Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Elõször nekem sem tetszett az élõholtak efféle összeállítása és egyiptomi stílusa, már csak azért sem, mert a koncepciós rajzokat elég bugyutának látom. De a modellezõk egész jól leképezik ezeket a játékba, legalábbis ezen a néhány alábbi képen nagyságrendekkel jobban néznek ki a lények, mint a rajzokon.

Én az élõholt szfinx helyett (amit felettébb unalmasnak találok), szívesebben láttam volna olyasmit, ami az Age of Mythology-ban volt: a fáraó múmiája, amely minden megölt embert élõholtként támasztott fel, és egy idõ után egy rakás kis minion-nal vette magát körbe. Egy ilyen varázshasználó múmia sokkal jobb lett volna elit egységként.

Két apróság nem tetszik még velük kapcsolatban: a lich lehetne kicsit csontvázasabb, mert jelen formájában cseppet sem nem néz ki élõholtnak. És elfelejthetnék a felfejlesztett vámpír sisakját, mert az nagyon bután néz ki rajta. <#shakehead> Ha ilyen marad, akkor én sosem fogom felfejleszteni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Lacoka12
én Heavent szertem ddig midegyik herorsba

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Murder3
mágusok+dark shadow😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tedd meg a tétjeidet! 😊
Pedig az Academy biztosra vehetõ, már a Haven pdf-jében is megvoltak említve, mint Wizards.
Malakai
Andrewst tudnám ismételni, Academynek örülnék, de szerintem is Dungeon lesz.
+Naga. 😊

@Murder: Békélj meg vele, vagy hagyd az egészet a francba. Nekem is szimpibb az eredeti klasszikus fantasy nekromanta dizájn, de én elõbbi megoldást választottam és nem akarom belelátni a megszokott nekrokat csakazértis.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Murder3
msot erre én is elkezdhetnék magyarázkodni de azzal sztem méginkább összekuszálnám a helyzetet..😄
mindenesetre én nekromanta fanatikus vagyok és ez az egyiptomi stílus egyszerüen undorító.

Az eddigi tippek:

NÉV - régi vár - új vár - post száma
Besz - Dungeon - Fortress-szerû - #783
TreDoR - Academy - Naga - #786
Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
Akkor maradna a Dungeon és a Nagak.

A tereptípusok és a hivatalos oldalon hivatalos fejlesztõk által belinkelt ugyan hamis képek miatt maradt a Dungeon. Erõs lehetõség lenne még a Sylvan (elfek-természet) de õk és az Akadémia szerintem kiegben várhatóak erõsen mivel háttérinfók, összehasonlítgatások már vannak róluk a nekrók és a Démonok Heroes VI-os történetében ezért kiegre tippelném õket inkább most már.

Az Academyt sajnálni fogom ha csak kiegben lesznek de hát ez van egyik kedvenc volt a 2. résztõl máig.
TreDoR
Nekem tök mindegy, hogy néz ki. A haven/necro váraktól már az 5-ben hányingert kaptam, mivel tele volt b*szva az összes pálya velük. Itt max. gyorsan végigpörgetem azt a két kampányt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Õszintén szólva nincs értelme reagálnom, Neked sajnos tényleg nagyon neház a kedvedben járni. 😊 Ha ugyan olyan lenne "reskin!", ha más "szarul mutat!".

Ahogy korábban írtam nem baj ez, így gondolod és kész, csak megideologizáltam, hogy miért nem próbálom megmagyarázni, hogy nekem miért tetszik, hisz úgyse sikerülne. 😊 Na persze eleve szubjektív dolgokról beszélünk...
Murder3
mer õszint az a debil piramisos meg svinfx fejû gagyiság hogy mutat egy V után?
szarul
nem is kicsit az eddigi nekrókhoz képest.

b-type
úgy néz ki nem illeszti be a képet 😞
Szal Menzo'
-WoG-ban otthon lévõl gondolom vágják, azóta behalt. 😞
-csatamezõ..
más WoG-ra moddolt egységek:
alap-fejlesztve
vagy:
-http://woggrad.ru/images/unit_6_2.gif]izé..+fejlesztve..<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csak Neked! 😊

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Remélem nem Fortress
Inkább egy Menzoberranzan 😊

vagy egy új Stronghold:

lénykavalkád:

Kaptak volna inkább reskint? <#bee1>
Murder3
ez után a kép után fáj a szívem h hogy a francba kaphattak a nekrók olyan idiótta designet most.

TreDoR
Academy, Naga vár. Legalábbis szerintem körülményes lenne kihagyni a varázsló várat ha itt szakadnak le róluk a nekrók.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Besz
Igen, így értettem.

Valóban nagy esélye van annak, hogy távol-keleti beütésû lesz. Ugye a H3-ban inkább a görög mitológiára épült: baziliszkusz, gorgon, hidra. Nem is volt köztük akkor még a naga, talán most majd ott lesz.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Szóval akkor a Te tipped az, hogy a régi vár Dungeon lesz az új pedig egy hangulatban a 3-as Fortress-hez hasonlító?

A régi várat ugye mindenképp egyértelmûen be lehet azonosítani, hiába lesznek benne új lények, a neve kötni fogja valamihez.
Az új várra viszont pont ilyen körülírásokat gondoltam tippként.

A naga amúgy nem wowos találmány, csak õk tették a popkultúra részévé. 😊
Besz
Hasonlóan vélekedem én is. Tippem: Dungeon és Fortress a H3-ból.

Nem lesz sem sivatagi, sem havas térképrész. Legalábbis az alapjátékból ez kimarad. Ezért a Wizard várat el is lehet felejteni (majd talán visszatér a kiegészítõben), mert ez a nép pont ezekhez a terepekhez köthetõ. Sivatagos-dzsinnes és a hófödte hegycsúcsos világ furcsa keveréke volt mindig is.

Mindenképpen visszatér a Fortress a H3-ból. Egyrészt mert lesz újra dzsungeles térképtípus, másrészt a rajongók már a H5-bõl is nagyon hiányolták. Kérdés az, hogy vajon ezt szánják újnak? Szerintem igen, és emiatt teljesen újra fogják értelmezni. Dizájn tekintetében remélem nem a Warcraft-os nagákat és murlocokat láthatjuk majd viszont. Jó volna, ha a H3-as gyíkemberekbõl indulnának ki. Én azt sem bánnám, ha a mocsár helyett a sósvíz felé tolnák el a dolgot. Rengeteg tengeri mitológiai lényt lehetne felhasználni, sellõket, vízi kígyókat, óriás polipokat, stb. H4-ben voltak kalózok és mélytengeri szörnyek is. <#eljen>

Orkos Stronghold nem valószínû, mert a H5 utolsó kiegészítõje róluk szólt, ezért most hanyagolni fogják õket. No meg nem is igazán köthetõ hozzájuk külön mágiaosztály.

Visszatérõ népként marad a Rampart és a Dungeon. Tekintve, hogy már van egy jó (Haven) és két gonosz (Nekropolis és Inferno), ezért az egyensúly miatt biztosan lesz majd még legalább egy jó jellemû vár. Emiatt elõször az elfekre gondoltam, de szerintem a mocsárlakók (az új természet nép) átveszik a szerepüket. Ráadásul a fõnix semleges egység lesz, a zöld sárkányt pedig kitiltották a társaival együtt a várakból, így fõlény nélkül maradna.

Az is a Dungeon mellett szól, hogy lesz földalatti térképrész, az ördögöknek pedig már ott a lávás terep. Szerintem, még ha lesz is a lényei közt sötét elf, mégsem ezt az irányt fogja továbbvinni. Már régóta beszélnek a fórumokon ezekrõl a D&D-bõl szabadult csápos lényekrõl, nemcsak a lentebb belinkelt hamis kép miatt mondom ezt. Ha ezek az óriás bogarakkal együtt visszaköszönnek az Armies of Exigo-ból, akkor muszáj lesz beszúrnom ide egy igen kifejezõ Facepalm képet. Én nem zergeket, ufókat és egyéb sci-fi lényeket akarok, hanem mitológiai lényeket, amelyek köthetõk valamilyen régi kultúrához.

SLICK
kár hogy nem hosszabb, amúgy tényleg odabasz!

Csökkentsd egyre a régi vár tippedet és akkor Te vagy az elsõ résztvevõje a tippjátéknak. 😊
A 4. régi féle vár Academy/Dungeon
Az 5. új vár a Nagak.

Ezek a tippek egyelõre.

Jövõ héten elvileg bejelentik a 4. várat legalábbis biztosan. December elejére mondták nemrég.
Szégyelljétek magatokat, ez a 6 topikja, itt a 6 zenéjét kell a legjobbnak tartani! 😊

Carmang
Egyetértek. HoMM3 nekró vár + zene. 😊
Bár a Dungeon se rossz.

Mivel még úgyse tippelt senki, ezért kicsit módosítom a szabályokat, hogy ne legyen olyan könnyû dolgotok, mivel volt már utalás arra, hogy az egyik várat decemberben a másikat pedig csak januárban mutatják be, ezt kihasználva pedig mindenki duplán tippelhetne, ezért legyen úgy, hogy továbbra is mindenki 2-t mondhat, de az egyik mindenképp régi, a másik mindenképp új kell, hogy legyen.
Így mindenkinek lesz tippje minden (1 újat/régit mutatnak be, mindkettõt bemutatják) esetre és nem lehet duplán tippelni egyik esetre se.

Egy szó, mint 100 várom mindenkitõl egy régi és egy új vár tippjét. Új várnál persze a név nem tudható, elég körülírni, hogy milyen témájú lesz a vár.
Hogy addig is valamivel lekössük magunkat indítsunk el egy tippjátékot, hogy ki szerint melyik várat mutatják be legközelebb.
Azt tudjuk, hogy az egyik hátralevõ vár egy régebben már szereplõ megfelelõje lesz a másik pedig valami teljesen új.
Azt viszont nem tudjuk, hogy legközelebb mindkettõt bemutatják-e vagy ha nem, akkor pontosan melyiket.
Mivel akár mindkét várat is bemutathatják, ezért mindenki 2-t tippelhet. Persze lehet 2 új vagy 2 meglévõ várra is tippelni, ebben az esetben bízol abban, hogy csak egyet fognak bemutatni, ami szerinted az általad választott típusú lesz, de így megduplázhatod a találati esélyedet az adott típuson belül.
Aki eltalálja, jutalmat kap! ;-)
Igen, de szép. 😊 Mivel most úgyse lesz hír a 6-ról szerinte egy ideig nyugodtan lehet garázdálkodni. 😊

Tessék még 1:
Acidlich
A H5 collector's edition-ban bónuszként beletettek egy H2-t is, még szerencse, igy került a dobozba egy igazán jó játék is<#nevetes1>

😊 Ilyen ez a játék. Ez a rajz az ötbõl van, jól emlékszem rá.
Érdekes, találtam én is netes forrást ami meg az alt+enter-t erõsíti meg.
Talán erre a Gold edition-re változott meg a dolog. Ez nagyon PIMP verzió, az installere is elindul 64 biten, az alap változatról ugyan ez nem mondható el. 😊
Viszont hiba volt nekiállnom tesztelni, mert késõ van már és aludni kéne... csak... még... egy... kört... gyorsan... 😊
Jaja, feltettem én is és f4 a nyerõ. A zene is mûködik, köszönet érte! 😊
Google haverom segített. F4
Most nincs fent, de talán alt+enter? Régen minden játékban mûködött egy próbát megér.
Ezt próbáld ki! Az hol tudom beállítani a 2-nél, hogy ablak módban fusson a játék?
Jaaa, világos, boccs, elsõre is leeshetett volna. Midivel megy sajnos. De azért azt se nevezném gagyinak. Na persze az énekes CDs trackek jobbak lennének. Az egyetlen torrenten levõ wines verzió CD ugyan, de nem tartalmazza az audio trackeket sajnos. 😞
ezzel szemben a 2-t kis bûvészkedéssel sikerült tökéletesen mûködõ állapotba hoznom,

Ezt írtad, én pedig erre egy kérdést. Tehát ugye nem csupán gagyi MIDI muzsikával játszod? Ha már a zenék szóba kerültek. Nekem sok kínszenvedést okozott eddig a HoMM II modern rendszereken.
Öööö... nem teljesen értem, hogy mi az ajánlatod. 😊
TVelvet

Best of HoMM3 ^^
A zene is tökéletesen megy audió CD-minõségben, énekkel?
A 3 nekem win7 64 biten 5-10 kör után mindig kifagy, ezzel szemben a 2-t kis bûvészkedéssel sikerült tökéletesen mûködõ állapotba hoznom, úgyhogy nosztalgiázásra csak a 2 maradt.
Lacoka12
én a herors 3 mal kezdem a sorozatott nekem az marad a örök kedvenc

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

SLICK
Bármit mondtok is nekem az örö kfavorit a 3. rész marad 😊

Akkor nem én vagyok az egyetlen, akinek a 2 a legmaradandóbb, ennek örülök! 😊
b-type
Ez olyan hülye téma, és alapvetõen Pio-nak van sztem igaza, de mindegy na 😊))
A H2 nálam akkora kedvenc volt hogy sokszor csak elindítottam, és csak futtattam a a belépõképernyõt a menürésszel 😄D
Kár hogy már kintrõl-bentrõl ismerem, de egyike a varázzsal bíró játékoknak az ziher, a 3 nálam sem akkora siker mint lett egyébként,..WoG-l lett fogyasztható, de az alvilággal valahogy nem tudtam megbékélni...mindegy azért jó persze.
De mindenekfelett a HoMM2 😊

Nekem is a H2 az örök kedvenc még mindig cseng a fülembe a kampány bevezetõje 😄
"The troubles all began three years ago, with the passing of the old king, Lord Ironfist."
"The king left two sons"
"Roland was good,kindly,and honorable,"
"While Archibald wasnt so good."

Csak röviden epic volt a stílus az egész minden plussz zene is gyönyörû😊

A h3 ezért volt epic fail,borzalmas zene volt és az egész grafika depis,a sztori pedig d kategória....

A heroes 4 pedig ezért relatív kedvenc mert visszatért a 2 stílushoz igényes zene sztori valódi újítások😊)))

A h5 csak felújított 3 :S

Én is nagyrészt a 2. résszel multiztam sokat annó. Az elsõ résszel elõtte inkább csak figyeltem ahogy a szomszédaim játszanak. 1-2 multitól eltekintve az elsõ résszel nem sokat foglalkoztunk 97-tõl a 2. résszel annál inkább többet multiztunk.