Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiadják de sztem nem várnak tõle sokat ez meg is látszik rajta.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az idézett szöveget nem is Neked címeztem, nem értem, miért vetted magadra. ráadásul nem is annak szólt, akinek címeztem, hanem általánosságban. Ha annak írok, akinek címzem azt E/2-ben igyekszem elkövetni. 😊
Ugyan ez igaz a képre is.
Sehol nem írtam hogy csak nosztalgiázni akaró retro sznobokra kell építeni csupán annyit próbáltam sugallni hogy ennél a résznél túlzásba viszik a változásokat, éppen elég lenne csak apróbb lépéseknél megmaradni jól megfigyelhetõ hogy a 3 részhez képes változott az 5 kis mértékben mégis nagyrészt mindenkinek tetszett az ilyen olyan apróbb változás(pedig túl nagy különbség nincs) nem csak a túlzásba vitt újításokkal van a gond hanem a tálalással is az új résznél.
(és megköszönném ha nem magyaráznád bele a mondandómba ezt az "örök elégedetlenkedõk akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék" dumát mert elég aljas húzás ez, de most kivételesen eltekintek ettõl.)
h4 téma.
Ha a kõkemény fanok és az átlagos heroes rajongók is elfogadták volna a sok változtatás akkor fogyott volna mint a cukor, multi meg bugok ide vagy oda most had ne akarjak már felsorolni kismillió egy játékot aminek a fojtatása hemzsegett a hibáktól de mégis vették.
hogy kinek mi a véleménye az édes mindegy itt a te az én meg mindenki másnak a pénztárcája ami lényeges,3DO volt vezetõi meg csak maguknak köszönhetik a bukásukat.
piramis a 2 részben és??? ez maximum Murdernek nem jön be.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
#835 Na erre a tényre már én is rá akartam mutatni, hogy bizony az egyiptomi style nem elõször bukkan fel a sorban😊
Igaz, én eléggé kedvelem az Egyiptommal kapcsolatos dolgokat, de ez a szfinxfejû lény nekem se jön be annyira, pofásabb lett volna egy szakadt múmia helyette.
Plusz kevés volt a vár és nem volt fejlesztés, de a hõs fejlesztése, az rpg rendszere nagyon erõs volt és a sztorija és a zenéje se volt épp gyenge.
Talán más is emlékszik a Multiplayer menüre megjelenés után: "Ez a funkció még nincs implementálva, nézd meg, van-e már patch". Szégyen. 😊
Tetszik vagy nem ilyen régi játékot nem lehet kiadni csak a nosztalgiázókra építve, mert kudarc lesz. Egyszerûen az elsõ 1-2 rész fogyasztói már kiöregedtek egyrészt, másrészt akkoriban sokkal kisebb számokkal operált a játékipar, egy akkori sikeres eladásszám ma nevetségesnek számítana.
Ezt minden fejlesztõnek szem elõtt kell tartania.
Aki pedig mindenképp nosztalgiázni akar annak a legjobb választás szerintem az eredeti játék, ami hiányzik.
Az, hogy Neked és másoknak se tetszik az ég világon semmit nem jelent. Soha a Földön még nem volt olyan dolog, ami mindenkinek tetszene, igaz ez a játékfejlesztésre is. Nincs olyan játékról kiadott elõzetes infó, aminek mindenki egységesen örülne. Megjegyzem szerintem ez így is van rendjén. 😊
Egyiptomi témához pedig még ennyit tennék hozzá:

<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
a legutolsó kiemelt mondattal is csak egyetérteni tudok te jobban megfogalmaztad mint én.
köszi de nem kérek felvilágosítás a ki mit készített lexikonból tisztában vagyok vele.<#integet2>#integet2>
nem csak nekem nem tetszik hanem másoknak sem jön be az új stílus, hogy miért? nézd meg a 2 és 4 részig a vártípusok stílusát, pont annyit változtattak hogy ne legyen túl nagy különbség a régebbi résztõl de még az 5 résznél sem vitték túlzásba az újításokat(nem mertek kockáztatni).
persze a különbségek mára nagyok egy 2 és 5 rész között de tisztán kivehetõ hogy ez meg ez innen ered(kardforgatók lich-ek stb).
hogy mi a gond? az hogy valószínûleg megint elkövetik ugyan azt a hibát mint a 4 résznél(karaván, harcoló hõs akár több is egy csapatban stb stb stb)
az eddigiek alapján megint ez fog történni csak most már nem csak játékmenet béli újításokat viszik túlzásba hanem a játék sorozat dizájnját is durván megakarják csavarni, hogy ez miért gond? a válasz egyszerû azért mert sokan nehezen fogadják el a túl nagy változásokat szeretnek ragaszkodni a megszokott stratégiához egységekhez akármihez.
így is nagy kockázatot vállat az uborkaszaft az 5 részel de szerencséje volt.
mindegy a lényeg annyi hogy nehogy túl kevesen vegyék meg a 6 rész mert ugye amelyik játékból nem kel el elég annak ritkán van fojtatása, e téren a sok ideírogató kis álszent pelenkás összeteheti a két kis kezecskéjét hogy lesz fojtatás.
még valami tudom hogy még jelentõs idõ van a játék boltokba való kerüléséig és sok minden változhat ez alatt de jelen állás szerint ez nekem nem jön be jaj bocsánat nem csak nekem másoknak sem. <#kuss>#kuss>
Egy fõnix concept volt a bejelentéskor osztott pólókon:

Nekem például (bár szerintem már leírtam) pont a necro tetszik a legjobban, mégpedig azért, mert minden lény odaillõ. Amúgy az új necro koncepció az, hogy a kezdeti gyengeségük mozgékonysággal kompenzálódik, majd a feltámasztott tetemekbõl az idõ segítségével erõfölénybe is jutnak.
A Haven is jó lett szerintem. Az utoljára bemutatott lény nem illeszkedik a képbe, mert azt leszámítva megmaradt a középkori mitológia vonalán a város.
Számomra az Inferno a gyenge pont, mivel az utoljára bemutatott Breeder nagyon kilóg a sorból és fõleg jellegtelen tucathorrorlény. Oda is valami mitológiai lényt lehetett volna találni és akkor kifogástalan lenne az a vár is.
Illetve továbbra is tartom azt, hogy vannak örök elégedetlenkedõk, akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék, sõt, a szélsõségeseknek egyetlen eleme se igazán.
Ezzel nincs baj, ilyen is kell, hisz vannak építõ kritikáik, amiktõl továbbfejlõdhet a széria, de azért az fontos, hogy ezek a személyek tisztában legyenek az örök elégedetlenkedõ mivoltukkal és ne folyton a fejlesztõket hibáztassák, lássák tisztán, hogy ezek szubjektív dolgok, amikrõl csak részinfókat tudunk.
A fejlesztõket majd akkor lehet hibáztatni, ha kijön a játék és gagyi lesz, bugos lesz, rövid lesz, színvonalon aluli lesz, satöbbi.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
De nem firtatom tovább, mert lassan minket siránkozókat a falhoz állítanak. 😊
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Említetted a vámpírt, de nemcsak õ volt félelmetes ellenfél, ott volt az angyal is, bárkit maradandóan feltámaszthatott, még saját magát is. Sokszor veszteség nélkül megúszta a nagyobb csatákat is.
Sokan szidják, én mégis azt mondom, hogy a legkiforrottabb rendszere akkor is a Heroes 4-nek volt. Számomra az 5. rész nagy csalódás és sok tekintetben visszalépés volt. Többször nekiestem mindkét demójának, de mindig kelletlenül léptem ki belõlük. Titkon azt remélem, hogy talán majd az annyira alulértékelt 4. részbõl is merítenek a fejlesztõk, bár erre kevés esélyt látok.
Annak idején a Heroes 3 rajongók nem voltak képesek elfogadni az újításokat, a mostani generáció pedig csak az 5. részt ismeri, és a megbélyegzett megelõzõ részt ki sem próbálják. Vajon ugyanerre a sorsra jut a 6. rész is? Mert újítások tekintetében legalább akkora lesz az ugrás az 5. részhez képest, mint amilyen a 3. és a 4. között volt.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
jogos a kifakadás már csak azért is mert engem a nekrók miatt érdekel a játék.
az 5-be igen jól ki volt dolgozva ha ez elõzmény akkor pláne értelmetlen a stílus váltás.
pont az egyiptomira.
fõleg h ez hangulatilag defekt.
az a sfvinszk féle ocsmányság is elképesztõ gagyi,unalmas...
Mindegyik népnek megvannak a rajongói, akkor egyik néphez se nyúljanak?
Meg mi is van azzal a reskin dologgal?
Mi kéztette õket? A készítõk fantáziát láttak ebben természetesen, és nem veled akartak kicseszni, merthogy tudják, hogy akkor a necros ágynemüt ki kell majd cserélnie a vérfanoknak.
Habár nekem is szimpibb a régi dizájn, de azt én is látom, hogy a koncepcióban van fantázia és a leírás alapján jól kitalált nép lesz a Necro is.
Azért mert más nem azt jelenti, hogy rossz, csak neked nem tetszik, ezt viszont már többször kifejtetted, ez már inkább nyavajgás.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
új egységeket meg igazán nem nehéz hozzátenni a várhoz inkább abba újjítottak volna.
Lentebb már kifejtettem a dolgot.
"oda figyelhetek volna egy kicsit jobban is"
Ezt hogy érted? Neked nem tetszik az új stílusú nekro vár, oké. De azért azt beláthatod, hogy ez szubjektív dolog és nem fejlesztõi odafigyelés kérdése.
dehogy nem <#whatever>#whatever> na mibe fogaduk <#papakacsint>#papakacsint> hogy egy ultra bugos kiegyensúlyozatlan játékot fognak a polcokra tenni hmmm??
függetlenül a fejlesztõ csapatól eddig nem jelent meg olyan M&M játék amire azt lehetett volna mondani hogy megüti a tûrhetõ szintet hibák terén.
én már a 3 rész óta megfogadtam hogy heroes játékot csak megjelenés után kb fél évvel vagy 1 évvel szabad megvenni (sok javítás játék modok stb)
ennyit errõl.
Remélem úgy is gondoltad ahogy az Age of Mythology-banvolt ott ugyanis rövid idõn belül elpusztultak a minionok(time cap)...
Mert ha úgy gondolod hogy minden egyes harcnál több és több minion akkor az UNBALANCED LENNE
Lásd H2 kiegészítõ ghost 32 ezer sem volt ritka rövid idõn belül......
H3 nekro hõs,végtelen csonti seregek.
H4 nekro hõs ismét,az egyik ovepowered stratégia volt hogy minden egyes csata után vámpírokat támasztott fel....
A lényeg a készítõk nem esnek ugyanazon a hibába.
az komoly 😊
ez kb annyira logikus, hogy a half life 2 csak azért érdekel, mert Freeman -nek körszakálla van 😛
no mind1 😊
Bazinga!
Mindet nem is pakolom be, heroworld.net-en elérhetõek, de az általad beillesztettek kívül 2-t betennék még: van a családról egy rajzunk, illetve az egyik bossról (Mother Namtaru) összepakoltam a conceptet és a megvalósítást. Én is arra hívnám fel a figyelmet, hogy mennyire közel sikerült hozniuk a 2-t egymáshoz. ITT VAN félig-meddig oldalnézeti kép is.

igazából csak a nekrók miatt érdekel annyira a heroes mert itt volt a legjobb ábrázolásuk játékokba, csak hát ez már errõl nem mondható el.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a lényeg az összhang, az legyen meg, kb ennyit a külsõrõl
az összes többi _LÉNYEGES_ dolog már semmilyen szinten sem kapcsolódik a kinézethez/grafikához
Bazinga!
sajnos ez már kiment a divatból. :-(
a fejlesztet vámpír meg tényleg hülyén néz ki millió egy tövissel a kis lába ujjától a fültövéig broáfff.