Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne lehetne egy kentaur csíkos vagy pöttyös vagy bármilyen? Gondolom neked sincs otthon egy kentaurod, aki bepanaszolta, hogy õk nem is így néznek ki. Ha megnézzük a többi egységet is, akkor láthatjuk, hogy ki vanak cicomázva. Ami egyébként mindig jellemzõ volt a barbár népekre, minden csillogó, színes dolgot, ami az erejüket, bátorságukat, szépségüket fejezte ki magukra aggatak, csontoktól kezdve, tollakon át, mindenféle bõrt, színes kavicsot.
gyözökét nem szoktam nézni de ez a zsiráf kölök... na mindegy megyek vissza M&M 6 játszani.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Szerintem túl sok gyõzikesót néztél, azért hat Rád így... 😄
Facebook hír hibásan került ki, félbeszakadt ott a lista, ameddig bemásoltam. Kössz a figyelemfelhívást. 😊
Remélhetõleg fel is kerül majd valahová.
De lesz hivatalos fórumról ezt írják és a hozzászólásoknál is írják a facebookon a profil szerkesztõk hogy lesz. Exklúziv lesz.

Official press release

Paris, France - December 14, 2010 � Today, Ubisoft® announced that the live music show Video Games Live� will feature, in their 2010-2011 tour, 5 themes taken from the Might & Magic® games. Video Games Live will be doing the world premiere of the �Haven Theme� from Might & Magic® Heroes® VI, starting by the show in Paris, France, on December 17th of 2010.
The Might & Magic themes played live during the next Video Games Live shows are:

Heroes of Might & Magic® II � Knight Town
Heroes of Might & Magic® II � Sorceress Town
Heroes of Might & Magic® IV � Academy Town Theme
Heroes of Might & Magic® V � Credits Theme
Might & Magic® Heroes® VI � Haven Theme
áhh képek felét be sem töltötte na mindegy majd utána járok ezeknek a képeknek.

az a zebracsíkos kentaur jaj úristen XDDDD vagy öt percig nem tudtam abba hagyni a röhögést XDDD (pio nyomj még többet XD )

ahogy látom ez a heroes rész is a poénosabbnál poénosabb egységeirõl fog elhíresülni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Gurren

Murder3
húhh nagyon gagyi.
az 5 kiegjébe is elképesztõ gagyi ez a stronghold nép, itt se különb sajna.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem is lesz zene a 6-ból.. 😞

"
The Might & Magic themes planned to be played live during this event are:
...Heroes of Might & Magic® II – Knight Town
Heroes of Might & Magic® II – Sorceress Town
Heroes of Might & Magic® IV – Academy Town Theme
"
Akkor szerintem tuti nem. Ez egy fizetõs koncert, nem lenne valami logikus, ha ingyen, élõben nézni lehetne.
Ja úgy látszik hogy a területük az õszi síkság lesz és nem a dzsungel a barbároknak.
Sajna még nem tudom.
oh ott egy centaur gondolom õ is egysége lesz vagy neutral?, viszont kár hogy ilyen zebra csíkos,de jólnéz ki így is.
oh majd ha megvan a zenéhez link,tudnátok linkelni?😊köszi😊 várom már

Lesz netes közvetítés?
8.30 P.M. -et írnak a koncert kezdésre Franciaországban az azt jelenti hogy nálunk olyan fél 9-9 fele lesz kb. látható hallható esetleg neten keresztül?
Ma meghallhatjuk a Haven város zenéjét is, kérdés mikor és hol lesz megtalálható. remélem a Heroes 1-5öt jegyzõ Paul Romero fogja elkészíteni és eljátszani ma. 😊
Õ pedig Sandor, a Stronghold egyik hõse:

Néhány új kép:

HAVEN

Core egységek
Sentinel / Praetorian
Crossbowman / Marksman
Sister / Vestal

Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
Sun Rider / Sun Crusader

Champion
Seraph / Celestial

------------------------------------

INFERNO

Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus

Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager

Champion
Pit Fiend / Pit Lord

NECROPOLIS

Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman
Ghoul / Ravenous Ghoul
Ghost / Spectre

Elite egységek
Vampire / Vampire Lord
Lich / Arch Lich
Lamasu / Putrid Lamasu

Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver

STRONGHOLD

Core egységek
Goblin / Goblin Hunter
Mauler / Crusher
Harpy / Fury

Goblin:

Goblin Hunter:

Harpy:

Fury:
Nem engedi beküldeni az összegzést, azt mondja "duplikált üzenet"... O_o
Pár komment múlva újra megpróbálom. 😊
Na, visszatért a facebook. 😊

Stronghold logó:

Mauler:

Crusher:
RSSen megjött a hivatalos bejelentés erre pont ilyenkor hal le a facebook... 😊
Ez az új barbár nép egyébként leginkább a 2. (a témájuk, a hangulatuk) és 4. rész (4. részben is voltak hárpiák) barbár népéhez hasonlít picit úgy érzem . Persze sok lény az 5. részbõl köszön vissza új formában.
darki81
A 2-vel nem játszottam, én a 3-al játszottam a legtöbbet, és szerintem ott sem volt erõléti különbség várak között. Az 5-ben viszont a tûz birodallma és a nekrok kicsit erõsebb voltak szerintem. Nekem mindég másik vár volt a kedvencem, az a legszebb az egészben<#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

2000×1500-as felbontású Michael, inkább csak linkelem, mert elég nagy.
ERRE TESSÉK
Megjegyzés: ezt egyáltalán nem bántásból írtam, nem lesz attól több/kevesebb egy ember, hogy elég rutint összekockul magának egy számítógépes játékban. 😊
Ha ellened multiban egy warlocknak volt ideje tetemes mennyiségû sárkányt és kellõen erõs spellpowert összeszedni ahhoz, hogy ez mûködjön, akkor nem a balansszal volt gond, hanem a rutinoddal/hozzáértéseddel szerintem.
Akár játszhatunk is egyet, Te vagy warlock, én bármi más (amit te mondasz) és meglátjuk, hány feketesárkányod lesz. 😊
Végülis nevezhetõ volt balancnak mert ha nem a mapnak megfelelõ várat választottál szivtál,ez a többi részben is igaz de a 2-ben különösen 😄

Ráadásul a warlock gyõzelme garantált volt a fekete sárkány+arma kombóval.

Bizony a hõs sérthetetlen volt azokban az idõkben,és a fekete sárkány még a hit and run taktika használatát is kizárta😄

*4000 és 3000 😊
De közben látom, Te is utaltál az olcsóságára.
Egy szó, mint 100, nekünk a Heroes 2 volt a legmaradandóbb multis játékunk, hot seatben összeültünk minden hétvégén és játszottunk max létszámmal egész nap.
Sose éreztem úgy, hogy bármelyik vár is kedveltebb lett volna a többi kárára, teljesen vegyes felállás volt mindig.
És azt se feledjük, hogy 4 crusader (fejlesztett paladin) ha úgy vesszük olcsóbb volt, mint egyetlen zöldsárkány (400 gold vs 300 gold és 1 sulfur). És 4 crusader még egy fekete sárkányt is le tudott nyomni.
Én már nem bírlak követni, egyszer fõleg a 4-gyel játszol aztán pedig simán megmondod, hogy az összes többi balanszolatlan volt (az 5-ön kívül 😊 ).
Ráadásul a 2-ben multiban a warlock az egyik leghasználhatatlanabb volt, mivel az egész várban a sárkány volt az ütõs, addig meg ritkán jutottál el multiban. Pláne, hogy mindenki tisztában volt azzal, hogy a warlockot nem szabad hagyni kibontakozni.
A necrok általad írt "végtelen csont sereg"e se ért semmit multiban (végtelennek se nevezném, 2 jól irányzott spell és mentek a levesbe), de õk azért erõsek voltak elsõsorban a fejlesztett vámpírnak köszönhetõen. Ha sikerült abból összeszedni egy nagyobb adagot, akkor lehetett vele ügyesen játszani (amíg sok van a kemény ellenfeleket ütöd, amint fogyatkozik rámész a többi támadással gondosan kikerült gyenge, nagy létszámú lényekre).

Én a Sorceressel tudtam a leginkább nyerni, nagyon gyorsan ki lehetett hozni a fõnixeket (legkésõbb második héten, ha ügyes vagy), amik aztán minden harcban elsõként jöttek. Ahogy gyûltek a fõnixek úgy pakoltam ki minden mást a fõhõsömtõl és az összes többi lény egy kísérõ hõsnél volt, aki nem csinált semmit, csak kísérte a fõhõst. A végsõ ütközetre mindig a kísérõ hõst küldtem elõre és ügyeltem arra, hogy a legerõsebb pakkok létszámát nyirbáljam meg, aztán a fõnixes hõssel rush taktika, max 2 kör alatt gyõzelem.

Persze singleplayerben más a helyzet, de abban bárki nevezhetõ a legtápabbnak, mivel ha több esze van a játékosnak, mint mondjuk egy tyúknak, akkor bármelyikkel le tudja nyomni az AI-t (hacsak az nincs látványos túlerõben alapból).
A single player "balance" totálisan érdektelen dolog.
A nyersanyag balance az egyik leglényegesebb része a játéknak. Mert mire összehozott valaki egy pár szuper tápos fekete sárkányt, addigra elegendõ számú olcsó Paladinod volt, ami felvette vele a versenyt. És az se mindegy, hogy te már rég Paladin-nal mászkáltál, amíg õ még egy sárkányt sem tudott venni.
Omg én játszottam végig 2-4 sokat,5-el elég keveset szóval inkább nem véleményezném de szerintem messze a legbalnszosabb a 4 volt,max a butthurt 3-as fanok szerint nem😄

Miért?
Nos a 2-ben maguk a készítõk is bevallották hogy nyersanyag balansz volt,magyarán nem vár erõség alapú volt.
Mert pl a warlock az mindenkit lesöpört.
Vagy a necro a végtelen csont sereggel
Két kedvenc ugyebár 😄

A 3 volt a legkevésbé balanszos,egyébként megegyeznek a kedvenceink ez esetben.
A haven jó volt mert az archangel brutál unbalance volt
Ahogy a necro ismételten,általában versenyeken eleve tiltott volt a necromacy skill választása,anyira overpowered volt.

Aztán ne felejtsük el hogy milyen eltolt vár volt az inferno?A leggyengébb csak trükközéssel volt némi esélye
Vagy késõbb mennyire elcseszetten erõs a conflux?

Ehhez képest a 4 balance királyság 😄(leszámítva a might gyengeségét)

Azért a 4-gyel érvelni balansz kapcsán elég necces dolog, abban ugyanis kb semmiféle balansz nem volt. 😊
2-ben nagy kedvencek voltak (elsõben a warlockok), 3ban is teljesen jó vár volt, bár nem kedvenc (necro és haven volt, azok meg már benne vannak 😊 ), 5 kiegjeivel még nem játszottam, úgyhogy arról nem tudok véleményt írni.
Jah igen én fõleg a 4-el játszottam és egyértelmûen kijelenthetem a legutáltabb frakció és a leggyengébb a barbár(might) volt.

Egész egyszerûen azért mert jóval kevesebb taktikai stratégiai lehetõséget biztosított a velük való játék(szinte veszteség nélkül nem lehet megoldani,illetve a mágia való védelem magát csak a hõst érintette és nem volt elég ellensúlyozni a mágia hiányát),nem is szólva arról hogy a mage hõsök hamar felülmúlták a harcosokat.....

Magad nevében beszélj! 😊
van benne igazság a barbárok mindig is mostoha gyermekek voltak a heroes világában,mindig a leggyengébbek esetleg átlagosok vagy menthetetlenül unalmasak voltak.

Szerintem ez elég logikusan hangzik, erre találták ki a bumerángot. 😊
A goblinok lehet hogy tudják dobálni a bumerángjukat azt suttogják.
Lefordítottam az elsõ 3 egységet, hogy örüljön a szívetek. 😊

Orkszerûség-Szaggató (Reaver???):

Csak kevésbé jó védelemmel rendelkeznek, de erõsen fel vannak fegyverkezve.
A legkedvesebb taktikájuk az ha egyenest az ellenségei közé rohannak és ezzel ledöntik õket a lábukról és ellökik õket erejükkel. A bunkósbotjukkal lerendezik a többi dolgot s lényt és pajzsukkal pedig picit védve vannak mindeközben a közeli és távolsági támadások ellen is.

A fejlesztett változata a Pusztító.

A hárpia:

A hárpiák félig ember félig madár lények, zsákmányoló madarak, kiket eredetileg felfedezõkként tartottak számon, hírnökökként. vagy könnyû gyalogságként a Varázslók (Academy) soraiban, de a késõbbikben elnyerték szabadságukat. Az orkokkal egyezséget és szövetséget kötöttek és mindig is nagyra becsültek voltak s a kedvenc gyermekei a Mennyei atyának. A hárpiáknak az otthonuk a tropikus szigeten Pao-n található, ahol ruháik és tollazatuk sok színben pompázik.

Fejlesztett változata a Fúria.

A Goblin:

A goblinok szikár, sovány, kicsi és fizikailag nagyon gyenge teremtmények, az orkok alkotásakor az elhibázott példányok eredményei. A goblinok a figyelmetlenségükrõl s a nem-törödömségükrõl is ismeretesek, s gyáva, buta viselkedési módjukról. De ugyanekkor õk egész gyors és fürge harcosok. Emiatt sokszor ússzák meg épp bõrrel. A támadás emiatt azért nem mindennapi teendõje egy goblinnak, csak akkor ha nagyon sokan vannak és egy-két csapda is besegít nekik, az elõnyükre, (a vermek például), habár az ügyben félniük kell hogy azért nem mesterkednek a csapdák kivitelezésében. Az orkok hadseregében a goblinok legfõképp szolgákként vannak jelen, felfedezõ, könnyû gyalogos egységként használják õket vagy adakozásként, ajándékképpen, esetleg áldozások esetén.

Fejlesztett változata a Vadászgoblin.
Még várok a hivatalos mai/holnapi bejelentésig, hogy mi a terepük esetleg stb a barbároknak. 😊 Majd még írok ha igen. 😊
Eléggé aztékosak egyébként a csodásan megrajzolt Hárpia designja fõleg. 😊
Persze, lehet módosítani, de akkor most végül is módosítasz vagy nem? 😊
Szerintem ennél sokkal prózaibb oka van: egész egyszerûen ezek (Dungeon, Academy) voltak a "hivatalos" tippek, itt is többször elhangzottak már, mint a két lehetséges alternatíva már a tippjáték elõtt is, szerintem sokakat ez (is) befolyásolt. Nem arról van ugyanis szó, hogy pont a barbárokat senki nem mondta, hanem konkrétan a fenti két váron kívül senki nem mondott semmit. 😊
Gurren
iszonyat jó a dizájnja a lényeknek, de komolyan. eddig ezek tetszenek a legjobban.

TreDoR
"Furcsállottam, hogy senki nem tippelt rájuk, hisz az elsõ rész óta jelen vannak a játékban."

Gondolom azért, mert kb. senki sem szereti a barbárokat. A TOTE-ba is beleerõszakolták õket, de minek...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

De persze még a Nagak is lehetnek vagy a dzzungelben vagy a Föld alatt is akár vagy a Facelessben egy naga lény ha megkeverik a paklit. 😄

A barbároké lehetne az õszi síkság terület is vagy a dzsungel mást alternatíva nem lehet Földallattinak meg nagak vagy Faceless.
Ja és ezek a német lap szerint az Alap egységek lesznek.

A Google fordító jól lefordította angolra az egészet szerintem.

Lehet változtatni a tippen egy utolsót még így? Megfordítanám a Dungeon elõdjét a Facelesst tippelném most már az 5. új népre. A földalatti rész illene hozzájuk így, hogy várhatóan suttogják a barbárok a Dzsungelt kapják a Dark Messiahban is elmondták régen az orkoké volt a Dzsungel terep.