10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kissssss #1619 (Főleg úgy, hogy sokan már azon kiakadtak, hogy tüskék vannak a vámpiron meg a küklopsz túl szörnyszerű.)
Jézusom te kevered a szezont a fazonnal.
tökmindegy hogy milyen motor megy a játékban, a lényeg az hogy elfogadható jellegzetes dizájnt adjanak a váraknak lényeknek tereptárgyaknak stb, ha a h3 grafikai szintjén csinálnák meg ezt a szerencsétlen h6 vámpírt akkor sem tetszene. -
kissssss #1618 nagyon is tetszene hogyha újra a tartalommal kezdenének el foglalkozni nem pedig mézes mázos csicsás külsővel,(francnak van kedve megint gépet újítani) és kötve hiszem hogy te el lenél a h2-vel akinek már ilyen igényei vannak hogy lábnyomok a kalandtérképen meg stb...
mint mondtam ez nem krájzzizz
(Ezek a képek is a látvány miatt vannak főleg postolva,)
talán nemártana vissza olvasni pio írását mért érdekesek ezek a képek
#1555 -
NovaTerra #1617 Én elvagyok a h2-vel is, de a látvány is hozzátartozik a hangulathoz. Ezek a képek is a látvány miatt vannak főleg postolva, mert lényegében minden részben az van, hogy hős az ösvényen, egy farakés, egy kincsesláda. Kíváncsi lennék, ha kiadnák a játékot h1 grafikával mennyire tetszene neked. Főleg úgy, hogy sokan már azon kiakadtak, hogy tüskék vannak a vámpiron meg a küklopsz túl szörnyszerű. -
#1616 Biztos aszitték leakelnek majd valamit... :D -
kissssss #1615 fölösleges túl csicsázni a játékot ez nem krájzzziz -
Pio #1614 Amúgy hogy lássa Murder, hogy szoktam panaszkodni.
Most akkor a nagy "minden pénteken gigaupdate" ígéret 2 hétig tartott ki vagy komolyan azt szánták az eheti gigaupdate-nek, hogy a VIPek, akik már a gamescomon is játszhattak a játékkal most újra megtehették ezt Budapesten is, amiről kaptunk néhány csoportképet? O_o -
NovaTerra #1613 A havas kép különösen hangulatos. Ha egy rövid ideig nyomot hagyna a hős a hóban, az szintén dobna kicsit a vizuális élvezeten. -
#1612 Meg a mightandmagic.com-os fórumban sincs... -
Pio #1611 Ezek honnan származnak? Az angol facebook oldalon hétvégén nincs nap képe, a legutóbbi még mindig a nagy fa.
Köszönet értük! -
#1610 a havas képen ködöt látok, vagy csak rosszul látok? -
raddani #1609 Mivel 2 napja senki nem rakott ki screenshot of the day-t, ezért most itt van az elmúlt 2 nap képe:
És itt egy plusz kép, bár ez nem "nap képe", de még nem volt a fórumon:
-
Elessar #1608 Marha vicces... -
Pio #1607 :DDDD -
#1606 Nem nagyon szoktam linkelgetni, ugyhogy gőzöm se volt, h ekkora rakás sz. az az oldal. -
#1605 A kép biztos, hogy manipulált (ps). :)
OFF Referer tiltással nekem is behozta a másodikat, anélkül nem akarta. noob.hu viszont akkor is ajánlott host, velük még nem volt gondom. :) -
#1604 Nálam megjelenik a második, bár elég sokáig tartott mire lejött a kép. Viszont ez WTF? Valaki rádobálta őket psel? -
#1603 Itt nem jelenik meg, szerintem nálad is azért, mert eleve láttad a képet, így már cacheből tölti be. -
#1602 Elsöt elbaxtam való igaz, de második nálam megjelenik(vagy csak nálam?:)) -
#1601 Kép-host oldalt linkeltem és nem beszóltam, próbálj meg rákattintani talán. -
#1600 eatme -
#1599 noob.hu -
#1598 -
#1597 A különféle objektumok felszedegetésére nagy ingerenciával rendelkező játékosok nyomására kiszivárgott a csipegető edition a nagy vitát kiváltó screenshotból:
-
#1596 Minek? A képek alatt tele vannak sírva azzal, hogy hol a többi frakció, főleg az elfek :D -
#1595 Tény, hogy nem hemzsegnek az építmények, eddigi shotokon volt 9-10 féle + várak, ha jól számoltam. Én bízok benne, hogy lesz még sok, közel se láttuk a legsűrűbb területeket. Persze az is benne van, hogy ennél sűrűbb részek nem lesznek, shotonként 1-3 épületnél többet nem látunk és lehet általános lesz, hogy ritkítják őket. Nem az épület fajtáinak számára gondolok, hanem, hogy a térképen elhelyezve. De ezt pár screenshotról nem lehet megmondani, majd gameplay videókból / handson ismertetőkből / esetleges demóból derülhetne ki. Előtte meg csak az dönt, hogy mennyire optimistán áll hozzá az ember. :) -
Elessar #1594 ÉN is irigylem őket rendesen! Vologya mester szakértelmében megbízom, tán ejt majd egy-két morzsát nekünk is -
#1593 Jé, van két nő is. :P -
Andrews2007 #1592 Most vettem észre ők voltak a Gamescomos találkozáson is. -
Elessar #1591 Nem a plusz kincsesláda, meg a 4-5 fakupaccal több nyersanyag a lényeg ezt már kifejtettem itt többször is.
Az érdekes helyekkel meg semmi gondom nincs, továbbra is csodaszép a játék grafja, sokkal szebb az 5nél!
Füstölögni én nem fogok ezen, inkább csak ideges vok már, hogy mikor indíthatom el a H6.exe-t! :D -
Andrews2007 #1590 Lol. :D Egyszerre raktuk. :D -
Andrews2007 #1589 Lesznek neutral lények ne féljetek.
http://www.facebook.com/MightandMagic#!/album.php?aid=279198&id=161184829587
Néhány képecske a Black Hole os zárt VIP fanos béta tesztelésről. Hangulatos kis napjuk lehet a mai. :) Kaja pia nők, (ha kevés is :) ) és béta tesztelés mintha multival teszteltek volna az egyik képen.
Ott van Vologya mester is a Heroes MAgyarorszáh honlap ura. :) Kicsit most irigylem őket. :) -
Pio #1588 Na, megvolt a budapesti VIP találkozó a Blackhole-nál.
Itt egy csoportkép:
És játszani is lehetett:
Több kép, nagy felbontás ITT -
#1587 Ok, elvetettem a sújkot, a hozzászólásodat éreztem kifakadásnak, amire hasonlóan reagáltam, de személyeskedésbe ment át és nem rajtad kéne leverni a szar napot, szóval sry.
A személyeskedés mellett viszont volt mondandó is, minthogy az teljesen normális, hogy nem öntenek minden infót a nyakadba egyszerre! -
Pio #1586 Ja, ha direkt olyat keresel.
Szerinted ha már kint lesz a játék map editorral együtt, akkor mennyi időbe fog telni elkészíteni egy képet, amin van 123 tereptárgy akár? :D
Én rákerestem és beszúrtam az első találatot, hogy milyen egy RANDOM kép a játékból.
TreDoR: komolyan azt hiszed, hogy nehezükre esne benyomni egy képet 120 tereptárggyal? Csak sajnos nem valószínű, hogy olvassák azt, hogy az esgén 3 ember azon aggódik 2 hete, hogy kevés lesz a kincsesláda a mapokon. Esetleg regeljetek facebookra és minden screenshot of the day alatt spammeljétek meg a kommenteket, akkor biztos kaptok majd egy képet.
Ha észrevettétek volna az eddigi screenshot of the day-ek nem arról szóltak, hogy legyen 120 kincsesláda a képen, hanem érdekes helyeket mutattak be: bányató, nagy fa, sziget, partvidék, hajók, satöbbi...
De legalább van mibe belekötni! :)
Részemről a téma a továbbiakban jegelve, további jó füstölgést mindenkinek. :) -
Elessar #1585 Tudom, hogy lesz, szóval inkább csak türelmetlenségemnek adtam hangot -
#1584 Nah húzzál a picsába, eddig nem személyeskedtem veled, de most már nem érdekel. -
Elessar #1583 Lehet, hogy kicsit túllihegtük ezt az ügyet, de nálam nem csak a táj változatossága számít, ugyanis játék közben nem nagyon érdekel, hogy a fák épp milyen szögben állnak, vagy hogy a hegycsúcs merről a legszebb, noha ezek fontos elemei a hangulatnak ezt elismerem, és díjazom is az eddigi képeket ebből a szempontból, hisz az árnyékok, a színek, a fák és a víz megjelenítése nagyon is tetszik.
És a tereptárgyakon se a 2 fa mellé tegyünk még 3at oda típusú kérésem lenne. A H3as képeken jól látható, hogy rengeteg épület, dwelling, neutral lény is van a bányákon és nyersanyagokon kívül. Na én ezekből várok többet! -
#1582 Ez honnan jött...
Ha mindent tudni akarsz mindenről, akkor jobb ha tényleg gondolatolvasást fejleszted ki , aztán leülsz a Black Hole elé és várod a dolgozókat kihalgatni a gondolatukat, vagy könyöröghetsz bétakulcsért. -
#1581 Jah, hát persze, mint írtam terminátorok is lehetnek a játékban, meg rohangáló télapók, sőt az is lehet, hogy nem stratégia lesz hanem fps, csakhát a képek nem erre utalnak. -
#1580 Azért a jövőidőt remélem látod a mondatomba, ha már belekötsz.
A korábbi játékok már rég megjelent darabok, a H6-ból napi egy screenshot jön ki. Remélem érzed a különbséget.