Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az élõholt szfinx helyett (amit felettébb unalmasnak találok), szívesebben láttam volna olyasmit, ami az Age of Mythology-ban volt: a fáraó múmiája, amely minden megölt embert élõholtként támasztott fel, és egy idõ után egy rakás kis minion-nal vette magát körbe. Egy ilyen varázshasználó múmia sokkal jobb lett volna elit egységként.
Két apróság nem tetszik még velük kapcsolatban: a lich lehetne kicsit csontvázasabb, mert jelen formájában cseppet sem nem néz ki élõholtnak. És elfelejthetnék a felfejlesztett vámpír sisakját, mert az nagyon bután néz ki rajta. <#shakehead>#shakehead> Ha ilyen marad, akkor én sosem fogom felfejleszteni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
+Naga. 😊
@Murder: Békélj meg vele, vagy hagyd az egészet a francba. Nekem is szimpibb az eredeti klasszikus fantasy nekromanta dizájn, de én elõbbi megoldást választottam és nem akarom belelátni a megszokott nekrokat csakazértis.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mindenesetre én nekromanta fanatikus vagyok és ez az egyiptomi stílus egyszerüen undorító.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
NÉV - régi vár - új vár - post száma
Besz - Dungeon - Fortress-szerû - #783
TreDoR - Academy - Naga - #786
Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
A tereptípusok és a hivatalos oldalon hivatalos fejlesztõk által belinkelt ugyan hamis képek miatt maradt a Dungeon. Erõs lehetõség lenne még a Sylvan (elfek-természet) de õk és az Akadémia szerintem kiegben várhatóak erõsen mivel háttérinfók, összehasonlítgatások már vannak róluk a nekrók és a Démonok Heroes VI-os történetében ezért kiegre tippelném õket inkább most már.
Az Academyt sajnálni fogom ha csak kiegben lesznek de hát ez van egyik kedvenc volt a 2. résztõl máig.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ahogy korábban írtam nem baj ez, így gondolod és kész, csak megideologizáltam, hogy miért nem próbálom megmagyarázni, hogy nekem miért tetszik, hisz úgyse sikerülne. 😊 Na persze eleve szubjektív dolgokról beszélünk...
szarul
nem is kicsit az eddigi nekrókhoz képest.
Szal Menzo'
-WoG-ban otthon lévõl gondolom vágják, azóta behalt. 😞
-csatamezõ..
más WoG-ra moddolt egységek:
alap-fejlesztve
vagy:
-http://woggrad.ru/images/unit_6_2.gif]izé..+fejlesztve..<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Inkább egy Menzoberranzan 😊
vagy egy új Stronghold:
lénykavalkád:

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Valóban nagy esélye van annak, hogy távol-keleti beütésû lesz. Ugye a H3-ban inkább a görög mitológiára épült: baziliszkusz, gorgon, hidra. Nem is volt köztük akkor még a naga, talán most majd ott lesz.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A régi várat ugye mindenképp egyértelmûen be lehet azonosítani, hiába lesznek benne új lények, a neve kötni fogja valamihez.
Az új várra viszont pont ilyen körülírásokat gondoltam tippként.
A naga amúgy nem wowos találmány, csak õk tették a popkultúra részévé. 😊
Nem lesz sem sivatagi, sem havas térképrész. Legalábbis az alapjátékból ez kimarad. Ezért a Wizard várat el is lehet felejteni (majd talán visszatér a kiegészítõben), mert ez a nép pont ezekhez a terepekhez köthetõ. Sivatagos-dzsinnes és a hófödte hegycsúcsos világ furcsa keveréke volt mindig is.
Mindenképpen visszatér a Fortress a H3-ból. Egyrészt mert lesz újra dzsungeles térképtípus, másrészt a rajongók már a H5-bõl is nagyon hiányolták. Kérdés az, hogy vajon ezt szánják újnak? Szerintem igen, és emiatt teljesen újra fogják értelmezni. Dizájn tekintetében remélem nem a Warcraft-os nagákat és murlocokat láthatjuk majd viszont. Jó volna, ha a H3-as gyíkemberekbõl indulnának ki. Én azt sem bánnám, ha a mocsár helyett a sósvíz felé tolnák el a dolgot. Rengeteg tengeri mitológiai lényt lehetne felhasználni, sellõket, vízi kígyókat, óriás polipokat, stb. H4-ben voltak kalózok és mélytengeri szörnyek is. <#eljen>#eljen>
Orkos Stronghold nem valószínû, mert a H5 utolsó kiegészítõje róluk szólt, ezért most hanyagolni fogják õket. No meg nem is igazán köthetõ hozzájuk külön mágiaosztály.
Visszatérõ népként marad a Rampart és a Dungeon. Tekintve, hogy már van egy jó (Haven) és két gonosz (Nekropolis és Inferno), ezért az egyensúly miatt biztosan lesz majd még legalább egy jó jellemû vár. Emiatt elõször az elfekre gondoltam, de szerintem a mocsárlakók (az új természet nép) átveszik a szerepüket. Ráadásul a fõnix semleges egység lesz, a zöld sárkányt pedig kitiltották a társaival együtt a várakból, így fõlény nélkül maradna.
Az is a Dungeon mellett szól, hogy lesz földalatti térképrész, az ördögöknek pedig már ott a lávás terep. Szerintem, még ha lesz is a lényei közt sötét elf, mégsem ezt az irányt fogja továbbvinni. Már régóta beszélnek a fórumokon ezekrõl a D&D-bõl szabadult csápos lényekrõl, nemcsak a lentebb belinkelt hamis kép miatt mondom ezt. Ha ezek az óriás bogarakkal együtt visszaköszönnek az Armies of Exigo-ból, akkor muszáj lesz beszúrnom ide egy igen kifejezõ Facepalm képet. Én nem zergeket, ufókat és egyéb sci-fi lényeket akarok, hanem mitológiai lényeket, amelyek köthetõk valamilyen régi kultúrához.
Az 5. új vár a Nagak.
Ezek a tippek egyelõre.
Jövõ héten elvileg bejelentik a 4. várat legalábbis biztosan. December elejére mondták nemrég.
Így mindenkinek lesz tippje minden (1 újat/régit mutatnak be, mindkettõt bemutatják) esetre és nem lehet duplán tippelni egyik esetre se.
Egy szó, mint 100 várom mindenkitõl egy régi és egy új vár tippjét. Új várnál persze a név nem tudható, elég körülírni, hogy milyen témájú lesz a vár.
Azt tudjuk, hogy az egyik hátralevõ vár egy régebben már szereplõ megfelelõje lesz a másik pedig valami teljesen új.
Azt viszont nem tudjuk, hogy legközelebb mindkettõt bemutatják-e vagy ha nem, akkor pontosan melyiket.
Mivel akár mindkét várat is bemutathatják, ezért mindenki 2-t tippelhet. Persze lehet 2 új vagy 2 meglévõ várra is tippelni, ebben az esetben bízol abban, hogy csak egyet fognak bemutatni, ami szerinted az általad választott típusú lesz, de így megduplázhatod a találati esélyedet az adott típuson belül.
Aki eltalálja, jutalmat kap! ;-)
Tessék még 1:

Talán erre a Gold edition-re változott meg a dolog. Ez nagyon PIMP verzió, az installere is elindul 64 biten, az alap változatról ugyan ez nem mondható el. 😊
Viszont hiba volt nekiállnom tesztelni, mert késõ van már és aludni kéne... csak... még... egy... kört... gyorsan... 😊
Ezt írtad, én pedig erre egy kérdést. Tehát ugye nem csupán gagyi MIDI muzsikával játszod? Ha már a zenék szóba kerültek. Nekem sok kínszenvedést okozott eddig a HoMM II modern rendszereken.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A H2 nálam akkora kedvenc volt hogy sokszor csak elindítottam, és csak futtattam a a belépõképernyõt a menürésszel 😄D
Kár hogy már kintrõl-bentrõl ismerem, de egyike a varázzsal bíró játékoknak az ziher, a 3 nálam sem akkora siker mint lett egyébként,..WoG-l lett fogyasztható, de az alvilággal valahogy nem tudtam megbékélni...mindegy azért jó persze.
De mindenekfelett a HoMM2 😊
"The troubles all began three years ago, with the passing of the old king, Lord Ironfist."
"The king left two sons"
"Roland was good,kindly,and honorable,"
"While Archibald wasnt so good."
Csak röviden epic volt a stílus az egész minden plussz zene is gyönyörû😊
A h3 ezért volt epic fail,borzalmas zene volt és az egész grafika depis,a sztori pedig d kategória....
A heroes 4 pedig ezért relatív kedvenc mert visszatért a 2 stílushoz igényes zene sztori valódi újítások😊)))
A h5 csak felújított 3 :S