10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#1579 És miért nem jelentettek meg eddig 1db ellenpéldát jelentő képet sem? -
#1578 Miért ne lehetne majd a Heroes VI-ból is példákat, ellenpéldákat rakni, ahogy a korábbi részekből is lehet? :)
Egyébként szerintem egy átlag helyszínhez képest nincs ezen a H6 mapon se kevés dolog, ja nem pakolnak egymás mellé 3 ugyanolyan nyersanyagot lépéscsökkentésnek (meg gondolom, hogy jól nézett ki elsőre), ami a H5 map készítők mániája volt.
Pontosabban csak azt hiányolom én is, amit Elessar is írt, a neutral lényeket. Azt szivesebben látnék én is többet a sok területtel azonos nép lényei helyett. De ebben bízok, hogy még változik. -
Elessar #1577 Mindenre van példa és ellenpélda is.
lények nélkül is lehet belakni
-
#1576 Már gondolat olvasónak is kell lennem? :S -
#1575 a fantáziátokra bízom. -
#1574 Miért, mi a kérdés? -
#1573 ezek olyan játékokból valók, amik már megjelentek. nincs több kérdésem. -
-
Pio #1571 Hmm, imageshack letiltotta a direkt linkelést? O_o
-
Pio #1570 Ugyan azt a képet nézzük?
Az adventure map lényege, hogy változatos legyen, legyen rajta felfedeznivaló.
Ha csak a "useolható" dolgokat nézzük abból is van ezen a képen rengeteg, ráadásul a 3 kincsesládát és a 3 fakupacot leszámítva mindegyik különböző (első ránézésre, de lehet ha keresném találnék még egyformákat), de ha a terepet nézzük: minden fa különbözik, többféle virág, földút, köves út, aljnövényzet, rengetegféle szikla, emelvény, nyesett díszsövények, zászlók, kövek, bokrok.
Aki szerint ebben a képben nincs benne a "heroes stratégiai képernyőjének lényege" azzal szerintem nem egy játékot játszottunk eddig. :)
Összehasonlításképp néhány kép, lehet összehasonlítani akár darabszámra is a tereptárgyakat (Persze nyilván a 6-ban nagyobb terepet látni be egyszerre, de nemhogy drasztikus különbségről nem ebszélhetünk tereptárgyak számában de talán még különbségről se).
-
Elessar #1569 Nálam alapvető fontosságú pl, nem tudom hogy a többieknek ez mennyire számít, nem végeztem erről kutatást :)Annyi bizonyos, hogy én gyűlölöm a holt üres pályákat, amit fél óra alatt bejárok, utána meg már az ellenfélen kívül semmi érdekes nincs rajta.
De a H6 esetében csak félelmemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban, szóval bízok azért a Black Hole-ban! -
#1568 Miért, szerinted eddig mi volt a heroes stratégiai képernyőjének lényege? -
Pio #1567 Ha azért nem fogják az emberek tömegesen venni a játékot, mert nincs a kikövezett utak közepére is kincsesláda téve és egy képernyőn, amin van egy bazi nagy fa és egy vár csupán 20+ tereptárgy van, akkor bevonulok szerzetesnek. :) -
#1566 Az attól függ, ha a legtöbb playert ez érdekli, akkor a game szép nagy bukta lesz. -
Pio #1565 Ne haragudj meg, ha kicsit agresszívnek hatott a post, csak ugye minden napra jut egy promókép és ezzel együtt minden napra jut legalább 1 de inkább több ilyen jellegű post és felgyülemlett... :)
A bal elől levő cucc egy Spectre szerintem, ha ráközelítetek látszik halványan. -
#1564 max le zoom és már látod a pályát -
Andrews2007 #1563 Gondolom limitáltan talán lesz. -
Elessar #1562 Ami még feltűnt az eddigi képeken, hogy azért a forgatást se fogják tudni kikerülni teljesen ezzel a fix kameranézettel, most ez a nagy fa is szép, de eltakar egy utat, meg egy pályarészt, szóval a rotate is kelleni fog néhány esetben -
Elessar #1561 Valószínűleg szellem, vagy tán egy elementál? -
#1560 Ott bal elől a képen mi az a nagy semmi kék jelölés, ami védi a trezsört? Lehet h szellem.. -
Andrews2007 #1559 Ki tudja. :) -
#1558 amúgy mi van, ha ezek direkt promóképek, és direkt nem pakolják meg, hogy legyen meglepi is -
Andrews2007 #1557 Nagyon csodás ez a kép is az a fa mire szolgál vajon? Szintet lépünk általa vagy Havenes képességet ad a hősnek? Ma remélem videós meglepi lesz már rég volt. És ma van a zárt-zárt béta teszt is. Elvileg a gamestar és a pcguru is ott van. Szóval lesznek magyar Írások róla 1-2 hónapon belül. -
Elessar #1556 Jólvanna, nem kell idegeskedni! :) Tudom én is, hogy a képek másra fókuszálnak, a szent fa, tényleg szentül jól néz ki. -
Pio #1555 Kezd kicsit fárasztó lenni ez az üresezés.
Ezen a képen nem azt akarják mutatni, hogy "OMG százcsillió goldkupacot le tudunk tenni egy képernyőre!!!!!4négy!!" hanem Elrath dicsőségének szimbólumát, a szent fát, ami a fél képernyőt betölti..
Ezzel együtt én így első átfutásra 20+ "useolható" tereptárgyat számoltam meg, amiből az egyik egy foglalható falu.
De akinek az a fétise, hogy egy képernyőn legyen 8500 fakupac az majd pályaszerkesztőben csinál magának egy tök kopár terepet tele fakupaccal és szedegetheti egész nap. -
Elessar #1554 Na ez az, amit nem tudunk. Pontosabban nem tudjuk még milyen fázisban állnak, hiszen alig alig csepegtetnek info-t. Nagy a gyanúm, hogy csúszni fog a kiadás, de inkább csinálják meg jól, tudok várni! -
#1553 még fog változni március ig van még idő -
Elessar #1552 Továbbra is fenntartják a félelmemet a képek, szépnek szépek, de számomra iszonyat üresnek tűnnek...
Több tereptárgyat, több neutral lényt kérünk a képekre és a mapokra! -
Pio #1551 -
#1550 bla bla bla.... -
#1549 azt majd akkor kellene, ha megvan minden frakció
-
kissssss #1548 bla bla bla.... -
Elessar #1547 Csinálhatnánk majd egy szavazást erről, hogy kinek melyik 3 lény jön be a legjobban, vagy népenként melyik a kedvence -
Elessar #1546 Az Inferno lényei egye az egybe nekem nagyon ocsmányak, de ők kb minden játékban azok, szóval ezen nem húzom fel magam :)
A Haven és Stronghold fele-fele arányban jönnek be a lények és nem, az embereknél a Sentinel, a Marksman és a Sun Rider nagyon tetszik, a Griffet elszarták sztem, a papnő se igazán jön be,de még elviselem szódával, míg a Tron-os csaj egészen röhejesre sikeredett, persze játékban, mozgásban még nem láttuk. Az Angel mindig vagány, szóval azzal nincs gondom most se.
A Strongholdnál a Goblin, a Jaguár harcos és Küklopsz abszolút nem tetszik, míg a Mauler elmegy, viszont a Harpy, a Kentaur és legfőként a Dreamwalker nagyon bejön.
Mint írtam a Nekrók kinézete nálam telitalálat, a Csonti, a Lich, a Ghost sztem kifejezetten durván néznek ki, tán az 5 legjobb között vannak, a Vámpír és a Póknagyasszony kinézete is tetszik, egyedül ez a Lamasu féleség amitől ódzkodok így elsőre.
De mondom még rengeteg lényt nem láttuk mozgásban, azért azokat megvárnám. -
Elessar #1545 Nekem meg pont a nekrók jönnek be kifejezetten. Nekem tetszik ez a gótos-egyiptomos dizájn, tán a legjobb kinézetük nekik van a 4 nép közül -
#1544 nem értem mi bajotok van a tüskékel ilyen aproságon felhúzni egymást amugy nekem semmi bajom a tüskékel és eddig semelyik Herorsba nem csalodtam -
Andrews2007 #1543 Jaj de ott lennék a holnapi zárt-zárt-zárt béta tesztelésen. :) Remélem holnap kiadnak róla egy videót a hivatalos oldalon. -
kissssss #1542 nekem még most sem tetszik a vámpírok öltözete bizbaz tüskék mindenütt váhhh -
Elessar #1541 Nem tudom miért, lehet lekapták. Amikor belinkeltem, még oké volt -
#1540 Na ugye, a mai képek után visszanézve a tegnapit(kiderült melyik a fej, és azért külön grat nekik, hogy sikerült majdnem ugyanazt bemutatni másik kameraállásból) azért kicsit érdekes az a figura...
A Haven csoportkép legalább jól néz ki, ironwoman ide vagy oda(a széjjelkent vörös fos inferno elég tré, így együtt legalábbis)