10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Vologya Mester #2659 Köszi Mindenkinek az elismerést srácok! Remélem holnap tényleg publikálhatjuk az interjút (kop,kop,kop) és az is elnyeri majd a tetszéseteket! Utána visszaállunk a heti frissítésre az oldalon, de ezentúl is mindent megtalálhattok ott, ami megjelenik a játékkal kapcsolatosan. És igyekszem itt is fenn lenni és ha lehet, akkor pár különleges infóval szolgálni! Baráti üdv! -
Pio #2658 Ubinál már megint előre feltöltöttek több napi Screenshot of the day-t, szóval itt van a következő 3 napi adag:
-
Pio #2657 Én is köszönök mindent, amit a héten csináltál. Csak így tovább! :) -
Andrews2007 #2656 Így van szépen, jól összefoglaltad Vologya mester nagy erényeit. -
Celeronikus #2655 Hihetetlen rendes Vologya Mestertől, ennyit fáradozott miattunk, hogy plusz infokat kaphassunk, nagy tisztelet jár neki ezért, nem beszélve arról, hogy a saját kérdései mellett néhány fórumbeli kérdésre is felhívta a fejlesztők figyelmét. Úgy látom ő tipikusan az az ember, aki amit tesz elsősorban a közösségért teszi, nem pedig önmagáért.
Köszönjük! -
#2654 Köszi a fáradozást, remélem azért nem tart sokáig, hogy az interjúnak is zöld utat adnak. :) -
#2653 Köszi a munkátokat, sok szépet és jót olvashattunk, láthattunk az elmúlt egy hétben!
Üröm az örömben, hogy a koronát nem sikerült felpakolni a végére, de drukkolok egy holnapért:)
(Nem akarok elégedetlennek tűnni, de ez a videó...54 mp, amiből 30 mp a céglogók, meg 2011ben jövünk stb, egy vicc) -
#2652 esetleg nem lehetne kérni a készítőktől pár exclusive animációt swf-be ...olyanokat, amik nem kerültek még fel 1 oldalra se...jól mutatnának a bannerbe :P (mondjuk akár a videóban szereplőket) -
Elessar #2651 Óriási köszönet Vologya Mester! Azt hiszem annyira ütős héten vagyunk túl, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló elvárások szintjén. Ez is csak azt mutatja, mennyire király is volt az elmúlt pár nap.
Te vagy a legnagyobb, ezt itt mind tudjuk! -
Vologya Mester #2650 Üdv Bátor Harcosok!
Hát a mai nap végére lett még néhány ősz hajszálam (szerencsére eddig nem volt sok)... Az utolsó pillanatig harcoltam, de "csak" a videót, mint exkluzivitást engedélyezte egyelőre az UBI (a világ többi táján csak holnap 10 körül érhető el ez a kis video). Sajnos az interjút péntek óta nem tudták átpasszírozni az UBI vezetői gárdáján (nagy a vezetőség) és Erwannak is jóvá kell hagynia, amit még nem sikerült ma este 6-ig megcsinálni, ezért nem tudtuk a csattanót biztosítani a mai nap végére... Ezért Én kérek elnézést Mindenkitől (publikáljátok nyugodtan a világ fórumain is!), de azt gondolom, hogy a legkevésbé sem az Én hibám! Nagyon-nagyon sokat dolgoztunk ezen az exkluzív héten, azért remélem, hogy holnapra megjön a jóváhagyás és publikálhatom az interjút! (mert szerintem érdekes és tartalmas lett, ezt az interjúalanyaim is megerősítették... sikerült az interjúval a fő alapdolgokat lefedni több, mint 90%-ban, mert van persze olyan kérdés, amelyekre nem kaphattunk még választ...) Szóval bizakodó vagyok, de nagyon elfáradtam! Mostantól lehet hírezni a Heroes fórumunkon is nyugodtan, nem kell félni attól, hogy magyar exkluzív hét cuccokat linkeltek be idő előtt... Persze figyeljétek honnan linkeltek, nehogy "leakelés" legyen belőle... Remélem az interjú tetszeni fog és jól éreztétek magatokat az Exkluzív Heroes VI. Magyar héten! Baráti üdv! -
Celeronikus #2649 Gondolom azt várják, hogy elégedjünk meg a hősök animációját bemutató videoval:) túl rövid video ahoz, hogy elég legyen -
Elessar #2648 Kisebb lincshangulat alakult ki Heroes Community-n a késés miatt és mindenki visszasírja már most a magyar hetet, amit nagyon meg tudok érteni -
Elessar #2647 Na ez szép zárása lenne a napnak pedig!
Jó érzés, hogy ennyire figyelnek a fanok véleményére, kérdéseire. -
Celeronikus #2646 Ez tényleg nagy meglepetés számomra, hogy Vologya Mester kérdései mellett még néhány itt a fórumban elhangzott kérdésre is kapunk választ hamarosan. -
raddani #2645 Jah, én is pont ezt akartam írni. :) -
Pio #2644 Inkább többször, mint egyszer se! :) -
raddani #2643 Na látom, ez az én szerencsém, hogy mindig egyszerre rakom ki a képet/videót valaki mással, akármennyit is frissítem előtte az oldalt. -
Pio #2642 Ja, most látom, az interjút még mindig nem hagyták jóvá. -
raddani #2641 Közben pedig már részlegesen fent van a Heroes Hungary-n a mai adag infó. Ami egyenlőre egy videó:
Reméljük, hogy még a mai napon megjön a többi infó is. -
#2640 bürökrácia -.-
kérdés mennyi késik...pár órát vagy pár napot.. -
Pio #2639 Kikerült az utolsó hír is!
Szerencsére nem volt nagy késés.
videó:
-
#2638 H4-ben volt ugyanez a felosztás, mármint a minor-major-relic. -
Andrews2007 #2637 Igen ez elég idegesítő főleg, hogy a magyar hét utolsó napja lenne. Az Ubi akkor csak félig engedélyezi az exklúzívitást vagy mi?
Jó ötlet hogy az artifaktoknak 3 fajtája lesz.
A mai képnél: Az aláírásnál: Shantiri Empire talán ez les a Naga birodalom? -
Pio #2636 "2011. március 1-2. Az UBI jóváhagyás késése miatt az utolsó frissítés késik..."
Szegény Vologya mennyit melózott vele pedig...
Nem értem az egészet, az összes fansite attól hangos tegnap óta, hogy a magyar frissítést figyelik, még világórákat is linkelgettek, hogy percre pontosak legyenek. Ubinak ezt most nem igazán szabadott volna megengednie magának. Na mindegy, ők érzik.
Azért kitartást kívánunk innen is, Vologya Mester! -
Celeronikus #2635 Csak annyi, hogy a wownek mesésebb a grafikája, a Heroes6é pedig elég darkos, legalábbis a necro és inferno. -
#2634 pontosabban a páncéljuk hasonlit egymáséra : D -
#2633 ez a kép eléggé hasonlit az egyik karakterre a páncélja : ) -
#2632 A látom megin van ez a wow koppintos "vita" sztem van benne valami
itt az http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.the-best-wow-guides.com/images/warlock_tier4.jpg&imgrefurl=http://www.darktrix-wow.estranky.cz/clanky/....................html&h=350&w=209&sz=24&tbnid=1Y47hq4iafQo3M:&tbnh=120&tbnw=72&prev=/images%3Fq%3Dwarlock%2Bt4&zoom=1&q=warlock+t4&hl=hu&usg=__YOKxqPiGRMmaQvv3yFJEYpD7tMc=&sa=X&ei=4x1tTf-PL5Dxsgbrj7ixBQ&ved=0CCUQ9QEwAg -
Celeronikus #2631 Én is arra szavazok mint Pio meg még páran, hogy a vár nézet állítható legyen ablak nézetből teljes képernyőssé, így mind2 tábor igénye ki lesz elégítve, multiban egy idő után legtöbben úgyis a kisképernyőt használják a gyorsabb játék érdekében, de hogy kedvében járjanak a nagyobb vizualitásra vágyó játékosoknak is, belerakhatnák a teljes képernyős funkciót is. Egy vár atmoszférája egyébként sem hiszem, hogy teljesen átjönne úgy, hogy csak egy kis ablakban jelenik meg a képe és mellette látjuk az adventure mapot is... -
Pio #2630 Frissítés érkezett a HIVATALOS OLDALRA az artifactokról.
3 fő kategóriájuk lesz:
- Minor Artifact
- Major Artifact
- Relic
Erősségi sorrendet jelöl az első 3 kategória, az első kategóriában a gyengébb, varázslók és alkimisták által készített varázstárgyak tartoznak. A második kategóriában már mesteremberek munkáit láthatjuk, melyek nem csak hasznosak, de szépek is. A harmadik kategóriába letűnt korok és legendás hősök nagyhatalmú tárgyai tartoznak majd.
Néhány példa:
-
Elessar #2629 Igen, ebben is egyetértünk. A fene gondolná, hogy a Heroes-ban ennyien odavannak a multiért, én a legkevésbé emiatt szerettem meg a sorozatot. Nekem egy volt a lényeg most is a H6nál: HOT SEAT, így nagy betűkkel :D
Gyakorlatilag végigHOTSEATeltem az egész sorozatot a H3tól kezdve, szóval tökéletesen elég számomra ez a mód.
De tudom jól, rengeteg ismerősöm is köztük van, hogy náluk alapvető fontossággal bír a multi része, sokan ezért nem szerették a H5-öt se(én persze megint más miatt), és szinte követelik most az új résztől.
Ehhez a részhez nagyon ezért sem tudok hozzászólni, én más miatt várom az új Heroest -
#2628 oké, nem azt mondtam, hogy nem passzol, dnd-be is vannak nagák, de ahogy te is mondtad, inkább a wow miatt lettek most "ismertek"
elég sok mitológiai lény van, lenn miből válogatni, hogy ne legyen wowos (bár lehet tudatosan koppintják, hátha elcsábítanak vele pár wow-függőt...) -
Pio #2627 Ez jogos, tényleg nincs semmi infó a multiról, ki is felejtettem, ott még jöhetnek meglepetések, hisz már az elején hangsúlyozták, hogy erősen multi orientált lesz a játék, kíváncsi vagyok, hogy hogy oldják meg.
Én például el se bírnám képzelni a korábbi részekről, hogy online multizzak velük. A hot seat zseniális volt, rengeteget csináltuk, de a körökre osztott koncepció nem tudom, hogy működhet online multiban. Biztos lesz erre valami megoldás, kérdés, hogy micsoda.
Shiwo: a nagák az indiai vallás/mitológia teremtményei, tökéletesen illeszkednek a Heroes sorozat mitológiai vonalába szerintem.
Az mondjuk tény, hogy Európában ez a mitológia nem annyira divatos, mint mondjuk a görög, a keresztény vagy akár a skandináv és inkább a wow révén lehet ismerős a többségnek. -
#2626 én is ezt mondtam és ebben bízok :)
a naga az olyan wow-koppintásnak hangzik..
-
Elessar #2625 Jah úgy igen, egyetértek veled. A nagyobb változásokról már tudunk, el is magyarázták a legtöbbet, szóval az alapok megvannak. A játék egy eleméről nem tudtunk meg eddig szinte semmit, és ez pedig a multi, amiért sokan sírnak is.
Ebben a kérdésben még várható sztem kérdezz-felelek video is -
Mikatesuka #2624 És majd jön a nagy BUMM ha nem a Nagák lesznek... Lehet direkt vezettek mindket félre azokkal a képekkel... -
Pio #2623 Inkább arra gondoltam, hogy olyan jellegű bejelentések már nem várhatóak, amik megváltoztatják a játékról alkotott összképet, hogy a legnagyobb újítások, változások, "alappillérek" már mind napvilágot láttak.
Még egyszer hangsúlyozom, ettől még simán jöhetnek és jönni is fognak nagyon izgalmas, érdekes, tartalmas anyagok a játékról, hisz rengeteg részlet nem világos még. Reméljük ma este jönni is fog az első ilyen... :) -
Elessar #2622 ÉN se várnék nagy durranást, de Vologya mester nagyon fogadkozott, hogy ütni fog. Persze még nem biztos, hogy az UBI rábólint arra a bizonyos valamire, ergo reménykedhetünk azért valami nagy(obb) dologban is -
#2621 -
Elessar #2620 Esetleg a víz alá