelmemet a képek, szépnek szépek, de számomra iszonyat üresnek tűnnek...
    Több tereptárgyat, több neutral lényt kérünk a képekre és a mapokra!
  • Pio
  • Lacoka12
    bla bla bla....
  • Shiwo
    azt majd akkor kellene, ha megvan minden frakció
  • kissssss
    bla bla bla....
  • Elessar
    Csinálhatnánk majd egy szavazást erről, hogy kinek melyik 3 lény jön be a legjobban, vagy népenként melyik a kedvence
  • Elessar
    Az Inferno lényei egye az egybe nekem nagyon ocsmányak, de ők kb minden játékban azok, szóval ezen nem húzom fel magam :)
    A Haven és Stronghold fele-fele arányban jönnek be a lények és nem, az embereknél a Sentinel, a Marksman és a Sun Rider nagyon tetszik, a Griffet elszarták sztem, a papnő se igazán jön be,de még elviselem szódával, míg a Tron-os csaj egészen röhejesre sikeredett, persze játékban, mozgásban még nem láttuk. Az Angel mindig vagány, szóval azzal nincs gondom most se.
    A Strongholdnál a Goblin, a Jaguár harcos és Küklopsz abszolút nem tetszik, míg a Mauler elmegy, viszont a Harpy, a Kentaur és legfőként a Dreamwalker nagyon bejön.
    Mint írtam a Nekrók kinézete nálam telitalálat, a Csonti, a Lich, a Ghost sztem kifejezetten durván néznek ki, tán az 5 legjobb között vannak, a Vámpír és a Póknagyasszony kinézete is tetszik, egyedül ez a Lamasu féleség amitől ódzkodok így elsőre.
    De mondom még rengeteg lényt nem láttuk mozgásban, azért azokat megvárnám.
  • Elessar
    Nekem meg pont a nekrók jönnek be kifejezetten. Nekem tetszik ez a gótos-egyiptomos dizájn, tán a legjobb kinézetük nekik van a 4 nép közül
  • Lacoka12
    nem értem mi bajotok van a tüskékel ilyen aproságon felhúzni egymást amugy nekem semmi bajom a tüskékel és eddig semelyik Herorsba nem csalodtam
  • Andrews2007
    Jaj de ott lennék a holnapi zárt-zárt-zárt béta tesztelésen. :) Remélem holnap kiadnak róla egy videót a hivatalos oldalon.
  • kissssss
    nekem még most sem tetszik a vámpírok öltözete bizbaz tüskék mindenütt váhhh
  • Elessar
    Nem tudom miért, lehet lekapták. Amikor belinkeltem, még oké volt
  • Acidlich
    Na ugye, a mai képek után visszanézve a tegnapit(kiderült melyik a fej, és azért külön grat nekik, hogy sikerült majdnem ugyanazt bemutatni másik kameraállásból) azért kicsit érdekes az a figura...

A Haven csoportkép legalább jól néz ki, ironwoman ide vagy oda(a széjjelkent vörös fos inferno elég tré, így együtt legalábbis)