10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #2539 Ezek az infok honnan vannak a kasztok képességeiről? Azt hittem Ultimate skill nem lesz, de így megnyugodtam, mondjuk kicsit gáz, hogy csak 30as szinten lehet elérni, mivel az a max szint, lehetne inkább 25 pl, multiban a 25ös szintet is csak XXLes mapon fogjátok elérni úgyis. -
Celeronikus #2538 Ez a 2001es konzol játék valami borzalom... third person nézetet rakni egy körökre osztott stratégiába... inkább a H3mat adták volna ki rá úgy ahogy van. -
Celeronikus #2537 Azért remélem a Naga vár lesz az 5. nép, nekem tetszettek azok a kezdetleges koncepcióképek róluk, főleg a Kirin nevű sárkány meg a Tide Warrior. -
Andrews2007 #2536 Hú nagyon szuper jók a nép leírások gratula hozzá Shiwo.
Én régebben gondoltam akár egy Conflux szerű várra is de az meg nem lenne teljesen új a H3 kiegészítője miatt. Főleg hogy nemrég a Water Spirit Water elementállá vált. :) -
Pio #2535 Jó az új fícsör! :)
Ctrl+F5 kell neki. -
amúgy nem tudom, hogy valaki felfedezte-e már a dolgot és volt e róla szó, de mikor a hivatalos weboldalon keresgéltem a hősök swf-e után, az egyik (még el nem érhető) linkben szerepelt a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szó...lehet, hogy az 5. frakcióra mutató link lesz..Conflux -
tegnap éjszaka még betettem egy kis "fícsőrt" a bannerbe, próbáljátok ki, hogy lenyomva tartjátok az egérgombot valamely frakció jelén
(ha nem csinálna semmit, akkor nem frissítette le a böngésző rendesen a flash-t, elvileg shift + frissítés gombbal megteszi) -
én főleg akkor bírnám, ha sylvan lenne helyettük :p -
én speciel tök bírnám, ha a nagás utalásokkal direkt félrevezetnék a népet, és a véglegesben valami tök más lenne
-
Pio #2530 Lehet adtak nekik ennyi exkluzivitást, meg is lepett, hogy a lengyelek nagyon odafigyelnek a játékra a kezdetek óta, ott van a legtöbb komoly fansite is, mégse jutott nekik az ég világon semmi exkluzív ezen a héten.
Végül is túl sok infó nincs az egészben, így google translate alapján inkább általánosan ír, semmi konkrétum.
A kép az egyetlen új infó, onnan összeírtam számomra mi derül ki:
- lesz valami ingame currency és fejlődés (jobb felül), de ezen nem lepődünk meg, hisz már az első QnA-ban volt arról szó, hogy lesznek unlockolható bónusztartalmak (hősök) multira azt pedig minden játékban valahogy így oldják meg, például ott a Settlers a Ubisofttól.
- lótuszvirág, újabb utalás a nagákra, de erre direkt utalgatnak egy ideje, lásd arkangyal mögötti naga rajz, rengeteg nagás történet a honlapon, szóval elég nyilvánvaló már a dolog.
- lesznek nehézségi fokozatok, ez új infó.
- a hadjáratok "javasolt" sorrendje: prológus, necro, haven, új grakció, inferno, stronghold, epilógus.
- a custom game funkció (gondolom az lesz bal alul) még nem érhető el a bétában.
- Skype ikon mit keres felül? O_O
Szóval ez se valami nagy infóbomba, de azért tök jó látni, hogy fog kinézni a dolog.
Ez a leggyakrabban frissülő (legnagyobb?) lengyel fansite, régóta követem az RSS-üket, ráadásul a képen ki se takarta jobb felül a bétás nevét a srác, szóval meglepne, ha tilosban járna. Szerintem ennyi kijárt szegény lengyeleknek.
Ha meg nem, akkor hamarosan egyel kevesebben lesztek a bétában. :D -
Andrews2007 #2529 Hmm érdekes képességek. Reméljük jól ki lesznek egyensúlyozva. :) -
Andrews2007 #2528 Szuperek a képek áh de, jó lakomák voltak és királyi lakosztály. :) Nemááá, :) hogy ilyen jó sorotok volt ott a Fekete lyukban? :D -
Vologya Mester #2527 Hát, nem tudom... Majd kiderül...
Nem emlékszem arra, hogy pl. Én csinálhattam volna ilyet... Amit aláírattak Velünk, az elég komoly dolgokat tartalmazott... No mindegy, kiderül, ha meglátják. Egyébként felkerült az exkluzív magyar hét keretében a hétvégi frissítés. Remélem élvezitek a beszámolót és a kommenteket!
-
Pio #2526 Nézzétek a hétvégi update-et is, gigantikus mennyiségű fotó a budapesti VIP találkozóról.
És még egy kis infó:
Több speciális képességet is kapunk a frakciónk, kasztunk révén.
Például két Haven képesség:
Guardian Angel - egy egység immunis lesz minden sebzésre egy ideig.
Fervor - megnöveli az egységek védekező és támadó tulajdonságait egy ideig.
Paladin képesség:
Martyr - ha meghal egy egységed, a többiek bónusz statokat kapnak.
Holy Retribution - az ellenség egységei visszakapják azt a sebzést, amit okoztak. Ez egy level30as Ultimate képesség, gondolom ezek a legerősebb képességek, minden kaszthoz tartozni fog 1 ilyen.
Úgy néz ki azért néha érdemes felnézni a Heroes Community-re... :) -
Pio #2525 És ITT VAN az első béta beszámoló, sajnos csak Google Translate-tel, mert lengyel. Lengyelül tudóknak az eredeti ITT van.
Fura, hogy már van ilyen, de az egyik legnagyobb lengyel fansite postolta saját VIP-es névvel, saját bétahozzáféréses képpel, úgyhogy feltételezem egyeztettek a Ubisofttal. -
Pio #2524 Küldetésválasztó képernyő:
-
hát ez így tényleg nem az igazi -
Vologya Mester #2522 Shiwo: Jó lett az új banner, gratulálok... Ha elkészültél vele ma, kérlek, hogy küldd el a [email protected] e-mail címemre és kitesszük az oldalra a neveddel fémjelezve. Köszönöm előre is! Baráti üdv! -
Pio #2521 Jöjjön estére egy kis kitekintés.
A legutóbbi videóinterjúban a producer azt mondta, hogy a HoMM nem tudná azt az élményt nyújtani konzolon, mint PC-n és ez az oka annak, hogy nem készülnek el konzolra a HoMM játékok.
Ma újra eszembe jutott ez a dolog és valamiért én úgy emlékeztem, hogy mintha lett volna egy konzolos HoMM.
És tényleg, jól emlékeztem, konkrétan PS2-re jött ki még 2001-ben a Quest for the Dragon Bone Staff
-
Andrews2007 #2520 Most már jó frissíttetem. A népenkénti változó 3Ds modellek is királyak. -
Celeronikus #2519 Pont kedden ér véget a magyar hét, örülök, hogy az utolsó napja a magyar hétnek valami nagy durranás lesz:) -
ha menet közbe érdekes dolgokat produkálna a banner (nagy kép a jobb oldalon vagy egyáltalán nincs) ne csodálkozzatok, épp ügyködök a problémán :) -
melyik középső ? :) mert randomra hozza be 7 kép közül..
-
Andrews2007 #2516 Ezt is te csináltad Shiwo? (Az SG fentit?) Jó lett. Mondjuk a középső rész ugye Heoes V-ből van. Azt ki lehetne valami VI-os képre cserélni. A design és a mondanivalója (népek) ötletes.
Vologya mester: Azt hittük ájulásig játszod magad. :) A farsangon is azért el fáradhattál :) A kis lurkók igazán ki tudják fárasztani az embert de az csak jó jel hisz szeretik a szüleiket. :)
Kedden jön az infó bomba akkor? Az szép, remélem tényleg világpremier infó lesz és érdekes. Olyan amit talán eddig nem láthattunk, hallhatunk. :)
-
még ma-holnap egy-két dolgot ügyködök rajta, oszt küldöm :)
meg persze majd akkor kell rajta variálnom, ha kijön az 5. frakció és lesz róluk swf
amúgy köszönjük a tárhely-lehetőséget :) -
Vologya Mester #2514 Shiwo, küldd át a cumót, a heroes.hardwired.hu-n a Hivatalos honlapunkon csinálunk neki valami helyet a H6 szekcióban, feltüntetve, hogy Te készítetted, ha Neked is megfelel... Várom válaszod! -
Vologya Mester #2513 Üdv Bátor Harcosok!
Nem játszom, majd éjjel... Ma dolgoztam, a lányom farsangján voltam a családdal és próbáltam menedzselni a hátralévő Exkluzív hét anyagait... Szóval nem játszom! :( Pedig szeretnék... De egy hatalmas atombombát készítettem elő keddre, remélem mindenki mindent jóváhagy és akkor robbantom a bombát! :) Azért remélem, hogy a találgatásaitokra sok válasszal fogok tudni szolgálni, ha a jóságos UBI is azt akarja... :) Baráti üdv! -
határeset...flash-hez csak picit értek, most ismerkedem vele, ez mondjuk tök jó gyakorlásnak...photoshop már elég jól megy, bár még ott is lenne mit tanulni....hogy miért csinálom ? hát, mind mondtam, hobby, gyakorlás..meg ezzel tisztelgek a Black Hole előtt, hogy igyekszem valami olyat alkotni, aminek legalább egy maroknyi rajongójuk örül..(:
utolsó indok, hogy perpill munkát keresek, és túlságosan ráérek -.- -
Celeronikus #2511 miért szánsz ennyi időt erre?:) de rendes tőled, látom nagyon értesz a flashez meg a photoshophoz is a webes dolgokról nem is beszélve. -
Heroes MO oldalán volt egy link valami kínai lapra, ahol fentvoltak swf-be..lenyúltam őket :P (linkelhettem volna onnan is, de ha törlik onnan, akkor sziadobozos... most a hősökön ügyködöm, az viszont macerásabb...ugyanis mind a 4 egy swf-en szerepel, így kiszedtem a képkockáit képekbe, photoshopba szétvagdostam, és flashbe visszaillesztve készítek belőlük egyedül álló swf-et.. potom 90 képkocka / hős...de alakul, már a 4-nél tartok :) -
Celeronikus #2509 Vologya Mester most biztos jókat játszik, mi pedig a legapróbb infokra is kiéhezetten várunk... -
r4pt0r #2508 Igen már tökéletes, köszi. -
Celeronikus #2507 Jó lett a banner, azt hogyan csináltad meg, hogy a szörnyek modelljei is megjelennek itt? valahogy hivatkozol a hivatalos honlapon lévőkre? -
Pio #2506 Persze, mert azt a javítást elfelejtettem bemásolni. :)
Most már jónak kell(ene) lennie. Sajnos ezen a gépen nem tudom ellenőrizni, szóval ha még erre jársz jelezz vissza, hogy rendben van-e. -
r4pt0r #2505 Köszi, csak az a gond hogy IE8 alatt még mindig balra van a szavazás kérdése, nem középen. :D -
jah mégvalami...ha készítetek 410x230-as H6-os képet, akkor betehetjük a többi közé (perpill 7 random van, meg a 4 frakció) -
esetleg ha valakinek van egy gyorsabb webtárhelye, mint az uw, és úgy gondolja, hogy elférne ott kábé 15 megányi cumó, akkor szólhatna, és feldobhatnánk oda a bannert, hogy ne csigatempóba hozza be a mozgó képeket..
illetve a napokban még bele fogok tenni pár apróságot, egyelőre olyan 90%-os.. -
Pio #2502 Shiwo meglepett ma bennünket egy szuper animált bannerrel, amiben lehet random lényeket nézegetni, használjátok egészséggel!
Hálás köszönet érte!
Én pedig elvileg javítottam az Internet Explorer 7-es hibát, szóval aki ilyen őskövülettel jár a fórumra az is eredeti pompájában élvezheti a bannert a továbbiakban. :) -
Celeronikus #2501 A GS Live video kb mikor lesz fent? -
Hala istennek rengeteget atvettek a Knight's Bountybol , mind grafikailag, mind megvalositas teren.
Ideje volt megujulni, mert az utolso reszek meltatlanok voltak az elodokhoz es bizony lehetett mit tanulni a KB-bol.
Remeljuk a kezdes utan gyorsan megjelenito idegesito ezres seregek is eltunnek es jo szorakozast nyujt majd a teljes jatek.