• Shiwo
    én meg vagyok elégedve az interjúból szerezhető információmennyiséggel...a múltkor szóvá tettem, hogy sok újat nem tudtunk meg, de most már jobban képben lehet az ember azt illetően, hogy hogyan is fog működni a szerencse, a morál, a területkontroll, megtudtuk, hogy miért voltak zavarosak a hős alatti színjelölések, stb...persze jó lenne már mindent tudni, még jobb lenne játszani a játékkal, de be kell érni egyelőre ennyivel..persze ütősebb lett volna, ha még tegnap sikerül kitenni az oldalra a videóval együtt, de erről nem Vologya Mester tehet...és gondolom az interjúban is volt egy-két olyan információ, amit "cenzúrázott" az Ubi

egy kérdés így utólag eszembe jutott, tán majd következő riportban benne lesz (ha lesz még :)
    miszerint gondolkodtak-e már azon, hogyha sikeres lesz a játék, vagy legalábbis hozza az elvárt darabszámot, akkor hány kiegészítőre, hány új várra lehet számítani, van-e ilyen elképzelésük, és ha igen, publikus-e a szám...persze a kieges várak típusa tutira nem az, nem is várom el, hogy elmondják milyenekre gondoltak..