• Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! Köszönöm a dícsérő szavakat és persze megértem azokat is (főleg a külföldi oldalakon), akik többet vártak! Nem mentegetőzöm, hiszen úgy érzem, hogy nincs miért! Az UBI nem sokban segítette a munkám, igaz nem is az Ő ötletük volt az Exkluzív Magyar Hét... :) Ha hiszitek, ha nem az interjún kívül a hős animáció video volt a felajánlás a héthez, amit este tehettem közzé, a másnapi megjelenés előtt... És ameddig meg nem kaptam a linket, addig nem is tudtam, csak azt, hogy egy video lesz! :D Hát ez lett, a semminél ez is jobb, bár én is jobbra számítottam. Azt gondolom, hogy nagyon sok infót, kérdőjelekre választ kaphattatok a héten, úgy gondolom, hogy majd visszasírja mindenki ezt a hetet, mert a héten pl. nem tudom mennyi új használható infót kaptatok a játékról... És a jövő hét is több, mint bizonytalan az infók tekintetében... Persze majd meglátjuk. Én örülök, ha a külföldi oldalakon lévő fórumozók többet tudnak, mint amit a magyarok és emiatt volt elég rossz a hetük, mert nem tudtunk elég infót nyújtani Nekik. Egyébként magáért beszél, hogy 10 nap alatt 35000 látogató jött az oldalunkra, 25000 külföldi és 10000 magyar látogatta meg az oldalt, ami a szokásos számok tekintetében több, mint 10x-ese a megszokottnak... :) Én teljes sikernek ítélem a Magyar Hetet, nincs miért szégyenkeznem... És az emberek olyanok, mint a menetrend! Mindenkinek nem lehet jót csinálni! :) Várjuk a játékot és majd a többit látni fogjuk! Bocsi, ez kikívánkozott Belőlem... Baráti üdv!