10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kissssss #2859 "Robbanás előtti mély csend"
ez teljesen megszokott jelenség minden játék megjelenése előtt előszokott fordulni ez nem kell agódni. -
Vologya Mester #2858 Robbanás előtti mély csend... :) Ez jellemezte a mai napot itt az Sg.hu fórumon... Pedig én örültem a mai napnak, hiszen a Hivatalos Heroes VI weboldalra és a Facebookra is kikerült az interjú, amit az exkluzív hét utolsó napján kaptatok meg... :) Ez nagy elismerés az UBI részéről, azt hiszem... No de várjuk a holnapot, biztosan nagyot robban majd! ;) -
Celeronikus #2857 Remélem holnap legalább akkora boom lesz, mint a magyar hét utolsó napján. -
#2856 amúgy Heroes 5 topik, tedd be a kedvenceid közé és legközelebb meglesz -
Pio #2855 Nem lesz Heroes VI a PAX Easten :(
Lesz helyette Clash of Heroes. De az meg továbbra se jön PCre. -
Celeronikus #2854 Gyere fel msnbe Kheled -
Kheled #2853 kis heroes 5-ös kérdés, mert nemtaláltam 5-ös topicot, felraktam újra amig nemjön a 6., viszont olyan kérdésem lenne, hogy valamiért mindig újrainditja a zenét ha bemegyek a várba. ehez nincs vmi javítás? másnál is csinál ilyesmit?. -
#2852 módosítanák a megjelenési dátum tippemen
május 2 (05.02)
Köszi. -
Vologya Mester #2851 Megerősíthetem, hogy csütörtökön várható a heti nagy hír... Valamint a holnapi napra ígérik a magyar kérdezz-felelek interjú felrakását a hivatalos H6 weboldalra, valamint a Facebookra. A többi még számomra is rejtély... Ugyanis a felénk történő infóáramlás elapadt kicsit ettől a héttől... De senki nem mond semmit... Ez a legfurcsább... No talán jövő héttől visszatérhetünk a régihez hasonló kerékvágásba... :) -
Pio #2850 Marketplace feltételezhetően lesz, a hős specializálódását mutató képen alul van 3 ikon, abból az egyik nagyon emlékeztet rá és tekintve, hogy egy várablak látható a képen az valószínűleg piac lesz.
Kocsma helyett egy - ha jól emlékszem - Hall of Heroes nevű hely lesz, ott lehet majd hősöket felbérelni. -
Andrews2007 #2849 A városban lévő épületekről eddig semmi infó nincs? Lesz e marketplace? Blacksmith akkor nem lesz mivel nem lesz ballista ammo art stb.? Mik lesznek a védelmi épület lehetőségek (várfal-várárok stb)? Marad e vajon a Citadella, Városháza stb? Továbbra is fel kell e húzni minden lény épületét és fejlesztését vagy a 3 egység kategória 8alap-elit-bajnok) változtat ezen?
Marad e a kocsma hol hősöket vehetünk fel. (ja ez marad :) ). -
Pio #2848 Úgy néz ki ugyan az lesz nálunk is a gyűjtőiben, mint a románoknál.
Az artbook amúgy 160 oldalas lesz, ha jól emlékszem.
Ne feledjük, hogy ingame bónusz is fog járni, ha jól emlékszem 1 bónusz pálya, 1 bónusz hátas és 2 bónusz hős dizájn.
A román oldalon amúgy március 1-ről május 15-re módosult a megjelenés.
Szóval szerintem ezekre a dátumokra nem érdemes építeni, ezek töltelék időpontok, amik kellően közeliek ahhoz, hogy az emberek már kezdjenek számolni a játékkal, kezdjenek félretenni rá, de kellően távoliak ahhoz, hogy pár hét múlva tovább tolhassák őket.
Az új tippeket felvettem. -
NovaTerra #2847 Cdgalaxis-on május 26 van írva, szóval előbb valószinű nem jön. Karácsonyra kint lesz, nem kell aggódni. -
Mike777 #2846 B*sszus :D mondom beszállok a tipp játékba, születésnapom meg május 3., ez esetben én Május 4.-re tippelek! Bár én is félek, hogy nem fog megjelenni tavasszal... vagy csak direkt feszítik a hangulatot aztán majd jön a nagy bumm, legbelül azért bízom ebben :) -
Mikatesuka #2845 Módosítanám* :D -
Mikatesuka #2844 Modosítanm a tippem Május 3.-ra -
suno #2843 Megjelenés tipp: május 27.-e -
#2842 CD Galaxis tavaszi katalógusa alapján:
Heroes 6-ból pedig lesz majd Gyűjtői változat (tartalma: Poszter, Művészi könyv (Art book), Gyűjtői doboz, Gyűrű, Póló és Szórólap) - 14990 Ft (Magyar felirat és kézikönyv) -
BladeW #2841 Hát a dolgok jelenlegi állása alapján én nem vagyok biztos benne, hogy a játék még tavasszal meg fog jelenni... -
Celeronikus #2840 Ezt a kis képet csak a kedvünkért kivágtad a videoból?:) -
Pio #2839 És tényleg az új combat videon már látszik, hogy ott van:
Már csak annyi hiányzik, hogy a visszatámadás milyen várható veszteségeket fog okozni. -
Vologya Mester #2838 Üdv Bátor Harcosok!
Milyen régóta jártam erre... Hát most látni igazán, milyen jó is volt az Exkluzív Magyar Hét! :) De azért remélem, hogy a hét képe minden alkalommal ütős lesz és a heti nagy bejelentések is kompenzálhatják a sok kicsit... Bár azért vannak fenntartásaim... Azért annak örülök, hogy a fan videóba is bekerült az ajándékom, mégha nyilatkozni nem is tudtam rendes hang hiányában... Egyébként pedig fel lesz tüntetve a játékban, ha valamelyik lény visszatámad, ebben nem lesz hiány! :) Baráti üdv! -
Pio #2837 Amíg tart a szavazás a CH-n, addig azt követjük, de ott vége lesz, akkor végülis bármiről szavazgathatunk, akár erről is. :) -
Celeronikus #2836 Pio nem csinálsz majd egy szavazást arról is, hogy ki melyik várat hiányolja a legjobban ebből a 3ból? -
Celeronikus #2835 ti milyen várakat vártok majd kiegészítőkben?
én: Academy, Dungeon(Arctalanok), Sylvan, végülis ebből a 3ból a Faceless új várnak tekinthető.
Faceless és a Sylvant simán kiadhatnák egy kiegészítőben, mert történetileg van közük egymáshoz, mivel a Dark Elfek veszik majd át a Faceless helyét vagy mi:) elmesélhetné a Faceless faj bukását a kiegészítő -
#2834 Tényleg :D
am köszi -
Pio #2833 Most is április 12-t mondtál, sőt, a táblázatban látott tipped az a mai, még nem neveztél a játékra korábban csak már felvezettem a mai tippedet. :) -
Celeronikus #2832 csak 5 lesz sajnos, de ezeket jól kiegyensúlyozzák azt ígérik.
Kiegészítőkkel reméljük még legalább 3 faj jön majd. -
#2831 de ahogy látom én már régen neveztem a tippjátékra, loller.
csak akkor ápr. 12-őt mondtam. mindegy akkor jó lesz az is. vagy ez is. -
#2830 Csak bejelentik március közepéig...
bár lesz 6. faj is? -
Celeronikus #2829 április?:) még az 5. faj sincs bejelentve -
#2828 Én is beszállnék a megjelenési tippre.
Megjelenési tippem:
2011. április 12 :) -
#2827 én ezt úgy értelmezem, mint ahogy a 4e-s dnd-be működik most a dolog...
pl egy varázslónak van egy varázslata, ami sebez 40-80 között, a might hősnek meg lesz egy támadása, ami 35-85 között sebez.. esetleg az egyik területre hat, a másik meg hátralöki az ellenfelet 4 mezőt, stb... tehát a might hősnek is lesznek "spell"-jei, csak max nem annak hívják őket, de működési elvük hasonló, max nem kerülnek manába, hanem mittomén, fárasztják a might hőst.. -
Pio #2826 Lehet, módosítottam. -
#2825 ha lehet modositani a tipp játékom akkor május 29 re modosítanám -
#2824 a Stronghold leírásban szerepel is, hogy ellenállóak a mágiával szemben, főleg a démoni ellen...szóval simán elképzelhető, hogy jobb Magic Defense-ük lesz, mint mondjuk a Haven-egységeknek... -
Pio #2823 Lehet, hogy félreértelmezem, mert tényleg nem annyira egyértelmű a fogalmazás, lehet, hogy általánosságban beszél:
"a VI. részben az Erő hősöknek is ugyanolyan erős képességei lesznek, mint a Varázsló hősnek, ezzel is elősegítve a játék kiegyensúlyozását."
7 lény van váranként és ebből egy legerősebb. Kíváncsi vagyok így hogy egyenlítenék ki.
Én amúgy nem defense-ről beszéltem. Attól még, mert egy lény kőbunkóval harcol lehet ellenálló a mágiával szemben, a legtöbb szerepjátékvilágban e két tulajdonság közt nincs közvetlen összefüggés.
Itt is szerepelt a Stronghold leírásában, hogy ellenállóak a mágiával szemben.
Én a támadásról beszéltem, azt szerintem nem tudják balance-oltan megoldani úgy, hogy a might hősnek sokkal nagyobb a might attack tulajdonsága, mint a magic attack és fordítva, ezt valamennyire ki kell egyenlíteni.
Ahogy mondtam az imént, páratlan lény van váranként, egy legerősebb, tehát így se igazán jön ki. Arról nem is beszélve, hogy elég "érdekes" dolog lenne a Strongholdban 3-4 magic attack-os lényt látni. Melyikek lennének azok?
De amíg nem próbáljuk úgyse tudjuk, hogy lesz ez pontosan megoldva. :) -
Celeronikus #2822 Szerintem minden várban ki lesz egyenlítve ez, még Strongholdban is, gondolom ott úgy lesz, hogy 1-2 lénynek akkoris magas lesz a Magic Defense-je ha nem Varázsló típusú lény. Hősöknél pedig gondolom erre lesznek külön skillek is, amivel erősítheted a lényeid magic vagy might tulajdonságait.
Azt a H5ben is kiírta, hogy egy lény visszatámad e vagy sem, itt is ki fogja írni szerintem.
Ezt hol olvastad, hogy a Might és Magic hősnek is kb ugyanannyi lesz a Magic Attack, Defje? -
Pio #2821 Nehéz az ilyen dolgokat megítélni anélkül, hogy látnánk a gyakorlatban.
Az picit furán hangzik, hogy az Might hős hasonló Magic Attack tulajdonsággal rendelkezik, mint egy Magic hős, de ha már váltanak erre a rendszerre, akkor ez teljesen logikus és elkerülhetetlen lépés, hisz amúgy might hős csak might lényekkel lenne hatékony és fordítva.
Ez például a Strongholdnál teljesen megölné a magic hősöket, hisz tippem szerint ott egyedül a dreamwalker lesz magic alapú lény.
Kissé felesleges elbonyolításnak hangzik a dolog, de ahogy az interjúban is olvashattuk, a Ubisoft igénye volt, uniformizálni akarja Ashan egyes dolgait, hogy következetesek lehessenek az összes itt játszódó játékban és látványosan el akarják különíteni a Might és Magic képességekkel.
Akkor viszont egyáltalán nem lesz ez felesleges, ha mernek merészen játszani a számokkal, ha tényleg lesznek olyan lények, amelyeknél akár többszöröse az egyik defense a másikénak. Sőt, ebben az esetben egy nagyon érdekes új taktikai elem kerülne a játékba, innentől kezdve nagyon nem lenne mindegy, hogy melyik lényünkkel melyik lényt támadjuk.
Eddig általában erősség, visszatámadás és ehhez hasonló elvek alapján mérlegelt az ember, ezek után be fog kerülni az is a pakliba, hogy melyik lényem, melyik lényen sebez nagyot és a visszatámadás ellen mennyire védett.
Szerencsére a képek alapján a számításokat elvégzi a játék, a tooltip írja a várható sebzést, szóval nekünk csak a taktikázás maradt.
Még elférne a tooltipbe az is, hogy várható-e visszatámadás (persze ez azért többé-kevésbé fejben tartható) és ha igen, akkor milyen károkat fog okozni. -
Celeronikus #2820 Már ideje lenne bejelenteni az 5. népet, ha tavasszal jelenik meg a játék, vagy legalább egy vár képet mutassanak.
Az viszont még viccnek is rossz, hogy mostantól nap képe helyett hét képe lesz...
Neked mi a véleményed arról Pio, hogy lesz külön Magic Attack, Magic Defense is a lényeknél?